Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
hcl, scl? :)
karik?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

<újra játszik> <#zavart2>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Sziasztok,nincs véletlenül ötletetek arra hogy hol lehet beszerezni mostanság a Diablo II. és a hozzá tartozó Expansion Set-et?
A testvéremnek nagyon kellene és nem kapunk sehol.
Köszönöm ha tudtok segíteni.
sz4bolcs
hát nekem 1-2 ist hr valóban nem érték, de egy sacred target !nekem! sokkal többet ér.

Strenghtre annyit, hogy fel tudd venni a cuccokat. Dex-re szerintem semmi. A maradék meg vitalityre. Skillekbõl amit használni fogsz az a lightning sentry + AMi ezeket erõsíti azt szintén maxold A többit a fantázádra bízom. Érdemes csemegézni a shadow disciple kategóriából: burst of speed, vagy fade, de sztem hatásos volt még a cloak of shadow is.

Jah igen; death sentry-t csinos tud lenni, amint meg van az elsõ hullád, és onnantól kezdve láncreakció az egész.

remélem segített :)

Köszönöm a választ!

Egy másik kérdés: Trapperes assa kinek volt? Ha volt milyen STAT és skill leosztása volt?
Hát akinek 1-2 ist vagy hr nem érték akkor megértem, hogy fitymálja az all res sacred targe-t.
repvez
Na rájöttem hogy nem az 1.11-es patchel van a gond mert megint felakartam rakni most minden simám ment a telepitésnél de a LOD telepitése után nem akarja elfogadni a mountoltCD-t.
Pedig feltelepülni feltelepszik rola.Már probáltam másik Iso-val is de ugyan az a hiba jelentkezik.Pedig eddig igy müködött vagy lehet valami köze annak hogy SATA2-es a vinyo.Már nem tudom hogy még mit kéne kiprobálni hogy müködjön.
van egy pala fcr amulettem.
1 pala skill
10 fcr
allres 17+ valamelyik még +10
etc,
ha kell szólj

Hát hcban igen a fenekedet is kinyalnák egy olyanért...
Nekem most jól jönne egy, elkezdeném a diot :))

sz4bolcs
nekem egy jó palás fcr amu kéne és fcr ring.

kell vkinek innen cthon
van egy eladó

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

nem sok, csak figyelni kell meg persz játszani :)

sz4bolcs
jó de mennyi idõ, mire esik egy ilyen, amibe ki tudnám rakni a spiritet?

Nem olyan nagy érték ez a max resist sacred targe. Ha lenne rajta 15%+def akko' esetleg.

sz4bolcs
ha már max reasistes sacred targeba rakok egy bármi rúnaszót, akkor nem leszek ilyen flegma, hogy szarér hugyér eladom.

sz4bolcs
sacred targe maxos resi maxos fcr
ezt tegnap vettem egy ecsutáér, meg egy skillerér amit alig tudtam elsózni. Kiraktam tradebe neki egy csomó facetet, waterwalkot, sandstormot, ormust, torchot... erre azt mondja: only need charm and sorc thing.
Elõször csak azt láttam hogy a spirit sacred targeban van.
Aztán nézem jobban 35 fcr jó mana, maxos resist, nem túl jó absorb
mondom: lol duped spirit
válasz úgy jött, mint ha a spiritet tõl értéktelennek tartaná csodálkozó jelleggel: "lol ki az a hülye, aki spiritet dupeol :D" - vagy vmi hasonló.
Kérdés:
1, Ha nem ért a dolgok értékéhez, miért nem ragaszkodik annyira egy jó cucchoz, hogy csak kevés dolgot kér érte tradenél, nem jön lázba attól, hogy jobb dolgokat kapjon érte. Mert kiraktam jobb dolgokat is, mint az az ecsuta...
2, Ha nem ért a dolgok értékéhez, honnan a fenébõl szopja ki, hogy spiritet nem dupeolnak?

Sehogy nem stimmel. Találkoztam már überlámákkal, de már csak két napos demora is megérte nekem megvenni ezt a spiritet. :D

sz4bolcs
nagyon durva lett a hammerdinem 35ös spirittel... GYÍÍÍ PACIIII D:D:D
már csak egy jó fcr ring kéne + fcr amu

sz4bolcs
amúgy én is most jöttem rá, hogy berrel még jobban lehetne növelni a cb-t :))

Clay golem, Decrepify átok, sok csonti, idõnként frissítve, nem kellene gondot okoznia.Olyan lassú így dio koma, h röhej.

