Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem sem adtak, csak insallsegédletet pfff...
de minek kell? szerintem csak a nyagon alap dolgok vannak benne amit kitapasztalsz egy nap alatt.

... got nothin to share with you...

nemjózsi
*a kettõt is meg a lodot is

nemjózsi
nincs meg vkinek véltelenül a kézikönyv pdfbe? mer én msot megvettem a t is meg a lodot is,de egyikhez se vot kézikönyv :ccc

és ezeket a kulcsokat hol lehet magszerezni? 😊

Köszönöm a segítséget ! Elég jónak hangzik !
egyesíted a key of terror, destruction, hate kulcsokat akkor kapsz egy piros kaput ahol vár egy über-boss 😊 (andariel-duriel-izual) valamelyik. ezekbõl ki tudsz pofozni 1-1 szervet, amit asszem egyesíteni kell és utána jön über-tristam. ott még nem voltam, mások tudnak róla mesélni. ott lehet szerezni a legendás hellfire torch-ot 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

xy21
ok thx.Akkor nem fejlesztem.Helyette a hullazabáló indára rakok vagy 5-öt.Asszem elég nem?

Nem gyógyít, csak ad bonuszt rá.

xy21
Hogy kell a druidánál az oak sage-t használni?Mer állítólag gyógyítania kéne de nem csinál semmit (vagy én nem veszem észre?)!

Fist of Heaven skill+ minden ami azt segíti. Elég mókás dolog, de csakis duelra, bár egy lightning absorb cucc (pl wisp projector/Thunder God)) hamar keresztbe tesz neki.

nemjózsi
lehet nekiinditok egy assat,azzal is probalkoztam már de palahoz hasonloan az se volt sose hosszuéletû,szal ha assa fejlesztésbe vki segíteni azt megöszönném ;>>

mi az a foh pala? :s

Én pedig pont a kitérésekre nem teszek semmit, így a maxra kifejlesztett Valkyr megy be a tömegbe, és nem engem ütnek, vágnak. És ekkor jön freezing arrow, ami 3 secre lefagyaszt mindenkit. Szóval nem hülyeség. Ja és a piercingre visszatérve, ha van egy pierc attackos cuccod, és emelett fejlesztedd a piercing skillt, akkor a pierces támadásodnak a sebzése szorzodik 😊
xy21
De ha felmentek Ide akkor itt vannak leírások hogy milyen karakternél mit fejlessz!

xy21
Fõ csapdák😄

mik azok a "fõ trappok"? 😊

Chrystopher
Hülyeség..

Freezing Skillekre nemszabad tenni. Procsékolás.

Én úgy nézek ki hogy:

-Multiple Shot: 10Pont
-Guided Arrow: 20Pont
-Piercing-en nincs mert olyan övem van ami Piercing Shot-ot ad(Razort Tail a cucc neve asszem)
-Decoy: 1 Pont(Csok golyófogónak jó).
-Valkyre: 1 Pont(Szintén golyófogó)
-A Critical Cuccra vagy Double damage skill nemtudom mi a neve(Passiv skilleknél a jobb oldali hasábban az elsõ skill legfelül) 2 pont.
-A kitérésekre meg minden szinten 1-et teszek. Tehát 70-es szinten Dodgera 1 pont. 71-en Avoid 1 pont. 72 a 3 kitérésre 1 pont aztán újra és újra..

De ez az én elosztásom és nagyon kellemesen írtok vele mindenhol.

Vki használ kalapácsos barbit ? Akarok egy új barbárt índitani, csak nem tom melyik fegyverre specializálódjak. Félek hogy kétkezes fegyverek esetén, könnyen földbe döngölnek a fast attackos monszták, meg egyébként.
Sziasztok ! Vki tudja a terror of key használatát ? Én is a Bowazonra teszem a voksom. 20as valkyr, 20 guided arrow, néhány freezing arrow, és mehet a móka. A piercel egyszerûen kaszabol, ha van egy jó íj-nyílpuskád.
foh palánál valaki felvilágosítana stat-skill pont elosztásról?

Chrystopher
Hát ez elég relatíve..

A paladin nem éppen duel kaszt akárhogy is nézzük. Talán a foh.
Ajánlanám az Assassin-t. Abbol is a Trap Assat. Nagyon kényelmes karakter. Fõleg ha duelezni akarsz. Kimaxolod a fõ trapokat, teszel párat arra a 3 Tõr jelü skillre hogy gyorsan fussál, meg a fade-re hogy jók legyenek a resistek, 1-2 pontot a Mind Blast-ra hogy tudjál bénítani és kész is vagy. Kellemes fül gyüjtögetést. <#wink><#ravasz1>

U.I.: Én nekem most az Ijjász Amazon a nagy favorit. Egyszerüen mindent verek duelben. Még a foh palákat is. Pedig azok csak kijönnek és nyomkodják a bal klikket. Más dolguk nincsen..

