Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.........
c115
Enigma ????? Coh vagy russet uniq, nem jut eszembe most.
Hehe ezt így vágom, de az egészet milyen sorrendben? Mert szinte csak az számít énmeg nemtom, hogy mi kell eddig meg addig. Szal azt naggyából tudom, hogy mik kellenek csakhát addig el kell jutni és a többi dolgot milyen sorrendben tanuljam. Most van 7 szabad pontom eddig csak a Warmthra raktam 1-et.
nekem most a fire sorcom ugy néz ki hogy fire ball full meteor full frosen orb full aszem fire masteri full cold masteri 1 statik 1 warmth 1 teleport 1 energi shield1 shiverarmor 1 na szal valami ilyesmi
alapbol egész jó mf-re meg nekem tökéletes
ami meg full imu rám azt meg a csicso elintézi😊)
nekem egy jó cucc összeállitás kéne hogy mit kéne ráadni mert kezdem unni a tal setet
most azon gondolkozom hogy enigma hoto spirit shako ocu lesz rajta ha egyszer össze tudom hogzni az enigmát😊😊
csak nem tudom az mf mennyire lesz jó
most a csicskával együtt 375% és csak egy gheed van nálam meg egy 7 es kicsi
alapbol egész jó mf-re meg nekem tökéletes
ami meg full imu rám azt meg a csicso elintézi😊)
nekem egy jó cucc összeállitás kéne hogy mit kéne ráadni mert kezdem unni a tal setet
most azon gondolkozom hogy enigma hoto spirit shako ocu lesz rajta ha egyszer össze tudom hogzni az enigmát😊😊
csak nem tudom az mf mennyire lesz jó
most a csicskával együtt 375% és csak egy gheed van nálam meg egy 7 es kicsi
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Sokan vannak. Csaló az jut bõven négyzetméterenként, sajnos.
De fõleg fiatalok vannak. Mondjuk ez realtív.:S
De azért a segítõszándék megvolt
De fõleg fiatalok vannak. Mondjuk ez realtív.:S
De azért a segítõszándék megvolt
Nagyon szépen köszönöm a tanácsot és a linket. Azon az oldalon tényleg minden fent van. Lehet megveszem a diablót és neten kéne játszanom. Sokan játszanak még vele neten? És kevés a csalás meg ilyenek?
Fire ball* elgépeltem.............+fire mastery...
Frozen orb+cold mastery
Fire bolt+fire mastery+ (ami marad ide a synergyikre.)
teleport 1 pont, wramth 1 pont. static field 1 pont
Szerezz minnél több all skill-t.
Fire bolt+fire mastery+ (ami marad ide a synergyikre.)
teleport 1 pont, wramth 1 pont. static field 1 pont
Szerezz minnél több all skill-t.
Valaki tudna írni egy jó Sorci talentelosztást? Naggyából vágom mire kéne rakni, de nightmaren meg hellen minden második szörnyike immunins valamire.
Namost ha full fire leszek akkor buktam. Keverni meg nem tudom...Meg azt sem, hogy milyen sorrendben tegyem...
Namost ha full fire leszek akkor buktam. Keverni meg nem tudom...Meg azt sem, hogy milyen sorrendben tegyem...
Vagy a holy bolt. 😄
Magic sebzés pl a necro bone spearje v a pala hammerja
Ne nagyon törõdj vele, szart se ér.
Ne nagyon törõdj vele, szart se ér.
Szó nem volt arról, hogy neten akarok 😄
Amúgy tegnap hosszas ténykedés után sikerült elindítani. Majd lehet megveszem aztán neten is kéne barátokkal csakhát még mindig drága 😄
Amúgy tegnap hosszas ténykedés után sikerült elindítani. Majd lehet megveszem aztán neten is kéne barátokkal csakhát még mindig drága 😄
Passz...
Talán ezt: a magic alapú sebzésekbõl 4-t elnyelsz. (absorb). AMi meg gyógyító hatású rád nézve.
