Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
Huha egy kicsit most meg vagyok lepve.Most vettem fel megint a játékot mindennel eggyütt 1.11-ig patchelve.És mivel volt egy mentett karin elmentve amivel végignyomtam normálon a LOD-ot 35-ös szintu Paladin.És gondoltam akkor elkezdjuk vele nightmaren aztán mentem vagy 2 métert és 3 zombi ugy kicsinált hogy öröm volt nézni.Azt hittem hogy egy kicsit kissebbek a szintlépések közti nehezitések.Pedig alapon diablo meg se izzasztott.Egyébként hasonlo szintu karinak mennyinek kéne nagy átlagban a sebzése és az életereje?Nekem clavers buzogányával van 250-es max sebzésem és életeröm is hasonlo.Ha egy kari fejlesztése az elején el lett b@szva akkor még lehet korrigálni a többi fokozaton?
nearo
increased attack speed?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

valaki elmondaná hogy mi az az ias?

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

Baranars jóval többet nyújt, elementális sebzéseket, rengeteg ias-t, dex-t, stb. Ami még szerencsés lehet: egy etheral Demon Limb (javítja magát vagyis nem törik el).

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Nekem most ez van egy Shael runával:

Ginther's Rift
(Dimensional Blade) 45 TC39 One Hand Damage😞27-34) - (71-89)
Durability:60
Required Dexterity:60
Required Strength:85
Required Level:37
Base Weapon Speed:<0>
+(100-150)% Enhanced Damage

Ezzel már kevés vagyok hellen. Amit te ajánlottál kb. 2x-esét zúzza. Szerintem még mindig kevés... Gyúrjak át a smittelésre?
Magic Damage Reduce By (7-12)
+40 To Durability
30% Increased Attack Speed
Adds (50-120) Magic Damage
Repairs 1 Durability in 5 Seconds

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Itt találsz néhány jó macet, szerintem a baranar's star nagyon jó :]

Van egy 71-es fanatikus zakariás palám. Most léptem még csak át hellbe. 8playeres módban a mezei fületlen zombit fél óráig kell ütnöm a 2K-s sebzéssel. Milyen egykezes kardot/buzogányt ajánlotok? (Lanos kari)

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

vigyori14
tudtam venni az elõbb egy anni-t, 11/20/6 os, 6ist+ohm+pul, marrowalk, gore ridert, 2cold sk amu, és 29allres 35life amut adtam érte. megérte? vagy most félhetek h nemtünik e el?

2 nap találtad bazdmeg...na jó, én meg zakát ütöttem, ami olyan 8 hrnek felel meg 😊 de a bk meg a soj együtt durva...összesen 30-40 hrt kapnál érte....

Az mák ha a héten találtam egy bk3at meg egy sojt hell andinál hcban? :S ( és ezek még csak a nagyobb cuccok amire lehet verni ^^ ) ~~

Már mióta, összekellett azt a 92-s karit hozni valamikor😛
Különben meg amint visszajött az acc mentem fel egybõl, így szorgalmi idõszakban kimaradt egy csomó gameplay, de most így karácsony elõtt, ahogy kicsit több idõm lett folytattam. Bár tényleg nem sokmindenrõl szól. Kreálni gyak minden 3. alkalommal tudsz annyi a duper, meg a lag, reménytelen, helyette baromi olcsóság van😄 Most ha esne egy 12 fhr pc skl, te lennél az isten. Szal

Úristen, már megint játszol? 😊 Jancsi se bítra sokáig, majd én megmutatom 😄

. Elsõ kérdés, passz
2.: nem sztem 10 ist alatt nem állnak szóba veled.

EGYÉBKÉNT, csak hogy halkan mondjam. dec23.-án detto ugy jártam mint anno Aspyrin. Este csak ugy hasraütés szerüen bemegyek csapok egy kört. Hát nem bejött diablo klón és megajándékozott egy annihilussal.
20/20/6-s lett 😄😄 "Et hotta a mitulá bátti"

np

nagyon köszönöm szépen
<#eljen>

kiadott egy csomó mindent de letölteni nem lehetett sehonan
RussT
google egész pontosan meg tudja mondani

http://www.igazsag.extra.hu

hello mindenkinek megtudnátok mondani hogy honnan tudom leszedni a diablo 2 1.11-es patchet?? elõre is köszi
nearo
Én azért tolom így, players8-cal, mert lanozni nem szoktam, Bnetezni meg nem is tudok, miután nem eredeti a cd-m. Meg méég amúgy se vittem végig single-ben sem.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

én sehogyse játszom, leszoktam róla, mindennemü játékról is 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

vigyori14
üdv. sztetek light mf sorc nak érdemes oculus ba ist et tenni? és a mostani árakon 2ist ohm ért kapok low anni-t?

