Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A bannolos témával egy baj van csak. Egy picit utánajártam, és mint kiderült tényleg csalás miatt kizártak egy csomó embert. Nem panaszkodom, amikor mh-t kaptam megmondták elõre, hogy mi van a pakliban. DE az, hogy csak azokat bannolja, akik az utobbi pár napban vagy az utolsó egy hétben csaltak. ISmerõsõm, aki január óta 3 cd-keyel botol felhalmozott egy kisebb vagyont, õt nem bannolták, mivel az elmúlt 2 hétben nem foglalkozott vele. Nem túl jó megközelítés. Magamat nem akarom védeni kimagyarázni sem, nem látom szükségességét. Én tudom, hogy mire használtam, ennyi elég nekem. Hogy itt egy néhányan mit gondolnak róla az egyéni szuvenír vélemény. Úgy is abba akartam hagyni dio-t, mert egyszerûen túl sok idõm ment el a folytonos 'trade'eléssel, csak nem pont ilyen formában. 😊

Hrisskar
lenne egy kérdésem: mit érdemes rakni a Griswold páncéljába és sisakjába?
(én szerintem perfect topazt)

Bobber
jó ám legyen akkor arra lennék kiváncsi mi alapján találta ki a bnet hogy én mh-t használok ha nem is léptem be?
vagy ezt valami modon logolta?
folyamatosan logolja hogy mit csináltam az elmult 3 évben?
mert egyszer már berágtam a bnetre amikor valami olyan bejegyzést helyezett el a gépemen ami miatt nem tudtam róla belépni a másikrol meg simán be lehetett pedig akkor nem is csináltam semmit csak cuccoltam és a sok ki be lépegetés miatt letiltotta a gépemet
szal mi alapján bannolt most és mi alapján helyez el olyan infokat a gépem egy ki tudja melyik zugába amihez nem is férek hozzá és ha uninstalálom a gameét és a registry fileokat is törlöm akkor se tudjak belépni??
szal erre kiváncsi lennék mert ha esetleg a game könyvtárba tesz valamit azt megértem de a gépem többi részéhez milyen alapon nyúl?
szal elég érdekes a blizzard

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Well, 2001 óta tolom Bneten és mindössze 1.09 alatt használtam (1 teljes napot) a mh-t. Azóta rájöttem, hogy semmi szükségem nincs rá, lehet, hogy fél perccel késõbb értem pl. Baalhez de odaértem.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

miilann
sry,mi az a maphack? -.-'

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Csaltál nem?Hát akkor panasznak helye nincsen.És a tiltás ugyan késett de el nem maradt.Attól még hogy valakit nem büntetnek meg rögtön az még nem jelenti azt hogy megúszhatja.

Bobber
tudod most öszintén én kiváncsi lennék arra aki nem csal és tudom most jössz azzal hogy te nem használsz MH-t ok szép és tissztességes szándék de ne mond hogy ha belépsz egy baalrunba akkor ki is lépsz ha esetleg aki telészik 30mp-n belül lent van baalnal
szal innen kezdve ha ugy nézzük te se játszol tisztességesen ugyhogy a blizard tehet egy kurta nagy szivességet
amugy mag most rohadt nagy ivben szarom le az egészet és azt is hogy banolta esetleg a cd keyemet mert van egy jopár másik keyem szal ha akarnék játszhatnék is
nekem az esett rosszul hogy nem is játszottam és ugy nem tudok belépni mert ha játék közben vág ki akkor aláirom hogy ok csaltam megérdemeltem de mivel 2 napja a gépem se volt bekapcsolva iogy elég érdekes a dolog és most amiokor bekapcsoltam ill elinditottam a játékot az mh még nem volt elinditva szal bekaphatja a blizard

viszlát 2hét múlva, ne szpemmeljetek túl sokat kérlek ;D

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Davidus
inkább te jössz majd rá😛 Blizz bannolt egy csomó CD keyt csalás miatt<#integet2>

