Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bobber
igen én ugy szoktam mert utálom ha kiklikkelek az ablakból:)

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

öcsém gépére most tettem fel négyet a múlt hétvégén, ablakban ragyogóan fut, a teljes ablakos viszont nem nézett ki túl jól

De mégis, játszik még valaki teljes ablakkal? :D

nearo
Esetleg summonnecro, ha magánhadsereget akarsz :)
Az életerõsebb ellenfeleket kissé lassan öli mondjuk (pl phisical immunok még amplify-al is sokáig tartanak), de legalább elmehetsz közben wc-re, csinálhatsz valami kaját, stb... :)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Hammerdin, lighting java elég pusztitó, föleg far castal :D

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

de jó is istenem non-ladder, komolyan a semmibõl megcsináltam azt a karit mint anno ladderben csak most 1-2 hét alatt. grief-stõl, pride-stól, anni minden.
Ladder mondjon le!!

Csak emlékeimben kotorásztam. :)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Azt írta, hogy a Rare-t látja õ is, hogy lehet. :)

Bobber: Igen, normal cuccot nem lehet.

1 Ral Rune + 1 Thul Rune + 1 Perfect Amethyst + Normal (Basic) Rare Armor = Exceptional Rare Armor
The item type is upgraded.

1 Ko Rune + 1 Pul Rune + 1 Perfect Amethyst + Exceptional Rare Armor = Elite Rare Armor
The item type is upgraded.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Klemice
csináltam most egy blizzsorc-ot, mi az ami jó karakter még?
régebben volt bowazonom
trapper assá-hoz mik kellenek?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Bobber
Skacok ugye csak uniqu ill rare cuccokat lehet uppolni?
találtam egy 15ed-mageplatet és jobb lenne egy archon plate de nem találtam Arreaton semmit hogy hogy lehet uppolni. Jól tudom sajnos ugye, hogy azt nem lehet uppolni?

Bobber
Mûködik rendesen de azért annyi kiegészítést tennék hozzá, hogy nekem ugy ment rendesen, hogy beregeltem a neten a diómat és onnan töltöttem le. azzal megy simán minden gond nélkül. amit a saját cd-mrõl telepítettem azzal is elindult de volt amikor 10 percet kellet várnom az indítás és a tényleges elindulás között, és olyankor is soxor volt grafikai bug.

Klemice
mûködik rendesen

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

oneal1
hali

nyomja valaki windows7 en a dio2õt neten?:)

egyszer próbáltam akkor nem adott rendes képet, de nem rég írtak valami patchrõl.valami 1.13

mûködik rendesen?

!Forza Ferrari!

nem dehogy :)

-w kapcsoló

How much can you take,before you snap?

Klemice
-w miatt nem bannolnak ugye?

Klemice
van valami legális windowed mód?

Bobber
Yes, meglett az infim:)
320ed és -54 lightres:) igaz csak eth CA-m volt de igy is nagyon tetszik a dolog:)

Klemice
Értem, ezt nem tudtam! Köszönöm, és bocsánat a kavarásért!

Leköteleznél :)
Igen. Minden felhasználóhoz tartozik egy Original - LoD kód páros. Ha ketten ugyanazt azt az Original-t telepítik, de másik LoD kulcsot, akkor is összeakadnak.

Én a helyedben inkább nem próbálkoznék vele, sose lehet tudni mit szúrnak ki. Mûködni nem fog azt garantálom neked. Ha vége van a vizsgáknak (papíron egy héten belül végzek :) ) és otthon leszek, majd küldök egy kulcsot, van még talán egy amit nem hagytam el, én már nem használom. Remélem már nem használja senki, mert korábban felajánlottam már pár embernek (itt SG-n is), de szerintem õk is abbahagyták azóta.

Igen minden szoftvernél így van, kivéve a nyílt forráskódúaknál.
Klemice
szóval amikor a loddal játszom, egyszerre használja a diablo meg a lod kulcsokat is??

Legfeljebb majd kipróbálom úgy, hogy felteszem a Dio-t mondjuk egy generált kulcsal, aztán rámegy a LOD, és csak a LOD-ot regelem be, úgy is minden karakterem expanziós lesz, és LOD-ozni fogok. Ha LOD-al megyek fel, és a szerver ilyenkor csak a LOD kulcsát nézi, akkor elvileg mennie kell. Ha mégsem, akkor 1: Remélem nem bannolják az eredeti LOD kulcsot :) 2: Majd megoldom én is egy beregelt Dio 2 kulcsal.
Természetesen mindegy honnan töltöd le, amíg nem valami széthackelt cuccról van szó. Amikor megveszel egy programot nem a forráskódját veszed meg, hanem a jogát, hogy használhasd. Egy Windows-t is nyugodtan tölthetsz torrentrõl, attól még ha a saját kulcsoddal használod, ugyanúgy legális lesz mint azé aki a gyártótól vett CD-vel telepíti. A kulcs pedig mindegy, hogy be van-e regisztrálva, lényeg, hogy egyszerre csak ember használhatja. Vagyis ha pl. feltelepíted a játékot XY névvel és valaki ugyanazzal a kulccsal feltelepíti és megpróbál BNet-re fellépni, de te éppen fent vagy azt írja ki neki, hogy XY éppen használja.

