Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi szépen. Az árakról akkor majd még érdeklõdöm, de azt hallotam, hogy elég drága lesz!
teljes thrang-oul szett.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

én azt tanácsoltam ugyanilyenkor haveromnak, hogy küldje vissza változatlanul a levelet (mert a szöveg ezt íjra) úgy hogy kitörli elõle a > jeleket amita frímél produkál, meg úgyis hogy nem.

Titans revenge, shako v andy visage v vamp gaze, skulder v Chains of Honor, stormshield, 1-2 raven v vmi jó rare ring, cats eye v mara, waterwalk, tg
Régóta nem játszom, árakkal majd más szolgál.

ty
(ték)

... got nothin to share with you...

Chrystopher
Nézzd meg milyen címrõl jött az e-mail. Ha megvan akkor arra küld vissza ezt a szöveget:

eB9hAVRJYeaNogepaIlzC6/q5CE=
NrkqoQOBjHs+7Fksuzs63oD+Ds06Ez6ygxj7werXcQ==

NE a szövegben említett e-mailre.

Sok sikert. Ha nem megy, akkor mond a barátodnak hogy keressen meg itt sg-n(küldjön privit) vagy e-mailben és segítek neki.

egy haver kért új jelszót és ezt írta ki neki:
A password recovery attempt has been generated for your account.
Please respond to this message to verify that you initiated this
request. When responding to this e-mail, ensure that the unmodified
body of this e-mail is included.

If you did not request password recovery for your account,
forward this e-mail to: [email protected]

eB9hAVRJYeaNogepaIlzC6/q5CE=
NrkqoQOBjHs+7Fksuzs63oD+Ds06Ez6ygxj7werXcQ==

Blizzard Entertainment
http://www.blizzard.com
http://www.battle.net

segítsetek pls ilyenkor mit kell csinálni 😊

Sziasztok!
Egy kis segítség kellene nekem. Most akarok indítani egy javelines amát és segítséget szeretnék kérni abban hogy milyen cuccok kellenek hogy jó legyen és hogy ezek mennyibe kerülnek.
Elõre is köszi
Nekem nincs osztva, és nem enged be néha, de néhe megjön a jókedve és beenged egy napra de utána megint sza!!!Ez felidegesít de kajakra!!!<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
xy21
Hol lehet összeszedni a nekróhoz a vámpirrá változtató cuccot?

Nálunk itthon osztva van a net routerrel, és a régi elég gagyi volt. Mindig kihagyott a jel és ilyenkor elõfordult hogy ledobott.

xy21
Mér van az hogy ha haverommal jáccok b.netet akkor félóránként ledob a b.net?!
És kiirja hogy kacsolat megszakatt meg utána nem enged be a b.netre és azt írja próbálkozzak késõbb.De a haveromnak nincs ilyen problémája.Mi a hiba?Az én netem vagy vki használja a kódomat vagy a b.net szaraxik ennyire.

A hivatalos blizzes oldalra is kitettem a fejlesztést - rögtön el is vert egy lvl 49 hammer (nem nagy kunszt sztem hammerral duelezni, aki tudja a cuccaim és olyan támadása van, aminek a sebzését semmivel nem tudom csökkenteni, míg õ feltesz egy 15% stringet és egy shaftstopot és ezzel minden el is van intézve
-.-
Ha valaha is csinálok még lvl 49 barbot, akkor 2 rend ruha lesz rajta, bvbre és bvcre (barb vs barb, barb vs caster) - a buildem egy bvc barb lenne, ellenben vertem már el bvb barbot is, csak hogy magamat fényezzem 😊

na mien lokóm van? 😊

Hrisskar
ez jó kis trade oldal lesz ha beindul:Diablo trade portal

nearo
Jó link, a summonos necromat majdnem pot így fejlesztem, asa-hoz is kaptam pár hasznos tippet. Köszi, akkor is ha nem kifejezetten nekem szántad<#vigyor3>.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

ty

tudok
gsclan.uw.hu

nézegettem magyar oldalakat, de nem nagyon találtam necro fejlesztést. Ha tudtok olyan oldalrol ahol van Necro karifejlesztés, megdobhatnátok egy linkel. elõre is köszi.

ez eddig kérdés volt? 😄

tényleg? pedig olvastam már külföldi oldalon is hasonló fejlesztést 😊
sztem nem lenne értelme kiállni ellened.biztos hogy nyernél 😊

How much can you take,before you snap?

