Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na jó, viccet félre, nem nagyon kutakodtam bele.
Egyébként nekem már kész van új verziós charge pala 😄 Nice dmg 22K-44K fizikai. 😄 ÉS nem is drága.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ja és ugy dontottem egy palát csinálok majd tudtok mondnai pár tippet mire figyeljek??
Aspyrin neked mi a neved a Bneten? Mid van? 😛 Nekem egy sorcom van KArlbal_tt néven.
És gondolom ti is jatszottok a neten, ha meglesz a reset ti uj karaktert kezdtek???
Mi lyen idokozonként szokott lenni reset??
Béta? , nagyon messze van az attól. Általnos szabály Bliznél. AZ elsõ hivatalos bejelentéstõl fogva még legalább 2-3 év a megjelenésig. -> még csak be se jelentették eddig.
... got nothin to share with you...
Mégegyszer, köszi.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
"Képesség választék maradék"
"Küzdõ sport"
LOOOL!!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Lenne egy problémám: van egy 18. szintû Assassinom, de nem tudom kifejleszteni azokat a skilleket, amiket már lehetne, pedig a szükséges skillek megvannak hozzá. Az is fura az egszben, hogy csak max 13. szintû zsoldost tudok venni magamnak, pedig más karaktereknél ugyanolyan szintût is lehet, mint a karakter maga. Segítsetek plz, ez már másodszor fordul elõ, és nagyon idegesít!
Egy hét múlva jövök kb.
:-/, de ez nem jelent semmit, hisz inkább bnet-n nyomtam.
Bár szó se róla, finomítgatom charge-s palat elméleti szinten. Legújabb verzió: 10K-58K ig sebez. ^_^ Majd köv. ladderban megcsinálom.
tudtok valami durvito modot a 1.11b-hez? (csakis szingliben meg LANos multiban utazom max... eredeti keyem van, de Bnetet Dioban nem komazom...)
tudom van a "/players 8" (es igen szinglibe es LANos Multiba is mukodik, ugye Nuke forumtars?)...
regen voltak ilyen soxorozo modok, meg boss modok, nos nekem hasonlo kene... vagy ha megmondjatok hogy kene, akkor megcsinalom(most le vagyok maradva melyik MPQ buheralo progi kell hozza es melyik fajlt mivel, shogy? 😄DDDD)
inkézofszlólevelápgréééd 😄😄😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Így már nagyon faca leszek 😄
Viszlát a Battle.neten!
Úgyis mki elkezdi a laddert 😊
aug. vége szept. elje KB, amit nagyon óvatosan kell kezelni.
A reseteléskor gyak. nem történik több, mint, hogy a ladder karakter non-ladder lesz, csak non-ladder játékokhoz tud csatlakozni, és jómaga is ilyen non-ladder játékokat tud létrehozni. MInden megmarad, az összes addig felhalmozott tárgyad, skill -> MINDEN. A ladder nyújtotta többlettõl leszel megfosztva. Itt jegyezném meg, hogy az only ladder runaszavak is megmaradnak, amiért viszont non-ladderban gyilkolják az emberek egymást.
Rövidebben: reset után non-ladderben folytatod a kalandokat.
Kérdésem lenne! Próbáltam a álaszt megkeresni, de nekem semmi nem volt egyértelmû!
Szóval van a Ladder és a non-Ladder karakterek!
Azt már kiderítettem hogy bizonyos idõnként (évenként kb) resetelik õket!
De pontosan mi történik ilyenkor? Törlõdik a karakter? Vagy csak cuccokat veszítek? Valaki írja le pontosan hogy mi történik akkor!
Azt is tudom hogy a Ladder karakterek dúrvább uccokat találhatnak meg vannak dúrvább Rúnaszavaik!
Engem ez a "reset" érdekelne!
Én nem csak egszerûen játszani akarok, hanem egy karaktert akarok létrehozni! De nem akarok hogy csak úgy törlõdjön!
Valaki HELP!
