Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy nemtom emlékeztem e régen vettem bk3-at 4-5ist ér, 2 hónapja talán, minden jo volt, de az elõbb eltünt, most nagyonelvette a kedvem ez a játéktól. létezik h dupe cucc 2 hónap mulva tünik el vagy még több?
Infy a lényeg, jó fhr, jó ias és mindent bedarál.
Komolyan én a hammeremmel eddig bármit meg tudtam oldani.
Azzal mfelek, járok baalozni is, húzok, stb.. stb..
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Szerintem igenis érdemes Javát kezdeni. A mostani Javam lvl 90-es, különbözõ runokat simán lehet vele csinálni, annak ellenére, hogy a lightning furyval a 3k sebzés nem tûnik soknak.
Gondoljátok át, hogy mostanában 25 pgemért istet kapsz. Ha csak pgemet gyûjtögetsz, eseteg szerencséd van bejön egy grand charm reroll, akkor szinte a teljes java cucckészleted megvan.
Titan
Skullder's Ire
Crafted gloves
Infernostride
Shako
Ravenfrost
Dwarf Star
Manald heal
Thundergod's Vigor
Rhyme shield
+2 ama skill amulet
+resist charms
ezekkel a cuccokkal bõven megélsz, kell egy rendes act2 nightmare merc és kész.
számoljátok össze mi mennyibe kerül:
http://www.diabloii.co.uk/items/page_1/any/any//
Sokkal kevesebb, mint egy barbár vagy paladin.
Segítségként ajánlom:
http://www.theamazonbasin.com/d2/iguides/phage1.php
A legfontosabb szerintem, hogy a játék elkezdésekor tudd, hogy mit szeretnél. Nem lehet olyan karaktert csinálni, ami mindenhol megállja a helyét.
MF-et akarsz? Csináld olyanra, viszont akkor ne menj Baalrunolni, igaz fordítva is. Hell Mausoleumokat szeretnél? Minden lény light immun, szóval csináld tüzesre stb...
(A hammer palák játékuk 90%-át Baalrunokkal töltik. Erre lettek építve, lvl 90- hammer palát nem is nagyon látni máshol)
Csináljatok Javat, Hell Cow-ra, Pitrunra, Keyrunra 100%-os. Mi más kell? 😊
Diablo II: It is not a game! It is a job to be done!
inkább majd trapsint kezdek.
Pedig épp találtam perf thundergodot, 32 life java skillert, meg egy ilyen kesztyût:
Blood Grasp Vambraces
2 java skill
20 ias
6 str
14 dex
18 light resist
90 def
milyen skilleket kell javánál maxolni? és menyi ias-t kell elérni h jólegyen?
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Megpróbálok rövid lenni a hálózatokkal kapcsolatban 😊
Elsõ dolog, hogy tisztázni kell mindkettõtök IP címét. Ez természetesen a szolgáltatótól kapott IP cím, nem a belsõ hálós (192.168...) kezdetû.
Erre többek között jó a www.whatismyip.com is.
Haverodnál ADSL-nél a dolog kész is.
Nálad router mögött kell még egy kis okoskodás. A DHCP szép és jó, hasznosnak viszont egyáltalán nem mondanám. Hagyd meg a DHCP-t, hogy a többi hálózatba kötött gépednél ne legyen változás, viszont azon, amin Diablozni szeretnél add meg manuálisan az IP-t (válassz egyet, pl. 192.168.1.101) az átjárót, DNS-t mindent. Ezzel nem lehet probléma, hiszen a router setup oldalán mindent megtalálsz.
Ez után jön a Port Forwarding. Meg kell ugyanis a routerednek mondani, hogy a routerig befutott adat (jelen esetben a játék) melyik gépre továbbítódjon. Itt nem tudok fix segítséget adni, ahány router, annyi féle beállítás. Viszont a következõ oldalon sok segítséget találhatsz. Ez az oldal nem csak itt, minden portforwardingos problémánál használ:
http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
itt kikeresed a routered tipusát, ez után a Diablo II-t, itt pontosan megtalálsz minden specifikus beállítást.
Ez után legyen a haverod a szerver (router mögött mindig problémásabb) IP-nek ezután a szolgáltató IP-jét használjátok mindketten, így nem lehet probléma
Jó játékot!
