Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
kerestem a választ, de nem találtam...
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
90-es kari ajánlott, de minimum 85ös. 94-es palámmal nem vettem észre, h jobban dobna, mint akár 90-es szinten.
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
Gambled Item Level = Character Level -5/+4
Shoprunnál számít a karakterem szintje, vagy tök véletlen milyen claw-okat ad be anya?
De akkor meg nem értem mi a bajod a mostani árával. Hiszen ezek szerint te is könnyebben jutottál mostanában hrekhez.
Én meg nehezebben ilyen eth4soxbuggedkutyafasza armorhoz.
Nade más:
Tanmese a wirt's leg-rõl:
8)
Asus a8n-vm,Amd a64 3700+(san diego),MSI Gef 7900GTO 512Mb,2 gb Kingmax ram(400mhz),250Gb WD Sata/16m cache+60gb Maxtor,Chiftech 400W
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Avagy ha minden kötél szakad,akkor ezt egyedül is meg tudod tenni, ebben az esetben a kreálástól számított 5 perc után már a szerver fenn tartja játékot pár percig, 5 perc után tehát dobáld le a cuccokat, lépj ki, és mehetsz vissza a másik karival.
@Sz4bolcs: ezentúl hammerpalára CSAK spiritet tennék (már ha még az életben felmerészkedek bnetre ~~ ). Hogy miért? Res kb ugyanannyit ad (természetesen a fire resen kívül és egy 40+ allreses pajzsba rakva) 55 fhr, sok mana, 22 vita...Az a 125% fcr spirites hammer sokkal jobb, mint a zakás szvsz...94-es hc hammerem 3-4 skillerrel 11k-t sebzett, 125 fcrrel...Amíg ki nem nyírta a bnet -.-
@Wiseman: 4s pb kuka, nem túl valószínû, hogy megveszik (talán Hand of Justice-ot raknak bele, de azt is inkább berserker axe-ba teszik)
5s pb : árat nem tudok neked mondani, de az sztem mindig kapós, ne add el bagóért. (griefet tesznek bele)
6s axe : Charsi food.
Látatlanban meg tudja valaki mondani hogy a következõk érnek-e akár 1pgemet? Vagy legyen Akaráé az egész <#smile>#smile> :
4 sox phase blade
5 sox phase blade
6 sox glorious axe
Diablo II: It is not a game! It is a job to be done!
http://battle.net./diablo2exp/items/sets/sets6.shtml#orphanscall
Eddig a zealer max, a sacrefice 11, a fanatism 8
a cuccos karit és a rendeset hogyan tudom egy helyre hozni hogy át tudjam egymástol venni a cuccokat?
Aztán lehet cuccoskarit is csinálni, hogy az ilyen apróságokat el tudd rakni, mellesleg mind a pgem, mind a jewel nagyobb tételben kapós.
@Delac: azt tudtad,ha zakával vagy, 82 % a blockod?
ITT
És a jewel vagy a pgem ér többet?Mert az én elgondolásomban a pgemböl csinálnak jewelt tehát az utána jön akkor annak kéne jobbnak lenni.Nekem azt mondták tegnap bneten hogy 1jewelt simán beváltanak pgemre,de mikor azt ajánlottam fel tradre senki nem fogadta el a cuccért cserébe.
Még egy kis érdeklödés a karakter fejlesztéshez.
Eddig a pontok igy vannak leosztva nálam fentröl lefele:
100
29
145
15
Mekkora a max dexterity ill. streng ami kellhet hogy elbirjon bármit?A block százalékot mi befolyásolja mert csak 11% nekem ,43lvl a karim.
1.11 a hivatalos patch.
hogy a péniszbe kell 1.10-es "biztonsági máaolattal" neten játszani???
köszi!
Tegnap is tanultam valamit.
N Orgasm O Fg
amúgy én is orgsetes vagyok über xp-zés miatt.
Az übereket meg akkor ütöm le amikor akarom, de tudom, hogy nem mindenkinek van hozzá célkaraktere, nekik pl. többet érhet egy unid torch.
szal orgset-párti vagyok ;]