Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chrystopher

Sajna a Soso torch-omat már eladtam.
Ezek vannak.

Akit érdekel valamelyik az itt, privátban, vagy a játékban(*chrystophernike <-- Ez egy acc.név) jelezhetitek!

Árban megegyezünk 😊

Chrystopher
Jó kérdés.. 😄

Hamarosan elkészülök az Active Desktop-ommal. Utána felcuppanok a mi kis lag-mentes B.Netünkre és megnézem egyáltalán megvan-e még.

vigyori14
grand charm ami 1 fire skill-t ad, torch-ok változó árban vannak

Sas6
Mi az a fire SK??

Ja és egy torch menyi runat ér? és milyet?

vigyori14
mit kérsz torch ért?

Chrystopher
nekem lehet van soso torchom vagy fire sk-m. Ha érdekel tolj egy whispert.

*ChrystopherNike

Ránézek!

vigyori14
ja es sztetek megeri egy 2light sk, 20fcr 15str rare helm egy pul-t 2hel-t?

vigyori14
üdv. van egy light mf sorcom es most szeretném fejleszteni kicsit, most tal setben mf elek vele, sztetek mit erdemes venni neki?: low sorc torch, vagy light os eschuta, vagy light sk-kat? mal pul ertekben?

nem tudjátok mikor lesz reset? Azt mondták nekem hogy holnap.. 😮

... got nothin to share with you...

<#hehe>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Hrisskar
Nekem se volt semmi gondom a crackelt diabloval míg az volt.

így görbüjjek meg, komcsi! 😄D

Sas6
Hulye 😄DD

Chrystopher
Gamehunter

Szépen fogd maga kusszál el a bótba' és vedd meg a játékot. Szomorító hogy nincs az embereknek koszos 3.000pénzük megvenni 2 tokocskát amiben van 4cd meg 1-1 cetli a kódoddal. Felejtsd el a crackelgetést, vagy törd fel magad a játékot.

bocsi nem tudok segíteni, volt idõ amikor én is nem eredeti diabloval játszottam, ám akkor minden müködött 😄

Ha kilépek belõle akkor meg egy Game.ex alkalmazásihibát ír ki hogy vmi memóriaterületen nem végezhetõ el a written mûvelet
Na próbáltam elindítani win2000 módban.Most 1 hibaüzenetet hozott elõ:UNHANDLED EXCEPTION:ACESS_VIOLATION(C0000005)
Hellosztok.Van 1 problémám:amikor felrakom a dio 2-õt utána crackelem.Elakarom indítani de csak fekete képernyõ jön be meg a bal felsõ sarokba 1 kis fehér négyzet.Nyomok vmit erre kilép.Utána ha elakarom indítani akkor bejön de rögtön kilép.Szar a cd?! Elõreis kösz
Chrystopher
Ulovag úgytudom már nemlétezik. Törölétk/bannolták az accoutnját mert egy barátja mh-zott vele.

Kérdésem lenne:
Ti tudtok vmit. errõl a Zief modrol? Hol lehet letölteni?

BlackArt
Ismeri valaki Szatit? Többnyire palát játszott... hehe, a legjobb palát...
2003 körül még együtt játszottunk, aztán mi leléptünk Shadowbane-be. Most hogy ingyenes lett, jó lenne vele nyomulni. Ha valaki emlékszik, irjon pls.
Köszi!

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

soma62
az lenne a kérdésem hogy amikor az ips hostra kattintok az other multinal akkor az csak lan vagy internet is?melyik?

www.flickr.com/photos/soma62sco

Sas6
soma62
nah de légyszi valahova tedd fel az 1.11 es patchet fontos lenne megprobálkozom hátha menni fog valami.

Sas6
Huh nem tok

soma62
ö játszik neten sajna.Nemtudtok olyan boltot a XIII. kerben ahol megtudom venni a gamet??

Sas6
Ja értem.

