Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reset talán januárban lessz,vagy amikor kijön az 1.12 peccs

akor írj a gsclan.uw.hu-n a fórumba,az assa topicba,Ott válaszolnak minden kérdésedre.ott vannak igazi profik is.

kétélü balta igen^^
mellesleg kétkezes cuccot tud barbár 1kézben fogni sazl ilyet láthattok máshogy is 😛
(szerk: #17138 ezt nem láttam sry 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

nem.

... got nothin to share with you...

csá
mindenkinek!! Volt már reset? Mert régen jáccottam már mert meghalt a videókártyám!!!
xy21
már 33-as vagyok

nemjózsi
oh thx ez nagyon jó

azert szivesen beszélnék még vkivel konkrétabb tapasztalatokrol stb

Azt az egy büntetõpontot nem véletlenül kapta - btw, indokold már meg akkor, 'kedves lee'...

akkor lássuk a jobb fejlesztési tanácsot...

én tudnék,adni,de nemtudok mégse mert az ilyen kiskariknak való cuccot eldobom,vagy eladom a kereskedönek,ugyanis csupa 70-es 80-as karijaim vannak,

http://gsclan.uw.hu/gsclan2/assassinbase.html

tessék,ide nézz be.

Köszönjük tartalmas hosszászólásod.

LOL.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

nemjózsi
plz aki tudna segíteni nekem a dueles assam fejlesztésében plz egy msnt privibe,kösz

xy21
Vki b.neten tudna adni barbár cuccokat nekem?Most 20.as vagyok.Leginkább kard kéne.Ha vki tud adni akkor megköszönném.

nearo
Nem csak a kétkezes kardokat?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Jagi
senki hibája 😊

magyarázat:
a barbár kemény és a 2kezes stukkert is egy kézben hordja^^...mert kemény

miilann
<#eljen><#eljen><#eljen>

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Esrohnoil
cold sorcit. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

értem, köszi
és pvp firesorcira mit ajnálasz?

Diablo II, bnet szótár
Megújult Joey oldala, nézzétek meg, fasza lett!

FELESLEGES!!!
Pvmben, egyenesen a halálba vihet minket az es - jön egy gyors csapat és sehová nem tudsz eltelézni, mert hiába van több életed, mana semmire sem lesz. Ráadásul az es magas szinten érhet valamit, de az a dmg rovására megy.

energy shield?

Lammer
meg nem 😄 mert ez uj kari... ugyi... .)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Esrohnoil
Moo-moo farmot próbáltad ezzel a karival? 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Én a gyorsabb megoldások híve vagyok.
Most egy Palám van. Elsõdlegesen Smite, Holy shield és Fanatism amikre gyúrok.
Alapban Zeal(4-es szint jóformán tárgyakból) és Fanatism amit használok egy jó manaregeneráló Flail-al a kézben. Ha gázasabb a helyzet, akkor átváltok a másik fegyverre(mana és életerõ regen.), ami mellett egy nagyot sebzõ pajzs van. Ekkor lép életbe a Smite - Holy Shield - Fanatism kombó. 😊
Ha elfogy a mana, akkor visszaváltok az elsõ fegyverre és gyorsan visszakapom. 😊

Bal oldali attacknak fireball, jobbra meg meteor, static field és teleport (görgõs egér elõny)

20 fire bolt, fire ball, meteor, fire mastery, 1-1 teleport, frozen armor,static field, warmyth, enchant,

fire sorcinál mire érdemes rakni kill pontokat?

Lammer
hmmm en amazonnal nyomom most... kicsit sokaig tart, meg turelem jatek, mert bowazonnal tolom, de segitovel meg lehet csinalni... igaz nagyon turelmesnek kell lenned hozza, de meglehet 😄DDD (alig fogy az eletereje, igy inkabb a segitonek adtam az ijat ami atkoz, meg eleg jol sebez etc, igy o lovi, enmeg rohangalok korulotte 😄DDD azt neha enis belelovok 😄)

nearo
Hát az a jövõ zenéje... nemtom, de mefisztót tíz csontival meg egy zsoldossal nyírtam ki egy másik karival. Mondjuk az simán playres x nélkül volt, de mefi-t más karakterekkel viszont nagyon megszenvedtem. A másik meg hogy még nem vagyok benne biztos, de lehet, hogy egy csont szellemet (bone spirit talán...) érdemes lesz fejleszteni 30. szinttõl mint erõs és hatásos fegyvert.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Esrohnoil
Pl mit csináltok egy bossal (teszem azt Duriel), ha 8* annyi az életereje mint alapban, és még regenerálódik is...

Esrohnoil
A csontik egy idõ után nem lesznek elég erõsek h. sokáig bírják a bossok ellen... v. nincs igazam? A Dio-ban nem árt elõre gondolkodni, fõleg ezzel a nehezítéssel.

nearo
Nem tudom õ milyen karival nyomja, de én kezdtem egy ilyet egy necro-val. Az elején kicsit nehézkes, mert egy-egy zombie-t perceknek tûnõ másodpercekig is ütögethetünk mire elhalálozik, de három-négy csontvázzal meg amplify damage-el megy mint a karikacsapás. Ha eljutottam legalább andariel-ig, majd mondom, hogy mennyire volt nehézkes. Most egyenlõre ott tartok, hogy stony field, és 13. szintû vagyok...

Esrohnoil
Milyen karival bírod így a bossokat egyedül lenyomni? 😊

Lammer
csakisch 8X modban(/players 8) jatszom a szinglit... ha lanosch multi van, akkor isch(esch igen, mukodik lanban) 😄
schokkal jobb, igaz az act bossok(like Duriel) megadurva mind, dehat... 😄

Esrohnoil
Az úgy nem kóser. 😄

Nem, de többet dobnak asszem.

Esrohnoil
Értem... és 8* annyi cuccot is dobnak? 😄

Ha beírod, h /players 8, akkor olyan, mintha 8 playeres játékban játszanál, szörnyek több hp, de több xp is.

Esrohnoil
Ez a parancs mit változtat?

Sztem nem számít annak, anélkül is nehéz a dio singleben, sokkal könnyebb a multi...
Pl a seasonban is csak nevettem a 'húzz pls' whispereken, emlékszem, 1 hónappal a reset után egy cathan setben végigmentem egész act5-ön, 24es szinten, kb 10 perc alatt, anya q-val, mh nélkül...de tény, ha singleben kevés jó cuccot találsz :/

xy21
nem tök mind1 hisz singleben csalsz az senkit nem zavar

nearo
Ha single-ben players x paranccsal tolom, az csalásnak számít?

Sziasztok!

Help kéne, mi történhetett hogy 2 napja a Battle neten csak egyedül a U.S. Eastre enged fel a többi (pl.: Europa) serverre azt irja ki hogy "unable to connect".

Ha valaki találkozott már ezzel a hibával pls válaszoljon.

ui.: tûzfal , gép elállítgatás nem volt 😊

Elõre is köszönöm
duplabalta? 😄

nearo
Oh... kösz😊

Double axe az angol neve, KÉTÉLÛnek kellett volna fordítani...

Tavaly 1 héttel írták ki elõtte...

nearo
Enyém se axe kari, csak találtam egy ilyen tárgyat.