Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Még a talált kulcsok is mágikusak lennének. 😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
... got nothin to share with you...
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
gogy lehet jól mf-elni?
elég he minden cuccomat telepakolom perfect topazzal? Természetesen kell hozzá 'better chance of getting magic items', 250-300 az már jó. Ha jó cuccokat akarsz találni, akkor nagyon-nagyon sokat kell játszani. És persze nem árt egy kis szerencse sem. :-)
elég he minden cuccomat telepakolom perfect topazzal?
Nah, végre kiráztam Durielbõl a szuszt <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Nagyon kemény csata volt és több óráig gyõzködtem, de megmurdelt.
A végén már húzta a belét elfelé. hátra a fal mellé és ott pihent.
De utánamentem és gyorsan lecsaptam rá, úgyhogy elhunyt. <#vigyor1>#vigyor1>
(Kis szemét dög, nyugodjék békében) <#nyes>#nyes>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Egyébként azeért rossz a forditás mert ez az 1.10-es magyaritás és nem az 1.11.-es.
Egyébként jolett a logo-d 😊
Egyébként a magefist a leghasználhatóbb kesztyû sorcnak, valóban.
Ja és van egy Cold-os varázslonak ennél jobb kesztyû? Mert ha van valaki megdobna egy képel megköszönném.Szerintem jo ez a kesztyõ 74 vagyok de még mindig ezt hasznalom nincs nála jobb egyenlöre.

Azt akartam megkérdezni hogy egy 4 socketes szigonyba mukodik e a runaszo.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Insight 4 Socket Polearms/Staves Ral + Tir + Tal + Sol
Ezt egy szigony egy 4 socketes szigonyba belelehet rakni??
ezért jó (ha rajtad van) és ezért rossz
cannot be frozen cuccal is iszonyat belassít ugyanis az sem érdekli^^
Nem tudtok valamilyen resistet Duriel fagyasztós aurája ellen?<#confused>#confused>
Úgy lelassít, hogy hiába ütöm mindig megfektet, pedig többen támadjuk meg, neki meg semmi baja <#violent>#violent><#crazya>#crazya>
Emiatt nem tudok már régóta továbbmenni abból a porfészek Luth Golein-bõl<#gunyos1>#gunyos1>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"