Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nah, ha kell vkinek a mod, Tigeroo-hoz forduljatok, én mentem lanozni 😉
Hétfõig, kedden meg kreszvizsga :S
Cya all.
Hétfõig, kedden meg kreszvizsga :S
Cya all.
battle neten nem lehet semmilyen moddal játszani... (ha jól tudom)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
én nem szeretek modolni :|
Jelenleg esetleg úgy,hogy msnen elküldöm 😉
Ez a clawos block érdekes amúgy - lehet, h kisebb lesz a %, mint shieldes blocknál, de ez a block a magicet is tudja védeni.
Ha kicker duelert akarsz - maxolod a kicket, meg amennyire csak tudod, maxolod a lighning sentryt (synnel együtt)
Jut eszembe:
Újra diablózok, egy rohadt jó moddal.
Countess pl 4 junikot dob, ennek ellenére rohadt nehéz...
Ha kicker duelert akarsz - maxolod a kicket, meg amennyire csak tudod, maxolod a lighning sentryt (synnel együtt)
Jut eszembe:
Újra diablózok, egy rohadt jó moddal.
Countess pl 4 junikot dob, ennek ellenére rohadt nehéz...
nos ha másoltal akarsz battle netelni akkor abban nemtok segiteni, valszeg külön van hozzá program, mittomén 😄
eredetinél meg nincs para, amint fel akarsz lépni, letölti magától a legfrissebbet.
eredetinél meg nincs para, amint fel akarsz lépni, letölti magától a legfrissebbet.
A single playerét már kétszer vittem végig
De ha valaki elmondaná hogy mi kell a +ba még hozzá hogy mûködik ez a battlanetes dolog és hogy milyen patch kell hozzá?vvagyis hányas!
Azt megköszönném!
De ha valaki elmondaná hogy mi kell a +ba még hozzá hogy mûködik ez a battlanetes dolog és hogy milyen patch kell hozzá?vvagyis hányas!
Azt megköszönném!
igen az =) (néhol 2000-2500-3000max)
megéri, fõleg hogy ha nyomod battle neten!
Hrisskart is mennyit kellett hajkurászni hogy jöjjön fel, már simán túl is nõtt két karakterével mint a huzat, életem végéig nem törlesztem azt amit adott XD
megéri, fõleg hogy ha nyomod battle neten!
Hrisskart is mennyit kellett hajkurászni hogy jöjjön fel, már simán túl is nõtt két karakterével mint a huzat, életem végéig nem törlesztem azt amit adott XD
Hmmmm...
Lehet megveszem eredetibe
Már biztos olcsó
Lehet megveszem eredetibe
Már biztos olcsó
:o lehet xp-vel van gondja némely esetben. jóak logó 😛
nekem van amikor több kreáláskor kiírta... elég idegesítõ volt.
volt amikor sorozatban volt amikor 1-2 napig nem is.
nem tom mitõl lehet 😄
volt amikor sorozatban volt amikor 1-2 napig nem is.
nem tom mitõl lehet 😄
ezt nekem is sokáig kiírta, amíg másolt diablót használtam 😊
Csá all!
Amikor belépek a játékba akkor ezt írja ki: Unhandled Exception: Acces Violation (c000005 )
Ezt miért csinálhatja?
help pls!
Valaki helpeljen már pls
Amikor belépek a játékba akkor ezt írja ki: Unhandled Exception: Acces Violation (c000005 )
Ezt miért csinálhatja?
help pls!
Valaki helpeljen már pls
claw block az a weapon block lenne? és elég ha maxolom a lightning sentrit? sin jeit akkor nemmuszály?
Egy duel különben sem tart 3 ütésig általában 😉
Ha 2 clawot fog használni, akkor sem kell több 4-5 pontnál a claw blockra...Egyébként meg a duelhez régen nem a death sentry kell, hanem a lightning - ez az úgynevezett hybrid assa.
akkor a dragon képességeknél osszam el a pontjaimat? és attribtumok nál mire érdemes sokat tenni?
Csá all!
Ezt miért csinálhatja?
help pls!
