Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 terrort 1 hatet 1 destet mixelni cubeban,nyilik portál megölitek a föbosst,dob eggy szervet
utána megint 3 kulcsot mixelni,portálon lemenni megölni föbosst,és felvenni a testrészt,
ujra 3 kucsot mixelni portálon lemenni megölni föboss,testrészt felvenni.
3 testrészt cubében mixelni portálon lemenni ott vár rátok a halál<#hawaii>#hawaii><#whatever>#whatever>
über dió über izu meg über baal.meg bazisok segítö akik az égvilágon minden szarra immunisok.
"+5-10% To Experience Gained (varies)" ez mit jelent?
Szal akkor ha vki eladja a SOJ-t akkor az elsõ super uique szörny helyén meglelenik a diablo clon és az dobja?
super uique szörny ez a szörny valami championféle? vagy vmi szörnyfejedelem tagja?
Required Level: 70
+1 To All Skills
+10-20 To All Attributes (varies)
All Resistances +10-20 (varies)
+5-10% To Experience Gained (varies)
... got nothin to share with you...
ÉS a diablo clon az hol jelenik meg? Sokkal erosebb mint az eredeti és jobb cuccokat dob?
ha ezt a skillt hazsanlom akkor amikor belecsak az ellenfelbe a villám az eroset sebez. ÉS amik menne charge boltok azoknak a sebzése nagy? Vagy ha ilyen palát csinálok akor lehet vele irtani?
vagy csak láma vagyok??
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
olyan lazán kinyírtak mindet, pegig csak kulcsért menünk nem is überre 😄
én csak hallásból tom az ilyeneket, mert még nem volt szerencsém eljutni uberre de ha jóltom akkor "csak" torchot dobnak
Egyedul érdemes menni a kulcsokért vagy többen?
Mer már annyi mindenkinek van torcha olyan szar hogy csak nekem nincs 😊
ja és a torchon kivul dobnak még vmit?
elvileg csak hellen act1 q4, act2 q5, act5 q4 -nél dobnak kulcsot.
és ha jól tom akkor az utoljó szörnyika dobja a torchot
Az elso az az hogy mi az a diablo clon????
A 2. Milyen sélyekkel találhatom meg a kulcsokat? és hogy kinél keressem?
A.3. a hogy ha meygek megszerezni a torchot akkor 1 tochot szerezhetek csak vagy 3-at? mert ugye 3 uberes valaki lesz. ÉS ilyen torch szerzésre csak egyszer lehet menni?
még 1 kérdés: hell en diablo vagy baal dob jobb cuccoka? mert most 330mf em van de van olyan h ball több runon át csak magic es rare cuccokat dob. ez azért van mert sok az mf em?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
seraph amu.
Ha rám hallgatsz letörlöd a magyarítást, szart sem ér az egész, trade-elésnél azt sem tudod majd, hogy mirõl beszélnek. Ha képben akarsz lenni akkor tényleg leszeded, egyébként itt megtalálod a cuccok árát, mi mennyit ér körülbelül battleneten.
Ez az amu mit ér??

Enihez való rúnát csak nagy mákkal találhatsz,és hogy hol?Hát nekem trviban vex esett,de ha hellen elöször ölöd andyt állítólag bármilyen hr-t dobhat.De ha a bneten játszol akkor vehetsz enit,ha meg singliben akkor szerintem sose lessz enid.max ha editort használsz,azzal bármilyen cuccot berakhatsz magadnak.
Igy kell: /players8?
Probáltam szokozokkel meg mindennel de semmi asem jott be 😞(
És kinél érdemes keresni?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
de aztán rájöttem hogy hülyeség 😄