Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
B.Ú.É.K
B.Ú.É.K
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
... got nothin to share with you...
Boldog Új Évet minden hozzám hasonló kockának, aki épp nézi a fórumot!!!😊))
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Akinek van hamachija az jöjjön erre a szerverre
Hálozat neve: diablovsbarbar
Jelszo: 2007
IP cim: 192.168.1.33
Csak azok jöjjenek akiknek D2 Expansion v1.11 van
Live for nothing or die for something.
Boldog új évet mindenkinek, sok-sok sojt hozzon az új év!!!
Nekem egy jó csaj is megtenné 😊
single playerben írjátok be a chatbe hogy /players8
8xannyi exp és több cucc(meg jobb is)
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
+ ehhez jön a thorns aura. Hmm finoman szólva se aza nagyon táp kari. A thorn-t mindenféle képpen el kell felejteni. Bosszút szintén. Hév-t nyomd+ hozzá a fanatikus aurát. (támadó aura bal legalsó) Netn ez a bevált kombináció. Mellé a szent pajzs -vagy nem tom hogy hívják magyarul- skillt. Energiára alapvetõen nem kell adni, viszont ha az ember egyedûl játszik, a game közepfele relaítve kevés a mana. Én is adtam anno energiára, most nem részletezem. Mana stolen gyûrût kell találni, és akkor 100 mana felett nincs baj. A többi az kb jó. Az vitalityre próbálj eztán többet adni. Attack ratinget nagyon sokféle képen meg lehet oldani, talán azt is hanyagolhatod. Ha tudsz még lyukasztani larzuknál, akkor fegyvert érdemes, már ha van egy nagyon erõs fegyvered, és abba egy eth runa csodát tud mûvelni. pl. De ha nincs más akkor attack rating charmok-t kell inventoryba rakni.
u.i ar-t meg lehet pl charmokkal (mondjuk hp-t is), stb-vel, angelic amu+gyürû együtt sok AR-t ad
http://www.igazsag.extra.hu
http://www.igazsag.extra.hu
És bármilyen más karakternél a +MF mûködik akkor is, ha a merc öl?
Az ügyességet nem érdemes továbbfejlesztenem a fanaZealos palámmal, ha elértem a 75%os blockolást, vagy az AR miatt nyomjam tovább? Az erõmet is abbahagytam 240-nél (cuccokkal együtt), hogy felvehessem a páncélomat. Most csak lifeot nyomok.
Probáltam az invertoryban is tisztogatni kevés sikerrel mert majdnem mindenbol csak 2 van és nem tudom összeforrasztani öket a kockában és az ékszereket meg a charmokat még amugy sem lehet ha meglenne a 3.
Runálbol is az alapok közül csak az ELD,NEF és THUL runák nincsenek de van a többiböl 2 is.Amugy eddig igy vannak a pontok elosztva a karin:
erö:103
Ügyesség:70
életerö:65
energia:54
Igy a magyaritás után már látom hogy jobb lett volna az életeröre pluszt raknom az ügyesség helyett, de hát ez van.
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Ha ezen az ütögetõs irány haladsz, akkor a zeal nagyon jó korrekt, sokan használják. Én charge-t használom inkább, de az elég gáz tud lenni olykor.
sacrefice-t nem ajánlom elég nehéz kontrolálni ha nagyot sebzel. Van még vengeance, amirõl nem sok tapasztalatom, van, sztem nem éri meg vele kisérletezni.