Ezt miért csinálhatja?
help pls!
duelnél érdemes weapon block, ha chargeup skillekre rakni ,ha már raktál a dragon tailre (mind 3 elementálisra)
most ez a rugos aszám 63 as, dragon talon on 20, death sentri 10, venom 5, fade 10, meg shado master en 1, van most egy csomó skill pontom, sztetek mire eyem õkt ha duelezni akarok assaval?
Valaki nem tudna segíteni? Nagyon jó lenne ha menne :S
Mindig azt írja, hogy Cannot connect to server...
Mindig azt írja, hogy Cannot connect to server...
van valakinek elado durres e vagy martial sk ja vagy fleshripper je? tudnék értük adni grandfathert, areat ot 39ed jewellel, tal amut, occu-t,
ha van vkinek irjon es megbszeljük.
ha van vkinek irjon es megbszeljük.
Szeretnénk haverral játszani TCP/IP-n, de nem nagyon akaródzik felengedni õt se hozzam és engem se hozzá. Nekem rúterem van viszont barátom szvicsrõl megy. Valahogy meg lehetne oldani, hogy tudjunk játszani?
Barbárból nehéz olyat csinálni, ami jó sokat sebez, ezért is van kevés barbár hellen, vagyis kevesebb mint paladin (hammer).
Ha sokat akarsz sebezni, itt hatványozottan céltudatosan csak arra a skillre + a fegyver típusát erõsítõ passziv weapon masteryre kell gyúrni.
Frenzy, amit használsz (6pont) nekem nagy kedvencem, de jó cuccokkal hell vége is lassabb, mint ahogy az elvárható. Nekem lassú volt. MInden szörnynek kell 2-2 ütés. hell act1-2-3 tetszetõs ha szépen felépített itemekkel csinálod, nem muszáj feltétlen sok runa ehhez.
Whirlwind (pörgõs). Aspyrinék csináltak ilyet, annyi tapasztalatom nincs mint nekik, ennek ellenére ezt a skillt használva általában 2 kezes fegyvert használnak. Igez ilyenkor még sok más tényezõre kell figyelni, de ettõl most tekintsünk el.
Viszont van itt egy dolog, ami mind két verzióra érvényes: kell neki egy fortitude runaszó. Ami nem olcsó, mert van benne egy Lo runa :-/. Ez van sajnos. Nélküle sokkal rosszabb.
Set ügyben Immortal King a menõ. IK röviden. Ár/teljesítmény viszonylatban legjobb. Ha van full tal seted cserélhetõ erre fullra.
Itemek:
Immortal King's Will
Avenger Guard
Defense: 160-175 (varies) (Base Defense: 35-50)
Required Level: 47
Required Strength: 65
Durability: 55
(Barbarian Only)
+4 To Light Radius
+125 Defense
37% Extra Gold From Monsters
25-40% Better Chance Of Finding Magic Items (varies)
+2 To Warcries Skills (Barbarian Only)
Socketed (2)
Immortal King's Stone Crusher
Ogre Maul
Damage: 231 To 318 (274.5 Avg)
Required Level: 76
Required Strength: 225
Base Weapon Speed: <10>10>
+200% Enhanced Damage
+200% Damage To Demons
+250% Damage To Undead
40% Increased Attack Speed
Indestructible
35-40% Chance Of Crushing Blow (varies)
Socketed (2)
Adds 211-397 Fire Damage (2 items)
Adds 7-477 Lightning Damage (3 Items)
Adds 127-364 Cold Damage, 6 sec. Duration (Normal) (4 Items)
+204 Poison Damage Over 6 Seconds (5 Items)
Adds 250-361 Magic Damage (Complete Set)
Immortal King's Soul Cage
Sacred Armor
Defense: 1001 (Base Defense: 487-600)
Defense: 1301 (Base Defense: 487-600)
Required Strength: 232
Durability: 60
+400 Defense
5% Chance To Cast Level 5 Enchant When Struck
Poison Resist +50%
+2 To Combat Skills (Barbarian Only)