*CEG_Nuke ^^

Chrystopher
Akkor toljátok át mailban vagy pm-ben a Battle.Net accountjaitokat, felveszem friendre és ha van torch akkor odaadom.

Sas6
és kapsz egy csomo all skill-t is.

Csak azt hittem, hogy van olyanod, mert akkor kihívtalak volna 😊 ugyanis az a barbár az enyém, amit oda leírtam :]

de többek között itt is 😊
máskor mielõtt kidobáljátok a torchokat gyorsan whispeljetek egyet rám 😄DDD *sirdond

nem hiszem el hogy az a 2 négyzetnyi hely olyan sokat foglal 😊 az 4 torch esetén két oszlop,az n em sok 😄

Sas6
Ádok én nektek pánzt ha kell😊

Adtátok volna nekem én adtam volna pénzt 😛

Csak nem EZT láttad?
😊

szegény te!!44 :o

Chrystopher
Kellett a pénz a potionokra. 😄
Amúgy siettünk mert focimeccsünk volt és még 3 ubert lekellett nyomni elötte 😄

lol!!! eladtátok a low torchokat? nemhogy inkább odaadtátok volna freebe vkinek. biztos örült volna neki

Chrystopher
Level 90 fölött nálad van(bent az inventorydban) akkor ha meghalsz kevesebb xp-t veszítesz.(Passzolom. Nemtudom mennyivel).

Amúgy mi egy Smiter Pala haverommal takarítottunk pár Uber Tristamot meg sima bossokat és eladtuk az azonosítatlan torch-okat ist-ért. 😊
Aztán volt amit mi azonosítottunk be, és ha low volt akkor ment Malah-nak ajándékba 😄

(Igen, egyszer leírom a baba-m stuffját, de már eladtam a cuccait mert amat építek.)

😄D
nincs,csak olvastam róla

Van lvl 49 pvp barbod?

Sas6
Értem köszike az infót eléggé nehéz lesz akkor 😊

A Standard of Heroes az mi??

hát ez nem túl jó hír 😞

igen szívtunk mint a torkosborz 😄

Hrisskar
Azzért nem olyen egyszerû. egy sat kulcs 3 helyre nyithat kaput. ott le kell gyõzni az ottani boss-t (ami nem könnyü), az dob egy testrészt; érdemes 3 set kulcsot egy játékon belül egysíteni és akkor mind 3 helyszínre be tudsz menni,de ha így csinálod akkor egyre erõsebbek lesznek a bosssok minél több kapu van nyitva(pl. Izuelt nehezen öltük meg, Durielt szenvedve, míg Andariel a mia napig él és virul). Ha nyügve nyelüsen végre legyüzted mind3mukat akkor összesen van nálad 3 testrész: mephisto's brain, Baal's eye és Diablo's horn.(ekkor érdemes kilépni és feltölteni a tartalékokat). Egysíted a 3 tesetrész és akkor ott van a 3 testvér mind elég távolságra egymástól, hogy egyenkén lelehesen gyûzni õket.Ha legyõzted õket akkor dobnak összesen egy torchot és egy Standard of Heroes-t. És ekkor baromira boldogok lehetünk 😄

Sas6
Na akkor csak jól mondtam 😊

Sas6
Ha jol tudom az uberezés az amior a ulcs setekkel megnyitod a 3 kapit és megszerzed a torch-ot.

De lehet jo nagy hulyeséget mondtam😄D

überezés az amikor über tristramba mész übereket ölni 😊
egyébként ott kapod a torchot

act2 mercre milyen cuccokat érdemes rakni? ami olcsón kijön és hatásos

nem tudom 😞 elvileg úgyvan ahogy mondod, de velem még nem történt ilyen úgyhogy nem tok swegíteni

nana, ne MH 😄
még egy noob kérdés: mit jelent az überezés?

mooo
3 hónap után visszarakom,azt ez fogad.Egyébként nem úgyvan hogy elõször csak az accod zárják?Mert ez az elsö eset...
bannoltak sztem

49 lvl pvp barb 😊

egy hasznos oldal diablo 2 guide
letöltöd amelyik kari kell és kiszámolod melyik skill a legjobb meg ilyenek... 😄
plussz vannak egyáb nyalánkságok is

mooo
Apja faszát ez meg mi?
attól függ a duel alatt mit akarsz csinálni :Ð

Sas6
Huh...

Nem tudom mindegyik eros ha jol csinálod.

Talán a pala. SZerintem!!

Kérdés: Mi a legjobb duell kari?