Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Nagykorú lettem 😛
Köszi 😊
Hátránya hogy tényleg jó ha 2 perc alatt leverik mert 3 percig maradnak életben csak... ez van. Én inkább csinálok egy clay golemet revivek helyett annak annyi élete van hogy boldogan ütheti bármeik boss az élete végéig.
Lehet actbosst is átkozni
Bonewall meg azért kell neked(ha bone nekro vagy, mert summonernek nem kell), mert erõsíti az összes skillt bone ágon a poisonok kivételével
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Cd kulcsot (kieg s alap) vagy magát a gamet megvenném!
MSN: [email protected]
Mobil: +36306183929
E-mail: [email protected]
Postai utánvétellel, te feladaod en meg kifezetem mikor megjön s ellenörzöm h mit kaptam meg.
Hello
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Kéne kis segítség.
A reviveokat kell maxszolni summon necronál, vagy elég summonhoz a mage + sima skeleton és skeleton mastery? Olvastam a summon nekró leírását rakanis.hu oldalon, és ott nem írják a reviveokat. A kérdésem az, hogy miért? Reviveok gyengébbek a maxos mageknél, és a sima skeletonoknál?
Illetve a fõellenségeket ha akarok ölni azokat tudom átkozni, vagy mit tudok velük csinálni, hogy gyengüljön?
És a bone wall nekem mire lesz hasznos maxon azon kívül, hogy olyan huncut ötlet jutott eszembe, hogy nem engedem a többi karit baalt ölni?
vagy maxoljam a reviveokat bone wall helyett?
Valaki adhatna egy kis fölvilágosítást nekem ezekrõl a dolgokról. Köszi
bosra valóban nem kell annyi, magas szinten már alig emel vmit a sebzésen
inkább rakok a tiger strikera meg egy keveset a death sentrire, attol sokkal viccesebb lesz a játékmenet.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Szerintetek melyik éri meg jobban? A Crushing blow, critical strike, deadly strike, vagy az open wounds?
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
ienre gondolok:
claw mastery 20
burst of speed 20
cloak of shadows 10-20
shadow master 20
venom 20
nem fog nagyot ütni de rohadt gyors lesz a 20as burst of speedel(meg a plusz skilles cuccokkal) +100% felett lesz bõven az attack meg a w/r speed is
Mert minek a gugli, ha vannak sorstársak?
köszönet!
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
De csak neked: link.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Megosztaná velem valaki, hogy a 12-es szintû holy freez aurának mi a statisztikái? (van agy Doom rúnaszavas baltám, csak kíváncsi vagyok)
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
de én azért leirom ,hogy a psn necim perfect lett (legalábbis az én szememben )^^
diablos nyelven élvee gosuuu nec 😛
perfect enigma / perfect bramble
perfect rare +3 bone +3 psn nova +3 posion explosion wand (~150hr volt)
perfect rare +3 bone +3 posion dagger +3 psn nova skull (~165hr volt)
perfect eth "zod" shako
perfect Arachnid Mesh
perfect nec 2bone 20fcr 50life 25res coronet (tudom nem perfect.. de ennél jobbat nem találtam 😛 )
perfect Marrowwalk
perfect magefist
9 x psn & bone sk 45life
1 x perfect anhillius
2 x soj
1 x mara
1 x hellfire torch nec 20/20
😛
ha jól csinálod az egész játék alatt nem ütnek meg
nem akarom elbaszni a statpontjaim hogy valami gyenge cuccot föl tudjak venni alacsony szinten.
mf sorcit meg nem merek hcban kezdeni..
Most kezdtem hc karikat, egy light trap assát, és egy javazont. De erõsen gondolkodom, hogy jobb lenne kezdésnek egy summon necro.
Mi a véleményetek?
Password: diablo2hun_public
Hellre kéne pár kari ... 😄
elõre is kösz
😉
Egyébként minden gyakorlás kérdése, hell cs már ki van ürítve 1 perc alatt a hammerommal, ha sietek 😊
már csak 20 mill xp lvl 93-ig 😉
Megnyomod a Q gombot, erre a progi kiválasztja neked a varázslatok listájából a hulla robbantást és ahol a kurzorod van nyom helyetted egy jobbklikket, mindezt azonnal, ennyi. Így nem kell scrollozgatni a spellek között miközben megölték a gólemed és szétgyaknak a modok. Így a mefi run nem 5 perc hanem 2, ez igazából csak egy kényelmi funkció ami más játékokban alapból benne van, de innen hiányoltam. Amúgy valóban cheatnek minõsül, szal hivatalos battlenetre én se mennék vele
ha gyorsabban tudsz varázsolni item nélkül, az imo cheat ~~
... got nothin to share with you...
letöltés
Q = F1 + jobbklikk
W = F2 + jobbklikk
E = F3 + jobbklikk
R = F4 + jobkklikk
Nekrónak jól jöhet aki folyton átkozik, hullát robbant és idézget