Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
gamefaqs.com?

segítsetek pls. sehol nem találok egy normális pvm bowazon leírás :/

... got nothin to share with you...

Ha valaki szeretne egy elég jó jelszavas baalrunba játszani, az írjon majd nekem vissza, kellene nekünk 1-2 ember, hogy meglegyen a 8 fõ. Azért is mondom hogy elég jó baalrun lesz, mert lesz bent majd este ha minden jól megy, akkor 2 95-ös amazon, egy 93-as hammer, egy 91-es amazon egy 90-es hammer, meg még aki jön.
Trang set, kb ugyanennyi dammal <#eljen>
erre inkább nem is írok semmit.

Hát megnéztem azta leírást,szerintem neazigazi,trang settel kb ugyanennyi a csontijaim damja 😊summon resist-re megéri tenni,a bone wall hülyeség.summon resist 5 pontot megér,golem mastery szintén,a csontijaimnak asszem 68 allresük van,hellen ölik diót és baalt is 😊ja és az én seregem 47 fös<#beka2>eni hülyeség pvm-re,duelre viszont jó.

karaktereket mindent...mármint ha nem látogatsz

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

mármint mit?

tényleg 10naponta törölnek már Bneten?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

+attack rating +dam mellett a legjobb az increased attack speed, igen rohadt jó.

Jagi
a fana sokat számít nem?

full aldur set, illetve 15/ druid torch mit ér? 😊)

vigyori14
arach ot, hell baal hány %-ék esélyel dob? vagy hol érdemes keresni?

Szted miért jó a beast? 😄
Inkább -1-2 skill, de azok a csontik sokkal jobbak legyenek...

vigyori14
nekem ugyan ilyen nekrom van, még régen csináltam csak volt idõ mikor eladtam minden cuccát, de most meg ujra felépítettem, csak a fegyverem és a shield em más a, beast fana aura miatt jo a csontiknak?spirit meg nemjobblenne egy darkforce? azon is van 30fcr mg 3allskill.
ja és nincs véletlenül valakinek raktáron elado golemlords helm?

Még sosem használtam magyarosítást, sajna nm tok segíteni ;(

Hû, a franc tudja már -.- Sztem spirit volt rajtam az fhr miatt, meg hoto a skillek miatt. Viszont ha telik rá, akkor EZT feltétlen próbáld ki.

Nem, JaNoU lennék ott.

hello, mért van az, hogy rárakom a gamere a magyarítást, és mikor a menünek kellene bejönni, egyszerüen kilép? a game is, és a magyarítás is azonos verzió

vigyori14
üdv.
jancsipapa gyemléxem irtad régeben h volt summon nekrod enigmával, most énis adtam azenyémnek egyet, eltudod mondani h a 75fcr-t mien cuccokkal érterd el? mert én trang kesztyû 20fcr, arach 20fcr, leoric 10fcr, és darkforc 30fcr,te is ezekelérted el? vagy vmi olcsób megoldással?

ja, azóta már rájöttem 😄

Nem.

te vagy joey? 😊

Gondolom igen.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

ja, másik. ha -50% a resistem akkor 1,5x akkorát sebez rajtam a dolog mint eredetileg?

Nem szabad elfelejteni a lightning resistet! Az én példám 0% light ressel készült a többit kalkuláld hozzá.

erre akartam én is célozni 😄

Akkor meghalsz, majd röviddel rá újraéledsz? =)

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

viszont ha nekem van 700életem akkor meghalok? azaz ha a sebzés nagyobb mint a gyógyulás akkor levonja belõle vagy elõsször leveszi a 800-at azán hozzáad 200-at? 😄

Egyértelmû: ha Béla sebzése villámmal 1000 akkor thundergoddal 980-at kapsz be és ezzel párhuzamosan 20 lifeot gyógyulsz, wisppel pedig 800-at kapsz be és 200 lifeot gyógyulsz.

ejj, most az accommal fel akarok menni átcuccolni az ik setet klános karinak erre azt írja ki hogy az acc nem létezik. Hát a fejemet verem a falba komolyan. benne volt minden cuccom. most tiszta csöves vagyok. mit csináljak? normális ez, hogy fellépek az accommal délután aztán most 2 órával késõbb már nem létezik :/

az absorb 20% a támadásnak 20%-át viszi át gyógyításba
+ 20-nál meg csak 20 pontot
SZVSZ!

van absorb 20%,

és van +20 absorb. Na e kettõ között mi a különbség? De ott frankon le van írva.

