Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szal amire emlékeztem hogy írva volt azokat már kimaxoltam, és azért kérdeztem hogy mit érdemes még fejleszteni.
... got nothin to share with you...
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Annak sincs. Sõt, egyiknek sincs semmilyen aurája, sem nightmaren, sem normálon (lanos kari). Mármint neki. Az én mercen stabilan tolja a +100% AR-t.
Rászálltam egy hero editorral, adtam neki egy mercet, aki offenses, normál nehézségen (az mightot adna), de semmi. Hát ez mitõl lehet?
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Mondjuk azt a pár hp-t,ami marad nem nehéz neki...
De ebben nem vagyok biztos.
Régen egy 20+os thorns aurás palámmal meg egy 20+-os IM-es Nekróval szivattuk a haver 50 szinttel magasabb barbárját. Leütött egy ütéssel egy csontit, de õ is belehalt. Ráadásul a nekró még vasgólemre is gyúrt. Szal elég kemény 2000% feletti visszasebzés is elérhetõ!
1000-es sebzésnél ez ügye már 20K!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ahhoz hogy haverjaiddal játsz battleneten van külön create rész és van join. Elõbbi érdekel bennünket, ahol meg lehet adni jelszót is. ÍGY az általad kreaált játékra csak a te általad megadott kód tudomásában lesznek képesek az emberek belépni.
Ha nem battlenet-n vagy, akkor: Other Multiplayer, azon belül tcp/ip kapcsolat. Majd ezt követõen bejön "create" és "join" ikon. Illetve egy számsor, ami (elvileg) a te ip-címedet jeleneti. Ha te kreálsz akkor a többi haverodnak a nálad megjelent számot kell bepötyögni. Ha MÁS kreált akkor neked a join résznél, a nála megjelent számsort kell pontosan megadni.
LAN-n ez régen tuti módszer volt, de mióta van net azóta érdekesebb a helyzet és nálam konkértan a fentebb taglalat mmetódus nem jön össze. Hogy miért ahhoz egy informatukus kéne...
Remélem segitettem
elõre is köszi
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
nekem anno cols sorcim volt bnet reccordal, blizzard dam 17.4k
pala hammer dam meg 14k körül volt ha jol emléxem a dolgokra
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
13k-t sebez a tûzfalam és már csak a fireball van hátra.
Milyen sorcok azok akik tal setben járnak? kevés a skillbónusza a meteorra: össz-vissz 8
a cuccaim: shako(2), Enlightenment(2), magefist(1), spirit(2), orb(2+2firemast.), amu(1). Akárhogy számolok jobban megéri... torchra gyúrok most...
de amin besírtam: Max 40k-t mondtak a mete sebzésére O.o ha bul katos lenne mind a 2 gyûrûm, akkor sem hinném hogy összejönne. Fireball sebzésre 21k... na ebbõl mi igaz?