26171
-
#18561 akkor kocka vagy. -
Delac #18560 Mi clan-nak hivjuk magunkat. :P -
#18559 istenem..
tudod van egy guild (nem tudom volt-e már benne részed)
vagyunk 23man
egymást felhuztuk az első nap hell-re..
utána mindenki ment mfelni amennyit akart (partykban) ha esett egy cucc és a másiknak kellet odaadtuk neki..
de ezt sosem fogod átélni..gondolom.. igy nyugodtan irogathatod ,hogy kockaság meg mindent.. de szerintem egyszer csatalkoz egy guildhez ..
-
JancsiPapa #18558 :DDDDDDD -
#18557 miért? Mennyit nyomtad akkoriban? Talán nem annyit? :D
Én most is soat diablozom, tegnap előtt pl. délutántól egészen hajnali 5ig. Te nem? Ez nem kockaság? :D -
Delac #18556 reset után 3 nappal ilyen cuccban mászkálni..<- Ezt te hogy neveznéd??? -
#18555 jancsipapa meg 1 értelmes magyarázatott nem tudott adni arra ,hogy miért is kockaság .. -
#18554 szerintem elég jól értem...
és igen kb ezt jelenti
csak azért mert valaki összeszed enniy cuccot az kocka mert bizots 0-24ben nyomja.. ign igen.. -
#18553 és a zealer nem jobb bosst ölni? -
#18552 de a smiter a gyorsancsapkodó bossölő, csak a zealer méggyorsabban csapkod -
#18551 a smiter akkor nem az, aki így iszonyat gyorsan csapkodja a bosst fénysebességgel? :D -
#18550 az az zealer -
#18549 hm, ez meghozta a kedvem régen félbehagyott smiterem folytatására :)
(bár a sebzése elég kevésnek tünik :/ ) -
#18548 überölő smiter thxhello :) -
#18547 melyik az a fajta pala, ami ilyen nagyon gyorsan üt? :) -
#18546 ja és nem szeretnék egyedül végigmenni worldstoneon meg hasonlók, kimondottan bosskiller kéne, amivel tudok segíteni haveroknak, hogy ne olyan lassan nyomják le a főszörnyeket. -
#18545 actvégi bossok likvidálásához fejlesztenék karaktert. Van tanácsotok, melyik a legahtékonyabb gyilkológép mondjuk baalt ölni?
az előbb volt már szó smiterről, de számításba vettem még a javazont is.
Valaki ötlet? -
JancsiPapa #18544 :D
Nc innentől - delac érti, mire gondolok, neked hiába is magyarázom. :o) -
Delac #18543 Nyugodtan verheted rá hogy df esett, nem erről van szó.
Ha értenéd mit írok biztos nem ezt reagáltad volna...........ami nem engem minősít újfent....
-
#18542 ne mond.. tényleg ezt jelenti a kockaság?
de ez annyira.. szánalmas.. de tényleg most csak azért mert valakinek jo dropjai voltak akkor az már kocka? ^^
season kezdésekor mikor hellre érkeztünk az első ia party runbol rögtön egy death fantom eset.. >.< az is kockaság?:) -
Delac #18541 A kockaság itt azt jelenti, hogy ha 2-3 nap alatt te ezeket beszerzed, akkor gyak. a nap 24 órájában játszol. Na ez kockaság, hisz emelett az ember semmi másra nem szakít időt. Másképpen fogalmazva: nincs semmi egyébb fontos dolgod ez alatt az idő alatt.