+25% Faster Hit Recovery (2 Items)
Cold Resist +40% (3 Items)
Fire Resist +40% (4 Items)
Lightning Resist +40% (5 Items)
+50% Enhanced Defense (Complete Set)
Immortal King's Detail
War Belt
Defense: 89 (Base Defense: 41-52)
Defense: 194 (Base Defense: 41-52)
Defense: 247 (Base Defense 41-52)
Required Level: 29
Required Strength: 110
Durability: 24
16 boxes
+36 Defense
Lightning Resist +31%
Fire Resist +28%
+25 To Strength
+105 Defense (2 items)
+25% Faster Hit Recovery (3 Items)
+100% Enhanced Defense (4 Items)
Damage Reduced By 20% (5 Items)
+2 To Masteries (Barbarian Only) (Complete Set)
Immortal King's Forge
War Gauntlets
Defense: 108-118 (varies)(Base Defense: 43-53)
Defense: 228-238 (varies)(Base Defense: 43-53)
Required Level: 30
+65 Defense
12% Chance To Cast Level 4 Charged Bolt When Struck
+20 To Dexterity
+20 To Strength
+25% Increased Attack Speed (2 items)
+120 Defense (3 Items)
10% Life Stolen Per Hit (4 Items)
10% Mana Stolen Per Hit (5 Items)
Freezes Target +2 (Complete Set)
Immortal King's Pillar
War Boots
Defense: 118-128 (varies) (Base Defense: 43-53)
Defense: 278-288 (varies) (Base Defense: 43-53)
Required Level: 31
Required Strength: 125
Assassin Kick Damage: 39-80
+75 Defense
40% Faster Run/Walk
+110 To Attack Rating
+44 To Life
25% Better Chance of Getting Magic Items (2 items)
+2 To Combat Skills (Barbarian Only) (3 Items)
+160 Defense (4 Items)
Half Freeze Duration (5 Items)
Partial Set Bonus
+50 To Attack Rating (2 Items)
Additional +75 To Attack Rating (3 Items)
Additional +125 To Attack Rating (4 Items)
Additional +200 To Attack Rating (5 Items)
Complete Set Bonus
+3 To Barbarian Skill Levels
+450 To Attack Rating
+150 To Life
All Resistances +50
Magic Damage Reduced By 10
Display Aura
Mint látható 2 kezes fegyver, ami kizárja a frenzy lehetõségét. Csak whirlwind marad. DE
Full IK hoz az emberek concentration skillt használnak. Hatékony lesz garantáltan hellen is. Picit lassan fogja vinni hosz csak egy ütés, extra nélkül. Közbe persz nõ a defensed óriásira. Ezért is szeretik.
A maradék skilleket érdemes ezekre költeni: Battle orders 20 pont, Battle command 1pont, Natural resistant 1pont.
Ha sokat akarsz sebezni, itt hatványozottan céltudatosan csak arra a skillre + a fegyver típusát erõsítõ passziv weapon masteryre kell gyúrni.
Frenzy, amit használsz (6pont) nekem nagy kedvencem, de jó cuccokkal hell vége is lassabb, mint ahogy az elvárható. Nekem lassú volt. MInden szörnynek kell 2-2 ütés. hell act1-2-3 tetszetõs ha szépen felépített itemekkel csinálod, nem muszáj feltétlen sok runa ehhez.
Whirlwind (pörgõs). Aspyrinék csináltak ilyet, annyi tapasztalatom nincs mint nekik, ennek ellenére ezt a skillt használva általában 2 kezes fegyvert használnak. Igez ilyenkor még sok más tényezõre kell figyelni, de ettõl most tekintsünk el.
Viszont van itt egy dolog, ami mind két verzióra érvényes: kell neki egy fortitude runaszó. Ami nem olcsó, mert van benne egy Lo runa :-/. Ez van sajnos. Nélküle sokkal rosszabb.
Set ügyben Immortal King a menõ. IK röviden. Ár/teljesítmény viszonylatban legjobb. Ha van full tal seted cserélhetõ erre fullra.
