Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaime01
grisswolf armor asszem 36000 goldot ér mást nem márha neten játszol..

Hello!

Dobott a Countess egy Griswold 3 socketes set mellvértet. A socketbe gondolom rúnaszavakat nem lehet berakni a set jellege miatt. De akkor mit érné meg? Egyébként naturban csirke lenne a csere, mert enigmám van. Arra meg kicsi az esély, hogy bedobja a sityakot meg a kardot is. A pajzs meg ügye nem kell, mert Zakariumom van.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

shaime01
ehez hozzátartzik ,hogy diablo 1-4 csati csak halotakal volt tele

shaime01
scl

hcl áh ha ott behalna egy karim.. váh.. nem birnám ki 😄 jutt eszembe
hcl nosztalgia

hcl/scl/scnl?
nem mindegy :S
egyébként sztem ezen a fórumon 2-3 ember, ha jspzik 😊

lvl 92 lett a hc hammer! 😉

shaime01
ha valakit érdekel
elado 1 teljes acc High rune (ber,jah,ohm)

csak FG kell.
hf.

Sziasztok!

Este olyan 8-9 körül inditanánk egy server teljesen új 1-es karikkal!Akinek van kedve csatlakozni s jót nyomulni keressen meg MSN-en!

MSN:[email protected]

uv
abban mi az élvezet?

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

rohadjól ha megcsinálod,akkor az open bneten tudsz vele játszani.

hy valaki nem tudja hogy tudom megcsinálni rohadjól a karim és be is tenni a játékba????

uv
olyat még én sem láttam. öt év alatt junik is csak egyszer volt, az is egy kalap szamócát ért <#zavart2>

Sziasztok!

Nagy diablos vagyok!Nincs valakinek vagy valakiknek battleneten nyomulni 0-ról este ?

nearo
lol... set-et gamble-ztam, ilyen még nem fordult elõ velem...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

isteniiii 😊
2 napja szenvedek, h kirakjak egy fasza ctát 😊
eth crystal sword, 3-6-4 😉

nearo
Hmm... kétszer is végignéztem, de nem találtam meg... lehet, csak én vagyok béna, nemtom...
Amúgy a runeword-ös progi szerint ezt tudja:
+160% Enhanced Damage
+9 To Minimum Damage
+9 To Maximum Damage
25% Deadly Strike
+250 To Attack Rating
+1 to All Skills
7% Life Stolen Per Hit
Replenish Life +10
+10 To Strength
+1 To Light Radius
+2 To Mana After Each Kill

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Köszi!

Ez a honor mit ad? =)

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

RussT
mondjuk a olcsóbbak között van egy nagyon jó, a honor(amn-el-ith-tir-sol), dehát ez attól is függ milyen rúnákat szánnál rá 😊 (ja meg nemtudom h tudod-e, de ha lehet ethes fegyverbe tedd, az úgyse kopik rajta)

http://www.igazsag.extra.hu

RussT
Szerintem wirt lábát nem érdemes eltenni, bármikor visszamehetsz érte
Attól függ milyen druidot akarsz, van: alakváltó(farkas vagy medve), elemental(tüz vagy jég), summoner(idézett farkasok és medvék vannak fejlesztve)
Sokféle druid van mindegyiknél máshogy kell osztani a pontokat, de energyre semmiképp se rakj
(Keverék druidot nem érdemes csinálni mert késöbb nem lehet vele haladni, annyira gyenge)

<#smile>

http://www.igazsag.extra.hu

nearo
Hogy lett Decard Cain-bõl druida... mindegy, Wirt lába majd akkor kell, amikor megcsináltad az act5-öt, asszem majd akkor lehet álmenni a tehenekhez.
A skillek elosztásában nem tudok segíteni, nem volt még jó druidám.

üdv egy kis segítséget szertenék kérni
a karim a b neten 10-es színtû druida
és az adatai a következõk
erõ:39
ügyesség:35
életerõ: 42
energia: 23
skillek
holló:1
szellem farkas 3
tûzvihar 6
és innen merre tovább???
ja az elsõ act 3 küldije amikor a druidát ki kel szabadítani a börtönbõl ott a területen van egy olyan tárgy hogy wirt lába az csak egy tárgy vagy valami fontos jelentõsége is van???

