Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
De mégis, játszik még valaki teljes ablakkal? :D
Az életerõsebb ellenfeleket kissé lassan öli mondjuk (pl phisical immunok még amplify-al is sokáig tartanak), de legalább elmehetsz közben wc-re, csinálhatsz valami kaját, stb... :)
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Ladder mondjon le!!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Bobber: Igen, normal cuccot nem lehet.
The item type is upgraded.
1 Ko Rune + 1 Pul Rune + 1 Perfect Amethyst + Exceptional Rare Armor = Elite Rare Armor
The item type is upgraded.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
régebben volt bowazonom
trapper assá-hoz mik kellenek?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
találtam egy 15ed-mageplatet és jobb lenne egy archon plate de nem találtam Arreaton semmit hogy hogy lehet uppolni. Jól tudom sajnos ugye, hogy azt nem lehet uppolni?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
nyomja valaki windows7 en a dio2õt neten?:)
egyszer próbáltam akkor nem adott rendes képet, de nem rég írtak valami patchrõl.valami 1.13
mûködik rendesen?
!Forza Ferrari!
How much can you take,before you snap?
320ed és -54 lightres:) igaz csak eth CA-m volt de igy is nagyon tetszik a dolog:)
Kedvet kaptam a Battle.net-hez :) Nézegettem kicsit az árakat, a Dio 2 + LOD-ot legolcsóbb helyen 5k-ért láttam, még gondolkodom rajta, mert igazából szerintem elég lenne egy megbízható nem használt cd kulcs is, mivel iso-ban megvan a játék maga, és gondolom ha felteszem az 1.13-mat, akkor nem fog seggbe rúgni a b-net. Esetleg van valakinek használaton kívüli kulcsa? Vevõ lennék az egyezkedésre :) Plusz még annyit kérdeznék: Észre vettem, hogy egyesek árulják valós pénzért a cuccaikat/accountjaikat. Ez mennyire legális? Ha valaki lebukik nem bannolják ezért? Láttam olyan fegyvereket amiket 500 dollárokért adogattak....
remélem hamarosan visszaenged mert pont esett egy 29-es maras és a régi 23ast el kéne adnom. Mennyit lehet vajon érte kérni? Ladderben nyomom és tegnapelõtt egy 20as sikerült 3ist és 1 malért eladni de nem tudom hogy szerencsém volt vagy pancser voltam. Bár szerintem szerencsém volt:)
ha ezt is olyan 3-4 ist körül el tudom adni akkor meglesz a második ber runára való és akkor már csak egy ethereal cv kell és megvan az infim:)
Csak tul sokat léptél ki be mondjuk pakolás miatt stb és egy idõre felfüggesztettek. Nekem a legutobb 5-6 óra volt elõtte meg 24 óra
de elvileg más ip cimrõl be tudsz lépni.
Ha nagyobb felbontas kell, akkor ezt probald ki.
2: CSAK a Diablo 2 szarakodik, semmi más. Assassin's creed Brotherhood simán megy, ne vicceljünk :)
Közben bõszen olvasgatok egy gyerek azt írta neki is ugyan ez volt a problémája, ez abból fakadhat, hogy a Dio programja maximális CPU-t, és minimális GPU-t használ akkor, amikor a vidkariról úgy érzi hogy nem támogatja, vagy nagyon gyenge...a vidkarimat nem tudom monitorozni a Dio futása közben, de kezdek rájönni, hogy mégis csak ez lehet a fõ ok. Ezt a típust õ nem ismeri, ezért úgy veszi, hogy nagyon gyenge, és ezért a procimat használja még a vidkari helyett is.....remek....csakhogy ez szggatást eredményez mert a proci nem tud gondolom a vidkari helyett is dolgozni. A fentebb említett srác megpróbálta virtuális géppel, különbözõ programokkal, nem sikerült neki....Kicsit kiábrándító az is hogy ennyi év alatt a Blizzardosok nem tudtak olyan patchet készíteni, amiben egyrészt az új vidkarik támogatása is benne van, és mondjuk nagyobb felbontás lehetõsége....Pedig azok akik megírtak egy Diablo 2 színvonalú játékot, meg Warcraft 3-mat, nekem ne mondják, hogy ezt nem lehet megoldani :)
How much can you take,before you snap?
Én mondjuk most épp nem, de gondolkodom rajta hogy lehet el kéne kezdenem megint, rég toltam már :)
Mikor volt/lesz ladder reset?