Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sas6
Tényleg növeli. Meg ha belegondolsz akkor ha valaki ugyes nagyobb eséllyel blokkol 😄D

Amikor a karid tulajdonságainál a kurzort a dex fölé viszed kiírja, hogy hány % a blokkolási esélyed az adott értékkel.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Igen, növeli. Próbáld csak ki.

nearo
A dexterity mióta növeli a blokkolás esélyét? Én ezt igazából még nemigen vettem észre, de folyton mondogatja mindenki, hogy növeli...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Esrohnoil
Tárgyanként jobb lenne pedig... 😊
Még a talált kulcsok is mágikusak lennének. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Természetesen összesen. : - )

250-300% össz visz vagy tárgyanként? bocs ha noob kérdés 😄

... got nothin to share with you...

Az a players8 csak single playerben mûködik. A battleneten nem.

nearo
Én úgy vettem észre, hogy "/players8" mellett jobb cuccokat dobál, de lehet, hogy csak azért van, mert többet dob alapból, az esély meg ugyanakkora.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

találtam ma egy 3bone spear, 1 im, os wand ot, ez mit érht? Semmit.

gogy lehet jól mf-elni?
elég he minden cuccomat telepakolom perfect topazzal? Természetesen kell hozzá 'better chance of getting magic items', 250-300 az már jó. Ha jó cuccokat akarsz találni, akkor nagyon-nagyon sokat kell játszani. És persze nem árt egy kis szerencse sem. :-)

gogy lehet jól mf-elni?
elég he minden cuccomat telepakolom perfect topazzal?

vigyori14
találtam ma egy 3bone spear, 1 im, os wand ot, ez mit érht? vagy inkább rakjak bele white rw-t és ugy próbáljam meg eladni?

nearo
Grat😊 el tudom képzelni, hogy szenvedtél vele legalább annyit, mint én Diabloval... de készülj fel az act3-ra, lesznek ott kemény dolgok ha még nem jártál "arrafelé"...

Bokafix2
Hy

Nah, végre kiráztam Durielbõl a szuszt <#taps><#taps><#taps>
Nagyon kemény csata volt és több óráig gyõzködtem, de megmurdelt.
A végén már húzta a belét elfelé. hátra a fal mellé és ott pihent.
De utánamentem és gyorsan lecsaptam rá, úgyhogy elhunyt. <#vigyor1>

(Kis szemét dög, nyugodjék békében) <#nyes>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Sas6
Azt azthiszem egy sorceress-el nem lesz nehéz megszerezni 😄D

Pár perfect gemet.

Sas6
Értem egy ilyen kesztyû mit ér? Pl: milyen runat?

Elég nagy, hiszen alacsony a tárgy szintje. A logoért kösz 😊

nearo

Sas6
Akkor jó hogy megtaláltam😊 Mennyi normlon az eselly arra hogy megtaláljak egy ilyet?

Egyébként azeért rossz a forditás mert ez az 1.10-es magyaritás és nem az 1.11.-es.

Egyébként jolett a logo-d 😊

valaki megdobna egy jó bowama leírással? 😊

Szánalmas ez a magyar fordítás: a 200% extra arany az szörnyektõl és a 33%-al nagyobb esély a mágikus tárgyakra már biztos nehéz lett volna..

Egyébként a magefist a leghasználhatóbb kesztyû sorcnak, valóban.

Sas6
Sziasztok ezt a kesztyût normálon szereztem druideltõl. Szerintetek nagy szerencsém volt hogy ilyet dobott normálon?

Ja és van egy Cold-os varázslonak ennél jobb kesztyû? Mert ha van valaki megdobna egy képel megköszönném.Szerintem jo ez a kesztyõ 74 vagyok de még mindig ezt hasznalom nincs nála jobb egyenlöre.

Sas6
Pl én nekem még Druidám,nekróm és assám sose volt azt elfogom kezdeni a reset után biztos lesz izgalom😊))

de én már 3 hónapja nem játszottam vele sztem kezdek egy uj karaktert az segíteni fog
hagyj ki egy hetet. nekem az a tapasztalatom, hogy utána mint egy õrült egész nap diózni fogsz.

Sas6
Nekem si volt már ilyen érzésem de mindig megjott rá a kedvem😊

Sas6
Tuttommal nem. 😞

nearo
Rare tárgyakban mûködnek a rúnaszavak?

kezdem megunni a dio-t
Sas6
Hát jol megfogalmaztam az biztos. Épp játszottam haverral csak irtam és mentem is vissza.

Azt akartam megkérdezni hogy egy 4 socketes szigonyba mukodik e a runaszo.

Esrohnoil
Ha van azon a szigonyon 4 socket, akkor bele. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Magyarul?

Sas6
Szaisztok ez le lenne a kérdésem hogy ha ilyet szeretnék csinálni

Insight 4 Socket Polearms/Staves Ral + Tir + Tal + Sol

Ezt egy szigony egy 4 socketes szigonyba belelehet rakni??

GyuriX2572
63% simán megvan (occulus, lidless, vipermagi már eleve 60 felett van, a köv szint (100fcr) meg kissé sok)

GyuriX2572
Nem akarom mások idejét rabolni, meg esetleg kockára tenni a SoJ-okat 😉

bneten egyedül cuccolni?

Nem különösebben, de nem mindegy, hogy milyen gyorsan telézel el a death lordok elõl ;]

GyuriX2572
Lehet valahogy egyedül cuccolni? Lehetséges 1 gépen 2 diablot indítani és ha igen kell-e hozzá 2 cd kulcs és ha igen hogy telepítem fel? 😄

GyuriX2572
Sehol nem találom a Diablo2 CDimet 😞 viszont egy másik gépen fel van telepítve, annak hogy tudnám megnézni a CD kulcsát? Van ilyen program vagy registry-ben valahol benne van??

Jagi
viszon nagyon jól jön a hell lordoknál 😉

nearo
Hát igen, a Holy Freeze aura még a cold resistes ellenfeleket is belassítja... de nem sebzi õket.

nearo
Ezt nem értem... Duriel nem okozott nekem sohase problémát... se barbival, se asával, se nekroval. Próbáld meg esetleg messzirõl támadni, hátha sikerül, jobbat nem tudok.

GyuriX2572
Frozen Orb esetében van értelme breakpointot számolni? (van ugyebár cast delay)

Jagi
A holy freeze ellen "nem véd" xDDD
ezért jó (ha rajtad van) és ezért rossz
cannot be frozen cuccal is iszonyat belassít ugyanis az sem érdekli^^

Sas6
Kérj segitseget egy nagyobb szintu karaktertõl.

Kár h nem hr a sur :/

Bokafix2
Hi all!
Nem tudtok valamilyen resistet Duriel fagyasztós aurája ellen?<#confused>
Úgy lelassít, hogy hiába ütöm mindig megfektet, pedig többen támadjuk meg, neki meg semmi baja <#violent><#crazya>
Emiatt nem tudok már régóta továbbmenni abból a porfészek Luth Golein-bõl<#gunyos1>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

nearo
Lol... "/players8"-cal 21-es szinten mentem neki Andarielnek... kemény csata volt, csak egyszer tudott megölni, de az is a saját hülyeségem miatt volt... végülis csak hét csontvázomat, egy gólememet, meg egy zsoldosomat ölte meg elõttem😊)))) a piszkos munkát meg én végeztem el...

Jagi
jah...
de az immunitás jobbankéne agy egy zealer palának... :S
a 2. ütésig bírom mert 1k-6k-ig sebzek a holyshockkal
hp 1k körül def 3k körül... szak a 3.-nál fexek