Sztem jancsee valami ilyesmire gondolt. ^_^ -
#18540 nem értem mi a kockaság abban ha ezzek a cuccokat megszerzi valaki 2-3 nap alatt..
kifejtenéd bövebben? -
JancsiPapa #18539 Ez akkoris a te kockaságod :)
Rl+d2 haverok nálam is vannak, csak éppen nem 'guild' a neve :) -
#18538 guildnak hivják..
item megosztás van egymást segítjük már miota.. ^^
-
JancsiPapa #18537 akkor elég nagy kocka vagy, barátom ;) -
ez 2-3 nappal season 2 után
ezzel a karival gazdagottam meg -
Mirk #18535 ja meddő vita váltsunk is karaktert:)
most értem be hell act5be a bowazonommal.
csak egy két helyen volt igazán nehézség(immun phis immun cold uniqok act4ben), de amugy nem nehéz. Előrelövök 10 multit, megyek egy kicsit, megint előrelövök:)
Diablo majdnem megszivatott mert 2szer is bezárt a csontbörtönbe, aztán egyszer elémállt és elkezdte rám fújni azt az epres joghurtot ami veszi le az életed mint az állat. De volt nálam 16 full rejuv ugyhogy megusztam halál nélkül:)
asszem még csak most jön a neheze...
-
JancsiPapa #18534 Hát ez egy meddő vita, sztem senki nem fog meggyőzni senkit a maga igazáról...
Nekem még mindig vannak fenntartásaim a mf-eni-smitával szemben, de hát biztos jó az is. -
JancsiPapa #18533 Beast ba. -
Delac #18532 Általában csak a konkrét skillekre kell pontokat adni.
zeal max
fanatism max
holy shield max
sacrefice (erősíti a zeal-t) max
Én így csinálnám, bár SZU nak ahogy kiveszem a szavait pont zeal palája van. Ő biztos többet tudna mondani erről. -
Delac #18531 Értem :) tehát akkor ezt jól be is kell gyakorolni.
Egyébként mien páncélt használsz, hogy nem tudod permanensen enigmát használni? -
Delac #18530 Ird már be hogy melyik az 2 fegyver, és akkor tényleg tudunk érdemben is segíteni, vagy neadjisten dönteni ha épp arról van szó. -
#18529 ehh
és te season elején hammer palával mennyit sebzel? semmit kb ^^
smiter meg season elején szar cuccokal is ha van egy kis cb-d már sebez mint a ganéj .. hammer pala inkább botra jó :) 1bként meg lassu szerintem mondjuk én nem botolok *már..:)* mert értelmetlen elveszi a játék lényegét meg is bántam.
nah de szóval hell diablo igy néz ki
3 rev poti készenlétben
vigor + charge megnyomni a tappancsokat megölni az uniq-t kichargeolni és mind eltünik ugyebár ilyenkor diablot leverni és kész :) -
SZU #18528 Félreértettél. Nekem egy ZealFana paladinom van 84-es. Nem akarok smitter csinálni, csak a crushing blow és a deadly strike között vaciláltam, mert van két unique kardom, az egyik ezt, a másik azt adja, beleütök egy lukat és egy runával még erősíthetem is. -
#18527 valaki a #18510 hsz-em hez tud valami támpontot addni?Ha lehet emberi nyelven mert pár hsz-nél csak kamillázok hogy mit mondhattok annyira nem vagyok még mayer hogy értsem az ilyen slenget.
Köszi -
Delac #18526 Hell diablot hogy csinálod meg? Smite-l minden egyes ellenfelet egyesével kell megölni. Ott azért elég sokan vannak. Teleportálva el tudom képezelni, de irtad, hogy pakolgatod. Cs-ben ugye a 3 királyt kell minnél hamarabb kiiktatni. Hmm; nem tudom magam elé rakni a folyamatot.
Hammer nekem kézenfekvőbbnek és biztonságosabbnak tűnik.
De meg lehet engem győzni az ellenkezőjéről :) -
#18525 nem -
Delac #18524 Érdekes levezetés. Bár..
Már csak azt kérdezném, hogy smiterre Iron maiden hat?
-
Delac #18523 Igen te. -
JancsiPapa #18522 Hát ez az...h nincs és sztem nem is lesz mhm ^^
Egy bnetes pro hcs profilja:
hardcore+mh=softcore
softcore+mh=SuperMarioBros
^^