26171
-
#18481 attól függ mire.. -
#18480 whirlwind assasin.. az az egyik legjobb pvp kari .. ^^ -
Delac #18479 gyorsabb sebzés + deadly/critikal strike
Critical strike csak skillből jöhet. Deadly meg csak itemből (Nah ezt jól megmondtam, mert van critical strike skill-t adó item :P)
-
SZU #18478 Szerintetek melyik éri meg jobban? A Crushing blow, critical strike, deadly strike, vagy az open wounds, vagy a gyorsabb sebzés?
-
#18477 ez mekkora kamu. alig játszom pár napja és már enigmám van. úgy dobálják az ember után a dupeolt hr-eket :( -
JancsiPapa #18476 Meg a slows target a fontos actbossnál. -
Mirk #18475 nem is a sebzése a lényege, hanem a sok élete, csak golyófogónak van.
a munkát elvégzik a skeletonok -
#18474 próbáltam a gólemet alig sebez, mondjuk nem maxszoltam, csak 1 pont + 5 a cuccokból. -
MhyCroft #18473 Értem s van is havertól csak sajnos most a kiadó jogok változása miatt 1-2 hónapig nem kapható meg s így nem tudok venni se.
Szükségem lenne pár cd kulcsra, amiért ifzetek is, nem kell teljes játék csak a kulcs, ha tudod h nem b.netezel akkor lehet megéri eladni a kulcsot!:)
Hello:P -
#18472 Boldog szülinapot! :] -
#18471 :)boldog szülinapot -
JancsiPapa #18470 Ó bazz, nem hittem volna, h vki észreveszi :P
Nagykorú lettem :P
Köszi :) -
Mirk #18469 A revivet választhatod ha akarod, de nem kötelező summon nekronak. Van előnye is meg hátránya is. Előnye hogy feltámaszthatsz egy rakás magas szintű rohadt keménny szörnyet, mondjuk moon lordokat amik 2 perc alatt leverik Baalt.
Hátránya hogy tényleg jó ha 2 perc alatt leverik mert 3 percig maradnak életben csak... ez van. Én inkább csinálok egy clay golemet revivek helyett annak annyi élete van hogy boldogan ütheti bármeik boss az élete végéig.
Lehet actbosst is átkozni
Bonewall meg azért kell neked(ha bone nekro vagy, mert summonernek nem kell), mert erősíti az összes skillt bone ágon a poisonok kivételével -
#18468 barátok közt ez még működik is. :) reménytelen -
MhyCroft #18467 Hali!
Cd kulcsot (kieg s alap) vagy magát a gamet megvenném!
MSN: [email protected]
Mobil: +36306183929
E-mail: [email protected]
Postai utánvétellel, te feladaod en meg kifezetem mikor megjön s ellenörzöm h mit kaptam meg.
Hello -
#18466 ja, Füled érjeb bokáig :D -
Aspyrin #18465 Boldog születésnapot :) -
#18464 üdv!
Kéne kis segítség.
A reviveokat kell maxszolni summon necronál, vagy elég summonhoz a mage + sima skeleton és skeleton mastery? Olvastam a summon nekró leírását rakanis.hu oldalon, és ott nem írják a reviveokat. A kérdésem az, hogy miért? Reviveok gyengébbek a maxos mageknél, és a sima skeletonoknál?
Illetve a főellenségeket ha akarok ölni azokat tudom átkozni, vagy mit tudok velük csinálni, hogy gyengüljön?
És a bone wall nekem mire lesz hasznos maxon azon kívül, hogy olyan huncut ötlet jutott eszembe, hogy nem engedem a többi karit baalt ölni?
vagy maxoljam a reviveokat bone wall helyett?
Valaki adhatna egy kis fölvilágosítást nekem ezekről a dolgokról. Köszi -
Mirk #18463 de uncsi már a sok hentelős kari nem?
bosra valóban nem kell annyi, magas szinten már alig emel vmit a sebzésen
inkább rakok a tiger strikera meg egy keveset a death sentrire, attol sokkal viccesebb lesz a játékmenet. -
SZU #18462 Vagy a még nagyobb sebességű fegyver? -
SZU #18461 Hello!
Szerintetek melyik éri meg jobban? A Crushing blow, critical strike, deadly strike, vagy az open wounds? -
#18460 csinálj inkább whirlwind assát.. az pwnzr -
JancsiPapa #18459 BoS-ra nem kell annyi sztem :S -
#18458 nektek is rd van? -
Mirk #18457 csinált már vki shadow disciplines assát?
ienre gondolok:
claw mastery 20
burst of speed 20
cloak of shadows 10-20
shadow master 20
venom 20
nem fog nagyot ütni de rohadt gyors lesz a 20as burst of speedel(meg a plusz skilles cuccokkal) +100% felett lesz bõven az attack meg a w/r speed is -
Mert minek a gugli, ha vannak sorstársak?
köszönet! -
#18455 Hmm... "google is your best friend"
De csak neked: link. -
#18454 Szépnapot!
Megosztaná velem valaki, hogy a 12-es szintű holy freez aurának mi a statisztikái? (van agy Doom rúnaszavas baltám, csak kíváncsi vagyok) -
JancsiPapa #18453 Majd /w *janou <3 -
#18452 nemtom :/
én fg-ben utazom :o -
#18451 ha istet számítunk át 1 hcl ist hány scl ist? -
#18450 hcl -
#18449 a hcl vagy scl cuccok a drágábbak? tudja vki? -
#18448 Ez egy sikertörténet. :D -
#18447 tudom nem sok mindenkit erdekel.. :P
de én azért leirom ,hogy a psn necim perfect lett (legalábbis az én szememben )^^
diablos nyelven élvee gosuuu nec :P
perfect enigma / perfect bramble
perfect rare +3 bone +3 psn nova +3 posion explosion wand (~150hr volt)
perfect rare +3 bone +3 posion dagger +3 psn nova skull (~165hr volt)
perfect eth "zod" shako
perfect Arachnid Mesh
perfect nec 2bone 20fcr 50life 25res coronet (tudom nem perfect.. de ennél jobbat nem találtam :P )
perfect Marrowwalk
perfect magefist
9 x psn & bone sk 45life
1 x perfect anhillius
2 x soj
1 x mara
1 x hellfire torch nec 20/20
:P -
Mirk #18446 hát sztem a summon nekro is elég biztonságos
ha jól csinálod az egész játék alatt nem ütnek meg -
#18445 ÓÓ, nagyon megköszönném, de sztem csak estétől leszek. Stipi-stopi. :D -
JancsiPapa #18444 Ilyen vipermagi, hasonlók találhatóak nálam ingyen :)
[hcl] -
Aspyrin #18443 Palával kezdj, használd ki a resist auráit. Lassú lesz a játék de legalább biztonságos.. A többit az idő megoldja. -
#18442 melyik karival lehet legkönnyebben kihúzni addig, amég találok egy vipermagit, shakot stb..
nem akarom elbaszni a statpontjaim hogy valami gyenge cuccot föl tudjak venni alacsony szinten.
mf sorcit meg nem merek hcban kezdeni..