Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dobott a Countess egy Griswold 3 socketes set mellvértet. A socketbe gondolom rúnaszavakat nem lehet berakni a set jellege miatt. De akkor mit érné meg? Egyébként naturban csirke lenne a csere, mert enigmám van. Arra meg kicsi az esély, hogy bedobja a sityakot meg a kardot is. A pajzs meg ügye nem kell, mert Zakariumom van.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
nem mindegy :S
egyébként sztem ezen a fórumon 2-3 ember, ha jspzik 😊
lvl 92 lett a hc hammer! 😉
Este olyan 8-9 körül inditanánk egy server teljesen új 1-es karikkal!Akinek van kedve csatlakozni s jót nyomulni keressen meg MSN-en!
MSN:[email protected]
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Nagy diablos vagyok!Nincs valakinek vagy valakiknek battleneten nyomulni 0-ról este ?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
2 napja szenvedek, h kirakjak egy fasza ctát 😊
eth crystal sword, 3-6-4 😉
Amúgy a runeword-ös progi szerint ezt tudja:
+160% Enhanced Damage
+9 To Minimum Damage
+9 To Maximum Damage
25% Deadly Strike
+250 To Attack Rating
+1 to All Skills
7% Life Stolen Per Hit
Replenish Life +10
+10 To Strength
+1 To Light Radius
+2 To Mana After Each Kill
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ez a honor mit ad? =)
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
http://www.igazsag.extra.hu
Attól függ milyen druidot akarsz, van: alakváltó(farkas vagy medve), elemental(tüz vagy jég), summoner(idézett farkasok és medvék vannak fejlesztve)
Sokféle druid van mindegyiknél máshogy kell osztani a pontokat, de energyre semmiképp se rakj
(Keverék druidot nem érdemes csinálni mert késöbb nem lehet vele haladni, annyira gyenge)
<#smile>#smile>
http://www.igazsag.extra.hu
A skillek elosztásában nem tudok segíteni, nem volt még jó druidám.
a karim a b neten 10-es színtû druida
és az adatai a következõk
erõ:39
ügyesség:35
életerõ: 42
energia: 23
skillek
holló:1
szellem farkas 3
tûzvihar 6
és innen merre tovább???
ja az elsõ act 3 küldije amikor a druidát ki kel szabadítani a börtönbõl ott a területen van egy olyan tárgy hogy wirt lába az csak egy tárgy vagy valami fontos jelentõsége is van???
úgyhogy sztem a cd még bírja
2. próbáld meg máskor, és ha akkor jó, akkor a bnet.
... got nothin to share with you...
a lemezt (eredeti) kölcsön adtam az egyik osztálytársamnak és egy kicsit karcosan adta vissza na jó elég karcosan és ezért van hogy nem mükszik vagy mert ez a jó öreg battle net??
az biztos hogy nem osztálytársam játszik mert lassú a nete
throne bejáratánál 😊
btw és lvl 91 😊
hcban ám sokat ér a soj :] úgy 30-40 hr tudok venni belõle 😛
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
leht ugy csinálni egy rw-nél pl egy enfy-nél, hogy megvan a 4sock cv, és beleteszek egy, ber-t, mikor összejön a mal, akor aztis és igytovább, akkor is mûködni fog ha nem egyidõben rakom bele a runákat? hanem lhet h napok mulva?
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Azt tudjátok hogy a Hero Editorral csinált karikat hogy lehet átmásolni nyitott battlenetrõl normál battlenetre azon kívül hogy feltörjük a battlenet vagy a blizzard szerverét?
Kéne egy megoldás mert ha megbírnám csinálni akkor naon király lenne!
Elõre is köszi.