26171
-
born2fxxk #18722 Én személy szerint nem sok fantáziát látok benne. -
madrac #18721 Ha gondolod egyelőre még van egy 5 soxos Thresher-öm.
Polearm.
/w *Timakris2 -
Artoxin #18720 Helo !
Megint írok ide 1-2 sort. :)
Polearm-os barbárt gondoltam kipróbálom.
Milyen tapasztalaitok vannak ezzel az ,,alfajjal" kapcsolatban?
Köszi
-
#18719 én egyszer csináltam lightning sorcot de elég gyenge volt :S (lightning-chain lightning), lehet hogy a legjobb cuccok hiánya miatt..(sk+infi+stb drágább dolgok)
Te melyikre gondolsz, a lightningosra vagy a novasra?
(lehet hogy megcsinalom mégegyszer :)
Az infinitit maguk hordjak egy polearmban vagy eleg ha a zsoldosnak van? -
JancsiPapa #18718 light simán (infyvel, bár akár anélkül is), coldot csak a második wave szopatja :) -
#18717 Miért, melyik pure sorc tud egyedül baalozni? :)
Asszem az utolsó minionok szoktak lightosak lenni, második csapat cldos....
summon necroval szoktam egyedül baalrunolni néha. -
JancsiPapa #18716 hát egy baalrunt nem tudsz lenyomni egyedül...
serdulo bocsi, de a warez itt nem jó helyen van... -
Delac #18715 A nem fire immunokat simán levered nélküle is. Furcsa mód nekem is a pure fire sorc elképzelésem volt anno, de olyan szinten idegesített a sok fire immunis, hogy elvette a kedvem. -
#18714 bocs +2 fire ball -
#18713 érdemes majdnem maxos fire +2 fire bolt ormust ráadni majd, vagy enigma, vagy viper, esetleg coh? -
JancsiPapa #18712 Fire bolt, fire ball, meteor, fire mastery
többit meg nemtom, én enchantra rakattam, kezdő karikat lehet segíteni :) -
#18711 nekem csak olyan kéne ami fire-ra van kiélezve. Akkor mikre kell rakni? -
JancsiPapa #18710 frozen orb, fireball, firebolt, fire mastery 20-20
ice bolt, cold mastery 10-10
1-1 tele, prefix.
Ez az én kedvenc FO/FB mf sorcom :) -
#18709 milyen sorcit érdemes csinálni pwm-re? mik a tapasztalatok, ki mit szeret? -
JancsiPapa #18708 ki is töröltem ;) -
JancsiPapa #18707 Többször hangoztattam az új hc-soknak, hogy nem szabad publicolni...
Még normalon esetleg, de pl nálam a public game abból áll, hogy elhúzom magam lvl 25~30-ig, aztán már egyedül/haverokkal játszok.
Néha van,hogy lvl 40-ig, akár 45-ig baalrunolok, de azt is enchant-gamekben...és szigorúan egyedül.
Nem szabad senkiben megbízni - ismerősöm, pgc_clone , már majdnem lvl 98 volt javával, amikor haverja hívott saját haverját baalrunban - druid-tppk, ennyi volt...
Szal kevés a friend nekem is, de én személy szerint nem mennék vissza sc-ba...Sok a faszláma, az nagyarcú...nem, nem kell... -
virs lee #18706 Buriza + ceglaw jobb volt. ~~ -
JancsiPapa #18705 kapa xdDDDDDDD -
Bbibisz #18704 na mostmar utana ovlastam latom hogy mekkora baromsagot kerdeztem:D szal kossz mar megvan:D -
#18702 "kapa" :DDD -
#18701 megoldódott :)
már csak umot kéne szereznem vexér. -
#18700 (kapa=military pick) -
#18699 tud valaki adni egy 5 socketes kapát, vagy fejszét? (beast) -
Aspyrin #18698 1.09-ben én is voltam pk :O Igaz csak egy nagyon rövid ideig. Akkor még a firesorc hydrája volt a legerősebb és a firewallja. Namost ha letetted a hydrát a tp köré és a többiek bejöttek rajta te fogtad magad és visszaléptél a városba majd hostile=instant halál aki a közelben állt :) -
Delac #18697 Huh itt néha annyi kérdés jön egyszerre, hogy :D.
