Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A testvéremnek nagyon kellene és nem kapunk sehol.
Köszönöm ha tudtok segíteni.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Jah igen; death sentry-t csinos tud lenni, amint meg van az elsõ hullád, és onnantól kezdve láncreakció az egész.
remélem segített :)
Egy másik kérdés: Trapperes assa kinek volt? Ha volt milyen STAT és skill leosztása volt?
Pedig feltelepülni feltelepszik rola.Már probáltam másik Iso-val is de ugyan az a hiba jelentkezik.Pedig eddig igy müködött vagy lehet valami köze annak hogy SATA2-es a vinyo.Már nem tudom hogy még mit kéne kiprobálni hogy müködjön.
1 pala skill
10 fcr
allres 17+ valamelyik még +10
etc,
ha kell szólj
Nekem most jól jönne egy, elkezdeném a diot :))
van egy eladó
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
ezt tegnap vettem egy ecsutáér, meg egy skillerér amit alig tudtam elsózni. Kiraktam tradebe neki egy csomó facetet, waterwalkot, sandstormot, ormust, torchot... erre azt mondja: only need charm and sorc thing.
Elõször csak azt láttam hogy a spirit sacred targeban van.
Aztán nézem jobban 35 fcr jó mana, maxos resist, nem túl jó absorb
mondom: lol duped spirit
válasz úgy jött, mint ha a spiritet tõl értéktelennek tartaná csodálkozó jelleggel: "lol ki az a hülye, aki spiritet dupeol :D" - vagy vmi hasonló.
Kérdés:
1, Ha nem ért a dolgok értékéhez, miért nem ragaszkodik annyira egy jó cucchoz, hogy csak kevés dolgot kér érte tradenél, nem jön lázba attól, hogy jobb dolgokat kapjon érte. Mert kiraktam jobb dolgokat is, mint az az ecsuta...
2, Ha nem ért a dolgok értékéhez, honnan a fenébõl szopja ki, hogy spiritet nem dupeolnak?
Sehogy nem stimmel. Találkoztam már überlámákkal, de már csak két napos demora is megérte nekem megvenni ezt a spiritet. :D
már csak egy jó fcr ring kéne + fcr amu
Én 1.10 be jáccok /single/ és nemtudom mért de nem indul el az 1.11, de most nem lényeg.
Na szóval, volt summon necrom vígan irtottam vele a népet egészen diabloig ott viszont full beakadtam- azóta töröltem a karit.Milyen módszer létezik az öreg kifektetésére?
Ha valami nem mûködik, akkor miért az az elsõ, hogy win reinstall?!?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Lehet kombinálni másik skillel, pl alatta frenzy. Mert amig frnezyvel nyomuk szépen visszjön nekünk az elhajigált mennyiség. A dobálós részeket meg hagyjuk meg az iron maidenezõ területekre: Chaos Sanctuary, vagy world stone keep lvl 3 + throne terem ahol elõfordúlhat.
De emellé, hogy minden klappoljon kell pride is. Nem olcsó ugy összeségébne viszont a feeling az utánozhatatlan, ennek ellenére én nem ajánlom. Bár nekem egészen speciális elvárásaim vannak egy karakterrel kadcsolatban. Szóval neked még be is jöhet. Ha még mindig érdekel, akkor írj és részletezem.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
kell egy throwbárnak?
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
Ehhez a pegyilkoláshoz annyit h tudtommal a mai napig nem nagyon tiszta h ki hívta be s miért.
En ott voltam amikor ölt s csak a saját lámaságomnak köszönhetem mert lemaradtam egy kicsit s hatul voltam amikor ölt de vitt volna több karit is ha Levi nem reagol gyorsan.
Azóta kicsit jobban odafigyel mindenki de nah, lényeg h Never Swimm Alone(haverokkal)!:) S akkor nem lesz gáz!:)
Byez
Jah, lehet ismerjük egymást: al_croft az account, AL_Thrilspin a karim, 89s sumnecro.
De szerintem plugin nélkül nem büntetik.
Nem csak a cd key-t nézik, hanem a diablo ellenõrzi önmagát és nem szereti, ha valami módosítja õt vagy valami beépül. Mondjuk egy dll. (dll inject)
Ez cd-key kitiltást vonhat maga után.
most egyet letöltök a netröl mert akitöl kaptam az nagyon messze lakik,remélem ezzel is megy majd.
Készíts az eredetirõl új image-et.
Nem vállalok érte felelõsséget, ha bannolnak bnetrõl, de én is d2loader-el játszom amihez 2 fájlt átmásolva a dió könyvtárába, nem kell se cd, se image, és több cd kulcsal több példányban is fellehet menni bnetre akár ablakban.
Cuccoláshoz ideális.
Én asszem a www.jatekszinkron.hu-ról töltöttem le a szinkront, de abban nincs szöveges magyarítás.
És igen csak néhány dolog van leszinkronizálva, de nagyon jó.
Egyébként én egy olyan magyaritást találtam amibe a szinkron is é a szöveg is le van forditva és 3 változatba lehet feltenni bnetes forditás,csak párbeszéd szöveg és teljes forditás.Mondjuk a szinkron az csak a legfontosabb embereknél van egyenlöre megcsinálva.
Ha az kész lesz, isten lesz!
Szöveges magyarításból meg csak régebbi verzióhoz van ingyenes, tehát azzal lehetnek gondok, ha azt raktad fel.
RIP!
Olvass vissza, aki tudta, válaszolt, aki nem, nem, -
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Rakd újra, és ha megy nélküle, akkor az.
Eredeti seriallal van telepitve és 1.11-ig felpathelve és feltéve rá a magyar szinkron és felirat.