Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mellesleg kétkezes cuccot tud barbár 1kézben fogni sazl ilyet láthattok máshogy is 😛
(szerk: #17138 ezt nem láttam sry 😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
... got nothin to share with you...
mindenkinek!! Volt már reset? Mert régen jáccottam már mert meghalt a videókártyám!!!
tessék,ide nézz be.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
magyarázat:
a barbár kemény és a 2kezes stukkert is egy kézben hordja^^...mert kemény
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
és pvp firesorcira mit ajnálasz?
Megújult Joey oldala, nézzétek meg, fasza lett!
Pvmben, egyenesen a halálba vihet minket az es - jön egy gyors csapat és sehová nem tudsz eltelézni, mert hiába van több életed, mana semmire sem lesz. Ráadásul az es magas szinten érhet valamit, de az a dmg rovására megy.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Most egy Palám van. Elsõdlegesen Smite, Holy shield és Fanatism amikre gyúrok.
Alapban Zeal(4-es szint jóformán tárgyakból) és Fanatism amit használok egy jó manaregeneráló Flail-al a kézben. Ha gázasabb a helyzet, akkor átváltok a másik fegyverre(mana és életerõ regen.), ami mellett egy nagyot sebzõ pajzs van. Ekkor lép életbe a Smite - Holy Shield - Fanatism kombó. 😊
Ha elfogy a mana, akkor visszaváltok az elsõ fegyverre és gyorsan visszakapom. 😊
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
schokkal jobb, igaz az act bossok(like Duriel) megadurva mind, dehat... 😄
Pl a seasonban is csak nevettem a 'húzz pls' whispereken, emlékszem, 1 hónappal a reset után egy cathan setben végigmentem egész act5-ön, 24es szinten, kb 10 perc alatt, anya q-val, mh nélkül...de tény, ha singleben kevés jó cuccot találsz :/
Help kéne, mi történhetett hogy 2 napja a Battle neten csak egyedül a U.S. Eastre enged fel a többi (pl.: Europa) serverre azt irja ki hogy "unable to connect".
Ha valaki találkozott már ezzel a hibával pls válaszoljon.
ui.: tûzfal , gép elállítgatás nem volt 😊
Elõre is köszönöm