Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ed = enhanced defense-re, vagy enhanced damage-re gondolsz?

A damage: (minden ami nem a fegyveren van (pancel, kesztyû etc)), az úgy müködik, hogy van a skill amit használsz. Az ad x% ed-t. A rajtad lévõ tárgyak + ed-je szimplán ehhez adódik össze.
pl. frenzy: 535% ed a skill, + van egy forti páncélod 300% ed. A kettõ összeadódik. ÉS így szépen sorba.... Legjobb tudomásom szerint legalábbis..

Sas6
Nem köszke de ha van idod utannanázhetsz😊

Köszi a választ.

Lehet egyszerre 2 karival fenn a bneten,csak 2 eredeti cd kulcs kell hozzá.pontosan nemtom hogy csinálják,de pár haverom játszott egyszerre 2 karival.ez azért is jó mert tud magával cuccolni.mindakettö diót felkell telepíteni,csak asszem amit alöször telepít fel azt átkell nevezni.hogy ne dió2 legyen a neve,és akkor a másikat s feltudja rakni.De pontosan nem tom hogy kell.De ha érdekel megkérdem valamelyiket.

Sas6
Szerintem tudod hasznalni az eredeti CD-keyt és jo is lesz csak egyszerre a 2 hépen nem tudtok felmenni Bnetre. MErt ugye csak egy seriallal lehet a Bneten lenni.

vigyori14
eltudjátok még magyarázni h az ed hogy mûködik?

A skill, ami miatt meghalt magától, az a sacrifice. Martyr pala a neve és egész jól tud ütni, bár egy rakat lifeleech kell...

Azt hiszem, h te vagy a 'mesüge' h nem fogod fel, h poénnak szánta. Lehet h gyenge poén, de sztam annak készült.

Gladiator
kérdés:

van nekem otthon eredeti diablóm kiegészítõvel. na most, ha veszek egy nem eredetit, akkor azzal tudom használni az otthoni diablom cdkey-et, és tudok battleneten játszani?

Te mesüge,a knockback nem azt jelenti hogy téged sebez,hanem a monszta hátra tántorodik töle.<#vigyor5><#circling>

Sas6
lol

neten megy a nem eredeti?😄

Jagi
personalize menüpont 😊

Kiszabadítod Anya-t és nála lehet majd.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

és hogy lehet nevesíteni? 😄

... got nothin to share with you...

Jagi
xD
jó csak amikor meglátsz egy ilyet, akkor fermelül benned a jogos kérdés...
PL.: "akkor most én miártcsak sima szar Hydra Edgeket találok"?

volt egy magic H.e.-m ami 210-640-ig sebzett 😊 és 20% ias volt
valami kõrégi 1.09(!)-es karival találtam^^

A legnagyobb gond vele azon kívül, hogy nem javítja magát az, hogy mindössze 100ed van rajta. Rare tárgyaknál ez akár 400ed fölé is mehet, ott már van értelme gondolkodni a használatán. Palának egyébként sem ideális a hossza miatt, egy közelharcos druidának lenne ideális.

Ha már mindenáron tõr akkor ghostflame:
One-Hand Damage: (133-156) to (203-238) (168-197 Avg)
Required Level: 66
Required Strength: 55
Required Dexterity: 57
Base Weapon Speed: <-10>
+190-240% Enhanced Damage (varies)
Ignore Target's Defense
+108 Magic Damage
10-15% Mana Stolen Per Hit (varies)
+2 To Light Radius
Indestructible
Ethereal (Cannot Be Repaired)*

Bár volt már 400 körül sebzõ tõröm is(rare).

Jagi
1. a sebzése akkora mint egy szinpatikusabb kardé
De: 1. etherial
2. Knocbackes 😊 (paladinnál érdekes lehet 😊
2. nagyon ügyesnek kell lenned hozzá, nehogy magad vágd meg vele^^

A lol tárgya ez, meg az hogy láttam karaktert saját magától meghalni 😊 (szintén pala volt)

Mi van vele? 😮

Jagi
lol

pff =) Majd összeszedek egy SZU lovag szetet! Már megvan a 3/1-es Zakar pajzs!