V9ykn8_TZL0

Bobber
tsa nekem is elszalt valami ill nekem azt mondja hgy valaki hazsnálja a cdkeyemet ill az egyik accomra meg azt irja hogy
your account has been closed (8)
az egészben csak az a szép hogy 2 napja itthon se vagyok és be se volt kapcsolva a gépem és ez fogad mikor hazaérek szal egy kicsit el van szálva az agyam

mert ha game közben nyomja ezt ki akkor még ugy ahogy megértem de igy egy kicsit érdekes a dolog

Bobber
majd rájössz

Bobber
na azt hiszem én most hagytam ujra abba a diablót
ugy néz ki hogy valaki meghekkelt vagy nem tudom nem tudok belépni az accjaimmal egyikkel se az egyikre azt mondja hogy az accom le van már zárva a másikra meg hogy valaki már használja a cdkeyemet
szal köszönöm a tanácsokat amiket itt kaptam de ugy néz ki hogy most megint sokáig hanyagolni fogom a játékot mert nem másoknak akarok cuccokat és karaktereket fejleszteni

Csaltál tudtad hogy kizárhatnak érte!Úgyhogy megérdemelted!Bocsi de én utálom a csalásokat.És teljes mértékben egyetértek a szó nélküli tiltással!

Tényleg a battle nethez mi kell?Megéri egyáltalán felmenni rá?Milyen gyors net kell hozzá?

Megvan 😊

😮 durva, felteszem és megnézem a kulcsom..

Mr_no_NaMe
Ezér érdemes ám megvenni...csinálsz valamit azt szó nélkül bannolnak...
Hehe bannoltak bnetrõl cd-keyel együtt. Klántársat hasonlóképpen. Szó se róla használtunk maphacket, de akkor ilyen alapon ma nem sokan jutottak fel Bnetre.

Ha valakinek van hasonló tapasztalata írjon valamit.

Igencsak ennyi volt Diablo 2-s net karrier. Pedig mennyi cucc volt nálam ^^

telepítsd föl újra a diablot 😉

Single playerben nem viszed el 85-nél tovább,bneten kb 90-ig el lehet nyomni, kockulástól függõen. Volt már 2 94es karim is, majdnem rá is ment a kapcsolatom (jó nem csak ettõl, de úgy egyáltalán a netgamingtõl)...
Szal okosabban, mint én 😉
Amúgy lvl 99 a max.

meddig fejlödik a hös?

Azon a 3000 fton ne múljon már a kedvenc játékod 😉 Én is így voltam vele, nem bántam meg, sok jó emberrel hozott össze a sors a bneten.

miilann
direct IPn tudnank egymassal jaccani? -.-'
modjuk sztem megveszem mer kedvencem jatekom meg most is ahhoz képest szinte ingyér van ;>
és akko majd mek betölnetre

Ha megmondod, hogy tegyem fel, felteszem 😉

setuh
feltenne valaki ezt a nevu fajljat ide :patch_d2.mpq (csak az akinek angol a dioja)
azert kene hogy ujra angol lehessen a diom
elore is koszi

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Tudtommal nem...

Prince of Máté
a DiAblO II-vel lehet battle.neten játszani ha nem eredeti a játék?

Hát, hardcore karakterem 50-es szintig volt normalon, baalrunon :]
Mehetsz nightmaren, vagy player 8 baalrunok is jók.

haladsz tovább a küldetés szerint ahol tartasz 😊 ha nem kapsz nagyon XP-t akkor tovább kell haladni, mert elõbb utóbb találsz egy helyet 😊

valaki nem tudja hogy lehetne egy negyvenegy-es szintü karakterrel hol lehetne gyorsan szintetlépni???
tényleg, igazad van 😄

Bnet FAQ
Azért jó ez 😉
Ja és a hivatalos oldal...

nehéz lenne jó fakkot írni egy diablóhoz 😊

Tedd fel a kérdésed :/ nincs atm.

igen a chatbe 😊 #16511

miilann
van itt faq?!

entert megnyomod, és már írhatod is.

