Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
... got nothin to share with you...
nem tudja valaki mikor lesz kész a 3?
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
Valahogy én is így gondoltam, csak kellett egy kis megerõsítés.
😄 Csak ilyen vérszomjasnak kell lenni ezen esetben ;]
De megoldható egyszerûen: storm stashban, ha death lordok jönnek, felrakod.
#13709. hozzászólás.
az érdekelne hogy hogyan lehet elmenni
eddig így terveztem el :
ice bolt-max
ice blast max
galcial spike max
blizz max
cold masteryre ami marad
warmth 5
jah, és milyen armort érdemes használni? chillinget?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Akkor bukott ötlet..
Még anno 1.09-el nyomtuk, úgy gondoltuk h a convi, és 3féle elemental-dolog igen ütõs lesz, hellen meg a resistek miatt fõleg.
Szal tristre abszolút nem való..,
de akkor mik valók oda?
Smiter pala oké, azon kívül?^^
Fû gec, nem úgy bírom már a piát,mint nyáron ~~
gyorsan összefoglalom. kick skill, ehhez minden ami erõstí skill és tárgyakban is. Jó cipõ alap. Fejlessz mellette ias növelõt, meg segítõt.
Tárgyakterén, legyen meg a crushing blow tulajdonság 75%+ illetve opening wound detto.
kb ennyi, ez alapján már el lehet indulni. Hajrá!
Ha paladin nem smiter akkor az egész felállás esélytelen. Csak igy elõljáróban megjegyzem. Máskülönben sorcik totál feleslgesek, 1:visszahuzza a paladint, 2: minden immunos elementál sebzésre.
Assasin annyit tud csinálni sztem ami nagyon speciális, hogy kick sebzéssel megy. Itt ezen a forumon volt korábban kibeszélve egy spéci skillekkel. Felszerelés nem drága, viszont cserébe csak fõellenségek ellen használható. Übernél ez ugye adott.
"assa kicker"-t keress itt a topicon belül.
-conviction paladin
-fire sorceress
-cold sorceress
társaságában képes lesz uber tristramot kitakarítani?😊
back to the stage jancsee.
Én mostanában nem diozom pedig lenne mivel, csak kedv elfogyott. ( már megint) 😞 sajna nem nagyon látok benne kihívást.
<
Egyébként haver csinált auradint 😄 omg Legszánalmasabb dolog, amikor pénzzel* (runa) érsz el dolgokat. A gondolat puszta ténye, hogy dolgokat el akarsz érni olyan szinten eltökélten, hogy pénzt adsz érte. A minden napi élet legalapvetõbb szabályát átültetni egy játékba, és igy létrehozni a másik világodat, amit szintén komolyan veszel pff.
Inkább olyan duelt kéne csinálni, ahol a legolcsóbb megoldás elõnyösebb. Gondolkodni már pedig jó 😄
* Nem adott érte egy petákot se, csak spórolt rá: talált/eladott/tradelt
>
Egyébként haver csinált auradint 😄 omg Legszánalmasabb dolog, amikor pénzzel* (runa) érsz el dolgokat. A gondolat puszta ténye, hogy dolgokat el akarsz érni olyan szinten eltökélten, hogy pénzt adsz érte. A minden napi élet legalapvetõbb szabályát átültetni egy játékba, és igy létrehozni a másik világodat, amit szintén komolyan veszel pff.
Inkább olyan duelt kéne csinálni, ahol a legolcsóbb megoldás elõnyösebb. Gondolkodni már pedig jó 😄
* Nem adott érte egy petákot se, csak spórolt rá: talált/eladott/tradelt
>
Ej sry a kis eszmefutatásért, és sry jancsee, hogy pont a neked szánt commentben követtem el ezt :-/
Azt viszont nagyon szerettem, mikor mások önzetlenek voltak, legyen szó egy wizzyrõl vagy egy ral rúnáról...furcsa, most így visszajönnek a tradelgetõs emlékeim 😊
Mentem iszogatni (csajozni semmiképp o_O), jó baalrunt mkinek 😊
csak tudod az ilyenekre jobb lecsapi, hátha kapok pár istnyi cuccost freebe 😄
És resetig semmiféleképpen nem fogok diozni. 😊
vagy mostmár a diabló lehet az elsõ a sorban?😄
😄