Elõvettem a necrot, mint kasztot.

Én 1.10 be jáccok /single/ és nemtudom mért de nem indul el az 1.11, de most nem lényeg.
Na szóval, volt summon necrom vígan irtottam vele a népet egészen diabloig ott viszont full beakadtam- azóta töröltem a karit.Milyen módszer létezik az öreg kifektetésére?
Mintha itt sem lett volna :)

sz4bolcs
az én smiteremen gulliam vagy milyen face van, gondolkodtam az um runa sityakba való helyezésén, de lehet inkább én is bert ofgok bele rakni. :)

Amikor a HR 4 ist volt és a perf shako hozzá ist (120-s meg pul), akkor nem érte meg. Most azonban HR 2 ist vagy olcsóbb, sztem tök felesleges kinlódni. Arról nem is beszélve, hogy most egy perf shako biztos HR-ba kerül szvsz legalábbis.

vigyori14
üdv, 120def es shako ba megéri ber-t tenni?

repvez
Nem ez miatt kellett win reinstallt csinálni,mert már más is rendetlenkedett a gépen.Csak egy friss install után ez volt az elsö játék amit feltoltam és most meg állandoan kéri hogy tegyem be neki a kieg lemezt.És nem hajlando indulni a játék.Egyébként megoldanám crakkel a dolgot csak épp most akartam kiprobálni neten is és nem akarom hogy emiatt bannoljanak vagy mi alapján nézik ezt,mert a serialom eredeti csak a lemezek vannak iso-ban.Akkor miért nem megy?
nearo
Most egy kicsi off jön, bocsánatot kérek, de nagyon érdekel a válasz.
Ha valami nem mûködik, akkor miért az az elsõ, hogy win reinstall?!?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

repvez
tudnátok abban segiteni hogyha felteszem az 1.11-es patchet utánna nem fogadja el a LOD cédét bemountolva .Egy win ujrarakás után minden hibanélkül feltelepedett ,de ahogy felraktam a patchet egybol kiirta hogy rakjam be a cd-t a meghajtoba és nem fogadja el sehogy.
Ezen a throw barbin én is agyaltam nem is olyan rég. Az eredmény sajna nem volt számomra meggyõzõ. Én laceratort, meg warshrinke-t tettem rá. Had ne magyarázzam el miért. Ha eth mindkettõ (ugy alapból replenish ) akkor szép a sebzés, nagyon csinos kis darálást mûvel, VISZONT hamar elfogy a kezébõl és meg kell várni, míg visszatöltödik magától. HA nem eth akkor ugye kovács 1+1 aranyért bármikor megjavítja, nem vagyunk az idõre utalva, DE ebben az esetben 1,5x kevesebb a sebzés, és ez be is teszi a kaput.
Lehet kombinálni másik skillel, pl alatta frenzy. Mert amig frnezyvel nyomuk szépen visszjön nekünk az elhajigált mennyiség. A dobálós részeket meg hagyjuk meg az iron maidenezõ területekre: Chaos Sanctuary, vagy world stone keep lvl 3 + throne terem ahol elõfordúlhat.

De emellé, hogy minden klappoljon kell pride is. Nem olcsó ugy összeségébne viszont a feeling az utánozhatatlan, ennek ellenére én nem ajánlom. Bár nekem egészen speciális elvárásaim vannak egy karakterrel kadcsolatban. Szóval neked még be is jöhet. Ha még mindig érdekel, akkor írj és részletezem.

sz4bolcs
tényleg: Van vkinek egy fölös zakája kölcsön, v. hitelbe?

sz4bolcs
(cserébe egy zakáér, amit addig használhatok, amégnem lesz újra neted.:))

sz4bolcs
ha gondolod, belépegetk neked a karikkal :)

John Cena
1-2hónap múlva lehet diablot kapni rendesen monta 576-os boltos mert aki hozza be a gamékat magyarországra felújítják a céget és lenne 1 kérdésem ha 2-3hónapig nem gamelek a Battle.net -en akkor törlik az accountot

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

valaki elmondaná priviben hogy milyen skillek statok és felszerelés
kell egy throwbárnak?

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

Magát az al klánt ismerem, Ateec nagyon jó komám.

Hello!

Ehhez a pegyilkoláshoz annyit h tudtommal a mai napig nem nagyon tiszta h ki hívta be s miért.