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Jagi
arra való, semmi értelme, csak gizdázni lehet vele...

A tárgy nevesítése mire jó? Nem vettem észre semmi +t, csak rajta van a karim neve.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Ahogyan az elementál absorb, ugyanúgy. Damage reduced by x - x-szel kevesebbet sérülsz.
Damege reduced by x% - 100-x %-át fogod elszenvedni.
és az eth armorok az alap noneth def felével fog nõni.

vigyori14
üdv. eltudná nkem vi magyarázni h a damage redced hogy mûködik?
és még azt h: az eth armoroknak hány %-al nagyob a def jük a normál váltuzatukhoz képest?

Jagi
O.o a druida az egyetlen kari amit nem néztem meg (pedig lett volna rá elég idõ) úgy ahogy egyesek (sokan, a haverok is) az assát nem vágják,
mert nem szimpi... shapeshiftert csináltam már... összesen egyet, lvl38-ig, szal nem nagyon köt le.

😄
még jó hogy.

Sziasztok

A köv lenne a kérdésem : a batlenet müködik e még ?

Druida: 1.lvl skill Firestorm (amit diablo is használ 😊

"Tûzvarázsló tekinteteddel égess el!"

Jagi
Diabló-é xD

ksz, ezt kérdeztem. az alapból milyen kaszt skillje?

Jagi
<#hehe>

Jagi
Az a torch mûve: lvl10 firestorm

Lángcsóva, olyan nincs, esetleg a lightning fury, de az, mint ahogy a nevében is benne van, lightning és nem 'láng' ^^

akkor az hogy csinálják? 😊

Egyik sem ^^

mék az az ama skill amikor ilyen lángcsóvát lõ ki a javból?

Ez kérlek egy ideális pvm javazon.Jó hát.

Jagi
kk thx

Jó.

Jagi
Jagi

86-os a trapper assám, olyan 6k-t sebez a lightning sentryvel
+12 all skill (torch-al),
de még kel szereznem egy +3-as ammy-t mert csak +1 assa skilles van...
a merc kb 1k-3k-ig sebez, def-es (ezen még dolgozom^^)

szal jó az az assa 😊 azt kell mondjam, keményebb lett mint a light-zeal palám :S

Javazonnak jó lesz a klightning fury mellé a power strike? mert akkor et a 2 max + a valkûr... Help plz nem tom hogy csináljam

pvm? Player versus monster? =)

Inkább azt kell írnom, hogy az assát és a druidot nem szeretem, barbár meg nem igazán pvm kari 😊

Sokáig paladin volt, imádtam, de mindig is felemás a torch miatt. Hammer skill populáris mivolta miatt a torch betyár drága hozzá. Most nincs kedvenc.

vigyori14
nektek melyik a kedvenc kasztotok? és miért ép az?

vigyori14
az a baj h egyik ismerõsömnek sincs meg az eredeti cd- sõt talán itt az egész városnak sincs meg, szóval mind1 megveszem ujra, lessz 2cdkeym. vagy nemismertek olyat aki eladná az övét? szabolcs megyében?

Ha cd benn maradt darabokban akkor az nem túl jó. Nekem fel van iso-zva a LoD cd alcholol 120-l, nagy nehez de sikrült. Pont emiatt féltem én is. Ha szerzel egy másik cd akkor menni fog azzal is. Nem kell új cd key, csak egy új lemez. Ha valamelyik ismerõsödnek van ilyen akkor kérd el tõle, megfogja érteni, hisz nem a kulcsa fog kelleni. Aztán azt lemented iso-ként és reménykedel hogy mükszik.

Pedig az a legjobb.<#awink>

a bnetes embereiddel bármikor bárhol tudsz játszani. ha beülsz egy lanszobába ott is, mivel a bnetes szerveren tárolja az emberkéket