Talán ezt: a magic alapú sebzésekbõl 4-t elnyelsz. (absorb). AMi meg gyógyító hatású rád nézve.
Vedd meg te is a játékot... ^^
Np.
Np.
Hali!
Egy müködõ serial-t tudna valaki adni?
Elõre is köszi!
Egy müködõ serial-t tudna valaki adni?
Elõre is köszi!
Csak halkan, mert ez illegális...
A neten nem tudsz a feltört vagyis "crack-es" verioval játszani csak a Single player-ben! Azzal viszont patch nélkül is tudsz játszani.
Szasztok!
Megcsinaltam a LÉLEK runaszót egy 4 foglalatos kardba és azt láttam benne hogy
4 mégia elnyelés
Ez mit jelent???
Megcsinaltam a LÉLEK runaszót egy 4 foglalatos kardba és azt láttam benne hogy
Hi.
Tudja itten még valaki, hogy hogyan lehet elindítani a törtet? Úgy emléxem valamelyik pecset kellet aztán egy másikat rá a magyarítást. Valahogy így, de nem tudom. Valaki leírná pontosan?
Tudja itten még valaki, hogy hogyan lehet elindítani a törtet? Úgy emléxem valamelyik pecset kellet aztán egy másikat rá a magyarítást. Valahogy így, de nem tudom. Valaki leírná pontosan?
Jó, te tudod 😉
Most ismét változik az életemben a dolgok sorrendje, sajnos le kell,hogy tegyem a diot 😉
Most ismét változik az életemben a dolgok sorrendje, sajnos le kell,hogy tegyem a diot 😉
na ki van benne ebbe?(#16248 hozzászolás)
c115
?
c115
Felpakoltam smitert amit irtam korában és nézeggtem resistet 😄D
Alap felállás. 75/75/90/75. Be castoltattam last wish lvl 11 fade-t. Átment kékbe. Majd kivettem a gris shield-t (3 perf dia)=102re minusz. Ezután a resist igy alakult: 75/47/54/75
lower resist/conviction-> 😄D
Alap felállás. 75/75/90/75. Be castoltattam last wish lvl 11 fade-t. Átment kékbe. Majd kivettem a gris shield-t (3 perf dia)=102re minusz. Ezután a resist igy alakult: 75/47/54/75
lower resist/conviction-> 😄D
El is bxsztam. SRY
Egyet mondok, kettõ lesz belõle. Én nem fogok jsp-vel kockulni az biztos. Eddig se tettem pedig tehettem volna. Ott szakad a part nálam. 😊 Tényleg sajnálom azt a sok cuccot ami hátrahagytatok, de nem fogom átmenteni semmit. Nem kótyavetyélem el, az nem az én stílusom, más egyebet nem tudok kezdeni vele. Az se bizti, hogy reset után folytatom. Ha meg igen, akkor a klántársakkal fogunk durván tömörülni. Nincs kedvem se soj-t venni, se grief-t csinálni, aki teszi annak hajrá. Szép nyara lesz az fix 😉.
Az én cuccaimból csináltam annyi only ladder itemet, hogyha mégis folytatom nekem elég lesz startra.
Most perpill ennyi, ha még eszembe jut valami fontos úgyis leírom.😞
Az én cuccaimból csináltam annyi only ladder itemet, hogyha mégis folytatom nekem elég lesz startra.
Most perpill ennyi, ha még eszembe jut valami fontos úgyis leírom.😞
holnapra hozonn mindeki képeket a legerõsebb karijáról.
Képek:
Ivectory(ruházat)
Skill tree(skillek...)
Character panel(sternght..)
Jó buli lesz......
Vagy csináljunk egy gportálos oldalt közösen 1 felhasználóneven kb 30 an 😄.És oda töltdük fel mindet mikor megnézte mindenki mindenkiét töröljük a portált!!!NA??????????
Képek:
Ivectory(ruházat)
Skill tree(skillek...)
Character panel(sternght..)
Jó buli lesz......
