Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet rohogni fogsz 😛 de az az arreat summit az hol is van hova irák ki ott?
De szted is februarban lesz reset? Mert ha augusztus 10-én volt elozoleg reset és másfél évente van akkor akorul kell lenni de hallottam olyan is hogy augusztus-szeptemer korül lesz .
De szted is februarban lesz reset? Mert ha augusztus 10-én volt elozoleg reset és másfél évente van akkor akorul kell lenni de hallottam olyan is hogy augusztus-szeptemer korül lesz .
Ja igen, gerimester v kit írt - sajnos nincs eredeti cd-kulcsunk...
Ne is kérj...
Ne is kérj...
Általában évente resetelnek...
nem az nem én voltam 😊
én ekkorát nem kamuzok,de ne agóddj, ha lesz reset azt az arreat summitra fogják kirakni elõszõr, legalább 5 nappal a reset elõtt
én ekkorát nem kamuzok,de ne agóddj, ha lesz reset azt az arreat summitra fogják kirakni elõszõr, legalább 5 nappal a reset elõtt
How much can you take,before you snap?
számolj utána,tavaly augusztus 10-ike körül volt ha jólemlékszem,
Másfél évente ez nagyon jo de azt lenne jo tudni hogy mikor lesz reset mert másr kezdeném az uj ladderes karim 😛
másfél évente van reset.
tudhatnád.mióta játszol?
tudhatnád.mióta játszol?
hehe
én is szoktam szívatni a noobokat. ha olyat hallasz hogy 8 perc múlva lesz vagy tegnap volt akkor az meg lehet h én vagyok 😄DD
én is szoktam szívatni a noobokat. ha olyat hallasz hogy 8 perc múlva lesz vagy tegnap volt akkor az meg lehet h én vagyok 😄DD
amugy azek asszem nem jatszhatnak mert host multisok csak chatelnek (remeélem tod mi az a host multiplayer)x)
Semennyi, mert minden évben van..
Az már relytéj hogy mikor.
Amúgy ha a hun-1-en hallottad hogy jövõre lesz az én voltam 😄
Osztottam az okos észt a népnek 😄 😄
Az már relytéj hogy mikor.
Amúgy ha a hun-1-en hallottad hogy jövõre lesz az én voltam 😄
Osztottam az okos észt a népnek 😄 😄
talán januárban lessz,vagy akkor amikor kijön az 1.12 patch
Akkor reset egy héten belul lesz? mert hallottam már olyan hogy egy hét mulva lesz hallottam azt is hogy 2 hete volt meg hogy jocore lesz meg minden de mi is az igazsád ? 😊
random algoritmus alapján? 😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Ebben nincs logika, de nem csodálom. 23:30-kor én sem tudok gondolkodni 😄
Eredeti Dió-hoz minek valakinek cd-key? Ha eredeti akkor oda van ragasztva a tok tetejere egy cetli rajtva vmi. szöveg meg egy kriksz-krax valamilyen algoritmus alapján..<#wink>#wink>
Eredeti Dió-hoz minek valakinek cd-key? Ha eredeti akkor oda van ragasztva a tok tetejere egy cetli rajtva vmi. szöveg meg egy kriksz-krax valamilyen algoritmus alapján..<#wink>#wink>
Itt mi nem warezolunk.
Meg ha nem lennél olyan lusta ott van a Google ott mindent meglehet szinte talalni.
Meg ha nem lennél olyan lusta ott van a Google ott mindent meglehet szinte talalni.
:o
még csak most látok ilyet elõször....fincsiiii<#finom>#finom>
ezt hogyér adják-veszik az emberek?
még csak most látok ilyet elõször....fincsiiii<#finom>#finom>
ezt hogyér adják-veszik az emberek?
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Hát igen van pár karakter akik nagyon erosek és szivatják a népen nagyon nevet inább nem mondok de nagyon jo hogy ok is ujjat kezdenek.
Hogy mire? Van úgy értelme játszani, elkezdeni a diot, hogy már mki enigmában jár, tele cuccal, és mkinek 95+ szintû karakterei vannak, te meg ott állsz egy semmiben?Ezért kell, hogy néha újra mki a nulláról kezdjen mindent, legyen kihívás a legjobbnak lenni, ott lenni a ladderen...Van eszük ott a blizznél, semmi sincs ok nélkül...
