Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(én szerintem perfect topazt)
vagy ezt valami modon logolta?
folyamatosan logolja hogy mit csináltam az elmult 3 évben?
mert egyszer már berágtam a bnetre amikor valami olyan bejegyzést helyezett el a gépemen ami miatt nem tudtam róla belépni a másikrol meg simán be lehetett pedig akkor nem is csináltam semmit csak cuccoltam és a sok ki be lépegetés miatt letiltotta a gépemet
szal mi alapján bannolt most és mi alapján helyez el olyan infokat a gépem egy ki tudja melyik zugába amihez nem is férek hozzá és ha uninstalálom a gameét és a registry fileokat is törlöm akkor se tudjak belépni??
szal erre kiváncsi lennék mert ha esetleg a game könyvtárba tesz valamit azt megértem de a gépem többi részéhez milyen alapon nyúl?
szal elég érdekes a blizzard
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
szal innen kezdve ha ugy nézzük te se játszol tisztességesen ugyhogy a blizard tehet egy kurta nagy szivességet
amugy mag most rohadt nagy ivben szarom le az egészet és azt is hogy banolta esetleg a cd keyemet mert van egy jopár másik keyem szal ha akarnék játszhatnék is
nekem az esett rosszul hogy nem is játszottam és ugy nem tudok belépni mert ha játék közben vág ki akkor aláirom hogy ok csaltam megérdemeltem de mivel 2 napja a gépem se volt bekapcsolva iogy elég érdekes a dolog és most amiokor bekapcsoltam ill elinditottam a játékot az mh még nem volt elinditva szal bekaphatja a blizard
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
V9ykn8_TZL0
your account has been closed (8)
az egészben csak az a szép hogy 2 napja itthon se vagyok és be se volt kapcsolva a gépem és ez fogad mikor hazaérek szal egy kicsit el van szálva az agyam
mert ha game közben nyomja ezt ki akkor még ugy ahogy megértem de igy egy kicsit érdekes a dolog
ugy néz ki hogy valaki meghekkelt vagy nem tudom nem tudok belépni az accjaimmal egyikkel se az egyikre azt mondja hogy az accom le van már zárva a másikra meg hogy valaki már használja a cdkeyemet
szal köszönöm a tanácsokat amiket itt kaptam de ugy néz ki hogy most megint sokáig hanyagolni fogom a játékot mert nem másoknak akarok cuccokat és karaktereket fejleszteni
Ha valakinek van hasonló tapasztalata írjon valamit.
Igencsak ennyi volt Diablo 2-s net karrier. Pedig mennyi cucc volt nálam ^^
Szal okosabban, mint én 😉
Amúgy lvl 99 a max.
modjuk sztem megveszem mer kedvencem jatekom meg most is ahhoz képest szinte ingyér van ;>
és akko majd mek betölnetre
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
azert kene hogy ujra angol lehessen a diom
elore is koszi
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Mehetsz nightmaren, vagy player 8 baalrunok is jók.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
8 player az megvan simán, mod nélkül is.
Jó ideje keresek egy peccset, vagy modot, amivel 8-16-32playeres módot lehet csiholni lanra 1.10-es LOD alá. A gond, hogy nem találtam, csak 1.09-est.
Tud valaki egy linket adni?
Nah, amazonnál a dárdás sokkal, de sokkal erõsebb, a bowos ismét csak a legjobb cuccokkal éri meg a szenvedést.
Angol oldalon ( EZ LENNE AZ ) A következõ fejlesztést találtam:
Max Freezing Arrow
Max Multiple Shot
Max Guided Arrow
1-8 Penetrate
12~20 Critical Strike (erre lehet sztem kevesebbet is...)
12 Pierce
2-2 a passive&magic skillfa középsõ oszlopában lévõ skillekhez.
Ha egy dárdás amazon (javazon) leírás is érdekel, szívesen leírom, az egyik legjobb kari sztem.
Singleben a cuccok egy bowazonra: vegyél egy baszás nagy bowot, minél jobbat találsz, annál jobb, unique is jöhet. Aztán legyen rajtad minél több life és manaleech, increased attack speed. Nem lehet cuccokat nagyon singlehez mondani, mert úgysem azokat fogod megtalálni...
Viszont ITT VAN a hivatalos diablos oldal, nézz körül, hogy melyik felel meg legjobban az elõbb általam leírt feltételeknek.
Kedves Vice35.
Ahhoz, hogy multiplayerben játszhass, kell hogy legyen egy eredeti diablo cd-d, eredeti cd-kulccsal.
A szerver, ahol játszani tudsz, azt battle.net-nek hívják.Ez több részre van felosztva, elsõsorban open és closed battle.net-re. Az openen játszhatsz a single-s karaktereiddel. Az alapvetõ különbség az, hogy a closed battle.net-nél a szerveren mentõdik a karaktered,ergo nem tudsz belepiszkálni.
A closed realm is két részre van osztva, ladderre és nonladderre. Ladder karaktert érdemes kezdeni,mert itt több cucc található, több recept elérhetõ és a rúnaszavak közül is van ladder-only. Ezt a laddert kb évenként (véleményem szerint 1 hónapon belül) resetelik, azaz a ladderes karakterekbõl nonladder lesz, azaz mindenki a nulláról kezdi, kezdheti elölrõl a laddert.
Ha fenn vagy a battle.neten, akkor keress egy olyan gombot, hogy create game, majd itt megadhatod a játékod nevét, esetlegesen jelszóval is levédheted.
Még valami: ha még egyszer elkezded az idegesítõ spamodat, akkor egyszerûen szólok egy moderátornak. #16447 <- olvasd el ezt a hozzászólásom.
Köszi.