Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de minek kell? szerintem csak a nyagon alap dolgok vannak benne amit kitapasztalsz egy nap alatt.
... got nothin to share with you...
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
mi az a foh pala? :s
Freezing Skillekre nemszabad tenni. Procsékolás.
Én úgy nézek ki hogy:
-Multiple Shot: 10Pont
-Guided Arrow: 20Pont
-Piercing-en nincs mert olyan övem van ami Piercing Shot-ot ad(Razort Tail a cucc neve asszem)
-Decoy: 1 Pont(Csok golyófogónak jó).
-Valkyre: 1 Pont(Szintén golyófogó)
-A Critical Cuccra vagy Double damage skill nemtudom mi a neve(Passiv skilleknél a jobb oldali hasábban az elsõ skill legfelül) 2 pont.
-A kitérésekre meg minden szinten 1-et teszek. Tehát 70-es szinten Dodgera 1 pont. 71-en Avoid 1 pont. 72 a 3 kitérésre 1 pont aztán újra és újra..
De ez az én elosztásom és nagyon kellemesen írtok vele mindenhol.
A paladin nem éppen duel kaszt akárhogy is nézzük. Talán a foh.
Ajánlanám az Assassin-t. Abbol is a Trap Assat. Nagyon kényelmes karakter. Fõleg ha duelezni akarsz. Kimaxolod a fõ trapokat, teszel párat arra a 3 Tõr jelü skillre hogy gyorsan fussál, meg a fade-re hogy jók legyenek a resistek, 1-2 pontot a Mind Blast-ra hogy tudjál bénítani és kész is vagy. Kellemes fül gyüjtögetést. <#wink>#wink><#ravasz1>#ravasz1>
U.I.: Én nekem most az Ijjász Amazon a nagy favorit. Egyszerüen mindent verek duelben. Még a foh palákat is. Pedig azok csak kijönnek és nyomkodják a bal klikket. Más dolguk nincsen..
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Szerintem és hangsúlyoznám SZERINTEM legjobb duel kari az a Pala meg a soso HA jól megvan csinálva!!!
Persze a több is jó érdemes kiprobálni öket is.
járjatok fõleg diablo és baal-runokokra ^^
Ami annyit jelent hogy megmarad minden cuccod meg minden csak más csoportban vagy.
A Ladderesek sokkal többen vannak mint a Non ladderesek.
Közelharci fegyverek?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Lenne egy kérdésem: milyen rúnaszavak léteznek, és mely rúnákból lehet ezeket összerakni?
Nem tudjátok, hogy mire jó az a kulcs amit Andariel dob az 1.11es patchben ?
ezért ha valami gond van, akkor érdemes inkább itt megkérdezni, és nem kell egybõl leugatni az embert ha segít!
How much can you take,before you snap?
akkor biztos hogy mindenhol a te fejlesztésedet látom 😊
csak tudnám mikor lesz reset? mert ha még késöbb akkor csinálnék egy necrot.soha nem volt még és kiváncsi lennék milyen. amúgy az iron maiden az jó pvp-ben egy pár karakter ellen nem?
How much can you take,before you snap?
Hell mefinél minden elõfordulhat, tal armor meg hell act5 részein leginkább.
Csá!
Tal st cuccokat hol lehet találni? 😊