Nem feltétlen ez a baj, addig ne oltsd, amíg nem tudod biztosan, h másolt v sem a dio...
ezért kérhetsz is. ejnye..... ^-^
... got nothin to share with you...
babbbaba baaaabab baaababb bbabbbbb baabbbab baabbaba baaabbaa baaaabab baabaaaa baaabbbb baaababb baabbbba baabbabb bbabbbbb baababaa baababba baaabbaa baabbbaa baaabbaa aaabbbba baababaa aaaabbaa bbabaaab bbabaaab bbabbbbb babbabba baaababb baaababb bbabbbbb baabaaab baabbaba baabaaba bbabbbbb baabbaab baabaaaa baabbaaa baaabbaa baaaabab bbabbbbb baababaa baabbbba baaabbbb baabaaab baababba bbabbbbb babbbabb baababba baabaaaa bbabbbbb babbbbaa baabbabb bbabaaba baababaa baabbaba baaaabba bbabaaba baaababb bbabaaab bbabaaab bbabaaab bbabbbbb babbaaba baabbbba baaaabbb baababba baabaaba baaababa baabaaba bbabbbbb baabbaba baabbaaa baaaabba bbabbbbb baaabbab baabaaaa baababbb baabbbba baabbabb baaababb bbabbbbb baabaaab baabbbba baabbaaa baaaabba bbabbbbb baaabbaa baabbaba baabbaaa baabbaaa baabbbab baabbaba baaabbab aaaaabab baabbaaa aaabbbba baaabbaa baaababb bbabbbbb baabbbba bbabbbbb baabaaba baabaaaa baabbabb baabaaaa baababaa baaababb baabaaaa baabaabb bbabaaab bbabaaab bbabbbbb bbbbabab bbbbabab bababaaa baabbbba baaabbab baabbaba baaaabab bbabaaba babbabaa baababba baaabbab aaabbbba baabaabb baaaabba bbabaaab bbabaaab bbabaaab
(Akik ismerik a babbabab kódolást elõnyben vannak..)
És én kérek elnézést..
(Akik ismerik a babbabab kódolást elõnyben vannak..)
És én kérek elnézést..
Nah most mondjátok hogy ne warezoljunk!<#szomoru1>#szomoru1><#nevetes1>#nevetes1>
www.flickr.com/photos/soma62sco
Évente.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
mert ott meg bizony leharapják neki!!
Hamm Hamm
Hamm Hamm
Okej, nem is akartam senki fejét leharapni. HAMM!! 😄
csak hogy aki jön ide lát ezt-azt ne tegyen fel ,majdan rossz kérdéseket hun-1 en. 😄
csak hogy aki jön ide lát ezt-azt ne tegyen fel ,majdan rossz kérdéseket hun-1 en. 😄
Vagyis: Low a torch, ha a 10-hez közeli értékek vannak
high a torch, ha 20-hoz közeli értékek vannak<#vigyor5>#vigyor5>
high a torch, ha 20-hoz közeli értékek vannak<#vigyor5>#vigyor5>
Allres 10-20 között lehet
All atribute 10-20 között detto
All atribute 10-20 között detto
Off
Ha van vkinek kedve, ugorjon el Shadowbane-be, ingyenes lett a játék, próbálunk egy magyar csapatot összeszedni. (Mi is Dio2-t nyomtuk mióta kijött, onnan mentünk át valamikor 2002-ben) Gyakorlatilag olyan mint Dio2, csak 3D, és szuper karifejlesztés meg pvp.... Kérdezni lehet a Shadowbane fórumban.
On
Ha van vkinek kedve, ugorjon el Shadowbane-be, ingyenes lett a játék, próbálunk egy magyar csapatot összeszedni. (Mi is Dio2-t nyomtuk mióta kijött, onnan mentünk át valamikor 2002-ben) Gyakorlatilag olyan mint Dio2, csak 3D, és szuper karifejlesztés meg pvp.... Kérdezni lehet a Shadowbane fórumban.
On
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
Értelemszerüen gyengébb. Kevesebb bonuszt ad. Vagyis u.azokat adja csak más mértékben.
Pl.: a High ad 20All rest a low csak 8-at. és így tovább..
Pl.: a High ad 20All rest a low csak 8-at. és így tovább..
Röviden: nem
Kicsit hosszabban: fõellenségek ellen igen
Kicsit hosszabban: fõellenségek ellen igen
Mikor lesz rester kb egy 2 hét múlva? Meg egyátlán mire jo a reset mi a fa**é kell reset ezt nem értem miért jo az Blizzard-nak?
Sztem jó bolt, így szép lassan reset közeledtével meg aztán plána érdemes megvenni. Élvezd ki a cuccot, amíg van rá lehetõséged. Mert csak az számít, hogy jól érezd magad vele. SZtem legalábbis 😊