Mi az az absorb, és hogy mûködik?
Az absorb az adott értékkel csökkenti a téged ért elemi sebzést, plusz még gyógyít is ugyanennyivel. Mindezt korlátozás nélkül, tehát akár gyógyíthat is egy támadás.

Valaki nagyon okos válaszoljon már az alant felvetett kérdésemre, ha meg nem sértem a társaságot.

😄

semi csak kérdeztem.

HoH
Heroes of Hell
miért? 😊

Klán?milyen klán?

ja, már csak az armor hiányzik, de szerintem a klán segíteni fog a megvételében 😄

egyébként ik cuccok sürün esnek ,kivéve az armor az ritka.nekem is coa is csak egyszer esett eddig,oszt annak is löttek mert kidobott a bnet,<#falbav>

hopsz megin,<#vigyor1>
ik

Ik armor már nekem is esett.végre megvolt a full set,erre nemsokár esett is eggy,bezzeg nekem nem akarták megvenni isrtért.nekemis van ik barbom,ugyanis én set mániás vagyok,minden high set megvan,ja kivéve a griswold.tal és trang oul több is van.2 full trang necróm és 2 full tal set sorcim van.az ik és a trang a kedvencem.
http://www.battle.net/diablo2exp/items/sets/sets5.shtml#immortalking

Tipikus jelenség, velem is elõfordult már. Valamilyen oknál fogva a Bnet szervere még úgy érzi, hogy fent vagy pedig már ledobott 😊Jó pár percnyi várakozás után vissza fog engedni.

Ha nem akarod hogy kipakolják az accod,akkor fórumokon ne add meg az accod.

igen, most valami érthetetlen okból kb 5 percenként 1percre kihagy a netem. Végre volt olyan hogy 10 percig jó volt, rgtn fel is mentem bnetre de mindig levágott aztán kidobta ezt az üzenetet.

Tehát akkor nincs semmi gond? Használhatom mind a 3 accomat?
laliking
laliking1
hoh-laliking

Ez azt jelenti, hogy valaki használja a cd kulcsod, vagyis valószínûleg most pakolják ki az accod. Azért ez nem 100% mivel létezik egy ilyesfajta bug amikor levág Bnet és visszakapcsolódva ezt az üzenetet láthatod, ilyenkor várni kell bõ fél órát és minden rendben lesz.

kösz 😊 bár ha nemtok felmenni a klános accommal akkor b.szhatom

ejj de szar lett a kép 😄
mind1 az van ráírva hogy:

Your CD-Key is corrently begin used by: laliking

Maul barb

Ik barbár vagy hasonló Mault használó barbárnak javasolt

Stat pontok:

Str: kb 150-200

Dex: 80-110

Vit: minél több 250++

Energy: nem kell pont

Skillek:

WhirlWind 20 másodlagos támadó skill

Concentrate 20 fõ támadó skill

követelmény skillek 4

Shout 20 védelmet ad

Battle orders 20 +élet, mana, stamina és synergi

Howl 1 elõkövetelmény

Battle command 1 1 skillt megér..

Iron skin 1

Natural resistance 1

Increased stamina 1

Increased speed 1

Mace mastery 5+ Maulok mace classba tartoznak..

Összesen 95 skill ami 84 szintre van meg utánna Mace masteryt lehet fejleszteni.
az ik armor tavaly még drága és ritka dolog volt.de most,szerintem simán kaphastz mal-ért ik armort.

ma fel akarok lépni dióra, erre ezt az üzenetet kapom.
ez most azt jelent hogy csak a laliking nevû accommal mehetek fel benetre különben kibannolnak? :/