26171
-
#19289 Kíváncsi vagyok, hogy kapcsolják a D3-t a D2-höz (ha lesz köztük kapcsolat egyáltalán).
Egyébként #19227 valaki? -
#19288 Én MOST!! annak örülnék hogyha nem a D3 jönne ki. Jiobban örülnék ga egy nyár welején jönne ki hogy tudjak soakt jatszani -
#19287 ha valaki találna mavinás circletet tartsa meg pls és adja el nekem, már 4napja azt keresek de senkinek sincs elado -
ULTRA #19286 Miből gondolod?
Sztem StarCraft 2 bejelentés lessz (bár ne az lenne) de sztem az lessz
Annak is örülni fogok de fele annyira sem mint mondjuk egy D3 bejelentésnek -
#19285 forrás forrás?? -
zachi #19284 jön a diablo 3 hurá
-
#19283 van valakinek eladó org setje? -
#19282 Aha értem. Bár megoldhato ez is egy programmal de én inkább maradok a B.neten :PP
Szerdan asszem meg is veszem a D2-t megint:) Immár már jobban vigyázok.. Egyszer probaltram csak ki és ... Na midnegy most már nem hasznalok semmi... -
JancsiPapa #19281 Semmivel, csak singleben nem tudod a cuccokat átadni alapesetben, szal csak ennyi a különbség. -
JancsiPapa #19280 Igen, még a valkűr/decoy is jó golyófogónak. -
#19279 szerintem az..
nekem 600 mf-fel szarabb cuccokat dob, mint 250-nel. Szinte csak fehér cuccot dob így...
jó cucc találás nem mf-mennyiség függő.
Elég belőni kis mf-fel úgy, hogy gyakran dobjon unique cuccot, azt annyi.
-
#19278 és passive skill eknél érdemes ezekre 1 et rakni:dodge, avoid, evade? -
#19277 Amugy B.Net-en emnyivel nagyobb az esélyünk h jobb cuccunk lesz mint single-ben? Ugyértem h B.Net ent nagyob MF unk van alapbol? -
#19276 Jah a minusz?? Azthittem h vmi elvan írva ugyanis még sosem találkoztam minuszos tárgyal... -
JancsiPapa #19275 ias, lifeleech mellette szól, viszont mana/life, damred, mf a shako mellett. És ne felejtsd el a -30 firerest andynál. -
#19274 a pontokat nem tudom h h kell de sztam a Andariel's Visage jobb neki. Szerintem! -
#19273 Amugy igy utolag már mindegy de megkérdezem. A sosomnak volt 512 MF-je és az sztetek is pazarlás lett volna ha a ocolusba beleteszek még egy ist runat? -
#19272 javazonnak passive skill eknél érdemes vmeikre rakni 1 pontot? és shako vagy Andariel's Visage jobb neki?
-
JancsiPapa #19271 Ez nem olyan reklám, írd ki nyugodtan. Segíteni akarsz, nem reklámozni. -
#19270 Értem:) Mjd szétnézek:) köszzike -
Nuki #19269 türelem rózsát terem ^^
nem akarok konrkét neveket mondani, de kezdőbetűket, szótagokat igen: CD-Galaxy, Fukar, Media márkt, stb... :P
Hackelt szériál van sajnos és ismerek is olyat aki így SC-zik B.Neten. :\ -
#19268 Ehh. van olyan is hogy hack-elt serial? Nem is tudtam...
Remelem lehet még kapni a D2-t:) Pesten venném meg. De az utobbiak azt irják h már nem lehet kapni :( -
Nuki #19267 jó ezt hallani, hogy valaki az újravételről gondolkodik :)
sajnos elég sokan vannak, akik még ezt a 2000 körüli összeget is sajnálják, és hackelt seriallal nyomulnak :\ -
#19266 Hát most már énsem fogok :D
Majd szerdán lehet megveszem onnantol ugy vigyázok majd rá mint a szemem fényére :D
Amugy amilyen szegény leszek akor szivesen elfogadom ha valaki megszán -
Nuki #19265 minden csak idő kérdése, én sose mertem ilyen csít-dolgokat használni, se diabloban amig játszottam, se starcraftban :P -
#19264 Ők még nem buktak le. Szoltam nekik onnantol már csak az ö dolguk h hasznajak e vagy sem.. -
Nuki #19263 Az más, hogy ilyen közeli-ismerős féle.. :)
Akkor szerintem azonnal meséld el nekik a példád nehogy úgy járjanak mint te. -
#19262 lenne valakinek elado mavina sapessza? -
#19261 Személyesen nem láttam csak mondták. És eléggé jo haverom szoval elhiszem. -
Nuki #19260 Azt te láttad személyesen hogy ők használják? -
#19259 Hát sajna:(( na midnegy:( Ha tudtam volna h ez lesz odaadtam volna a cuccaim akinek kel:)) -
Aspyrin #19258 Ejnye. -
#19257 Hát nem tudom. 2 haverom is hazsnalt de ők még mindig játszanak. -
#19256 mi az hogy pont téged kellett kiszurni?
sztem sorba bannol mindekit mhval.. -
#19255 Azért MH-ztem mert hallottam már h neki ien jo mh-ja van neki oylan jo és semmi baj nincs. Kipróbáltam én is mondom msot ha nem mondom el senkienk csak nem jönnek rá... Meg azt halottam h van egy program ami ezeket szűri ki de már rég volt bekapcsolva.
Igy kiprobaltam én is mert igy elvégre sokkal könnyebb haladni andariehez pl eljutni :)
De hát ba*hatom... Pont engem kellet kiszurni... Nah midnegy. Majd lehet megvbezsek vmikor ujra a D2-t. Nem tudom még. Onnantol meg már vigyázok..
Egy csomo jo cuccom is volt..
-
JancsiPapa #19254 Minek mhzni, nem értem...Amikor hallottam, h 100% biztonságos, akkor volt fenn nekem is... Na de mióta megint elkezdtem (december), semmi csit...Még hardcoreban sem kellett... -
#19253 Akor ez szívváás
Pedig csak épp hogy kiprobaltam azt a rohadt maphack-et... Háát ez kész... -
ULTRA #19252 ez egy kurva nagy BANN -
#19251 Ehh ez meg mi :S
-
#19250 eh :) király ksözike :)