Amikor válaszolunk egy-néhányra kimerítően, csak kedvet kaptok továbbiakat kérdezni. :)
Most akkor én jövök : Summon necro merce mért infit használ? Azt tudom, hogy leviszi a defense rate-t is, több hasznát viszont nem látom. -
#18696 :) -
Aspyrin #18695 Valószínűleg számtalanszor megtették már vele is azért ilyen beteg :) -
#18694 szerinted hogy érezné magát egy ilyen, ha vele tennék ugyanezt?
Én is van amikor törtető vagyok, valamikor nem, odaállok baal lépcsőre, és főzök egy kávét, csak hogy enyém legyen a drop, van amikor meg segítek, de hc-ban öldökölni az milyen már? :D -
Aspyrin #18693 :D mortal kombat -
#18692 nem.. ez scl.
hc-t befejeztem, mert lementem baalrunba, valami okos bejelölt ellenségnek, lejött kinyírt, azt azt mondja: "fatality :D"
Nekem inkább ez vette el a kedvem hc-tól.
Már nem tudtam bemenni tpmbe.
Valaki itt figyelmeztetett arra, hogy hc-n ez megy, de nekem hcl-ben nem játszanak olyan ismerőseim, akikkel együtt tudnék játszani, mind scl-eznek.
Maradok scl.. jó ez is. -
JancsiPapa #18691 elbírd, az a lényeg. -
#18690 mibe érdemes a beastet kirakni? Milyen fejszébe? -
JancsiPapa #18689 rakanisról:
Alaphelyzetben a warriorunk sebzése 754-758 lesz. Ehhez jönnek az auráktól kapott bónuszok: hozzáadjuk a kezünkben lévő Beast axe lvl9 Fanaticism auráját (186% damage) és a mercenary might auráját (lvl80 merc + andy + bo = lvl28 might – 290% damage) és a végösszeg megközelítőleg 2000(!)
na most ha nics annyi skilled, akkor értelemszerűen megnézed a damot, százalékolsz...ez csak matek. -
JancsiPapa #18688 ez hc?
merc...hm, nemtom miért hal...enivel nem kéne...
én is most kezdem el a hc summonom :p
már lvl 38, kéne neki egy komplett rush hellig, aztán hell cs ^^
cucc megvan :)
mióta behalt a hammer, nincs kedvem játszani, képzelhetitek... -
#18687 hmm.. asszem először is beast kell hoto helyett..
az mennyit dob rajta? -
#18686 ja és mage+skeleton+mastery max. :)
agyag gólemet használok. -
#18685 miért van hogy hal a mercem?
(Act2 nightmare offensive)
Van rajta ornate plate bramble, infi, andy sityak (nincs még lyukasztva, mit rakjak bele?)
87-es szinten vagyok.
nekróm így néz ki:
homunculus
egy necro circlet, 15 allres, 15 str 2 skill
hoto
szar öv
trang kesztyű
enigma
2skill fcr allres(?) amu
allres fcr ringek
morowealk bakancs
anni torch
a kísérőm kap a resistemből? mert akkor elkezdek spiritet használni. -
#18684 Én a CB MOD-al szoktam karikat( fejlesztéseket) kipróbálni, elég jó, bármilyen fejlesztést ki lehet próbálni benne 99-es karakterekkel+bármilyen felszerelést össze lehet állítani , aztán amelyik beválik azt megcsinálni a rendes játékba is:
-CB mod letöltés
-modokról egy rövid reírás (lap alján), ezt feltétlenül el kell olvasni
-ez meg leírás a CB modról
(a modban megcsinált fejlesztésekkel nem lehet játszani a rendes játékban!)
-
#18683 kilyuggattam - 4 sox 1026 def - az jó? -
#18682 találtam egy mégdurvádbb duskot, mint a múltkori 684 def eth