Vagy csináljunk egy gportálos oldalt közösen 1 felhasználóneven kb 30 an 😄.És oda töltdük fel mindet mikor megnézte mindenki mindenkiét töröljük a portált!!!NA??????????
c115
Vettem egy jó öreg , használt LAPtopot mert melóhelyen uncsi 1-2 nap van nyáron alig-alig forgalommal.Aztán épp nézegettem Tesco-ban dolgokat és megakadt a szemem a DIO2+LoD szetten 3500-ért. Mondom mennyire imádtam annak idején, DIO egyet végignyomtam a karakaterekkel és legyõztem a gonoszt, ez meg kimaradt az életembõl,így beruháztam erre 😊
Úgyhogy valószínû 2 nap tolom, aztán hétfõn felnézek bnet-re, pár órácskára ahogy család enegedélyezi. Vannak még akik gyûrik ezt és tudna majd segíteni ne kelljen egyedül kalandozgatnom, meg hol találok HUN emberkéket?
Úgyhogy valószínû 2 nap tolom, aztán hétfõn felnézek bnet-re, pár órácskára ahogy család enegedélyezi. Vannak még akik gyûrik ezt és tudna majd segíteni ne kelljen egyedül kalandozgatnom, meg hol találok HUN emberkéket?
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
igen ezzel van elárasztva a bnet
a botos baalrunok 99% ez
azokban a baalrunokban ahol irkálja hogy megyek telézek tisztitom a tp-t tiszta a tp öljük meg baalt
stb
ez mind bot szal a gép játszik csak általában mondjuk 90+ karakterek ezek
a botos baalrunok 99% ez
azokban a baalrunokban ahol irkálja hogy megyek telézek tisztitom a tp-t tiszta a tp öljük meg baalt
stb
ez mind bot szal a gép játszik csak általában mondjuk 90+ karakterek ezek
Hello!Segítségre lenne szükségem:az elsõ Act-ban a kovácsot kellene elintéznem, aki elvileg a Black Marsh-on levõ monasteryben tanyázik. De a Black Marshot teljesen felderítettem:egy torony romjai+Hole és egy híd a tamoe Highland-re.Esetleg arra van?
Erre csak gombot tudok varni 😛
LOLL 😄DDDDDD
Engem egyszer kevesebb mint 3 perc alatt huztak át hellen. O_o Act1-tõl act5-ig ancikkal bezárólag.
hehe arrol nem is beszélve ha az ember meg a bugokat használja ki akkor kb 15 perc 0-ról hell act5
na jó kicsit több de ha vannak csapatok akkor kb anniy😊
mondjuk az a rohanás😊😊😊😊
na jó kicsit több de ha vannak csapatok akkor kb anniy😊
mondjuk az a rohanás😊😊😊😊
Szép........De én még életembe nem jutottm el az ACT IV ig!!!!!!
c115
Egy nap alatt hellen egyedül act3. Barbival (enigma free) És nem ám átrohanva rajta, hanem még a 'sewer'-t is totál felfedezni (mh free) Ala' natur ahogy régen csináltam, single playerben. Minden waypoint begyûjtve stb stb....
Jó oké akkor nincsen javáD!Mert a flashbutton menü az izé azk képek bõl összeálló menü.na.Ma reggel megöltem Mephistot egy 24lvl es barbárral.Nem nehéz de nem könnyü.Már Izual-t is kiszabaddditottam.Msot vmi LÉLKÖVEKrõl van szó.azé 5 nap alatt 3 actot végig nyomni..........
c115
nekem a menuben csak nagy fehérség van. nincs semmi foellenség meg ilyenek.
Ja és kicsit moderáld magad légyszives!!
Ja és kicsit moderáld magad légyszives!!
SAS!!!!Otta menübe:Fõ ellenségek,stb.....Ne basszá mû ki velem!<#gun>#gun><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
c115
akko tessék szabadon felhasználni 😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Nonladderben még annyira nem érnek semmit sem a cuccok, mint itt, a ladder végén.