Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a blizzard által bejelentett hivatalos megjelenés idõpontjától számított 1 év kb...

... got nothin to share with you...

*off*

nem tudja valaki mikor lesz kész a 3?

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

😊 np, haverral is megtárgyaltuk, diablorunokra nagyon jó a phoenix...

Köszi

Valahogy én is így gondoltam, csak kellett egy kis megerõsítés.
Nézd, a phoenixben miért van olyan sok szép rúna?
😄 Csak ilyen vérszomjasnak kell lenni ezen esetben ;]
De megoldható egyszerûen: storm stashban, ha death lordok jönnek, felrakod.

Jaja....

😄 csrun diarunt takar? cáosz szantakuri? xD

Ismét nagy dilemmában vagyok. A múltkor az volt a gondom, hogy stormshieldet vagy spirit-et használjak. A probléma most is hasonló, a külömség annyi, hogy most storm és phoenix között vacilálok. Bár lehet ti rögtön azt fogjátok mondani hogy mindek vacilálok, mikor a phoenixet kell választani. Igen én is így vagyok vele, de az a gondom vele, hogy a resistek lementek, mondjuk még elfogadhatóak, és a block rate is lement 48%-ra, ami ugye elég kevés, de hát végülis az amazon nem arról híres hogy közelharcban támad. Ami viszont nagyon-nagyon jó az az, hogy ugye a phoenix adja a lvl 10 redemption aurát és így gyakorlatilag nem megy le az életem se a manán. Meg hát még jó pár nagyon jó cucc van a phoenixem. Megköszönném ha írnátok valami jó kis véleményt, hogy hogy is legyen tovább. Phoenix vagy Storm?
😊 a régi jó baalrunok, cs-runok 😄

köszi. akkor ha holnap lesz egy kis idõm felkéne tornázni 40-rõl 80-ra 😊

az elsõ armor, a lvl 1-es...

ezt most nem értem :/

Az elsõ bõven elég sztem : ]

Utoljára gondolkoztam mások helyett:
#13709. hozzászólás.

valaki mondja már meg lécci mer semmit nem találtam róla

az érdekelne hogy hogyan lehet elmenni

köszi 😊 és warmth-ra mennyit? úgy gondoltam 5 elég lesz
eddig így terveztem el :
ice bolt-max
ice blast max
galcial spike max
blizz max
cold masteryre ami marad
warmth 5

jah, és milyen armort érdemes használni? chillinget?

Így van - vita, vita. Szerzel egy medi mercet, wizzyt használsz és már kész is vagy.

SZtem semmit, magától lesz annyi manája, hogy ihajj. Tegyél wramth-ra, és probléma megoldva.

egy mf blizz sorcnak kb mennyit kell energyre pakolni? 😊

k <#nyes>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

vigyori14
über tristamot frenzy barb-al is meglehet próbálni, és sikerülni is fog ha jol csináljátok

<#taps>

Ha önszorgalomból utánanézel, érdekes dolgokra bukkanhatsz.

bocs ha hülyeséget kérdezek de mi a franc az az über tristram

Mikor elõször mentünk überezni, akkor egy amazon nyírta ki nekünk az übereket, mert nekünk nem ment. Szóval meg is nézheted😄 A saját szememmel láttam, szal ez így van. Errõl ennyit.
Farkas druval viszont már végigtolták/ják, azt tudom.

Talán még egy iszonyat pofátlanúl erõs barbár, ami tud némi zavart kelteni az Über szörnyei között, de csak nagyon kifinomult cuccok esetén.

Azt azért megnézném ;-)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

mindenki azt mondja hogy hammer pala a legjobb runnolni mindent. csak ne lenne ilyen drága :/

Az übereket még a javelin-es amazon is ki tudja nyírni, de nagyon jól felcuccoltnak kell lennie.
Talán hammer, a többit jól takarítja nagyon, mi még summon necrót vittünk anno.

Aham, köszi 😊

Akkor bukott ötlet..
Még anno 1.09-el nyomtuk, úgy gondoltuk h a convi, és 3féle elemental-dolog igen ütõs lesz, hellen meg a resistek miatt fõleg.
Szal tristre abszolút nem való..,
de akkor mik valók oda?

Smiter pala oké, azon kívül?^^
Még anno én csináltam ilyen assát, kickert. Ha lett volna több türelmem, jó lett volna tristre is, de hát enélkül halott terv.
Fû gec, nem úgy bírom már a piát,mint nyáron ~~

Még sem, nem jó igy ebben a formában.

gyorsan összefoglalom. kick skill, ehhez minden ami erõstí skill és tárgyakban is. Jó cipõ alap. Fejlessz mellette ias növelõt, meg segítõt.
Tárgyakterén, legyen meg a crushing blow tulajdonság 75%+ illetve opening wound detto.

kb ennyi, ez alapján már el lehet indulni. Hajrá!

assa-t uber tristamra még nem hallottam :S

Ha paladin nem smiter akkor az egész felállás esélytelen. Csak igy elõljáróban megjegyzem. Máskülönben sorcik totál feleslgesek, 1:visszahuzza a paladint, 2: minden immunos elementál sebzésre.
Assasin annyit tud csinálni sztem ami nagyon speciális, hogy kick sebzéssel megy. Itt ezen a forumon volt korábban kibeszélve egy spéci skillekkel. Felszerelés nem drága, viszont cserébe csak fõellenségek ellen használható. Übernél ez ugye adott.