UI: Ha valami nem tiszta jelentkezz (privátban is)
Gugliban keress rá, haveroknak ezzel sikerült.
amit kell tudni:
me
offer
n
nn
..a teljesség igény nélkül. tutti kihagytam valamit, ha eszetekbe jut még valami, jelezzétek. 😄😄😄
Haverral szeretnénk neten kereszül TCP/IP-n játszani, de egy istennek nem akar összejönni. A következõ a felállás: Nálam kábelnet van routerrel. Ha én csinálok szervert, akkor a Diablo ugye azt az íp-t írja ki, amit a DHCP kioszt a gépem felé, ezt ugye hiába adom meg a havernak, nem tud csatlakozni. Amit a www.whatismyip.com oldal mond nekem külsõ IP-t megadva valamiért szintén nem.
Havernál ADSL van, az IP amit a Diablo és a whatismyip megállapít nem ugyanaz, de akármelyiket írjuk be egyikre sem tudom csatlakozni.
Na most... szeretnék valaki hálózatokban jártasabb egyént megkérdeni, hogy mi a fenét állítsunk be, és hol, hogy ez mûkdöjön?
A segítséget elõre is köszönöm!
Tehát ha több cuccot mutat a trade ablakban akkor csak a chatbe tudom megmondani hogy mi kellene?Mert elég gyér az angolom hogy alkudozzak cuccokra.Pláne meg ahány cucc annyi féle ki tudja fejböl hogy az mennyit ér vagy milyen cuccal egyenértékü.
Trade:
Írásban tudjátok elõzetesen megbeszélni, hogy ki mit ajánl fel és/vagy mire van szüksége. Vagy lehet mutogatni is a másiknak a tárgyaidat a trade ablakban.
Ha megállapodtatok az üzlet tárgyában akkor mindkét fél berakja a cserélendõ tárgyait a trade ablakba, majd, ha mindkét fél azt látja a másik oldalon is amit szeretne akkor megnyomja a pipa gombot.
Ha minden jól megy akkor a másik fél is megnyomja a pipáját és akkor helyet cserélnek a tárgyak.
Csakúgy elvenni/próbálgatni a másik tárgyait nem lehet.
Játék lista:
Én nem tudok sajnos ilyen megoldásról, igyekezni kell végigmenni a játéklistán mielõtt frissülne.
Ha az egyik játékon gondolkozol, hogy belépj-e, kattints rá 1x a nevére és akkor beíródik felülre ami akkor is ottmarad, ha közben frissülne a lista. Ha mégis belépnél oda akkor csak megkell nyomni a gombot.
A játékkal kapcsolatban információkat találhatsz a www.diablo.hu oldalon, persze ez hiányosnak tûnhet és az információk frissessége is hagy kívánnivalót magaután.
Ajánlott linkek: www.diabloii.net (angol nyelvû)
A különbözõ tárgyak battle.net-es árairól itt informálódhatsz miután beírtad a keresõjébe: www.diabloii.co.uk (angol nyelvû)
www.diablo2.hu
sikerült felküzdenem magam a bnetre és lenne pár kérdésem.
Ha valakivel tradelni akarok akkor azt hogyan tudom megcsinálni,hogy melyik cucc kell és hogy mennyit adok érte?Mert megnyillodik a trade ablak de akitol venni akarok attol nem tudom elvenni azt amit akarok.
illetve a játék válszto ablakot nem lehet beállitani hogy ne ugráljon fojton,mert mire elolvasnám hogy kik vannak bene már továbbugrik és eltünnek a nevek.
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
ha valakinek van eladó szóljon és mondja mennyit kérne érte(lehetõleg pénzt de van egy ládány rúna is)
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
Igaz, hogy már elég rég óta játszok, de ezekben a dupe-os idõkben az sem tudom mi az értéke egy long bow-nak 😄
Megtalálsz b.neten a nap 90%ában, vagy msn-e nszinte mindig 😛
Bnet account: Wiseman
MSN: [email protected]
Keress meg és megbeszéljük.
Üdv!
1.: Játszik valaki közületek kani.hu -n?
2.: Druidából milyen építést érdemes alkalmazni?
Segítségeteket szeretném kérni egy pala skiller ár ügyében.
A kérdéses darab egy pala combat skill+22 life. Szeretnék tõle megválni (eléggé a javazonok felé húz a szivem, így nekem használhatatlan <#smile>#smile> )
Különbözõ fórumokon, b.neten volt aki 1 ist alá, volt aki 10hr-re tette az értékét. SZVSZ 3-5 ist lehet, vagy tévednék?
Szerintetek mi az igazság? <#conf>#conf>
Várom válaszotokat!
Jó játékot...
*aspyrin még mindig 😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Nemsokára lesz gf-barb leírásom rakanis.hu-n 😊))
Bár ha gondolod, elküldhetem neked 😊