Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.flickr.com/photos/soma62sco

Erre a pályára ahol van diablo baal és még valaki ahol kapjkuk a torchot arra csak egyedul lehet menni vagy lehet menni tobben is??
Countes , Summoner , Nihlathak
dobja öket. 3 kölümbözõ kulcs egy szet.
Az ilyen kulcsokat hol lehet szerezni? Csak hellen lehet talalni ilyet azt tom.
Amúgy 😊 lvl 94es amát vertem már a lvl 49 barbommal 😊 és egy full griswold lvl 91 palát xDD
1: Ujlovag-> paladin
2: gecibliz-> amazon
Nézd meg a ranglistán ott vannak fent.
Annyi a különbség, hogy ha az a karakter egyszer meghal, akkor többé nem játszhatsz vele, jobb esetben is a ládában,inventoryban lévõ dolgoknak lõttek...
pl. én 15 másodpercen belül léptem be és ki egy játékba 3 külömbözû karimmal és egyszerûen nem engedet ezután vissza jó 10 percig.
Szar a Bnet!
De nem ezért írja, hanem mert pl. túl sokszor léptél be a kariddal gémekbe.

Véletlenül se kattints rá a honosítások menüpontra.......... <#falbav>#falbav>
<#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
ITT
Mert nem a keresésbe kell beírni, hanem meg kell nézni a magyarítás listában.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Valaki tud használható caster druida tippet adni? Mármint olyat, aki nem alakul át.