Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bociölõs javazon. már nemtom hol olvastam a leírást (winreinstall szal kedvencek ugrott:/ )
szal amire emlékeztem hogy írva volt azokat már kimaxoltam, és azért kérdeztem hogy mit érdemes még fejleszteni.

... got nothin to share with you...

sz4bolcs
Lehet, hogy boci-ölõ amazonra gondol???

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

én is de már másodjára írja így...

sz4bolcs
Gondolom bowos. 😊

Ezt a cowos amazont kifejtenéd?

cowos amazonnak mire érdemes pakolni lighting strike-ra lighting bolt-ra vagy fejlesszem a valkürt?

Jagi
Mindenhol, de püföld mefit hátha... vagy az actbossokat act3-tól felfelé

ToCsEk
Hol van nagy esély rá hogy unique tárgyakat és set tárgyakat találok?

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Jagi
szar a reakcióideje^^ ez engem idegel... mondjuk 😄DDDD

Nekem volt de elajándékoztam.

Szevasztok van vkinek coa 2 soc koronája?
Aha! Köszi! Kipróbáljuk hétvégén!

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Embered éles helyzetbe kell vinni és ott majd egy rövid idõn belül "bekapcsol" az aurája.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

sz4bolcs
Érdekes bug. Biztos tüntet. 😄

Van egy érdekes bugom lod 1.10-el. A haver assája kidobta a defiances mercét, hogy vegyen egy mightosat. De nincs aurája. Kimegyünk a városból és nincs se aura, se + sebzés a karilapon. Na, visszamentünk venni egy másikat.

Annak sincs. Sõt, egyiknek sincs semmilyen aurája, sem nightmaren, sem normálon (lanos kari). Mármint neki. Az én mercen stabilan tolja a +100% AR-t.

Rászálltam egy hero editorral, adtam neki egy mercet, aki offenses, normál nehézségen (az mightot adna), de semmi. Hát ez mitõl lehet?

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Az im-nél nem az a lényeg, hogy a monszta nyír ki, hanem, hogy te nyírod ki saját magad. 1-et ütsz és véged van, nem kell hozzá más sajnos😄 Személy szerint engem az idegel most, hogy az im miatt rengetegszer meghal a segítõm, mert az megy elõre ha van im, ha nincs😄 Pedig nagyon jó szolgálatot tesz. A mostani karimmal engem nem nagyon érdekel az im, mert amazonnal nyomulok és dobálok és ugye úgy nem sokat ér az im.
mooo
Saját magad sebzed le igen,de az utolsó ütést valamelyik monszta méri rád(ha rád méri.van,hogy túléljük pár hp-val).
Mondjuk azt a pár hp-t,ami marad nem nehéz neki...
De ebben nem vagyok biztos.
Jaja! Asszem a megátkozott terület is írtó nagy már 20+nál! =) Gyakorlatilag képernyõ méretû!

Igen az is.

Hát egy lvl 1 imet igen 😊

A Thorns aura is csökkentett a PVPben? Mert azt is fel lehet húzni olyan 1300% körülire.

Kár. Pedig olyan "Üss meg, ha mersz" fílingje volt... =)

1.10 óta az im pvpben 1/10-ét sebzi vissza=nem igazán érdemes használni 😊

nem is olyan könnyû rányomni a másikra az imet duelben.
Nem olyan effektív a thorns/iron maiden hatása duelben, mint a szörnyek ellen.

1.09-ben úgy esett össze egy saját ütésétõl, hogy öröm volt nézni. Mi nem úgy mûködik ezen? =)

Azért duelben nem ugyanúgy mûködik az iron maiden, mint pvm-ben, ne felejtsd el - elég durva lenne...

Iron maiden átok.

Régen egy 20+os thorns aurás palámmal meg egy 20+-os IM-es Nekróval szivattuk a haver 50 szinttel magasabb barbárját. Leütött egy ütéssel egy csontit, de õ is belehalt. Ráadásul a nekró még vasgólemre is gyúrt. Szal elég kemény 2000% feletti visszasebzés is elérhetõ!
1000-es sebzésnél ez ügye már 20K!

sz4bolcs
Mi az az im ?

