Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõre is köszi
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Most egy fana-zealos palám van, mellé egy AR-es lándzsás. Így dexre nem is nagyon rakok (zeal++fana+a merc aura épp elég egy 84%-ra). A coop társam egy Assa, akinek meg defense aurás merce van.
Vagy jobbak a gyakós barbárok?
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
... got nothin to share with you...
a Hamernél mit keres sacrafize (egyik karinevem)( 😊)?
Miért írkálok én ide?
ÁÁááá! megvan...
Fejbeb*szta a saját kalapácsa 😊
vérpistike was slain by vérpistike
és nem öngyilok pala volt, hanem hammer
szal ez a lol, hogy hogy halhat meg saját magától...
mert az im-nél is az alkalmazójáz írják ki gyilkosként
Az, hogy ethes, nem sokat jelent egy bownál. Sõt, egy hotonál sem, volt egy idõben, amég poénból ethes hotokat gyártottak.. úgysem ütsz vele.
"1. Knocbackes 😊 (paladinnál érdekes lehet 😊
2. nagyon ügyesnek kell lenned hozzá, nehogy magad vágd meg vele^^'
1. Írtam én azt, hogy visszasebez? Azért érdekes a paladinnal, mert a knocback miatt nem tudni, hogy zeallel mennyit ütsz rá, mert lehet hogy az elsõ ütésre hátraütöd a picsába
2. A másik, hogy hogy SZAR KÉSHEZ 88 dex kell, a kari amivel találtam nem tudja használni!
ja, nem szeretem ezt a hangnemet, vegyél vissza és ne próbálj meg kioktatni mert kb a játék megjelenése óta játszom vele, sõt az elsõ részével is játszottam nem egy órát. Tisztában vagyok a szavak jelentésével és hogy mit takarnak a játékban.
És jha, az ember privit küld neked illik válaszolni legalább annyit, hogy bocs kamuztam, nincs is 3 trang setem, vagy kabbe... -.-
javasolni tudom a továbbiakban: csendben marad, figyel, értelmez és nem beszél marhaságot...
Guard act2 (város)
Hadriel act4 (õ az angyal)
Iron wolf act3
Narrátor act1 (stony field) act2 (Arcane Sanctuary)
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Ezek egyébként kik és hol vannak:: Rouge, Guard, Hadriel, Iron Wolf, valamint a két könyv Narrátora??
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Diablo magyar??😄 Kivancsi lennék rá mit mond
Egyszerûen ha van 1500 def páncélon +200% ed, akkor annyi mint 3x500 def.
fegyveren detto. Berserker axe 24-71 ig sebez (asszem)+eth akkor 36-106,5. + 400 ed (botd pl) akkor nem kell mást tenni, mint mindig az alapot beszorozni +400% + 100%-al (ez az alap értéked), ergo jelen esetben 5-el meg. Nagyon szájba rágós lett?
felinstallálsz 1 diót valahova a felhasználói nevedbõl majd winXp alatt csinálsz egy másik usert majd oda is felrakod külön majd elinditod a játékot
az egyik felhasználónál utánna switch user és másiknál is belépsz
ebben a megoldásban az a jó hogy 100% ig legit és nem kell hozzá semmien progi Smile
hátánya hogy kicsit lassú a váltás (fõleg ha lassú a géped)
2. megoldás az hogy egy fájlal vagy vmi egzszerû progival kijátszod a 2 progit ne egyszerre védelmet
3. van olyan cuccos is amivel 1x kell csak felrakni a diót talán ez a legjobb hely-sebesség terén .
asszem még megvan valakinek a d2 loader majd utánna kérdezek.
konkrétan: egy kesztyünek 10es Defje van, 50%-os Ed-el, 15 ös lesz a defense.
(és nem a TE defensedet vagy damagedet növeli meg, bah, dejó lenne😄)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Ha nem akkor én is felraknám. Pont most járok hell elején amazonnal. Már csak emiatt megérni végigcsinálni egyedül fullra.
Akinek van tapasztalata vele megkösszönöm észrevételeit.
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.