Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rúnaszavak pedig tényleg mûködnek kékben. Azaz superiorban biztosan (azt is kékkel írja), magicet nem tudom, de szerintem abban is.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
... got nothin to share with you...
1 kardot vagy 2 kradot vagy 1 kapalácsot vagy mit?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
milyen ez a coral gyûrû?
Sas6, ha így akarod elosztani a pontokat, akkor úgy gondolkodj, hogy max 17 szabad pontotd marad. Szerintem megérdemel egyet a sebességnövelõs képesség is. Az iron skin is kell, mert alapkövetelmény a nat resisthez. Ha védelemre gyúrsz, akkor mehet rá több is. A Battle Command-ot nem tudom. Volt már három barbim is, de elég gyengére sikerült mind, úgyhogy nem nagyon tudok tanácsot adni.
Shout - Kiáltás (20-as)
Battle Orders - Harci Utasítások (20-as)
Battle Command - Hadiparancs(1 pont)
Battle Command de erre érdemes több pontot rakni mint 1 ??
Sword Mastery - Mesterfokú Kardhasználat(20-as)
Natural Resistance - Természetes Ellenállás(2-3 pont)
Increased Speed - Megnövelt Gyorsaság (nem tom erre rakjak??)
Iron Skin - Vasbõr ( és erre rakjak??)
Whirlwind - Forgószél (20-as)
Berserk - Tombolás (1-2 pont)
Na én igy gondolkodtam. Ha tudtok jobbal tégyszives javitsatok ki😊 NAGYON várom a véleményeteket.
És persze 1 pont az alapkövetelményekre.
Az ilyen ital és tárgy keresésre meg arra a rámtotemre nem rakok minek😊
Már a tököm kivan a Bnetel mindig megszakad az osszekottetés.
Most ha 10mp-vel késöbb vettem volna fel a szemet akkor kezdhettem volna ujbol😞
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Szal nincs link, ennyi, majd itt lesz ha lesz, meg ha a Blizzard hivatalosan is bejelenti.
Így suliból, hirtelen ennyi.
Ezek szerint te így csinálnád, gz hozzá -.-
Sas6, nem tudom miért akarsz barbárt, jó az a necro is (lásd fentebb😊)... ha mégis barbit akarsz, akkor leírást találsz ugyanazokon a linkeken, amiket eddig adtunk.
És azt szeretném megkérdezni hogy az a forgoszeles képességet hasznalom az jo lessze e az a legjobb eg barbinak??
És milyen Üvöltéseket érdemes fejleszteni,maxolni??
És milyen passziv skilleket kell fejleszteni? gondoilom az ellenállos kell majd.
bár ne hallgass rám mert nembvagyok jó barbiban (nem mintha másban az lennék XD )
Olyan szeretnék ami erõs😊 tom ez eléggé tág fogalom.Egy frnzy-s barbinál mit kell fejleszteni? Vagy érdemes olyat csinálni? A frenzy-nél lehet használni a forgószelet??
"Nightmare-en és hell-en a megidézett lények ellenállásai is csökkennek? Pl. van egy lvl6 summon resist-em, ami normalon ad +50 allres-t a lényeimnek, akkor a késõbbi nehézségi fokozatokon ebbõl levonódik valami?"