Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és megjelenik egy piros portal amiben várnak a kis tehenecskék
... got nothin to share with you...
BattleTag: zydar#2910
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Tudom, mert emlékszem, hogy itt volt már ilyen shot , csak azt nem tom, milyen aprpopóból.
SZAl, kíváncsi lennék, h ilyenkor a blizzard mijafxomra gondol pontosan, mert, ha ez az amire gondolok... akkor nagyeséllyel bújkálhat a csapat elõlem életük végéig...

És ráadásul lehet hogy nem is õ fogja megszerezni a charmot amit diablo dob.
Ha érdekel, utánanézek.
Anci-k minden halálnál, vagy városbamenetelnél ujra kezdödnek.
Bokafix2: Ird le milyen skill-jeid vannak, hányadik szintü vagy meg ilyenek. Akkor könnyebb segiteni.
Egyszer volt nekem olyan hogy egy szerver neve piros volt. Az mit jelent? Assze mez nightmare-n volt.
Nagyon rég dióztam szal nem tudok pontosabbat mondani, én régen ha nem agyon tápolt karival mentem ellenük akkor mindíg futottam és lövöldöztem õket, szépen lassan meghaltak.
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Én még most kezdtem Diablózni, mert nemrég kattantam rá az RPG-kre és most járok elõször az V. akt-ban. Az Arreat Summit-on nagyon nem értünk egyet a három tatával, szinte pillanatok alatt bedarálnak, és esélyem sincs.
Sorceressel vagyok és képtelen vagyok leverni a barbárokat <#wilting>#wilting>
Meg tudnám õket ölni, ha folytatásos játékról lenne szó. Viszont mikor kinyírnak, kezdhetem elõlrõl az egészet és azok meg újra teli életerõvel jönnek rám.
Eddig ilyen problémám nem volt, mert mindig folytathattam a játékot úgy hogy az ellenfelem életerején a sebzések megmaradtak.
De ezeket egyszeri alkalommal kéne lenyomni, másképp nem tok bejutni a világkõ szentélybe.
Valami technika nincs, hogy hogyan lehetne velük elbánni?? Vagy hogy melyiket érdemes elõször likvidálni? Amúgy egyedül Madawc-ot tudtam kinyírni. De akkor már csak 8 vagy 9 életerõ pontom volt, amit Korlic készségesen a 0-ra apasztott...
Tehát HEEEEEEEEELLLLLLPP
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Stone...hát a mercre akarod, akkor több defes legyen de sztem egy eth guardian angel vagy egy eth shaftstop többet érhet...
Remélem jó a link és nincs hosszú i betûm.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
13. szinten tartok
azis kb félórát volt fenn<#hehe>#hehe>
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(