Klemice
a sima diablo 2-t letöltöttem torrentrõl, felraktam egy már beregisztrált eredeti kóddal, aztán beregisztráltam a lodot, felraktam rá és ennyi

Klemice
illetve én egy eredeti kóddal raktam fel a sima diablo 2-t, amit már beregeltek, de szerintem mennie kell bármilyennel

Ezt honnan vetted? Nem elég önmagában a LoD..

Ó ezt nem is tudtam! Kössz az infót! Na így már egybõl leredukálódott az ára 2500-ra :) Ennyit meg már simán megér.
Klemice
elég megvenni a lod-ot! a sima diablo 2-t felteszed akármilyen kulccsal, mert úgyis a lod kulcsát nézi majd

Üdv újra!
Kedvet kaptam a Battle.net-hez :) Nézegettem kicsit az árakat, a Dio 2 + LOD-ot legolcsóbb helyen 5k-ért láttam, még gondolkodom rajta, mert igazából szerintem elég lenne egy megbízható nem használt cd kulcs is, mivel iso-ban megvan a játék maga, és gondolom ha felteszem az 1.13-mat, akkor nem fog seggbe rúgni a b-net. Esetleg van valakinek használaton kívüli kulcsa? Vevõ lennék az egyezkedésre :) Plusz még annyit kérdeznék: Észre vettem, hogy egyesek árulják valós pénzért a cuccaikat/accountjaikat. Ez mennyire legális? Ha valaki lebukik nem bannolják ezért? Láttam olyan fegyvereket amiket 500 dollárokért adogattak....
Bobber
na most engem is kivágott:(
remélem hamarosan visszaenged mert pont esett egy 29-es maras és a régi 23ast el kéne adnom. Mennyit lehet vajon érte kérni? Ladderben nyomom és tegnapelõtt egy 20as sikerült 3ist és 1 malért eladni de nem tudom hogy szerencsém volt vagy pancser voltam. Bár szerintem szerencsém volt:)
ha ezt is olyan 3-4 ist körül el tudom adni akkor meglesz a második ber runára való és akkor már csak egy ethereal cv kell és megvan az infim:)

plu604
engem ki-be lépegetésért 15 percekre bannoltak mindig.

Klemice
már megoldódott, köszönöm azért

Bobber
elvileg nem
Csak tul sokat léptél ki be mondjuk pakolás miatt stb és egy idõre felfüggesztettek. Nekem a legutobb 5-6 óra volt elõtte meg 24 óra
de elvileg más ip cimrõl be tudsz lépni.

Klemice
az hogy temporarly restricted vagy mi a realmrõl az azt jelenti hogy bannoltak? mert semmit nem használtam :S

Klemice
Ja meg ha nem official battle.net akkor a maphack szerintem elengedhetetlen, a kanis idõkben úgy toltam, hiányzik is a rendes szerveren :)

Köszi, igen ezt használom. Most szedtem le egy Glide programot, remélem ez majd segít...
Daell Drow
11 eves jatek, igy is eleg sokaig vlt hozza support.
Ha nagyobb felbontas kell, akkor ezt probald ki.
1: Nemrég volt reinstallom
2: CSAK a Diablo 2 szarakodik, semmi más. Assassin's creed Brotherhood simán megy, ne vicceljünk :)
Közben bõszen olvasgatok egy gyerek azt írta neki is ugyan ez volt a problémája, ez abból fakadhat, hogy a Dio programja maximális CPU-t, és minimális GPU-t használ akkor, amikor a vidkariról úgy érzi hogy nem támogatja, vagy nagyon gyenge...a vidkarimat nem tudom monitorozni a Dio futása közben, de kezdek rájönni, hogy mégis csak ez lehet a fõ ok. Ezt a típust õ nem ismeri, ezért úgy veszi, hogy nagyon gyenge, és ezért a procimat használja még a vidkari helyett is.....remek....csakhogy ez szggatást eredményez mert a proci nem tud gondolom a vidkari helyett is dolgozni. A fentebb említett srác megpróbálta virtuális géppel, különbözõ programokkal, nem sikerült neki....Kicsit kiábrándító az is hogy ennyi év alatt a Blizzardosok nem tudtak olyan patchet készíteni, amiben egyrészt az új vidkarik támogatása is benne van, és mondjuk nagyobb felbontás lehetõsége....Pedig azok akik megírtak egy Diablo 2 színvonalú játékot, meg Warcraft 3-mat, nekem ne mondják, hogy ezt nem lehet megoldani :)
Daell Drow
format C:, win reinstal?
Igen már rájöttem, de nagyon durva hogy ez a szutyok kb annyira eszi a procimat, mint egy full grafikás COD 4....feltettem az 1.13-as patch-et, most már elfogadja az affinitást, de csak úgy gúvadt a szemem, mikor láttam hogy játék közben mindkét mag 70%-on pörgött....nagyon nem értem....haverom notija majdnem ugyan olyan mint az enyém, nála mégis simán fut...4g ramja van, AMD proci, kb az én T4300-asomnak megfelelõ, és a vidkari is gyengébb kicsit, GT130M...nagyon idegesítõ, hogy egy lepukkant szar gépen is jobban megy mint ezen.... Próbáltam ablakban játszani vele, így kicsit jobbnak tûnt, gyorsabbnak. Legfeljebb letesztelem így...
gerey
AZ engine úgy van megírva, hogy 25 fps a max

