26171
-
JancsiPapa #19491 ha együtt játszatok csapatban, akkor mindenképp kell egy barbár, a battle orders miatt.
Egyébként sztem egy sorc team egész jó tud lenni, különböző skillekkel.
Mi most classic hardcoreban játszunk (vagyis a keddi emelt kémia után), ahol van egy barb (bo-ra), egy orbsorc (tele, rush), egy freezing arrowzon (cs-ben jól jön a fagyasztás) és 2 hammerpala (havernak conc, enyém fana aurával). Ugyanis classicban az összes +% sebzést adó aurák erősítik a hammert, ill a combat shrine is :)
Így aki azt mondja, hogy expansionban lehet megcsinálni a legtöbb sebzésű hammert, az nem mond igazat :) Majd egyszer leteszteljük :) -
#19490 hc-ben érdemes barbárt kezdeni? ha igen milyen fejlesztés az ami jo 3-4player es csapatban? és full sigon set mibe kerül hc-ban? -
#19489 Én nem szeretnék dupolni csak azt szerettem volna megérdeklödni hogy nem e fognak e eltünni az ist-jeim. Mert azert sok idobe telt még megszereztem.
Msot szeretnék majd csinalni hoto-t és CTA-t is szoval... :) -
Aspyrin #19488 Nincs kizárva :) -
#19487 Úgy tudtam, rare-ba 1-et tesz, magicbe tehet 1-2-t. -
JancsiPapa #19486 nincs neked szükséged a dupolásra...hidd el. -
#19485 Modok
-
#19484 Most olvastam a dupe-lásrol és hát msot azt nem egészen értem.
Most nekem van 5 ist-em lehet hogy elöbb utóbb eltünnek majd? :oo -
JancsiPapa #19483 ITT a fórum részlegben van egy olyan téma, hogy modok - ott találhatsz párat. -
JancsiPapa #19482 nem. -
Gabesz026 #19481 Köszönöm. -
#19480 www.diablo.hu
itt sokat találsz a hasznos holmik cikkben. Le van irva midengyikhez hogy mit tud. -
Gabesz026 #19479 Szevasztok!
Tudnátok olyan oldalcímet ahonnan modokat lehet letölteni!
Meg kéne 1-2 tipp hogy melyiket érdemes letölteni.
Előre is köszi! -
#19478 tudtommal nem.... -
#19477 A rúnák és ékkövek mágikus tárgynak számítanak? Segít rajtuk az mf? -
Aspyrin #19476 Annyival kiegészíteném, hogy nem árt hellen socketelni ha a maxot szeretnéd kapni. -
#19475 Hmm... rákerestem erre a socketelős dologra. Kb ezt vettem ki abból, amit találtam: normal cuccba mindig maxot tesz, rare-be 1-2, unique-set 1. De ha nincs igazam, akkor javítsatok ki. -
Aspyrin #19474 0% -
#19473 Larzuknál mekkora az esélyem, hogy két lukat tesz egy junik cuccba? -
#19472 Ja, szerintem lehet még nem volt annim meg torchom amikor ez volt. De duskba rakok inkább enit. -
#19471 nabazz hülye goldfind barbárom átváltozott kis törpévé.
2 natural res
3 bo
2 battle cry delirium -
Aspyrin #19470 Tényleg nincs szándékomban kukacoskodni, de az eni bp-hez is 30 str kell és akkor már megvan a hiányzó 13 a cs-hez. De a viperhez pl. szintén 43 str kell :) -
#19469 nem tudom, talán summon necroval, meg sorcival volt ilyen bosszúságom, hogy ha eth lett volna cta akkor kezébe tudtam volna adni.
soha nem rakok str-re. -
Aspyrin #19468 Az derék. Egy crystal swordhoz kemény 43 str kell, ha nincs annyi a karidon akkor minek egyáltalán? :D -
#19467 Azért nem teljesen. Volt már pár olyan karakterem, ami nem eth cta-t nem tudott ovlna fölvenni str hiányában, viszont eth cta-t igen. És azzal tényleg nem ütsz, akkor meg minek ne? -
Aspyrin #19466 Ez az eth cuccokba való pakolás akkora ökörség, kifejezetten utálom. Értelme nincs, látványban annyi a különbség, hogy halványabb a tárgy. -
#19465 Nem. Csak a szintkövetelménye kisebb. Úgy tudom, crystal sword szintkövetelménye a legkisebb, amibe bele lehet rakni a cta-t.
Cta-val úgysem ütsz. Arra vigyázni kell, hogy az ember ne kezdjen el hadonászni a szörnyekre vele, mert nem lehet javítani, és ha széttörik.. :)
Egyszer jártam úgy, hogy smiterrel ctaval elkezdtem ütni valamit, szerencsére nem ment lejjebb a durabilityje. :)) -
#19464 ÖÖh ha nem ethereal akkor gyengébb lesz a runaszo? Ha ethrea akor nagyobb esélyem lesz h jobb legyen?
-
#19463 De azért alakul. Már iszom. -
JancsiPapa #19462 Na Szabolcs, 4 perc alatt nem jött össze egy értelmes post :D
aludj v igyál egy kis ásványvizet :D -
#19461 Infernal Tools set -
#19460 Mi az az infernal torch? torch? -
#19459 ja, mert nem tudok olvasni, jól van. puszi! -
#19458 bazeg, hulla másnapos vagyok, de cta mióta 6tagú rúnaszó? -
MadJani #19457 Müködik, de nem érdemes, mert a + all skilles cuccok erösitik az ordibákat is. Igy egykezes fegyoban másik kézben spirit-tel automatikusan +2-esek az ordibák. -
#19456 nekem multhéten 3 criristal sword is esett, mind 5 sockos volt de egyik sem volt eth, de ha minden jo tudok mostmár lassan venni egy eth et és végre kirakok énis egy cta-t. -
Twista #19455 Crystal swordba rakd. Ha eth akkor mégjobb. A lényeg hogy 6-os legyen a cta. -
#19454 Jah értelek:)
Én maradok a Bneten :) Ott jó midnent :P
Amugy van az a rúnaszó hogy:
Call To Arms:
Amn
Ral
Mal
Ist
Ohm
Nah és ezt bármilyen vegyverbe belettehetem, műkördni fog? Szóval ha belerakok egy kérkezes kardba akor is jólesz? Vagy egy nyilba rakom akor is jólesz?
-
#19453 mindegy, nem tok bnetezni... progival meg már én is csináltam a kezébe pálcikát, dehát az úgy nem igazi... úgyhogy visszatettem a biztonsági másolatot:) -
#19452 aha értem:) na majd ha találok szolok :P