Az im-nél pont az a veszélyes, hogy saját magad ölöd meg. mert visszasebzek saját magamra. 1-et versz az ellenfélre mikor im van rajtad és meg is haltál.
sz4bolcs
ja, ahogy mondták, 1 HP marad. HA városban vagy, ha harc közben. Ha nem üt meg senki az 1 hpddal, akkor nem halsz meg.. városban meg nincs is, ki megütne.

mooo
Ha jól tudom az im-nél sem tudod teljesen leütni magad.Szóval nem biztos,hogy pont az öl meg,aki rádrakta.
Jagi
méregtõl nem hallhatsz meg (1 hp marad)

AZ itt összegyültek általában battlenetn játszanak. Én legalábbis biztos (najó a maradék 90% is), így tehát:

Ahhoz hogy haverjaiddal játsz battleneten van külön create rész és van join. Elõbbi érdekel bennünket, ahol meg lehet adni jelszót is. ÍGY az általad kreaált játékra csak a te általad megadott kód tudomásában lesznek képesek az emberek belépni.

Ha nem battlenet-n vagy, akkor: Other Multiplayer, azon belül tcp/ip kapcsolat. Majd ezt követõen bejön "create" és "join" ikon. Illetve egy számsor, ami (elvileg) a te ip-címedet jeleneti. Ha te kreálsz akkor a többi haverodnak a nálad megjelent számot kell bepötyögni. Ha MÁS kreált akkor neked a join résznél, a nála megjelent számsort kell pontosan megadni.

LAN-n ez régen tuti módszer volt, de mióta van net azóta érdekesebb a helyzet és nálam konkértan a fentebb taglalat mmetódus nem jön össze. Hogy miért ahhoz egy informatukus kéne...

Remélem segitettem

ezt én is így tom.

vigyori14
én ugytudom h a méreg ami a te életed szivja lefele csak 1 ig veszi le és nemöl meg.

De milyen sorcid lessz neked hoigy maxoltad a firewall-t?én arra mindig max 1-et tettem.

az én fun tal sorcim fireballja is 20k felett van.

Ez akkor van ha valami megmérgez például andariel,és felmész a városba telporton,na ha nem jutsz el akaráig idöben és a méreg megöl akkor ezt irja ki.nekem andyval volt ilyenem,azért hoztam fel példának andyt.

valaki meg tudja mondani hogyan mehetek private serveren a haverjaimmal mer valaki mondott valami ip-s dolgt de nem értettem

elõre is köszi

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

Jagi
gyúrni kell még a végére, de akkor jó úton haladok^^

Nagy a köd 😊)) Azt hiszem shako, viper, arachnid, magefist, eschuta, spirit, 2xsoj, tals amu, wt, torch, anni, fire skillerek.

Jagi
miket hortál? Emlékszel?

*tûzfal helyett természetesen meteort akartam írni<#idiota>

Jagi
az igen, grat...
hammerra 22k-t mondtak

Jagi
Az infernostide(u. demonhide boots) ad fireskillre nem? Vagy rosszul emlékszem...

raziel.
igen reális, COH-hal és többi cuccal kimaxolva lehet akár 41k is

nekem anno cols sorcim volt bnet reccordal, blizzard dam 17.4k

pala hammer dam meg 14k körül volt ha jol emléxem a dolgokra

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Fireball/meteor sorcom mindkét ágában erõsebb volt.

Jagi
Ez meteorb.

minél sebzett nagyobbat, a 13k-nál vagy a 40k-nák?

Reális értékek, bár mintha kicsit még nagyobbat sebzett volna a firesorcom ;-)

Jagi
Na jó b+, elegem van...
13k-t sebez a tûzfalam és már csak a fireball van hátra.
Milyen sorcok azok akik tal setben járnak? kevés a skillbónusza a meteorra: össz-vissz 8
a cuccaim: shako(2), Enlightenment(2), magefist(1), spirit(2), orb(2+2firemast.), amu(1). Akárhogy számolok jobban megéri... torchra gyúrok most...

de amin besírtam: Max 40k-t mondtak a mete sebzésére O.o ha bul katos lenne mind a 2 gyûrûm, akkor sem hinném hogy összejönne. Fireball sebzésre 21k... na ebbõl mi igaz?