Én barbival kezdtem, aztán jött a sorci. Most perpill palát gyûröm 😊

xy21
Én nekróval kezdtem😄 És meguntam.Most a druida a nagykedvencem.Az nagyon bejön nekem.

nemjózsi
palát én se kedvelem vhogy ahányszor indiottam egy palat sose vittem meszsire,nem ragadt meg,sorcimt meg druidat kedvelem leginkabb,de egy jó barim is volt,bár sztem elsõ nekiugrasra legtöbben barival kezdenek 😊

nearo
Szerintem ezt csak tapasztalatból lehet megtudni, attól függ ki milyen, kinek mi fekszk a legjobban. Nekem pl soso egyáltalán nem fekszik, nem tudommiért, ilyen vagyok, pedig nagyon jó kari. Ami megtetszett nekem, az a barbár, az assassin meg a necromancer. Ja, és paladin annyira nem jött be, hogy amit indítottam azt ki is töröltem...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Sas6
Huh nehéz egy kérdés.

Szerintem és hangsúlyoznám SZERINTEM legjobb duel kari az a Pala meg a soso HA jól megvan csinálva!!!

Persze a több is jó érdemes kiprobálni öket is.

nemjózsi
na megvettem,kieget is,akarok csialni egy karit amivel csak harcolni akarok masok ellen,segítség kellene,még a kasztot sem dönöttem el,meik a legjobb erre a célra?

Igen.

itt lentebb találtam egy linket ahol találtam rúna kombinációkat de kérdés hogy azok mûködnek az 1.11-ben is?
Sziasztok nekem egy kérdésem volna hogy honnan tudnék rúna kombinációkat szerezni? tudtok segíteni? kösz elõre is.
Ezek a kulcsok random itemesek ?
Ez a mondat úgy hangzik mint a Grand-Channel csatorna 😊
Key of terror kulcsom van.
iron maiden nem vmi jó pvpben...

#17007 😊

járjatok fõleg diablo és baal-runokokra ^^

Key of Terror, Hate, Destruction? valamelyik ezek közül? :o

Chrystopher
http://www.battle.net/diablo2exp/items/runewords-110.shtml

Itt van minden.

Sas6
Igen.

Sas6
A reset a Ladder karaktereket átrakja a Nonladdrbe.

Ami annyit jelent hogy megmarad minden cuccod meg minden csak más csoportban vagy.

A Ladderesek sokkal többen vannak mint a Non ladderesek.

nearo
Mi az a "Melee Weapons"?
Közelharci fegyverek?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nearo
Nah, találtam valamit, EZ az?

nearo
Hoppá, ez két kérdés volt... mindegy, köszi elõre is.

nearo
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: milyen rúnaszavak léteznek, és mely rúnákból lehet ezeket összerakni?

Sziasztok !

Nem tudjátok, hogy mire jó az a kulcs amit Andariel dob az 1.11es patchben ?
xy21
Mi akar lenni ez a reset?
Nem rég keztem diózni ugy igazán és nem sok mindenhez értek.

ki volt az aki mondta? hun-1 en mondták mert ott azért elég sok oolyan ember van akinek nem szabad elhinni semmit 😊)
ezért ha valami gond van, akkor érdemes inkább itt megkérdezni, és nem kell egybõl leugatni az embert ha segít!

How much can you take,before you snap?

ez igen,gz 😊
akkor biztos hogy mindenhol a te fejlesztésedet látom 😊

csak tudnám mikor lesz reset? mert ha még késöbb akkor csinálnék egy necrot.soha nem volt még és kiváncsi lennék milyen. amúgy az iron maiden az jó pvp-ben egy pár karakter ellen nem?

How much can you take,before you snap?

xy21
Kössz erre voltam kíváncsi.Mer nekem azt monták hogy az act3-on lehet összeszedni vmi barlangban

Lol...ezek a szörnyek random módon dobálják a cuccokat, nincs olyan, hogy tal sisakot ez és ez dob...
Hell mefinél minden elõfordulhat, tal armor meg hell act5 részein leginkább.

xy21
Igen erre gondoltam de kielégítõ választ nem attál de mindegy.Már tudom HOL KELL ÖSSZESZEDNI(figyelj csak ÖSSZESZEDNI nem a nevét kérdeztem a cucnak)
Csá!

kösz!
Tal st cuccokat hol lehet találni? 😊