Ugy lehet meg lehet oldani. Akitol Lemásoltad a CD-t az játszik a jatekkel?? Mert elofordulhat hogy nem enged fel ha a másik játszik vele mert egyszerre 2 ugyanolyan serialos jatek nem lehet fennt a Bneten.

soma62
megy a magyarositas akkor semmiféle megoldás nincs tört játékkal a netre mert ez nemolyan tört hanem eredetiröl lett átmásolva clone cdvel.

Sas6
Most jo akkor a magyarositas??

Ha felenged a Bnetre akkr magatol letolti az 1.11-es patchet. Szal aha felmész egy 1.10-essel ugyis lefogja tolteni az 1.11-eset. Tort játékkal netre nem tudsz felmenni hiába crack-eled meg.

soma62
AZ 1.11 eset feltudnád még rakni. Nekem megvan de nemtudom hogy az az e az a gondom hogy megy a magyarositás de a net nem mert uyge ahhoz az 1.11 es patch kell és ha azt felrakom akkor kéri a cdt.nemtudom megoldani??

Sas6
😄 szivesen

soma62
Sikerült köszi de a battle net amugyse fog menni mert nekem nemjo a cdkulcs mert generaltam.De köszi fiuk föleg sas6nak köszönöm😉

soma62
Jah de megvan kösziiiiiiiiiiiiiiiiiii.

soma62
Pláne hogy nabetüvel van a Cuccok és azt nemfogadja el a net.

soma62
Köszi de az oldalon nics semmi

Sas6
Tessék feltoltom neked FTP-re hogy örüljél😄

Ebbe a RAR file-ban benne van az 1.10-es patch,magyarositas, és a crack 😊

Csomagold ki és rakd.

Innen tudod letolteni 😊)

Mivan? Mindenki duplán mond? Duplán mond?

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Rest In Peace. Nyugodj békében.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Sas6
sztem diablo.hu de majd utananézem holnap 😊

soma62
Nagyon szépen köszönöm Sas6

soma62
Hol találom az 1.10 patchet és a 1.11eset
mert nekem nem eredeti de nekem inkább az 1.10 patc kéne
valaki tud adni linket?

Azmi?
horpeti
R.I.P.

Sas6
Azért hogy feltedd az 1.11-es magyarositast mongyuk ki fiozetni kell ha nem is sokat de kell adni pénzt valami bankszámlára.

És ugy csináltam meg hogy jo legyen hogy felraktam a diablot és a kiegészitoját. ok ez megvan felrakom az 1.10-es patchet DE CSAK AZT! és utána felteszem az 1.10-es magyarositast. Ez után felteszem az 1.11-es patch-et vagy azt ugyis letolti a BNET. Na szal igaz a jatekod 1.11-es lesz 1.10-es magyarositassal de a jatek 98%-a magyar ezt garantálhatom neked😊 Én igy jatszok és semmi baj nincs még😊 Probald ki te is de ugy ahogy mondtam és neked is magyar lesz a jatek😊

soma62
Hi all!Utána néztem a magyaritások
.hun és leszedtem a diablo2+lod magyarositást és nemtom hogyan kell feltenni irja hogy generáljak egy kodot nah ez megvolt utána bemásoltam és utána mit nyomjak nincs semmi gomb hogy telepítés vagy valami.Mit kell csinálni?

Nem nekem ezt írja ki: unable to connect to battle.net.-És nem tom miért
Denisse91
A Diablo 2 teljesen uj játék vagy csak egy kiegészítés?

In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz

soma62
Ezt adja ki?

soma62

soma62
ugyanezt irja nekem is asszem!Valami versio nemjo be teszek egy képet rola.

Szép napot mindenkinek, egy kibaszott nagy problémám van, nem enged be az a szar...azt írja ki hogy unable connect to battle.net utána meg alul kicsiben hogy látogassam meg xy oldalt!!! Ezt megtettem de ez után sem lett jó!!!!Mi lehet a probláma? Kérlek segítsetek ha tudtok mert én belehalok ha nem tok jáccani!!!!pls<#help><#help><#conf><#kerdes><#violent><#duma><#gun><#phone><#nemtudom><#falbav>