26171
-
#20334 ugyanaz,lehet ujat csinálni ,és ennyi,régi seholse -
#20333 ne a sima d2-t indítsd el, hanem a kieget. -
#20332 haliho.
lenne egy kérdésem,bár elég kezdö:P
nemrég felraktam a diablo2,és mondták nekem,rakjam fel a kieget (lord of...),és nagyobb lesz a láda.
fel is raktam,de a régi d2 karakteremet sehogyse tudom behozni,ha sima diablo2 inditom el.
Most akkor lehet valahogy behozni a régi karaktert igy,vagy cumizattak? -
Zoi92 #20331 oksés -
#20330 nézz utána, hogy a legütősebb cuccnak, amire szükséged lesz valaha mennyi a str req, és annyit tegyél rá hogy tudd hordani. -
Zoi92 #20329 nah nem tudja valaki hogy mire mennyi pontot kell kb rakni? -
sipos22 #20328 ezt írja és nem enged a bnetre
-
Zoi92 #20327 okok -
Zoi92 #20326 ja és pontokat mennyit tegyek heal re ..? ha jól tom manára semmit nem kell... de többire hogy, smint? :D -
#20325 Set-et soha nem érdemes gyűjteni szerinte én már probáltem meg is votl a tal rasha set egyszer de nem volt erősa a sorcim ^^ Szal a trang-oul setet sem érdemes összeszedmi max igy poénbol :D Inkább használj mast. Shako az alap sztem de többiröl most igy hirtelen nem tok nyilatkozni. -
Zoi92 #20324 okok thx :D szerzek én annyi all skilleset hogy az csak na :P:D
am ti Kanin nyomjátok vagy valami? -
Zoi92 #20323 Nekem a régi gépemen szaggat fullon xD pedig 5200 128 mega rammal 2.0 proci + 512 ram -_-' :D -
#20322 amplify meg decrepify a 2 fő curse
bossok ellen decrepify
bármi más ellen amp -
#20321 bármit ami +skillt ad:P +5 skillel már solozható hell +20 skillel meg kb magától hal meg minden:D -
Zoi92 #20320 thx! á nekem olyan gépem van hogy szerintem fel fog rajta gyorsulni a dio :P dualmagos core 2 duo E6300 3gb ram nx7600 GT .. :)
És cuccból mit érdemes rárakni? a necro setet amitől átváltozik? vagy van annál jobb is? Mert nekem anno az volt rajta... csak már a set nevére sem emlékszem -_-' js és átkokra mire érdemes rakni mert valahol olvastam anno hogy arra is érdemes... előre is Thx! és ez is Thx! :D -
#20319 maradékot meg tedd FPSre
(bár ez asszem csak évekkel ezelőtt volt gond a csontis necrora) -
#20318 20 csonti
20 csonti mastery
1 a golemekre
1 summon resist
1 golem mastery
1 revive
20 corpse explosion
curseok decrepig
maradék arra ami szimpatikus -
Zoi92 #20317 Hello!
Valaki le írná nekem hogy kell skillezni a csontidéző Necrot? THX! -
Delac #20316 Nem az ias breakpointokkal van gondom, hanem az WW animáció gyorsaságán. Tehát singleplayerben futok majd WW-t nyomok. Itt a WW olyan gyorsan halad mintha addig is futottam volna. Bneten futok, majd ww. Ekkor pedig a ww egy lassabb sebességen animálódik. Ha más nem felveszem videóra, de remélem sikerül valahogy elmagyaráznom.
-
Nuki #20315 ja, gyűjts össze 20 Murlock tüdőt.
igen diablo picit pergősebb :) -
faze #20314 Itt van az összes fegyver ami eléri az utlsó break pointot ww-nél, valamit hogy hogyan lehet kiszámolni hány IAS-ra van szükséged, hogy elérd azt. -
Delac #20313 Üdv mindenkinek, aki erre batangol. Olyan problémám lenne, hogy single playerben teszteltem egy karaktert (barb), majd elkészítettem bneten. Whirlwind skill használom, és amíg singleplayerben a ww sebességét a karakter futási sebessége határozza meg. [magyarán amilyen gyorsan futok olyan gyorsan fog a ww is haladni a szörnyek között], ezzel ellentéten bneten van egy fix ráta amin a ww halad és ezidáig nem találatm semmit, ami módosítaná. Non-ladderben vagyok mellesleg ha netalán-tán számítana.
Köszi előre is -
faze #20312 Biztos hogy ezt írja ki? -
sipos22 #20311 sziasztok az a problémám hogy nem birok bejelentkezni a netre .
azt irja ki hogy:Your account name has been go
mit tegyek?
-
#20310 :) Amugy most a d2-t hanyagolom sajna nem tom emgint nincs annyira sok kedvem msot a Wow-al játszogatok. De sajna nem annyira tetszi kez mit a Diablo de igy diablo után emgfelel nekem. Ami a diabloban meg volt és tetszett az ebben nincs :( Lassu a játékmenet, nagyon gyenge térkép, hülye küldetések :D
Szal a D2 midnent vitt de sajna azt is meg tudom unni :( -
#20309 összetett =/= bonyolult -
Nuki #20308 addig jó amíg így gondolod. :) -
#20307 nem kell kétszer belépni a dioba, az 1-nél elindítod magát a játékot.
a 4-nél pedig belépsz egy játékba/singel player, bnet, multy..etc/
-
#20306 :D Jó ez is csak kcsit oylan üresnek tünik :)
Amugy feltettem a WOW-ot mert már mondta haver h mien jó.
Hát nekem a d2 jobban tetszik a wow is szép meg jo tárgyak vannak benne de ahogy itt a kuldetések agyonvannak bonyolitvam eg a térkép is eléggé gázos .. Nekem ez nem tetsziik -
Aspyrin #20305 A régi sem volt jobb de már untam :) -
#20304 :)
Látom új logod van :P -
Aspyrin #20303 Bölcs gondolat :) -
#20302 B.neten nem is akartam csak kiváncsi voltam, hogy milyen lehet a game nagyobb felbontásban. Nem akarok megint ugy járni mint az MH.-ért ^^ -
Aspyrin #20301 Én nem kísérleteznék a helyedben ilyen programokkal. -
#20300 Én egyjátékosba megnézem hogy kell de nem értem az első kettőt. Most az első meg a 4.-nél s bekell lépni a diabloba?
How to use:
1. Start Diablo II ( With the Title 'Diablo II' )
2. Go in the Chatlobby
3. Start the Inject.exe
4. Enter a Game
5. Press ESC -> Options -> Graphic Options -> Change from 800x600 to 640x480 -> You got 1280x1024
-
faze #20299 Itt -
GazCamp3r #20298 Z azért elég muris sztem. Tudom, hogy nem mai gyerek már, De azért egy 20 colos wide monitoron nemannyira jó 800x600-ban játszani... Vmi linket tudtok adni esetleg? -
Nuki #20297 én sem tudtam róla, de jogos. -
#20296 Télleg van? Lol ne mis hallottam róla még sohasem. -
faze #20295 Van, csak nem patch és elvileg kivághatnak érte battle.net-ről.