Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

k**va bnet valami szar miatt 12 uniq cuccot vesztettem el

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

akkor itt a válasz...mellesleg ez egy zártabb fórum, kitudódna a scamm
-.-

sz4bolcs
nem lehetek ekkora sóher. 8)))

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
10 fg. szoptak már le olcsóbban..

Rici egy ovis nagyarcú spammer - de õ sem lopna.
Na meg nem tudom, hogy mennyi egy orgset/unid torch, de nem egy nagy érték.

ricike azért nincs a helyzet magaslatán, két vasgolyót nem bíznék rá :S

Igen ez egyfajta bug, baal megölése után egybõl kreálásnál nem elérhetõ a nightmare fokozat. Vissza kell lépni a karakterválasztó oldalra, majd újra belépni, és lám müködik:)

2: Nem is fog egybõl minden menni. Perfect gemek-ért (pgs) lehet dolgokat venni. Ha nagyon nincs csere alapod ez mindig bejön, nem kell hozzá nagy szerencse, magic find se. 22-26 pg -ért tudsz venni ist runát, ami elég jó csere alap, de sztem amíg nem vagy nagyon eleresztve addig lehetõleg pg -ért. Aztán szokták gyûjteni bizonyos runákat pl ral 10-s packokban, de 4 hel-rt adnak ist-t Ahogy egyre többet játszól ugy fogod folyamtosan kapizsgálni adolgot, ehhez idõ kell...

Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt :
http://hun1.rakanis.hu/Elsosegely/tippek-tanacsok.html

repvez
Na jöttem ujjabb kérdéssekkel :)
Act5-ig végigmentem bneten a játékot és baal megölése után átmentem a kapun,de ezután ha uj játékba akartam kezdeni csak ujra az act1 volt választhato.Ez ellen mit lehet kezdeni, mert akkor megértettem volna ha utánna átvált nightmare fokozatra és azért kell ujra az elsö pályátol kezdenem,de maradtam normalon.
A másik hogy most 35-ös szintü a palám,de csak gagyi cuccai vannak,de nem tudok tradelni senkivel se normálisat mert mindenki csak nevet amikor megmutatom a cuccaimat és hogy azért nem ad semmit,de egy normal nehézségu karinak sose fog hell-es szintü runat vagy cuccot dobni semmi akkor nem is fogok tudni olyan cuccot mutatni ami megfelelö csere alap lenne.
Tal ETH EL és pár flawless gemem van és 1 zöld és néhány sárga cucc társaságában.
nem hinném, h meglopna ott bárki is...

sz4bolcs
na mégis sikerült elküldték..

sz4bolcs
nem tudnátok szervezni nekem egy über levelt? egy karim van amit föl kéne húzni, de a fórum valahogy nagyon nem akar válaszlevelet küldeni a regisztrációmra. :(

sz4bolcs
mondjuk torchot :D

Egy übertrist lvlingben mit lehet lopni? :O Azt az egy orgsetet?
Nem ismerek ott mindenkit, viszont azért ezeket vissza lehet keresni - ergo sztem senki nem próbálná ki :)

sz4bolcs
már ismerõs ez a fórum, itt már próbáltam párszor reggelni, még mindig nem küldték az aktiváló linket...

sz4bolcs
És nem lopósak?

sz4bolcs
ja csak fake volt. :D

Rakanisra regeltél már?
Ott szoktak tobzódni az UT-s emberkék :)

sz4bolcs
kéne egy über-xp.
Ki az aki benne lenne?
Nekem van 2 leecherem meg 1 hammerem.

Hülyeség...nem próbáltam még, de sztem ez akkora baromság...kismilliónyian próbáltak már rájönni, h mire való, nem itt hallottam volna elõször, ha tényleg így lenne...
szvsz.

Jézusom O_o

Most akkor olyan uber tristam okat kell csinálni ahol player 8 an vannak :D

sz4bolcs
mivel én is kidobáltam.

sz4bolcs
még nem próbáltam.

Kipróbáltad már? Ha igen torchhal/annival/gheedssel?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

sz4bolcs
ja, én is így néztem.. :D
szóval érdemes õket megtartani.

<#wow2>

sz4bolcs
9 standard of heroes + uniq charm

=reroll

Érdekes, valóban nem kell hozzá ar. Mindenféleképp kipróbálom majd ha lesz egy kis idõm :)

Wiseman
Szia

A Standard Of Heroes igazából semmire nem jó. Ez egy olyan tárgy amit az über bossok megölése után kapsz, bizonyítja, hogy erre is képes voltál <#vigyor3>
Pont ua. mint a duel után kapott fül
Bõvebb info angolul itt

Diablo II: It is not a game! It is a job to be done!

Ki tudja mire jó a Standard Of Heroes?
A Charged azért brutális, mert pl. ActEnd boss ellen ugy hat, hogy akár mind a 10+ bolt belesül ugyanabba a szörnybe, de ez igaz majdnem minden nagyobb testü szörnynél.
A charge strike elvileg mindig talál, mert nincs ar-je, és szerintem nagyon jó, light immunok ellen pedig infinitys csicsó kell és minden meg van oldva. Pl: ha diablo megkapja hellen a convi aurát csicsótól, akkor charge strike-al egy szúrás. Elég jó :D
sz4bolcs
charges sokkal jobb sztem mint power... én mindig azt használtam kivéve, mikor jött valami light immune.

