26171
-
#20294 Nincs. -
GazCamp3r #20293 Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy van-e vmi patch a diablo-hoz, amivel nagyobb felbontásban tudom játszani, mint 800x600. -
#20292 érdekes Diablo3 lesz Diablo nélkül. ez inkább Baal 2, vagy Mefi return. -
Nuki #20291 Valami belemagyarázással Diablot is vissza lehetne hozni. Személy szerint számomra ő volt a legnehezebb boss, szóval ha megerőltetnék az arcukat(agyukat), őt is fel lehetne támasztani valahogy... :) -
Noodlee #20290 Nem egészen érzed a diablo lényegét, ahogy elnézem. -
Shark96 #20289 Én a 2-t már rég végigvittem.Úgy 35 szintű voltam druidával.Amúgy meg lehet letölteni kijátszott elmentéseket a 2.höz 99-es szintű mindegyik karakter:ggmania.com -
darkaspyr #20288 Eh figyeljetek már ... o.O a Find DC-ről ki mit tud? -.- -
Shark96 #20287 A 3-ban 7 gonosz van: Asmodeus-Belzebub-Belfegor-Mammon-Lucifer-Mephisto-Baal. Diablo-t azért nem értem bele mert a 2-ben megöltük.Baal azért van benne mert a lords of destruction egybe van vele.Mephisto, igazából megöltük, meg a lélek kövét is, de a lelke egy részét megszerezte baal és felélesztette. -
Shark96 #20286 Hallot itt valaki Diablo 3-ról? Láthatni lehet a neten, sok pletyka, hír van róla. Még a blizzard is írt róla. Legfőképpen a google-ben keressetek hírt róla, csak annyit írsz be Diablo 3. -
faze #20285 Köszi, eszembe sem jutott hogy ott is megnézzem. -
JancsiPapa #20284 Itt ez elég alapos - egyébként tényleg nem biztonságos :\ -
faze #20283 Valaki beavatna hogy egy d2jsp-s trade hogy zajlik? Nem tűnik valami biztonságosnak és nem akarom elbukni a cuccaim. -
JancsiPapa #20282 még mindig ne reklámozz -
#20281 Azért van mert a D2-nek ördögi grafikája van és a VGA-d nem felel meg a min. követelménynek.
"Ördögi grafika
Most először, bosszúvágytól lüktető végtelen küldetésedet megdöbbentően jó, 800x600-as felbontásban élvezheted."
Amúgy bocsi a viccért, nem tudom mi lehet a baj,de elképzelhető hogy rossz volt a CD. Probáld meg feltenni újbol hátha... -
NZiM #20280 Sziasztok! Az miért van hogy ha D3D vel akarom indítani a D2-t akkor egy fekete képernyő fogad aminek a bal felső sarkában egy kis fehér négyzet jelenik meg? Ezután semmire sem reagál a gép.
VGAm: ATi Radeon 9600
-
#20278 Nem tudom mi lehet a baj a tápos igen jo márka és kb 1 éves azzal nincs gond a vga-m meg nem tudom jo VGA lásd Aláirásom. Nem gyári hűtős. Ne mtudom mi lehet már egy jo 2 hete nem nyomok d2-t de igy is egy ido utan lassul a gép. -
#20277 Ááááá :D:D Az igeen hát akkor nem csak én vagyok igy ezzel. Remélem nem tart sokáig ez a meleg.. Játszani akarok :D -
Aspyrin #20276 Vagy a tápod vagy a videokarid nem bírja. -
#20275 az hagyján, nekem diablot indítva a proci annyira melegszik, hogy resetel a gép. :D -
#20274 Amugy hell boci jo mf hely ezek szerint ugye ?:)
Amugyén msot amig ilyen meleg lesz nem fogok játszani a D2-vel mivel nem birja a gépem ezt a meleget :S Nem tudom mirt van rajta hűtés szépen de nem tudom mi lehet a baja már oylan 10 perc után elkezd akadni a játék és nem tudok mit tenni ellene restrt után emgint jo 10 percig de igy nem lehet játszani :(
Szal egy ideig nem láttok sztem Bneten engem.
De sztem nem is baj h most egy ideig szunet van nekem mert ha elkezdek játszani ugy h nem fog akarni megint jóóóó nagy kedvel csinálom :D -
#20273 Értem modnjuk én játszok kb 2 hete szal ... :D:D -
#20272 nekem kanin is 30as marám volt. :D -
laliking #20271 nekem kanin volt 29-es marám! na az ott már nagy szó volt :D -
#20270 Nem annyira ritka a mara, mint ahogy elképzeled.
Haverom talált 27est.
Nekem 3 hónap alatt esett 2 30-as, és egy 27-es, meg még valamilyen. -
#20269 ezt nem vágom eddig mindig azt hallottam h mara 30-as :D soha nincs oylan h nem perfect? bezzeg ha nekem esne tuti 20-as lenne "csak"... -
#20268 pfff2 :D -
#20267 pfff :D -
Aspyrin #20266 Bocin esett mara 30 :) -
#20265 tessek -
#20264 mire? -
#20263 ja, ezek szerint igazad van. -
pzs #20262 Sziasztok
Nem tudja valki , hogy hol tudnám megvenni mert hiába rendeltem meg mindig csak ujabb határidőt adnak.
thx előre is
-
#20261 nekem van igazam, mindkettőt hozzáadja -
#20260 helo van valami rúna sorrend hofgy meik a legjobb?köszi -
Aspyrin #20259 Én kérek elnézést :) -
#20258 xDDDD Szakérts még egy kicsit. /mondja a botlábú focista/ -
Aspyrin #20257 Na szépen vagyunk
Tavaly Görögben volt részem néptáncban, számomra nagyon hasonlított a magyarra. Körbe-körbe forogtak aztán szétbomlottak 4-5 fős csapatokra akik szintén körözni kezdtek majd előre-hátra lépkedtek. -
JancsiPapa #20256 Azt nem :\
de talán nem is bánom - tudok azt is, de azt hiszem nem az én világom :| -
Aspyrin #20255 És magyar?! -
#20254 Nah az szép gz :)