Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nearo
Hmm... kár, hogy nem tok bnetezni. Singleben összeszedni meg gondolom majdnem lehetetlen.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Sas6
jah hogy az MAL akart lenni 😄D

És a mal az mennyire ritka runa?

és a Trang öv az mit ér?

A Mal az egy rúna, a battleneten mindennek az értékét rúnákban határozzák meg.

Sas6
"Trang oul set olyan mal körül van,"

Ez hogy érted😊 Én nem nagyon vágom

Trang oul set olyan mal körül van,
nekem volt 3 is

most csak 2 van.

nearo
Vaze... ez még az én elképzelésemen is túltesz, hogy kéne egy "Jedi" kasztot csinálni, a kasztspecifikus fegyver meg a fénykard lenne... de ez a kép tényleg lol 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Sas6
Ez de LOL 😄D
Ilyen cuccokat hol lehet szerezni😄DDD

nearo
Csak a CE bossok ellen szinte használhatatlan, Andarilelnél alig van hulla és azok is gyengék, Durielnél egyáltalán nincs, Mefisztónál meg nehézkes odacsalogatni, fõleg ha körülállja 15 (vagy több...) csontváz, Diablonál meg ugyanaz a helyzet mint Durielnél.

nearo
Egyébként szerintem érdemes CE-t is fejleszteni egy darabig, nagyon jó tud lenni.
Thrang Oul-t egyébként hol lehet összeszedegetni és mekkora esélyyel?

Sas6
jaja ott van köszike elolvasom ezt is 😊

nearo
Igen, ennek az a titka, hogy nem görgettem lefele egy centit sem, hanem megláttam azt, hogy leírások, és egybõl lecsaptam rá... 😊))

de hisz pont ottvan,eggy egész oldal a leírás.

nearo
Ez nekem is, csak meg kell találni benne a leírást... 😊)

na ez nekem müködött.

na franc nemmükszik
akkor ez talán
necrojóska

nearo
Lehet, hogy igazad van, nekem valahogy nem jön be. Attól még lehet jó.

szerintem a revive jó skill.hell diablót a summon seregemmel simán megöltem,14 csonti harcos,14 csonti mágus,23 revive.1 19-es szintü fire gólem,

Sas6
Köszikeeee.

nearo
Az "Információk"-ban lesz kb. a közepénél egy nagy kép, és ott a necro-ra kattintva.

nearo
Ja, és végre találtam egy summon necro leírást.

nearo
Végülis nem kell, ha egyet teszel rá és van egy csomó +all skilled vagy +summon skilled, már el tud érni egy egészséges fokozatot (10-15, attól függ, hogy mid van).

Sas6
Értem akkor ajna le kell mondanom rola 😞

nearo
Én nem fejlesztem, mert már a többi skill rovására menne. A feltámasztott lények "IQ"-ja állítólag nagyon alacsony, ha 4-5-nél többen vannak, akkor már zavarják egymást. Annak ellenére, hogy elvileg ez a legjobb summonos képesség (de legalábbis a legmagasabb szintû), egy csapat csontvázzal, átkokkal, CE-vel jobban lehet szerintem haladni. Én nem ajánlom, de ha neked bejön, akkor nézd meg, max kezdesz egy újat ha nem jó :-)

Sas6
a summonos necronal érdemes kifejleszteni azt a skillt ami feltámaszt lényeket??

Nekem az negyon bejon érdemes rakni rá?

nearo
Hmm... szerintem úgy mûködhet, mint az "ignores target defense", nem tudom viszont, hogy a light immun-t leveszi e.
Én úgy tudom, hogy a rúnaszavak mûködnek etheralban is, de lehet, hogy nincs igazam.
A damage pedig legyen minél nagyobb... 😊
A többit meg nem tudom.

vigyori14
üdv. ez az infinity hogy mûködik? közelmegy a segítõhöz az ellen és leveszi a light immunisságát? baal-t hamar mglehet igy ölnihell en? infinity-t colossus voluge-be érdmes kirakni? eth be vagy simába is jó? és menyi legyen a dmg je? infinity-s segítõnek mien sisak és armor jó ha baalrunolni akarunk vele?

nearo
Nightmare-en és hell-en a megidézett lények ellenállásai is csökkennek? Pl. van egy lvl6 summon resist-em, ami normalon ad +50 allres-t a lényeimnek, akkor a késõbbi nehézségi fokozatokon ebbõl levonódik valami?

Nézz már néha magadtól is utána a dolgoknak...nem egy bonyolult dolog...

vigyori14
frenzy barb nak mien fegyver jó sztetek? és mien armor? grandfather-t vagy inkább vmi runaszót használjak?

Jagi
Laliking!
lvl10-es barbin berzi set 😊

jó kérdés egy dios oldal item databaseban találtam. mire nem jó a google mi? 😄

... got nothin to share with you...

Sas6
És egy ilyen páncél mit ér??

Miért lehet megszerezni milyen runa vagy mennyi PG kell érte?

Sas6
Kösszi ez LOL 😊

Jagi
np thy

ok, megkaptam a privit (bocs a spamért)

na, kérj valamit gyorsan, mert nem nagyon érek rá 😊

mikell? 😊

Jagi
kéne egy kis help

plz valaki szánjon meg

akkor 80 szinten 100% mf

Skullder's Ire
Russet Armor
587-732 Defense
90 Durability
97 Str Required
Item Level: 50
Clvl req: 42 +1 to All Skills
+1.25% Better chance of getting magical item per clvl
+160-200% Enhanced Defense
+60 Increased Durability
Magical Damage Taken Reduced by 10
Repairs 1 Durability every 5 seconds

Jagi
valaki van most fenn?

Sas6
A skullder az mi?

Sas6
azt tuti nem 😊

kár, de azért köszi.
akkor ugrott a tervem. és nemhiszem hogy találni fogok 4sockos tal armort 😄

Socketes cuccba már nem üttethetsz újabb lyukat! Adnék szívesen de még karim sincs most!! Volt kb egy féléves net nélküli idõszakom, tehát abbahagytam a Diablot is, és ladder resetig nem is térek vissza. Lehetséges, hogy még utána sem.

tal cuccról például hogy tom egállapítani hogy milyen?
mert úgy gondoltam hogy keresek egy jó cuccolt és amikor megcsinálom act5 q1-et akkor mindig egy cuccba rakom a sockokat. olyat lehet? hogy többször is 1 tárgyat sockolni? 😊

olyat tudsz nekm free adni? 😄

Jobb annál a skullder! Max 148 mf lehet rajta. 😉

Max socket armorban 4, de az sem mindegyikben lehetséges, függ a típusától, meg hogy normalos, nightmares avagy helles-e. Helmben max 3.

oo
helmben is?
mert akkor 2 x 6 x 23 + 80++ = 350 körül 😊