Lanon ügye nem mûködnek a ladderes rúnaszavak. Akkor mit ajánlotok a sivatagi zsoldosom lándzsájába? (nem feltétlenül pike-os kell, még fegyvert találhatok hozzá)

csak úgy simán játék közben dob ki
úgyhogy sztem a cd még bírja

1. ha mindig ugyan annál a résznél dob ki, (intro, actvideok etc) akkor sztem a cd a hibás.
2. próbáld meg máskor, és ha akkor jó, akkor a bnet.

... got nothin to share with you...

hy nem tudom mi a baj mert ma 20 és 20 45 között szenvedtem azzal hogy megnyissam ezt a sz**t de nem egned be a játékba vagy 2 perc után kidob
a lemezt (eredeti) kölcsön adtam az egyik osztálytársamnak és egy kicsit karcosan adta vissza na jó elég karcosan és ezért van hogy nem mükszik vagy mert ez a jó öreg battle net??
az biztos hogy nem osztálytársam játszik mert lassú a nete

nearo
Jah, nem tettem oda a végére, hogy ez mázlinak számít e...😄

majd reset után.

valaki nem jön jáccani

XXXXXXXXXXXXXDDDDDDD

nearo
Hát nemtom... a lvl16 barbomnak dobott egy ith meg egy tal rúnát a Countess.

ennyire szerencsejáték a dio :S 1évig játszottamnapi szinten 3-4 órákat és nekem sose esett soj. hf-nél is ist volt a legnagyobb. Lehet én csináltam vmit rosszul?

gz

Sojsojsojsoj 😄

throne bejáratánál 😊
btw és lvl 91 😊
hcban ám sokat ér a soj :] úgy 30-40 hr tudok venni belõle 😛

nearo
Milyen idõközönként változnak a napszakok a játékban?

Naja, ez egy bloodmoon elegant blade, eddig ennél jobbat nem találtam.

nearo
Jó neked... én még azt se döntöttem el, hogy mibe üssek lyukat...

Unique kardba ütöttem 1 lukat, mit érdemes belerakni? Shaelre gondoltam, de azért az is bosszantó, hogy 10-15 percenként kell megkovácsoltatnom. A kard alapból very fast zeal+fana paladin, szóval vibrál a levegõ, amikor üt, meg kopik mint állat.

vigyori14
azt betartom, csak h netünjön el ha véletlenül dupe hr-t veszek, és nekeljen elõrõl kezdeni a gyüjtést. amugy mostanában 3ist ér kapok 2ber-t?

Nem kötelezõ egyszerre belepakolni, de a sorrendet feltétlen tartsd be 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

vigyori14
üdv.
leht ugy csinálni egy rw-nél pl egy enfy-nél, hogy megvan a 4sock cv, és beleteszek egy, ber-t, mikor összejön a mal, akor aztis és igytovább, akkor is mûködni fog ha nem egyidõben rakom bele a runákat? hanem lhet h napok mulva?

Tegnap megint dobott nekem Baal egy Zakarium pajzsot. Kár, hogy nem lehet 2 kézzel smittelni! =)

Nekem anno elvette a kedvem 1 hónapra a single diotól, amikor csaltam...

Saját játékodat úgy b@szod el ahogy akarod, de másét NE!

ááá de looool 😄

uv
<#wilting><#zavart2><#wilting><#wow1>

Biztos rohannak majd segíteni egy multiban csítelõnek...

Szisztok!
Azt tudjátok hogy a Hero Editorral csinált karikat hogy lehet átmásolni nyitott battlenetrõl normál battlenetre azon kívül hogy feltörjük a battlenet vagy a blizzard szerverét?
Kéne egy megoldás mert ha megbírnám csinálni akkor naon király lenne!
Elõre is köszi.

Megtettem volna, hidd el 😛

nearo
Rakj ki belõlük kellemes kis rúnaszavakat, és add el õket.