Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hrisskar
nem kell sokat rakni rá, használj mana lopásos tárgyakat

Akarom mondani bérgyilkosnõ!!!!
Én egy bélgyilkosnõvel játszom.
Azt szeretném megtudni,hogy mennyit érdemes a mannájára rakni.
Éshogy megéri az árnyék szolgát fejleszten(a gyengébbet)?
Vagy meik teknika erõsebb az árnyéknál?
ugyanúgy te loköttttt<#pias>
érted amit mondok?
mondom eleinte fejleszted a karaktered aasztán pedig ha elakadnál aqestekben a kkor megkérsz valakit hogy húzzon<#duma><#duma><#duma><#duma><#duma><#duma>
de host gamen akkarok játszani
eleinte felfejleszted a karaktered aztát ha elakadsz a qestekben akkor megkérsz valakit hogy húzzon (:+)
lehet
<#duhos2>
valaki dundna segiteni hogy hogyan kell onlinen játszani?
eredeti diablod van?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Hello tudnátok mondani egy olyan progit ahol könnyen játszhatok onlinen v ahoz mit kell csinálnom??

Köszönöm a tanácsot!Akkor nem szenvedek a poisin necróval.Egy amazon indítitásában tudnál segíteni?Fõleg az íjas képességekre koncentrálóban!

Hát akkor meg még inkább nem ajánlom, sajnos olyan cuccokkal, amiket singleben lehet találni, abból nem lehet még egy épkézláb poison necrot csinálni...Na de ha lesz idõm, megpróbálok segíteni.

Még mindig nem tudod jól ;-)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

single

bocs a multkori hülyeségemért utánanéztem csak terevezgetik.nembiztos de ha jóltudon a hármat nemsokára kiadják (kb 3 hónap)
Single playerben vagy a neten nyomod?

Szeretem a kihávosokat!Úgyhogy megköszönném ha összehoznál egyet nekem!Mert fogalmam sincs hogy milyen cuccok és fejlesztések kellenek hozzá!

Nem lenne rossz a poison necro, sebzést sem. Az a baj, hogy hellen az összes élõhalottnak rohadt nagy psn resistje van, nem beszélve az act4 venom lordjairól...Másrészrõl pedig egyik-másik szörnynek annyi élete van,hogy alig érzik meg (act 5 death lordok pl...).
Ha még mindig érdekel a cucc/leírás, szívesen összehozok én neked, de én személy szerint nem ajánlom, fõleg single playerre nem.

Na lenne egy kérdésem!Segítsetek nagyon fontos lenne!Egy poison necrót akarok índitani!Poison novát használva.Na szóval megállja a helyét a poison necro?És mit érdemes fejleszteni?Azt tudom hogy a 3poison skillt alapból maxolni kell!És aztán mire van szükség?Köszönöm elõre is a segítséget!

Huh, köszönöm 😉

Lol ha lenne d3, akkor ezt bejelentenék a blizzesek egy picit...
Az egész blizz 3 játékból él, köztük a dioból ^^
Ja igen, egyik jóbarátom oldalán ismét láthattok új karakterleírásokat (köztük az enyémet is 😛 ) valamint új screenshotokat a magyar diablos aljanéprõl :]
http://hun1.rakanis.hu/ !

na erre igen kiváncsi vagyok. szerintem ne higyj neki, kivéve ha hivatalosan a Blizzard Entertainment programozógárdájához tartozik. 😊

figyu?az egyik szerepjáték fórumon olvastam a 3-ról és a 4-rõl meg is fogom neked keresni a nevét
Mr_no_NaMe
Na lökjél képeket...Amúgy nem gondolod kicsit nagy hülyeségnek, hogy amerikába van 3 SÕT 4! is és akkor semmit sem tud róla egész európa (bár sztem még amerika se 😄D) és sehol semmi hír róla? Sztem ezen gondolkozzál kicsit..
mér te láttál már képeket róla?
persze, és felébredsz hogy bilibe lóg a kezed...

<#kocsog>

mellesleg én már láttam képet a dio3-ról nagyon szar <#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele>
elmondanám hogy már van diablo3 meg 4 is (amerikába aszem)
a 3 nálunk is nemsokára lesz<#mf1>
fõleg crack után meg torrent meg ftp link után érdeklõdni újreg dolog <#hehe>

Most ez úgy mindenkihez szól: ha feltesztek egy technikai jellegû kérdést, akkor te legyetek már ennyire türelmetlenek - azt hiszem, ha tudnánk segíteni, akkor azt megírnánk nektek. Nem írunk rá semmit, akkor valószínûleg azt jelenti, hogy nem TUDUNK segíteni. Nem kell 25 pls, szerintem itt mi mindig segítünk, ha módunkban áll.
Köszöntem!

Hrisskar
Szerintem kérdezd meg a fejlesztõket 😄

csoxy6
Ez a szar BNET megint nem enged FEEEELLLL!!!!!!!<#gun><#gun><#gun><#violent><#violent><#violent><#violent>

Why don\'t presidents fight the war?! Why do they always send the poor?!

setuh
hmmmmm nem segitenetek pls!

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

biztos kurvajó lenne/lesz
lesz Diablo 3?
Az ilyen jellegû problémákhoz nem értek, ha értenék már írtam volna valami épkézláb ötletet.

Technikai dolgokhoz nem nagyon értek. 😞

setuh
hi all!tudna vki adni egy linket a Dio2 play discenek a torrentjerol?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

vigyori14
az én gondomra nemtud senki megoldást?

netmom. sry. általában krekkelni is kell az ilyet :|

Hello all!!
Az lenne a problémám.:
Hogy amikor felrakom a másolt ferzióhoz a Diablo 2 lodot
És plusszab jön egy ikon annak is a neve diablo II
Na most akármelyiket indítom, indítás után intro minden hudefasza majd amikor bejönne a game akkor kidob a tálcára egy ilyen hibaüzenettel.:Assrtion Faliure
Expression: Loaded

Ez mit akar jelenteni???
Help pls!
vigyori14
1.10 vagy 1.11 kell a mod hoz?

vigyori14
mikor kezdenék ey uj karaktrt ezt irja ki: nable to start LNG manager ilyenkor mi a teendõ?

tigeroo
inne le is lehet mosmá rántani
tigeroo
nah mivel ilyen nagy az érdeklõdés (<#idiota>) felteszem a rapidshare.de-re ok?
csaptam hozzá 1 readme-t is😄 ..még 3perc
Egy külön mappába kerülnek a modos cuccok, tehát tudsz majd.

Nincs mit 😉

vigyori14
ja azt akarom tudni hogy ha felteszem, akkor visszalehet ugyy állitani a játékot h tudjak bnetezni? a játék törlése nélkül?