"assa kicker"-t keress itt a topicon belül.

Mondanátok olyan Assassin buildot, ami -egy egész jó party:
-conviction paladin
-fire sorceress
-cold sorceress
társaságában képes lesz uber tristramot kitakarítani?😊
wow

back to the stage jancsee.
Én mostanában nem diozom pedig lenne mivel, csak kedv elfogyott. ( már megint) 😞 sajna nem nagyon látok benne kihívást.
<
Egyébként haver csinált auradint 😄 omg Legszánalmasabb dolog, amikor pénzzel* (runa) érsz el dolgokat. A gondolat puszta ténye, hogy dolgokat el akarsz érni olyan szinten eltökélten, hogy pénzt adsz érte. A minden napi élet legalapvetõbb szabályát átültetni egy játékba, és igy létrehozni a másik világodat, amit szintén komolyan veszel pff.
Inkább olyan duelt kéne csinálni, ahol a legolcsóbb megoldás elõnyösebb. Gondolkodni már pedig jó 😄

* Nem adott érte egy petákot se, csak spórolt rá: talált/eladott/tradelt
>Egyébként haver csinált auradint 😄 omg Legszánalmasabb dolog, amikor pénzzel* (runa) érsz el dolgokat. A gondolat puszta ténye, hogy dolgokat el akarsz érni olyan szinten eltökélten, hogy pénzt adsz érte. A minden napi élet legalapvetõbb szabályát átültetni egy játékba, és igy létrehozni a másik világodat, amit szintén komolyan veszel pff.
Inkább olyan duelt kéne csinálni, ahol a legolcsóbb megoldás elõnyösebb. Gondolkodni már pedig jó 😄

* Nem adott érte egy petákot se, csak spórolt rá: talált/eladott/tradelt
>

Ej sry a kis eszmefutatásért, és sry jancsee, hogy pont a neked szánt commentben követtem el ezt :-/

Valahogy én sosem szerettem ingyen kapni dioban...isteket, egyebeket sosem szerettem elfogadni.
Azt viszont nagyon szerettem, mikor mások önzetlenek voltak, legyen szó egy wizzyrõl vagy egy ral rúnáról...furcsa, most így visszajönnek a tradelgetõs emlékeim 😊
Mentem iszogatni (csajozni semmiképp o_O), jó baalrunt mkinek 😊

.. azért köszi... gondoltam hogy jancsi névvel nem zsidó állampolgár vagy 😄
csak tudod az ilyenekre jobb lecsapi, hátha kapok pár istnyi cuccost freebe 😄

Figyelj, én a cuccaimat már elajándékoztam rég...nem azért nem ajánlgattam,mert zsidó lennék, hanem mert nincs mit.

ha úgy sem diózol, és gondolom ha csak reset után játszol akkor majd csak az akkori ladder kell, megdobálhatnál jó cuccokkal 😄

Van úgy, hogy az ember túl tud lépni, megemelni a kalapját, hamarabb, mint ahogy azt õ vagy bárki más gondolná.
És resetig semmiféleképpen nem fogok diozni. 😊

ennek örülsz annyira?
vagy mostmár a diabló lehet az elsõ a sorban?😄

Ó gyerekek, még nem is írtam nektek: hétfõn vége lett a 2 éves kapcsolatomnak <#eljen>
😄

akkor jó lehet...

vigyori14
nemszoktam duelezni, nekronak akarom lecserélni.

duelezel?

vigyori14
ezt mi nemtudhattuk, sztetek raven-t érdemes lecserélni bk-ra? lehet h kapok 1 sk-t de lefagyaszthatnak, megéri sztetek?

Na most mielõtt ilyen okosak lennétek a bone wallról, Joey barátomnak inkább dueles a leírása, mint pvmes. Duelnél egyértelmûen a bone wall kell.

vigyori14
üdv. az én nekrom egyszer volt trang set-ban akkor lvl44-en voltak a csontik, meg elég gyenge is volt. most a csontik lvl-je 50, eni-vel szinte halhatatlan, bone wall ra sztem hülyeség 20-at rakni, helyette corpse explotion-a raktam, elég brutális tömegirtó fegyver. golem masteryn 5, summon resisten 5 van resistjük 70.