Itemek:
Immortal King's Will
Avenger Guard
Defense: 160-175 (varies) (Base Defense: 35-50)
Required Level: 47
Required Strength: 65
Durability: 55
(Barbarian Only)
+4 To Light Radius
+125 Defense
37% Extra Gold From Monsters
25-40% Better Chance Of Finding Magic Items (varies)
+2 To Warcries Skills (Barbarian Only)
Socketed (2)
Immortal King's Stone Crusher
Ogre Maul
Damage: 231 To 318 (274.5 Avg)
Required Strength: 225
Base Weapon Speed: <10>10>
+200% Enhanced Damage
+200% Damage To Demons
+250% Damage To Undead
40% Increased Attack Speed
Indestructible
35-40% Chance Of Crushing Blow (varies)
Socketed (2)
Adds 211-397 Fire Damage (2 items)
Adds 7-477 Lightning Damage (3 Items)
Adds 127-364 Cold Damage, 6 sec. Duration (Normal) (4 Items)
+204 Poison Damage Over 6 Seconds (5 Items)
Adds 250-361 Magic Damage (Complete Set)
Immortal King's Soul Cage
Sacred Armor
Defense: 1001 (Base Defense: 487-600)
Defense: 1301 (Base Defense: 487-600)
Required Strength: 232
Durability: 60
+400 Defense
5% Chance To Cast Level 5 Enchant When Struck
Poison Resist +50%
+2 To Combat Skills (Barbarian Only)
+25% Faster Hit Recovery (2 Items)
Cold Resist +40% (3 Items)
Fire Resist +40% (4 Items)
Lightning Resist +40% (5 Items)
+50% Enhanced Defense (Complete Set)
Immortal King's Detail
War Belt
Defense: 89 (Base Defense: 41-52)
Defense: 194 (Base Defense: 41-52)
Defense: 247 (Base Defense 41-52)
Required Level: 29
16 boxes
+36 Defense
Lightning Resist +31%
Fire Resist +28%
+25 To Strength
+105 Defense (2 items)
+25% Faster Hit Recovery (3 Items)
+100% Enhanced Defense (4 Items)
Damage Reduced By 20% (5 Items)
+2 To Masteries (Barbarian Only) (Complete Set)
Immortal King's Forge
War Gauntlets
Defense: 108-118 (varies)(Base Defense: 43-53)
Defense: 228-238 (varies)(Base Defense: 43-53)
Required Level: 30
+65 Defense
12% Chance To Cast Level 4 Charged Bolt When Struck
+20 To Dexterity
+20 To Strength
+25% Increased Attack Speed (2 items)
+120 Defense (3 Items)
10% Life Stolen Per Hit (4 Items)
10% Mana Stolen Per Hit (5 Items)
Freezes Target +2 (Complete Set)
Immortal King's Pillar
War Boots
Defense: 118-128 (varies) (Base Defense: 43-53)
Defense: 278-288 (varies) (Base Defense: 43-53)
Required Level: 31
Required Strength: 125
Assassin Kick Damage: 39-80
+75 Defense
40% Faster Run/Walk
+110 To Attack Rating
+44 To Life
25% Better Chance of Getting Magic Items (2 items)
+2 To Combat Skills (Barbarian Only) (3 Items)
+160 Defense (4 Items)
Half Freeze Duration (5 Items)
Partial Set Bonus
+50 To Attack Rating (2 Items)
Additional +75 To Attack Rating (3 Items)
Additional +125 To Attack Rating (4 Items)
Additional +200 To Attack Rating (5 Items)
Complete Set Bonus
+3 To Barbarian Skill Levels
+450 To Attack Rating
+150 To Life
All Resistances +50
Magic Damage Reduced By 10
Display Aura
Mint látható 2 kezes fegyver, ami kizárja a frenzy lehetõségét. Csak whirlwind marad. DE
Full IK hoz az emberek concentration skillt használnak. Hatékony lesz garantáltan hellen is. Picit lassan fogja vinni hosz csak egy ütés, extra nélkül. Közbe persz nõ a defensed óriásira. Ezért is szeretik.
A maradék skilleket érdemes ezekre költeni: Battle orders 20 pont, Battle command 1pont, Natural resistant 1pont.
Msot hogy a barbaromat folytatom mivel a varaazslomat elrontottam<#szomoru1>#szomoru1> valaki tudna nekem mondani egy olyan set-et ami jo barbárnak és meg is van neki el tudna velem cserélni?? MErt van tal rasha-s övem,pajzsom,amulettem és maszk. Euekért tudok kapni egy jó Barbár set-et? Esetleg még ha ráfizetek vagy az már nem éri meg?
Hellen, high lvl duelben nem sok ilyet láttam, viszont lvl 18 és lvl 9 duelben nagyon király.
Ok.
