Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megveszed a játékot 2000-3000 forintért és annyit játszol vele amennyit akarsz! feltéve ha nem csítelsz... ne butáskodjatok már 😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
"A Diablo 2-nek és annak kiegészítõjének, 1.11-es patchre optimalizált fordítása és nem kell érte fizetni." - magyarosítás portál
nincs benne semmi kül,csak élvezetesebb a játék 😄
How much can you take,before you snap?
rakd fel a gammát (mindkettõt) menj fel battle netre,így rögtön a legfirsseb verziójú peccset tölti le ami neked is kell. megvárod míg feltelepül, leszeded az 1.11 es magyarítást innen: magyaritás
és felrakod. asszem ennyi,remélem érthetõ 😄
utána pedig találkozunk bneten
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az exp packal együtt na és ugye elvitte de neki eredeti szal nekem kéne egy no cd crack és egy csomo elyen néztem de nem nagyon találtam szal valaki könyörgöm adjon egy pontos linket elöre is köszönöm.
www.flickr.com/photos/soma62sco
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
én azért reménykedek 😄
urban legend :p
Logikus következtetés alapján nem létezik eza szörny: hisz nem rendelkezik semmilyen statisztikus leírással (élet sebzés immunitások stb) mint más szörnyek.
NEm-logikus módon (a remény hal meg utoljára elven) létezik. Csak olyan jól titkolják, hogy eddig nem került napvilágra róla semmi. Egyes leírások szerint - akik már találkoztak vele - elite unique tárgyat dob. ami nagyon értékes dolog is lehet, ebbõl fakadóan eléggé felborulna a BattleNeten kialakított gazdaság. Tulajdonképpen mindegyis hogy mi miatt nem tudunk róla semmit, ha létezik egyáltalán 😛
lvl 90 sorci(cold/lightning)
lvl 81 amazon(bow)
lvl 79 assassin(trap)
lvl 74 paladin(Fanatizim/zeal)
lvl 74 necro(summon/curse)
lvl 55 barbarien
lvl 20 paladin(hammer)
(mind non-ladder karakter)
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Máskor majd jobban csinálom. De végulis olyan sorcot ami tuzben és fagyban is olyan eros hogy tudjon boldugulni hellen olyat nehéz csinálni nem?
<#violent>#violent>==-
Sry, kénytelen voltam törölni. ^^
A sorcodhoz: meteor elég szar, lévén alá kell terelni a szörnyeket és lassabb is, mint a ball, azt lett volna érdemesebb maxolni.
fcr= faster cast rate.
Meg hallotam hogy a NL-es karakternél ami van cucc azt át lehet valahogy adni a Ladderes karakteremnek. Ezt hogyan lehet megoldani? Valami GondenChat vagy valami ilyesmit hallottam de nem egészen értem. Valaki ha tud légyszives segitsen.
Az én sorcom a ruhaival egyutt +7 the all skill a tuzhöz + 8 de valahogy nem akar eros lenni. Legalábbis hellen nem nagyon boldugoluk az immun the cold szornyek ellen. Tal rasha set-em van. 26-os a fagyasztos gombom de most csak a tuzzel foglalkozom mert a fagy már eléggé eros de valahogy a 900-as sebzésõ meteor sem sebzi a helles szornyeket 😞(
A Varázslómat is azért hagyom abba mert elrontottam a skillbeosztást azt szerettem voltna hogy ha Tuzben és Fagyban is erõs legyen. Na itt rontottam el mert eg varázslo szerintem egy dologban tud csak erõs lenni. S
Szal akkor fanatism auru min 20-as legye. Oksa megprobálom jol megcsinálni.
Viszont általában elmondhato, hogy a fanatism aura kötelezõ. EZ fix pont. Eztán egy skillet kell választani, ami fõtámadásod lesz. Közkedvelt a zeal+kapcsolódok. Ez igy egy egész franko kari, csak párharcra nem jó. Hellen fizikai immunist meg se tudsz karcolni, illetve akármilyen fokozaton is nyomod, elmondható, hogy az egynémely helyen felbukannó, varázslók iron maident átkoznak, amivel magad sebzed. EZt nehéz kiküszöbölni, gyak. lehetlen. Bár ez az összes közelharci karakterre igaz.
Mire kell figyelnem melyik aurára érdemes rakni.