Sziasztok! Egy érdekes jelenség javításához kérnék segítséget. Múltkor megmutattam haveroknak a Dio 2-t, (még sosem játszottak vele, persze kapásból ráfüggtek :) és amikor LAN-on elkezdtük tolni (én voltam a szerver) már a betöltés után észre vettem hogy szaggatok... Gondoltam biztos azért, mert hirtelen õk is beléptek, és a játék elején úgy tûnt megszokta a gépem a dolgot. Késõbb viszont mikor már jó sok szörny jött ránk, és varázsolt mindenki, néha olyan szinten beszaggattam a közelükben, hogy kb 0.5 FPS-em volt. Katasztrófa. Próbáltam rájönni a hiba okára: Ma megint összedugtunk 2 gépet, és most a másik volt a szerver, viszont én ugyan úgy szaggattam, nem gyengén. Nem értettem a dolgot, mivel az a gép egy integrált GMA-s vidkarival, kb egy egymagos 2 gigás procival, és kemény 512 rammal rendelkezik, õ volt a szerver, meg se nyikkant, én meg szétszaggattam megint az agyam GForce GT240M-es !1gigás! videókarival, T4300-as dual intel procival, és 3 giga rammal O.o. Star Wars Force Unleashed 2, Assassin's Creed Brotherhood, és hasonlók simán mennek rajta, és egy Diablo 2-tõl beszarik? O.O Ezután kiléptem single player módba, és ott is szaggattam nem kicsit. Most mikor nemrég haza jöttem, viszont simán ment a dolog. Az egyetlen amire következtetni tudok, az az ottani hálózat lehet. Egy TP-Link-es routert használunk, és talán az kavar be valamit, amitõl valami féle képpen nem bírja a gépem a Dio 2-t, mivel az egyetlen különbség a két hely között mindössze ennyi. Ott szaggattam még single-ben is, itthon nem...ami még érdekes lehet, hogy ott is, és itthon is 100%-osan terheli a Dio az 1-es procimagot, hiába állítom át az affinitást mindkét magra, akkor meg csak a 2-est használja, de ez a furcsa szaggatás ami csak ott jelentkezik, nem értem miért van. Még egy dolgot elfelejtettem tesztelni, mégpedig hogy ott lemegyek a hálóról, és megnézem háló nélkül mit reagál, de most már szinte biztos vagyok benne, hogy a Hálózat és/vagy a router csinál valamit, de nem értem, hogy miért csak nálam? A többieknél miért nem? Lehet azért, mert errõl a géprõl lett beállítva a hálózat? Hogyan lehet ezt orvosolni? A többi játéknál ahol szintén szerver vagyok (Red Alert 3, COD4 stb) miért nem szaggatok/lagolok? Hiába vagyok "szakmabeli" az ilyen érdekes dolgoktól néha még nekem is bekékhalálozik az agyam. Hálózatokhoz meg sajnos csak keveset értek... Még annyit mondanék, hogy 1.12-es patch-et használok, plusz magyarosítás, plusz egy program ami meghackeli a felbontást, hogy nagyobb felbontásban is tudjon az ember játszani, de ez nem lehet a hiba oka, mivel mindenkinek így lett telepítve...Direct3D-vel nyomom, mivel DirectDraw-al szó szerint 10 perc mire betölt a Dio, és így csak 25 FPS-em van itthon is...kevésnek érzem... (64 bites Windows 7-em van)
Klemice
nem tudom, hozzájutottam full ingyen két kulcshoz, úgyhogy tolom egy darabig :D

vagy esetleg d3 béta kezdésénél

How much can you take,before you snap?

Klemice
márciusban volt, a következõ gondolom szeptemberben

plu604
BattleNet-en.
Én mondjuk most épp nem, de gondolkodom rajta hogy lehet el kéne kezdenem megint, rég toltam már :)
Mikor volt/lesz ladder reset?

ti hol játszottok srácok?:D