Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nearo
Nem lehet, hogy esetleg resetelnek?
Rúnaszavak pedig tényleg mûködnek kékben. Azaz superiorban biztosan (azt is kékkel írja), magicet nem tudom, de szerintem abban is.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Realm down. Valamit biztos ügyködnek, ha senkinek nem mûködik.

pont most jött nekem is 😄

... got nothin to share with you...

Sas6
Ez meg mi????

Sas6
ha a barbár a forgoszeles tulajdonságát hazsnálja akkor mit érdemes hsználni?

1 kardot vagy 2 kradot vagy 1 kapalácsot vagy mit?

Azt mondják night Andariel a legjobb hely, mert ugye a Stone of Jordan-hoz 29-es szint kell, és barátunk a a magasabb szintû unique ringeket még nem tudja dobni. Tehát ha ilyen pottyanna ki belõle, akkor nagyobb az esély hogy SoJ, mint ha hellen találnád nála.

Stone of Jordant azt hol lehet találni? 😄

Kizárt.

Sas6
Kékben is mukodnek probálaam már😊

Runaszavak csakis fehér tárgyakban müködnek,kék,sárga,arany tárgyakban nem müködnek.

Minden megkreált játéknak van egy ip-je. Ha eladsz egy Stone of Jordant egy árusnak, akkor ez a felirat jelenik meg (mennyi sojt adtak el azon az adott ip-n), és ezt mindenki fogja látni normalon, nightmaren és hellen egyaránt, aki pont az adott ip-jû játékban van. "Diablo walks the earth" feliratot láthatsz, ha Diablo éppen "walkol", azaz elõjön a játékban. Ez akkor következik be, ha 75-100 sojt adnak el az utolsó ilyen eseménytõl számítva. Tehát azon az ip-n, amin játszottatok, ez már kb a 18. walk volt. ÜberDiabloval csak hellen találkozhatsz, mégpedig annak az érintetlen superunique monster helyén, amelyikkel elõször összefutsz. Egyébként ebbõl a "nagyok" sportot ûznek, non-ladderben tömegével adják el a dupeolt sojt egy olyan ip-re, amire nekik is sikerült rákreálni ladderben, esetleg ezekkel a gamekkel kereskednek. Remélem sikerült nagyjából érthetõen elmagyaráznom a "diablo klont". : - )

vigyori14
üdv, ma diablozunk havrommal es ezt irta ki: 1819 stones of jordan sold to merchant. ez mit jelenthet? épp night játékban voltunk, ha hell en lettünk volna megjelent volna diablo klon?

nearo
Én is gondoltam erre, hogy nem ér meg ennyit egy topáz.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

pont ezt akartam mondani.

Sas6
JA ja ez az de én egy szép topázt nem erre pocsékolnék 😊

nearo
Magic Ring + Perfect Topaz + Rejuvenation Potion = Coral Ring (Resist lightning +21-30%)

1 Varázs Gyürü + 1 Perfect Topáz + 1 Renegeráló Ital= 1 Coral Gyürü
milyen ez a coral gyûrû?

nearo
Kipróbáltam, rare-be nem mûködnek a rúnaszavak...😞 de másolatot csináltam, így nem ért veszteség.

nearo
Rare-be lehet rúnaszavakat kirakni? Mert van egy egyész jó két foglalatos rare páncélom, és ha bele tudnám rakni a TAL-ETH rúnaszót, akkor nagyon jól jönne.

Sas6, ha így akarod elosztani a pontokat, akkor úgy gondolkodj, hogy max 17 szabad pontotd marad. Szerintem megérdemel egyet a sebességnövelõs képesség is. Az iron skin is kell, mert alapkövetelmény a nat resisthez. Ha védelemre gyúrsz, akkor mehet rá több is. A Battle Command-ot nem tudom. Volt már három barbim is, de elég gyengére sikerült mind, úgyhogy nem nagyon tudok tanácsot adni.

Sas6
Én nézelödtem és ugy dontottem hogy ezeket fejlesztem majd:

Shout - Kiáltás (20-as)

Battle Orders - Harci Utasítások (20-as)

Battle Command - Hadiparancs(1 pont)

Battle Command de erre érdemes több pontot rakni mint 1 ??

Sword Mastery - Mesterfokú Kardhasználat(20-as)

Natural Resistance - Természetes Ellenállás(2-3 pont)

Increased Speed - Megnövelt Gyorsaság (nem tom erre rakjak??)

Iron Skin - Vasbõr ( és erre rakjak??)

Whirlwind - Forgószél (20-as)

Berserk - Tombolás (1-2 pont)

Na én igy gondolkodtam. Ha tudtok jobbal tégyszives javitsatok ki😊 NAGYON várom a véleményeteket.

És persze 1 pont az alapkövetelményekre.

Az ilyen ital és tárgy keresésre meg arra a rámtotemre nem rakok minek😊

Sas6
értem kösszke.

Már a tököm kivan a Bnetel mindig megszakad az osszekottetés.

