Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajna a Soso torch-omat már eladtam.
Ezek vannak.
Akit érdekel valamelyik az itt, privátban, vagy a játékban(*chrystophernike <-- Ez egy acc.név) jelezhetitek!
Árban megegyezünk 😊
Hamarosan elkészülök az Active Desktop-ommal. Utána felcuppanok a mi kis lag-mentes B.Netünkre és megnézem egyáltalán megvan-e még.
*ChrystopherNike
Ránézek!
... got nothin to share with you...
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Szépen fogd maga kusszál el a bótba' és vedd meg a játékot. Szomorító hogy nincs az embereknek koszos 3.000pénzük megvenni 2 tokocskát amiben van 4cd meg 1-1 cetli a kódoddal. Felejtsd el a crackelgetést, vagy törd fel magad a játékot.
Kérdésem lenne:
Ti tudtok vmit. errõl a Zief modrol? Hol lehet letölteni?
2003 körül még együtt játszottunk, aztán mi leléptünk Shadowbane-be. Most hogy ingyenes lett, jó lenne vele nyomulni. Ha valaki emlékszik, irjon pls.
Köszi!
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
www.flickr.com/photos/soma62sco
Ugy lehet meg lehet oldani. Akitol Lemásoltad a CD-t az játszik a jatekkel?? Mert elofordulhat hogy nem enged fel ha a másik játszik vele mert egyszerre 2 ugyanolyan serialos jatek nem lehet fennt a Bneten.
Ha felenged a Bnetre akkr magatol letolti az 1.11-es patchet. Szal aha felmész egy 1.10-essel ugyis lefogja tolteni az 1.11-eset. Tort játékkal netre nem tudsz felmenni hiába crack-eled meg.
Ebbe a RAR file-ban benne van az 1.10-es patch,magyarositas, és a crack 😊
Csomagold ki és rakd.
Innen tudod letolteni 😊)
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
mert nekem nem eredeti de nekem inkább az 1.10 patc kéne
valaki tud adni linket?
És ugy csináltam meg hogy jo legyen hogy felraktam a diablot és a kiegészitoját. ok ez megvan felrakom az 1.10-es patchet DE CSAK AZT! és utána felteszem az 1.10-es magyarositast. Ez után felteszem az 1.11-es patch-et vagy azt ugyis letolti a BNET. Na szal igaz a jatekod 1.11-es lesz 1.10-es magyarositassal de a jatek 98%-a magyar ezt garantálhatom neked😊 Én igy jatszok és semmi baj nincs még😊 Probald ki te is de ugy ahogy mondtam és neked is magyar lesz a jatek😊
.hun és leszedtem a diablo2+lod magyarositást és nemtom hogyan kell feltenni irja hogy generáljak egy kodot nah ez megvolt utána bemásoltam és utána mit nyomjak nincs semmi gomb hogy telepítés vagy valami.Mit kell csinálni?
In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz