Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soma62
Hali lenne egy kérdésem azt irja ki amikor battle netre akarok csatlakozni hogy nemjo a versio vagy vmi ilyesmit. Szerintetek mi a teendõ?Köszi elöre is a megoldásokat<#vigyor5>

www.flickr.com/photos/soma62sco

Sas6
Figyeljetek már ezek kicsodák meg mik ezek?? Egyes szintu valamik soha nem találkozam veluk sehol kik ezek?

Sas6
Értem , és ha akkor oszegyujtok 3 kulombozo kulcsot akkor meglesz egy szett. Ha a 3 kulcsot oszeillesztem a Horadic Cube-ban akkor megnyilik egy kapu ahol az andariel van. Ezután megint oszekell gyujteni a 3 kulcsot nyitok egy ujjabb kaput és ottt lesz druidel. Ezután megint oszekell gyujteni és megint megnyitjuk és ott elsz az Izual ha jol tom. És amiket tõluk kapok a szarv a szem és az agy vagy nem tom mi ezeket ossszeillesztem és megnyilik egy kapu ahol ott lesz a Baal, Diablo és még valaki más is. És ha ezeket megolom akkor kapok egy torchot.

Erre a pályára ahol van diablo baal és még valaki ahol kapjkuk a torchot arra csak egyedul lehet menni vagy lehet menni tobben is??

Hrisskar
Szerinte igen.( én szetmániás vagyok{fölleg kieg szettek} ,ezért én biztos összegyüjtöm)

Hrisskar
3 kulcs van a játékban:Key of Terror, Key of Hate, Key of Destruction
Countes , Summoner , Nihlathak
dobja öket. 3 kölümbözõ kulcs egy szet.

Sas6
Palának érdemes megcsinálni a full grisword szettet??

Sas6
Az ilyen key of terro meg iylen kulcsokat hol is lehet pontosan szerezni?? Halotam hogy 3 fajta kulcs vagy és 3 db kulcs egy szet.

Az ilyen kulcsokat hol lehet szerezni? Csak hellen lehet talalni ilyet azt tom.

2x voltam velük gameben, meg még egy lvl 99 barbbal
Amúgy 😊 lvl 94es amát vertem már a lvl 49 barbommal 😊 és egy full griswold lvl 91 palát xDD

Igen. van 2 magyar is aki rendelkezik 99 karival. Tudtommal legalábbis.

1: Ujlovag-> paladin
2: gecibliz-> amazon

Nézd meg a ranglistán ott vannak fent.

amugy ti lattatok mar 99-es szintu karaktert?
igaz meg csak 40-es szintu de nagyon eros. (ez azert is jo nekem mert a druido 80-as szintu es egy nagy kalap szar:-(
végre van egy eros sorcressem 😄 :J <#violent><#worship>
horpeti
Igen, általában egy lagg lesz a vége egy ilyen karakternek, szal ezért bosszantó. 😄D

Sas6
Nemáá😞 Az tiszta rosz semmi értelme. 😞 Pl egy lagolás miatt meghalsz akkor szivsz. Én nekem biztos hogy a billenytyuzetem bánná. Mi a jo abba valaki elmagyarázza nekem? 😛

Az hardcore karakter 😄DDDD
Annyi a különbség, hogy ha az a karakter egyszer meghal, akkor többé nem játszhatsz vele, jobb esetben is a ládában,inventoryban lévõ dolgoknak lõttek...

Sas6
Hát arra hogy láttam olyan karaktert akinek piros volt a neve mert õ profi karakter volt. Ez mire jo ha valaki profi?

Mire érted? ^^

Sas6
Ha valaki profi az mit jelent?

Sas6
K rendben majd megprobálom azt is ha nem lesz jo.

nekem nagyon gyakran van ien csak bontsd az internetkepcsolatot és csatlakozz ujra.
Sas6
Lehet az volt a baj😊

Hrisskar
Inkább túl gyorsan sokszor be és ki.(kb 1 percen belül)
pl. én 15 másodpercen belül léptem be és ki egy játékba 3 külömbözû karimmal és egyszerûen nem engedet ezután vissza jó 10 percig.

horpeti
Nem konkrét 😊

Szar a Bnet!

De nem ezért írja, hanem mert pl. túl sokszor léptél be a kariddal gémekbe.

Sas6
Igen, most már jó be tudok lépni de nem értem miért van ez? Szar a BNet?

Hrisskar
Nekem ár volt ilyen, kb várj 5 percet és próbálkoz újra.(általában ez bejönn)

Sas6
Figyeljetek már ez mit jelenthet? 😞( Még sosem volt nekem ilyen vagy hasonlo eset😞 egyszer csak játszom és megzsakad az osszekottetés. Belépek a BNetare és ezt irja ki. Nem értem mi lehet a baj😞(( Valakinek volt már ilyen vagy hasonlo eset??

mooo
Istenem <#wilting>
Véletlenül se kattints rá a honosítások menüpontra.......... <#falbav>
de az a baj hogy mindig amikor a link-re rakattintok akkor egyfojtaban bejön a gothic2.hu
<#conf><#conf><#conf><#conf><#conf><#conf><#conf><#conf><#conf><#conf>
Majd mindegyik top 10-es játéktopicba beírta. Elég drágán nyomta a srác. 26 rugó 6 hónap 12MB-el. Ehhez képest máshol 3-500Ft, 3-4 napig 1-200K-val. Arányaiban nem éri meg, csak ha nagyon kocka vagy és még egyetemista is. =)

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Miért maradok le mindig ezekrõl? ^^

Hrisskar
Hellfire torch-ot hogyan lehet szerezni?(traden kivül)?

soma62
Bocsi nemtudtam sorry mindnkie😞😞😞

soma62
Sorry😞

Sas6
Egyetértek.

Te normális vagy? Elõtted írják, hogy ne warezoljunk. Szerinted meddig él ez a hírdetésed?

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Ne warezoljunk. -.-

soma62
Hi vki tud a lodhoz cdkey generatort?

Hopsz, cd kulcsot elég komoly indokkal szoktak zárni 😊))

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Sas6
Persze tudom azt is fogom gyúrni 😊) Köszi hogy mondod.

Azt meddig érdemes fejleszteni??

Vazze ijet ir ki h a kulcsom zarolva van... hmm mi a fene? no mh...
Üdvözlet! meg tudnátok mondani honnan lehet letölteni patch-öt a diablo 2 höz?
horpeti
Amúgy ez csak a támadás.. Védekezésre is gyúrj: Holy shield

horpeti
Jaja, Õ nem olyan. 😛P

Sas6
Értem köszi hogy tudattad😊

És nem olyan vagy mint pár ember hogy röhög rajtam. Köszi.

A zeal skill a sacrificeból kap bónuszt tehát azt sem árt kimaxolni.

Sas6
Azok mik is pontosan bocsi ilyeneket nem nagyon ágom 😞

A synergikre.

Sas6
Én a Fanatizmus+ Zeal féle Palát akarok csinálni akkor már másra nem is kell tenni csak a fanatizmus meg a zeal? Ha ezek kivannak maxolva akkor mire érdemes még rakni?

nearo
Dehogynem... én találtam 2-t is, az egyik a simához, a másik meg expanzióshoz.
ITT
Mert nem a keresésbe kell beírni, hanem meg kell nézni a magyarítás listában.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Hi!

Valaki tud használható caster druida tippet adni? Mármint olyat, aki nem alakul át.