Most ha 10mp-vel késöbb vettem volna fel a szemet akkor kezdhettem volna ujbol😞

Egy igazi ww barb dupla fegyvert használ hiszen sokkal hatékonyabb viszont sokkal sebezhetõbb is.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Sas6
Barbinak érdemes 2 kardot fognia vagy inkább 1 kard és 1 pajzs hogy érdemesebb hasznalni szerinttetek??

nearo
Nem, dobott négy vagy öt rare-t meg egy magic-et, de egyik se volt használható. De jártam már úgy, hogy kidobott egy staminát meg egy tegezt, aztán egészségedre...

Jagi
lol ez csak pletykaszinten megy, ha megnézed nincs konkrétum abba amit írtam.
Szal nincs link, ennyi, majd itt lesz ha lesz, meg ha a Blizzard hivatalosan is bejelenti.

Sas6
OKsa köszi😊

És a shout-ra nem kellene rakni??

link?

de ha only online akkor ugye nem lesz ilyen havi fizetõs ugye? mer akkor lehet leteszek róla<#boxer>
Jagi
igen, majd jön, de lehet nem, vagy nem az lesz a neve, esetleg online lesz.

sziasztok d3rol tud valaki hirt?
Battle orders mindenképpen 20, mellette sok a ww-re, weapon masteryre (csak egyre rakj, gondold ki elõre h milyen fegyvert használsz), aztán még néhány pont iron skin, natural resistance, concentrate (bossok ellen nagyon jó).
Így suliból, hirtelen ennyi.

Persze, rakjon ki magának egy talsetet singleben...mi sem egyszerûbb ^^
Ezek szerint te így csinálnád, gz hozzá -.-

Jagi
Duriel a townportal, healing összeállítást nyomatja szivesen, ha droppra kerül a sor. :S

nearo
Nagyon durván megöltem Durielt... "/players8"-cal mentem neki természetesen lvl28 necroval, 5 csontvázzal, 3 mágussal, egy gólemmel meg egy zsoldossal mentem be hozzá, csak egy csonti halt meg. Hátulról folyamatosan átkoztam egy elsõ szintû Decrepify-al, lényegében nem tudott ütni. Én, meg a mágusok a holy freeze hatáskörén kívülrõl lõttük, és két percen belül meg is halt. Azt hittem nehezebb lesz... de sajnos nem dobott használható cuccokat.

Sas6, nem tudom miért akarsz barbárt, jó az a necro is (lásd fentebb😊)... ha mégis barbit akarsz, akkor leírást találsz ugyanazokon a linkeken, amiket eddig adtunk.

Sas6
Vagy most hogy nézem lehet nem is frenzy-s barbit fogok csinálni.

És azt szeretném megkérdezni hogy az a forgoszeles képességet hasznalom az jo lessze e az a legjobb eg barbinak??

És milyen Üvöltéseket érdemes fejleszteni,maxolni??

És milyen passziv skilleket kell fejleszteni? gondoilom az ellenállos kell majd.

szerintem max 1-et...
bár ne hallgass rám mert nembvagyok jó barbiban (nem mintha másban az lennék XD )

Sas6
Jah és a tárgy és italkeresésre érdemes rakni?

Sas6
tud vki egy barbár leírást?

Olyan szeretnék ami erõs😊 tom ez eléggé tág fogalom.Egy frnzy-s barbinál mit kell fejleszteni? Vagy érdemes olyat csinálni? A frenzy-nél lehet használni a forgószelet??

Jagi
nem az 😊
a sorcim tal rashában rohangál 😊
csak idõ kérdése^^ meg runé, meg szemé 😊

összeszedheted,öld mefit és nihlatát meg pindlét hellen,bár singlében lehet kinöl a szakállad mire összejön.ha singlében játszol használj editort vagy mit,azzal bármilyen cuccot berakhatszu magadnak,nemtom mi a pontos neve mert én sose használtam ilyeneket.de hallottam róla.

szerintem nem,nekem 69 allresük van asszem.szerintem nem vonódik le belöle semmi.

vigyori14
és criptyc axe vagy colossus voluge-ba jobb kirakni?

Worldstone keep lvl 3-ban vannak a csonti lightning mágusok, rajtuk kívül esetleg néhány lightning enchanted és/vagy magic resistant bosson marad fenn az immunitás.

Attól függ mennyi a szörny resistje. A legtöbbnek leveszi.

vigyori14
az infinity leveszi akkor a light immunitást? mrt ha nem akor nemgyüjtõk rá

én night hf-nél kaptam pul-t 😄

nearo
Korábban kérdeztem egyet és még nem kaptam választ:
"Nightmare-en és hell-en a megidézett lények ellenállásai is csökkennek? Pl. van egy lvl6 summon resist-em, ami normalon ad +50 allres-t a lényeimnek, akkor a késõbbi nehézségi fokozatokon ebbõl levonódik valami?"

nekem vex esett legutóbb traviban,hellen hellforge gul-t is adhat.

Ezt így nem lehet meghatározni, hogy milyen ritka, hellen hellforge-ból kaphatsz Malt például, meg mákosnak kell lenni! Én már találtam Pult, Umot, sõt még Bert is egyszer, alig akartam elhinni.. ^^

Sas6
nemcsak lehetetlen még unalmas is 😊