Na szoval a barbarom 30-as szintu és tetszik nagyon az a skill hogyha rácsap az ellenfélra akkor sokkal gyorsabb lesz a támadási és a futási sebessége. De most hogy 30-as lettem van az a forgoszél nem tudom melyiket érdemes kimaxolni melyik az erõsebb a forgoszél vagy az a Frenzy?A frenzy-n most van vagy 6 pont elég az?
A barbáromnak jo lenne ha lehetne 2 fegyver a kezében de ha elég erõs tud lenni egy fegyverrel is akkor az is jo nekem de akkor nem tudom használni a Frenzy-t ugyebár.Melyik az a kiálltás amire érdemes sok skill pontot rakni ha azt akarom hogy minnál erõsebbet üssön.
Na szoval a barbarom 30-as szintu és tetszik nagyon az a skill hogyha rácsap az ellenfélra akkor sokkal gyorsabb lesz a támadási és a futási sebessége. De most hogy 30-as lettem van az a forgoszél nem tudom melyiket érdemes kimaxolni melyik az erõsebb a forgoszél vagy az a Frenzy?A frenzy-n most van vagy 6 pont elég az?
A barbáromnak jo lenne ha lehetne 2 fegyver a kezében de ha elég erõs tud lenni egy fegyverrel is akkor az is jo nekem de akkor nem tudom használni a Frenzy-t ugyebár.Melyik az a kiálltás amire érdemes sok skill pontot rakni ha azt akarom hogy minnál erõsebbet üssön.
Ha egy sima bootsal nyomod, akkor kicsi is lesz - tegyél fel egysigon botsot, meglásd, jó lesz az!
elertem most a 20-as szintet, max on van a blade talon, a sebzése elég gyenge60-80 ig irja asszem, késõbb jobb cucokban nagyobb lesz? vagy ugyis a cb vel ölünk? ja és szted gore rider vagy shadow dancer? viszont teccik benne hogy olyan mint egy boxoló, nyomsz ey kllikk et és megsorozza az ellent, csak nem jobb ball egyenesekkel hanem lábbal. megéri felnyomni erõt 156 ig az upp gore rider nek? egy sima gore nem jo?
Np 😉
Ha singleben is játszol, nem kezdhetsz hellen - elõször normal jön, majd szépen sorban a többi.
Ha singleben is játszol, nem kezdhetsz hellen - elõször normal jön, majd szépen sorban a többi.
Az általános formula: perf gem+cucc+rúna+nem uniq jewel
Ahhoz, hogy jó cucc jöhessen ki, a craftolni kívánt tárgynak magas szintûnek kell lennie, hell végén találva vagy magas szinten gamblezva/megvásárolva az npc-ktõl.
Itt mindet megtalálod , angol ugyan, de ha vmit nem értesz, írd le.
Legérdemesebb craftok: Safety/Caster crafted amu, blood crafted ring/gloves, caster crafted belt és boots.
Ahhoz, hogy jó cucc jöhessen ki, a craftolni kívánt tárgynak magas szintûnek kell lennie, hell végén találva vagy magas szinten gamblezva/megvásárolva az npc-ktõl.
Itt mindet megtalálod , angol ugyan, de ha vmit nem értesz, írd le.
Legérdemesebb craftok: Safety/Caster crafted amu, blood crafted ring/gloves, caster crafted belt és boots.
Na szóval. Vegyünk egy lvl 85 körüli karit, addigra sztem elég is lesz a hell baalrunból 😉
Mivel a fejemben egy überre készült kicker van, ezért én nem raknék egy kanyi pontot sem az elementális sebzést adó charge-up skillekre.
Nem lesz enigmánk, ezért a lvl 1es dragon talon mellé (ezt maxoljuk, hiszen ezzel fogunk támadni...) a teleport kicket, a dragon flightra is mehet egy pont.
Martial artsra ennyi :S Aztán max venom, jól jön a psn dam. Max death sentry, 18-at (synergy miatt, h többet lõjön a trap) a fire blastra. Mefinél nincsenek hullák über tristben, de a másik két bossnál már gyakrabban elõfordul a hulla, erre lenne jó a sentry. Jöhet golyófogónak 1-1 pont shadowmasterre a maradék pedig mehet a fade - re (van rajta hidden damred is, skill lvl számával egyenlõ %-os reduce)
Mivel a fejemben egy überre készült kicker van, ezért én nem raknék egy kanyi pontot sem az elementális sebzést adó charge-up skillekre.