Miért lenne jobb? 😊 Ha nagyon akarja az ember kreálhat 8 játékos szobát is jelszóval 😊

Nem csak a szörnyek élete változik, több xp-t is adnak. Aki csak lanon/singleben tolja, annak sokkal jobb.

RussT
most se jó a szerver :S :@

RussT
én kanin :S

grat 😊

miért nem bneten játszotok? :S
most lett 88 a hc palám 😛

RussT
mondjuk csak a cuccok miatt tényleg nem éri meg átállítani, ugyse fognak 8-szor annyit dobni :/

RussT
ja 😄DD
egy crude leather gloves mellé még esik egy rossz bakancs is

ja, 2 az 1 arany helyett 😛

RussT
ja több életük lesz, meg több cucc is esik

/players-ezéskor csak a szörnyek élete meg 1-2 tulajdonsága változik nem?

új tulajonságokat kap.

nearo
Én úgy tudom, hogy craftoláskor elvesznek az alaptárgy tulajdonságai. Ha nem így van, javítsatok ki.

vigyori14
üdv.
lehet olyan csinálni hogy: van pl. egy 3sum sk amu-m, ezt ha craftolom ral+jewel+p.amethis-el, akkor megmarad rajta a 3skill, vagy 2 lessz, és lessz mellette fcr és még pár dolog? vagy kapok egy teljesen uj amuletet aminekel a régi tulajdonságai elvesztek?

nearo
Én az elejétõl nyomom most így a nekrómmal... act2 közepén vagyon 27. szintû. Asszem úgy kell, hogy:
enter
/players8
enter
Akkor jó, hogy ha kiírja, hogy:
players set to 8.

Igy müködik. Én anno csináltam egy karit, - assa-t - és act 3 ig elvittem. A drop jóó, nagyon jóó. Angelic set volt rajtam (sabre minus, ugye), + stash tele értelems uniq cuccokkal. Ha az elejétõl kezdve ezzel nyomja, akkor a karakter már eleve úgy fejlõdik, és nincs hiba késõbb se. A jobb itemek mindig szintbe hoznak a nehézség ellenére.

enter
beírod hogy "/player 8" idézõjelek nélkül
mégegy enter

sose próbáltam, de így hallottam 😊

... got nothin to share with you...

Sziasztok!

1 kérdésem lenne:mit s hova kell beírni hogy ha szingliben játszok annyi szörny jöjjön mintha 8-9 lennénk ?

player 8? Vagy valami ilyesmi nem ? De hova ?

Köszi a segítséget...

RussT
já, miért ne, mondjuk egy sorc elhúzva odáig 😛P

na de viccen kívül, ha más nincs hát kezdõ karinak ottvan a másik lehetõség, diabló, ahogy számolta...(csak mondtam hogy mi lenne az optimális megoldás)

RussT
Hú bakker, a mefisto elötti szörnyek középen: elöbb gul esett, pár nappal ezelött vex, most hogy meg van tal rasha set azokat is gond nélkül le tudom ölni, ezek ilyen jól dobálják a rúnákat? Vagy csak nekem volt nagy mákom? 😄D

nearo
😊köszönöm a segítõ szándékot...😊
Van egy ilyen százalék-számolós progim, azt mondja normalon Diablonál érdemes bepróbálkozni.

kérdeztél, õ válaszolt.

nearo
Hellmefi... kösz, 25-ös szintû karakterrel?

RussT
Ezt az ATMA nevü progival ki lehet számoltatni (drop calc rész), de ha már direktbe keresi az ember akkor pl. hellmefinél érdemes (szerintem), az legalább magasabb szintü, jobb cuccokat is dobálhat közben...

nearo
Hol érdemes Infernal Torch-ot keresni? Már megvan a set másik két darabja és lvl25nekróhoz szerintem elég jó cucc.

valaki meg tudja mondani hogy hol lehet letöleni a diablo 2 call to heroest elöre is köszönöm boldog karácsonyt mndenkinek
nemtudjátok ho lehet item set-eket letölteni? (ha lehet)

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

Boldog karácsonyt, kockák ;]

nearo
nekem be se jön a páholy...