Hogy kell ezt a /players 8-at bepötyögni? Van valami console?

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

1.11 elõtt jött ki<#nyes>

Az 1.10 az nagyon új verzió? =)

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

szerintem is, de ez már csak a nagyon új verziókban NEM mûködik

/players 8 - azt hiszem így van.

Úgy értve 8 pléjeres mód, hogy mondjuk 2-en játszunk, de mobok szintjét megnöveli úgy, mint ha 8-an lennénk humánok. Meg persze az xp-t és a cucc dobást is.

Régen hallottam ilyenrõl (mármint a 8+ players modról), sztem ugyanarról beszélünk, a régi 1.09 alá :S
8 player az megvan simán, mod nélkül is.

Hi!

Jó ideje keresek egy peccset, vagy modot, amivel 8-16-32playeres módot lehet csiholni lanra 1.10-es LOD alá. A gond, hogy nem találtam, csak 1.09-est.
Tud valaki egy linket adni?

Na hagy haljam a dárdás amazont.Vagy ha tudsz valamilyen jó karit akkor kipróbálnám!

<#buck> Mindig olyan karakterleírés kérsz tõlem, amilyet még sosem próbáltam 😊)
Nah, amazonnál a dárdás sokkal, de sokkal erõsebb, a bowos ismét csak a legjobb cuccokkal éri meg a szenvedést.
Angol oldalon ( EZ LENNE AZ ) A következõ fejlesztést találtam:
Max Freezing Arrow
Max Multiple Shot
Max Guided Arrow
1-8 Penetrate
12~20 Critical Strike (erre lehet sztem kevesebbet is...)
12 Pierce
2-2 a passive&magic skillfa középsõ oszlopában lévõ skillekhez.
Ha egy dárdás amazon (javazon) leírás is érdekel, szívesen leírom, az egyik legjobb kari sztem.
Singleben a cuccok egy bowazonra: vegyél egy baszás nagy bowot, minél jobbat találsz, annál jobb, unique is jöhet. Aztán legyen rajtad minél több life és manaleech, increased attack speed. Nem lehet cuccokat nagyon singlehez mondani, mert úgysem azokat fogod megtalálni...
Viszont ITT VAN a hivatalos diablos oldal, nézz körül, hogy melyik felel meg legjobban az elõbb általam leírt feltételeknek.

A shadow master állítólag jobb a warriornál, de nem kell rá 2-3-nál több pont.

Na szóval.
Kedves Vice35.
Ahhoz, hogy multiplayerben játszhass, kell hogy legyen egy eredeti diablo cd-d, eredeti cd-kulccsal.
A szerver, ahol játszani tudsz, azt battle.net-nek hívják.Ez több részre van felosztva, elsõsorban open és closed battle.net-re. Az openen játszhatsz a single-s karaktereiddel. Az alapvetõ különbség az, hogy a closed battle.net-nél a szerveren mentõdik a karaktered,ergo nem tudsz belepiszkálni.
A closed realm is két részre van osztva, ladderre és nonladderre. Ladder karaktert érdemes kezdeni,mert itt több cucc található, több recept elérhetõ és a rúnaszavak közül is van ladder-only. Ezt a laddert kb évenként (véleményem szerint 1 hónapon belül) resetelik, azaz a ladderes karakterekbõl nonladder lesz, azaz mindenki a nulláról kezdi, kezdheti elölrõl a laddert.
Ha fenn vagy a battle.neten, akkor keress egy olyan gombot, hogy create game, majd itt megadhatod a játékod nevét, esetlegesen jelszóval is levédheted.
Még valami: ha még egyszer elkezded az idegesítõ spamodat, akkor egyszerûen szólok egy moderátornak. #16447 <- olvasd el ezt a hozzászólásom.
Köszi.

Vice, picit értelmesebben már...Lemoderálom a felesleget, aztán megpróbálok segíteni, de elég hülyén teszed fel alapból...