En ott voltam amikor ölt s csak a saját lámaságomnak köszönhetem mert lemaradtam egy kicsit s hatul voltam amikor ölt de vitt volna több karit is ha Levi nem reagol gyorsan.

Azóta kicsit jobban odafigyel mindenki de nah, lényeg h Never Swimm Alone(haverokkal)!:) S akkor nem lesz gáz!:)

Byez

Jah, lehet ismerjük egymást: al_croft az account, AL_Thrilspin a karim, 89s sumnecro.

#18782 hsz.-emben írtam mire használható...
repvez
De én nem használok semmi ilyen progit amit irtál setudom hogy mire jo vagy hogy kéne használni, nem hogy már egybol beleturkáljak a játékba.Na majd holnap elválik,vagy legkésöbb egy win reinstall után.
Nem a biztonsági mentés miatt, hanem a d2loader használat miatt.
De szerintem plugin nélkül nem büntetik.
Nem csak a cd key-t nézik, hanem a diablo ellenõrzi önmagát és nem szereti, ha valami módosítja õt vagy valami beépül. Mondjuk egy dll. (dll inject)
Ez cd-key kitiltást vonhat maga után.
repvez
Ha eredeti serialal játszok akkor nincs miért bannoljanak nem, mert ha jol tudom egy biztonsági másolatot csinálhatok a játékrol tehát ha nem az eredeti lemez van ben akkor is menni kell meg azt ugy se tudják ellenörizni csak a serialt.Amugy meg nem megyek a dunának ha mégis kibannolnak,de egyenlöre még tudjak csatlakozni a többit majd utánna meglátjuk.
most egyet letöltök a netröl mert akitöl kaptam az nagyon messze lakik,remélem ezzel is megy majd.
Ha nem sérült az image fájl a gépeden akkor daemon-nal is mennie kéne.
Készíts az eredetirõl új image-et.
Nem vállalok érte felelõsséget, ha bannolnak bnetrõl, de én is d2loader-el játszom amihez 2 fájlt átmásolva a dió könyvtárába, nem kell se cd, se image, és több cd kulcsal több példányban is fellehet menni bnetre akár ablakban.
Cuccoláshoz ideális.

Én asszem a www.jatekszinkron.hu-ról töltöttem le a szinkront, de abban nincs szöveges magyarítás.
És igen csak néhány dolog van leszinkronizálva, de nagyon jó.
repvez
sajna most más gondom van letöröltem a játékot és ujratelepitésnél a daemon variál valamit,de fel tudom tenni,de a végén mégis kéri hogy rakjam be a lemezt.Mert eredetiröl másolt játékom van a hozzá tartozo kulccsal, de eddig ha bemuntoltam a LOD cd-t akkor elindult a játék most meg nem.
Egyébként én egy olyan magyaritást találtam amibe a szinkron is é a szöveg is le van forditva és 3 változatba lehet feltenni bnetes forditás,csak párbeszéd szöveg és teljes forditás.Mondjuk a szinkron az csak a legfontosabb embereknél van egyenlöre megcsinálva.
A szinkron biztos megy bnet-en is.
Ha az kész lesz, isten lesz!
Szöveges magyarításból meg csak régebbi verzióhoz van ingyenes, tehát azzal lehetnek gondok, ha azt raktad fel.
RIP!
sz4bolcs
sztem ha valaki tudná, már a 4. ilyen témájú hozzászólásod után válaszolt volna...
Olvass vissza, aki tudta, válaszolt, aki nem, nem, -

John Cena
Diablo 2-õt hol lehet venni mert nem nagyon találok oylan boltot ahol még lehet kapni PLZ válaszojatok és adjatok 1 honlapot aki árúsítja

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

sz4bolcs
Lehet, a magyar pack?
Rakd újra, és ha megy nélküle, akkor az.

repvez
na olyankor mi lehet a probléma ha azt irja ki mind a bnetes mind a nyitott multinál hogy nem tudja ellenörizni a verzioszámát a játéknak?
Eredeti seriallal van telepitve és 1.11-ig felpathelve és feltéve rá a magyar szinkron és felirat.
sz4bolcs
kössz, ez még nekem is jól jön. :D

sz4bolcs
pesszimista vagyok, de sztem még fél év múlva is lesznek elpukkanó cuccok..

EZ ITT talán segít, de bármi kérdésed van, írj ide, szívesen válaszolok.