De ad is ar bónuszt rendesen, ráadásul azonos szinten dupla annyit sebez. Egyébként chargednek nem kell ar? :O Nem látom a skilltáblázatban. Ha igaz, hogy mindig talál tuti kipróbálom.

Charged strike + fury kell a javának. Power strike-hoz sok ar kell
Múlt héten vágtam neki újra bnetnek. Egyszerûen nem értem mi zajlik, traden megzuhant az ist ára. Tegnap láttam olyan szobát ahol pulért kettõ darab istet kértek.. Mezei low titansért ist, low arreatért ist, 25 pgemért ist, stb. Az eszem megáll..
Java témára visszatérve: charged helyett nem a powerstrikera gondoltatok? Szerintem powerstrike+fury a nyerõ. Charged mintha a spearamákra lenne kiélezve.

szerintetek érdemes mostanában sokker zealotot kezdeni?

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

sz4bolcs
Szerintem nem szar az ama. LEgkirályabb mule karakter, nála vannak a legértékesebb cuccaim, pedig csak 87es. :D

Wiseman
A félreértések elkerülése végett...
Nem mondtam, hogy ha jövök a Javával akkor térdre kell elõttem esni, meg hogy olyan jó hogy le sem megy a Nap többet...:D Azt is elfogadom, hogy sokkal meggyõzõbb karik is vannak. Egyszerûen az a lényeg, hogy a Java annyira azért nem szar, hogy ne érné meg kezdeni egyet.
Amiért én ezt választottam:
- Nagyon sokat játszottam vele single playerben, ezt ismerem a legjobban.
- Mindenkinek (nagyon sokaknak) Hammer pala van.
- Biztos nagyon nincs szerencsém <#nemtudom>, de a Bnetes idõk alatt, ami közel 1,5 év alig alig találtam olyan cuccokat amiket megérte volna eladni, éppen ezért szegény voltam mindig is... Keyrun, charm reroll ezekbõl van szinte mindenem, ennyibõl szerintem jó Javat sikerült összeraknom (egy olyan Hammer pala amivel nem égetem magam sokkal többe kerül)

Nagyon sok olyan karakter van ami sokkal jobban cuccfüggõ, nyilván ezeket a cuccokat dupeolják sokat, nem azért játszok, hogy maphackkel, dupeolással, mindenféle átverésekkel minél gazdagabb legyek, kinõttem már abból. Soha nem is gondoltam arra hogy torchokra, annihilusra, sojra gyûjtsek, hogy x idõ múlva eltûnjön. Jól megvagyok nélkülük :)

Ez van, lehet hogy sokaknak más az elképzelése de azért nem kell egybõl megkövezni :D

Egy kis pontosítás visszamenõleg:
valóban a Javára is csak 2 gyûrût lehet erõltetni a Dwarf Start kérem mindenki húzza ki piros filctollal <#vigyor>

Én destre mennék - ugye azt a legnehezebb megszerezni, azokat üzletelném el a többire :)

sz4bolcs
De most mondd meg, arcaneba javazonnal mennél, v. hammerrel.
Ha havával, akkor valami nagyon nincs rendben ott fölül. :D

amúgy én vagyok az a láma, aki inkább fizet a kulcsokér, mint hogy runoljon értük.

Ha én kulcsot akarok runolni, akkor hammerral mennék...Nihlathaknál a legjobb kari szvsz - rátelézel, (1 playerben) 4-5 hammer (és lehet sokat mondok) és megvan az egész run összesen 30 mp alatt wptõl :)

Ha kell, akkor vegyél...Azért, hogy nyerj rajta, v hogy legyen, azért ne vegyél ;)

vigyori14
érdemes mostanában soj-t venni? vagy még mindig sok a dupe?

Wiseman
Ameddig vannak olyan emberek akik 2 kulcsért istet adnak, addig igenis jó lejárni Arcane-ba. Act1 Pitrun és a Mausoleum pedig lvl85-ös helyek, tehát elvileg ott bármi eshet. Amíg így van addig jó lesz a Java és érdemes erre alapozni

sz4bolcs
nekem is kedvenc karim javazon volt. imádtam chargedolni a bossokat. meg a többit.

Vagy mégis 90. :S Bukóó
You take the point.

95 kell

Asszem 90 ias kell...
Hcban van egy félkész amám - a nagy dupekorszakban vettem 4 db 15ias/15 allres juvit, beleraktam egy monarchba (60-60)
coh, titan 3 java 20 ias kesztyû, griff 15 ias 15 allressel
isteni volt.

hammerel azért lehet mf-lni is. Volt egy 90-s palám 400++ mf, sebzés kielégítõ (9K átlag), ha több kell, mer mondjuk mennék szintet lépni kiveszem spiritet, és be helyette zaka.

3 gyûrût hogy rakod be XD (csak csipkelõdök)
lehet hogy tényleg velem van a baj mostanában, de én a fullra felszerelt javazonommal nem vagyok megelégedve pedig ezek vannak rajta:

2 titán
1 soj
1 raven frost
Spirit egyik kéz Phoenix másik
Chains of honor
Griffon
mara 25
2java 20 ias gloves
cipõ meg asszem sanders (de ezt már csak kínomban tettem rá :D

csicskán infi stone + még valamai lityak

(sõt biztos)