Nem lesz enigmánk, ezért a lvl 1es dragon talon mellé (ezt maxoljuk, hiszen ezzel fogunk támadni...) a teleport kicket, a dragon flightra is mehet egy pont.
Martial artsra ennyi :S Aztán max venom, jól jön a psn dam. Max death sentry, 18-at (synergy miatt, h többet lõjön a trap) a fire blastra. Mefinél nincsenek hullák über tristben, de a másik két bossnál már gyakrabban elõfordul a hulla, erre lenne jó a sentry. Jöhet golyófogónak 1-1 pont shadowmasterre a maradék pedig mehet a fade - re (van rajta hidden damred is, skill lvl számával egyenlõ %-os reduce)
Na most már utánanézek 😉
Kösz JancsiPapa a beragadt karaktert egy géprestart megoldotta és be tudtam menni.
Egyébbként az elején multiban csak normál fokozaton enged ugye, de még van két színt. Azokat miképp milyen karakterekkel lehet választani? Vagy kezdõ karaktert kell feltornázni és abból lehet? Hogy is van ez???
Egyébbként az elején multiban csak normál fokozaton enged ugye, de még van két színt. Azokat miképp milyen karakterekkel lehet választani? Vagy kezdõ karaktert kell feltornázni és abból lehet? Hogy is van ez???
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
én még csak december óta játszok bneten, azelõtt singl ben nyomtam, klán ban meg nem voltam ezalatt a fél év alatt, de nem is nagyon akarok menni. jancsipapa tudsz mondani valamiféle skill elosztást a rugdosós assa- hoz?
hali
elképzelhetõ, hogy az eddig WinXP-n rendesen müködõ diablo 2 (tört verzió 1.07 +LOD) WinXP SP2 alatt kiakadna? Fater gépével van gond de rendesen lerohasztja az egész gépet! Lehet videókartya hiba? (GefMX 4000 64M😎 nem egy csúcs kártya de én úgy gondolom a diablo 2 egy alap 3D VGA-n is elmegy vagy nem? Ti nyomjátok XP SP2 vel? Azért gondolok az XP SP2 vs diablo2-re, mert most installáltam újra a gépet és eddig rendesen ment minden és semmi nem változott, valamint Civilization 4 simán gond nélkül megy a gépen! vélemények?
Köszi! G
elképzelhetõ, hogy az eddig WinXP-n rendesen müködõ diablo 2 (tört verzió 1.07 +LOD) WinXP SP2 alatt kiakadna? Fater gépével van gond de rendesen lerohasztja az egész gépet! Lehet videókartya hiba? (GefMX 4000 64M😎 nem egy csúcs kártya de én úgy gondolom a diablo 2 egy alap 3D VGA-n is elmegy vagy nem? Ti nyomjátok XP SP2 vel? Azért gondolok az XP SP2 vs diablo2-re, mert most installáltam újra a gépet és eddig rendesen ment minden és semmi nem változott, valamint Civilization 4 simán gond nélkül megy a gépen! vélemények?
Köszi! G
Ha azt akarod, hogy erõs legyen, tedd az összes pontot a strenghtre. ^_^
500str.s barbi igen ritka dolog 😄
Viccet félre.
Ird le, hogy barbod eddig hanyas szintû stb. Milyen elképzeléseid voltak. pl: 1 kezes vagy 2 kezes fegyvert preferálod?
Ha van skill amit kedvelsz, szeretnél rágyurni, tudunk róla infot adni.
500str.s barbi igen ritka dolog 😄
Viccet félre.
Ird le, hogy barbod eddig hanyas szintû stb. Milyen elképzeléseid voltak. pl: 1 kezes vagy 2 kezes fegyvert preferálod?
Ha van skill amit kedvelsz, szeretnél rágyurni, tudunk róla infot adni.
😛 Döntöttem végulis a barbaromat fojtatom mire érdemes a barbaromra tenni? Azt szeretném hogy minnél erosseb legyen a sebzése nagyon eros legyen arra gyurok!
Nekromanta...elég tág fogalom.
Pontosíts, aztán írom a komplett buildet 😉
Pontosíts, aztán írom a komplett buildet 😉
Necromantához nem értek 😛