Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
-.-
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Na meg nem tudom, hogy mennyi egy orgset/unid torch, de nem egy nagy érték.
2: Nem is fog egybõl minden menni. Perfect gemek-ért (pgs) lehet dolgokat venni. Ha nagyon nincs csere alapod ez mindig bejön, nem kell hozzá nagy szerencse, magic find se. 22-26 pg -ért tudsz venni ist runát, ami elég jó csere alap, de sztem amíg nem vagy nagyon eleresztve addig lehetõleg pg -ért. Aztán szokták gyûjteni bizonyos runákat pl ral 10-s packokban, de 4 hel-rt adnak ist-t Ahogy egyre többet játszól ugy fogod folyamtosan kapizsgálni adolgot, ehhez idõ kell...
Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt :
http://hun1.rakanis.hu/Elsosegely/tippek-tanacsok.html
Act5-ig végigmentem bneten a játékot és baal megölése után átmentem a kapun,de ezután ha uj játékba akartam kezdeni csak ujra az act1 volt választhato.Ez ellen mit lehet kezdeni, mert akkor megértettem volna ha utánna átvált nightmare fokozatra és azért kell ujra az elsö pályátol kezdenem,de maradtam normalon.
A másik hogy most 35-ös szintü a palám,de csak gagyi cuccai vannak,de nem tudok tradelni senkivel se normálisat mert mindenki csak nevet amikor megmutatom a cuccaimat és hogy azért nem ad semmit,de egy normal nehézségu karinak sose fog hell-es szintü runat vagy cuccot dobni semmi akkor nem is fogok tudni olyan cuccot mutatni ami megfelelö csere alap lenne.
Tal ETH EL és pár flawless gemem van és 1 zöld és néhány sárga cucc társaságában.
Nem ismerek ott mindenkit, viszont azért ezeket vissza lehet keresni - ergo sztem senki nem próbálná ki :)
Ott szoktak tobzódni az UT-s emberkék :)
Ki az aki benne lenne?
Nekem van 2 leecherem meg 1 hammerem.
szvsz.
Most akkor olyan uber tristam okat kell csinálni ahol player 8 an vannak :D
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
szóval érdemes õket megtartani.
=reroll
A Standard Of Heroes igazából semmire nem jó. Ez egy olyan tárgy amit az über bossok megölése után kapsz, bizonyítja, hogy erre is képes voltál <#vigyor3>#vigyor3>
Pont ua. mint a duel után kapott fül
Bõvebb info angolul itt
Diablo II: It is not a game! It is a job to be done!
Java témára visszatérve: charged helyett nem a powerstrikera gondoltatok? Szerintem powerstrike+fury a nyerõ. Charged mintha a spearamákra lenne kiélezve.
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
Nem mondtam, hogy ha jövök a Javával akkor térdre kell elõttem esni, meg hogy olyan jó hogy le sem megy a Nap többet...:D Azt is elfogadom, hogy sokkal meggyõzõbb karik is vannak. Egyszerûen az a lényeg, hogy a Java annyira azért nem szar, hogy ne érné meg kezdeni egyet.
Amiért én ezt választottam:
- Nagyon sokat játszottam vele single playerben, ezt ismerem a legjobban.
- Mindenkinek (nagyon sokaknak) Hammer pala van.
- Biztos nagyon nincs szerencsém <#nemtudom>#nemtudom>, de a Bnetes idõk alatt, ami közel 1,5 év alig alig találtam olyan cuccokat amiket megérte volna eladni, éppen ezért szegény voltam mindig is... Keyrun, charm reroll ezekbõl van szinte mindenem, ennyibõl szerintem jó Javat sikerült összeraknom (egy olyan Hammer pala amivel nem égetem magam sokkal többe kerül)
Nagyon sok olyan karakter van ami sokkal jobban cuccfüggõ, nyilván ezeket a cuccokat dupeolják sokat, nem azért játszok, hogy maphackkel, dupeolással, mindenféle átverésekkel minél gazdagabb legyek, kinõttem már abból. Soha nem is gondoltam arra hogy torchokra, annihilusra, sojra gyûjtsek, hogy x idõ múlva eltûnjön. Jól megvagyok nélkülük :)
Ez van, lehet hogy sokaknak más az elképzelése de azért nem kell egybõl megkövezni :D
Egy kis pontosítás visszamenõleg:
valóban a Javára is csak 2 gyûrût lehet erõltetni a Dwarf Start kérem mindenki húzza ki piros filctollal <#vigyor>#vigyor>
Ha havával, akkor valami nagyon nincs rendben ott fölül. :D
amúgy én vagyok az a láma, aki inkább fizet a kulcsokér, mint hogy runoljon értük.
You take the point.
Hcban van egy félkész amám - a nagy dupekorszakban vettem 4 db 15ias/15 allres juvit, beleraktam egy monarchba (60-60)
coh, titan 3 java 20 ias kesztyû, griff 15 ias 15 allressel
isteni volt.
3 gyûrût hogy rakod be XD (csak csipkelõdök)
lehet hogy tényleg velem van a baj mostanában, de én a fullra felszerelt javazonommal nem vagyok megelégedve pedig ezek vannak rajta:
2 titán
1 soj
1 raven frost
Spirit egyik kéz Phoenix másik
Chains of honor
Griffon
mara 25
2java 20 ias gloves
cipõ meg asszem sanders (de ezt már csak kínomban tettem rá :D
csicskán infi stone + még valamai lityak
(sõt biztos)