Egyébként nincs ki segítsen, de majd szétnézek battleneten 😊
Van, aki segítsen? Sajnos magamat nem tudom ajánlani, én már nem nyomom neten :/
Emlékszem, egyszer haverok felhúztak reggel 8-tól este 6-ig olyan lvl 85-re :S
Tegnap rendeltem meg a cuccot, mára jön, és ha minden jól megy akkor holnapra kész lesz a 90+ barbár 😛
- 😞
Ja igen, hogy biztassalak: ha elsõ bann volt,akkor 1 hónap múlva visszakapod a cd-kulcsod, ha nem, akkor cya 😄
Accnak mindenképp annyi :s
Aztán pl meglehet nézni vele mások felszerelését. Mivel tolja az illetõ, ebbõl az infoból leszürhetõ, hogy új-e a srác vagy nem.
Vagy példáúl megjegyzi, hogy mi volt a játék pontos címe, ahol legutóbb voltál. Trade-lés közben vagy neadjisten baalrunoknál alapvetõ.
A vicc, hogy ezektõl nem leszel gazdagabb, hanem egy kis pluszt ad a játékba, amit szvsz a bliz magától is beletehetne. Csak emiatt használtam mh-t, persze ez mit sem változtat a tényen: mh=csalás. Tudomásúl veszi az ember. Máskülönben nem is panaszkodni jöttem fel, hanem tapasztalatot cserélni. Csakhát ugye ha az emberfia elkezd magyarázkodni, még hülyének nézik 😊
Hack-csalás, morális kérdések... Lehet játszani a jézuskát, hogy én sosem tennék ilyet, 'mi, milyen dolog már ez!!4' és a hasonló huncutságok.
Csalás és csalás között is van különbség. Rundstedt17: én még a classic diabloval is sokat játszottam, amikor a kanyarban sem volt a lod. Bnetre tavaly márciusban mentem, akkorra lett netem is kb. Több éves bolyongás után azt hiszem rámfért az mh - ugye singleben csak akkor törlõdik a map, ha nehézségi szintet váltasz, ehhez jönnek a bnetes random mapok. Ezzel még nem is lenne nagy baj, csak úgy, ahogy jöttek az új peccsek, egyre nagyobbak lettek a mapok, a régi motorosak ezt tudják, fõleg durance of hate 1-2... Ha nem lett volna ez, akkor talán sohasem használok mh-t, viszont egy gigantikus mapon még egy sorccal is szar keresni a lejáratot, nemhogy egy druiddal pl...
Én sohasem ítéltem el az mht, meg tudom érteni azokat, akik feltették.
Igazából nem az mhval van itt a baj, Delac írta a botot. Na azt én is rohadtul elítélem, egy másik (egyre inkább inaktív) fórumon nagyobb összetûzésekre is került sor köztem és a botos társadalom között. Az akkori 'ellenségeim' mostanra a legjobb barátaim lettek, most is botoznak, de már nem tudom õket basztatni, mert tudom, hogy a season elején õk is odatették a hátsójukat, és runotak, mint a gép, majd - mikor már biztonságos volt, lett vagyonuk ,akkor kezdték el a botot. Mert vannak olyanok (kajni, koa klán, pyt-lord és még sokan mások), akik season elején hozzá se tudnak nyúlni a diablohoz, mert nincs meg nekik a fullperf eni-hammerpala, és csak akkor kezdenek hozzá, amikor már tudnak lopni, egy istes hf-bõl pedig megvan a botkarijuk - na EZ a szánalom.
Szóval az éremnek két oldala van, egy másik szemszögbõl, mégsem egy elítélendõ ez az egész.
Így megy ez ;( sajnálok mkit :/
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Egy karaktert mindig úgy kell felöltöztetni, hogy a te igényeidnek megfeleljen. Ilyenformában a tippek/javaslatok egy sablon köré épülõ karakterre adnak útmutatást. A kérdés csak az, hogy te milyen sablonra építed karaktered.-> A szokásos kérdés: mIlyen skilleket használsz?, és mibõl szenved hiányt a karakter?
Ha megvan a válasz, akkor egy konkrét kérdésre mi is egyszerûbben( újabb kényszer kérdések nélkül) tudunk válaszolni.