Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok ismeri valaki a DIABLO 2 EFURYWITHIN verziót?

sz4bolcs
Én olyat még soha nemtlaáltam, de egyszer láttam. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

vigyori14
üdv. grisworld shield mibe kerül mostanság? van vkinek elado?

sz4bolcs
parancsikonba: -w kapcsoló

😄

erx13
nah képet látva már látom mit kell keresnem 😊 bocsa a zavarásért 😊

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

erx13
megoldható valahogy, hogy a játék ne fullscreenbe fusson hanem ablakba?
kerestem a választ, de nem találtam...

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

sz4bolcs
na hát ez az, ami tutti, és eddig sem volt kérdéses.
90-es kari ajánlott, de minimum 85ös. 94-es palámmal nem vettem észre, h jobban dobna, mint akár 90-es szinten.

szerintetek holy shockert hajigálós barbit vagy foherdint érdemes kezdeni mostanában?

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

vigyori14
abban van vmi igazság hony nagyobb szinten 93-94 körül jobb cuccokat dobnak a szörnyek? és ezért érdemes ilyen nagy karikkal mf elni?

sz4bolcs
hmm köszi. 88on nem adott jókat, 89en már jobbakat ad, több sacred, több stat a clawokon, és kesztyûkön..

az nemjó 😞

uhh - sztem ugyanennyi...Vagy úgy,mint a gamblénél:
Gambled Item Level = Character Level -5/+4

vigyori14
eth naga ér vmit?

vazze én venni akarok nem eladni

sz4bolcs
Jancsipapa kéne kis segítség. A kérdés a következõ:
Shoprunnál számít a karakterem szintje, vagy tök véletlen milyen claw-okat ad be anya?

ha berserker axe, csak akkor tartsd meg.

mennyit érhet egy 6x socketed ethereal egykezes balta mostanában?

sz4bolcs
normális viszonyok. ;]
De akkor meg nem értem mi a bajod a mostani árával. Hiszen ezek szerint te is könnyebben jutottál mostanában hrekhez.
Én meg nehezebben ilyen eth4soxbuggedkutyafasza armorhoz.
Nade más:
Tanmese a wirt's leg-rõl:

8)

sz4bolcs
mármint mi mi? szeressük a spamot.

ez most mi?

az, hogy normális viszonyok között egy ilyen épp hogy 1000 def eth 4 soc armor pul-t ért, és az ist 7-8 pul volt, a hr meg 4 ist. Kb érted már biztos

sz4bolcs
jó. Csak elfelejtetted ideírni, hogy mi a fasz ez...

Nem hiszem...Amikor lehetett dupolni, akkor csinált magának pár accnyi hrt...ennyi.

Ez a gyerek tényleg nem lehet normális...vagy csak éjjel nappal hf karizik és van még néhaány ber-je meg jar-ja raktáron...😊!

Asus a8n-vm,Amd a64 3700+(san diego),MSI Gef 7900GTO 512Mb,2 gb Kingmax ram(400mhz),250Gb WD Sata/16m cache+60gb Maxtor,Chiftech 400W

A poén az, hogy csicskának készül belõle forti. Az eth forti pedig sokkal olcsóbban kijön ha megveszed "egyben" mintha ráköltesz csak a ruhára 4 Lo-t majd még a runaszóba is belepakolsz egyet.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

sz4bolcs
most ebben mi a poén? mennyi egy 1+++ dusk?

he hát egen ez már csak ilyen. A legcsúcsabb az volt, amikor 1000 feletti eth 4 soc armorért gyerek 3-4 Lo runát kinált volna csak végre adjon neki el egyet. XD

Az árakról annyit, hogy megbolondultak az emberek. Ilyen játékokat látok mostanában: O Pul N Ists, O Mal N 2Ist stb. Bemegyek egy játékba ahol highlordot kínálnak. Kérdem a gyerektõl, hogy mi kell neki, jön a válasz: hrs. Mondom mi van?! Ist-et ajánlok erre kiröhög és lenooboz. Ezen már nem is idegesítem fel magam, de azért négyszemközt szívesen elmagyaráznám neki, hogy amikor én 2001-ben a Bneten nyomultam õ még a játszótéren homokozott.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

@repvez : legyen pár megbízható komád, aki bent lesz a játékban (érdemes passwordöt tenni a játékra)
Avagy ha minden kötél szakad,akkor ezt egyedül is meg tudod tenni, ebben az esetben a kreálástól számított 5 perc után már a szerver fenn tartja játékot pár percig, 5 perc után tehát dobáld le a cuccokat, lépj ki, és mehetsz vissza a másik karival.
@Sz4bolcs: ezentúl hammerpalára CSAK spiritet tennék (már ha még az életben felmerészkedek bnetre ~~ ). Hogy miért? Res kb ugyanannyit ad (természetesen a fire resen kívül és egy 40+ allreses pajzsba rakva) 55 fhr, sok mana, 22 vita...Az a 125% fcr spirites hammer sokkal jobb, mint a zakás szvsz...94-es hc hammerem 3-4 skillerrel 11k-t sebzett, 125 fcrrel...Amíg ki nem nyírta a bnet -.-
@Wiseman: 4s pb kuka, nem túl valószínû, hogy megveszik (talán Hand of Justice-ot raknak bele, de azt is inkább berserker axe-ba teszik)
5s pb : árat nem tudok neked mondani, de az sztem mindig kapós, ne add el bagóért. (griefet tesznek bele)
6s axe : Charsi food.

sz4bolcs
nincs valakinek durva eladó karma?

sz4bolcs
5-6 sox phase blade asszem ér valamit, glorious axe nem. pgemeket meg gyõjtsd szorgosan, egyenként nem sokat érnek, de múltkor 25ér istet lehetett kapni

Wiseman
Sziasztok!

Látatlanban meg tudja valaki mondani hogy a következõk érnek-e akár 1pgemet? Vagy legyen Akaráé az egész <#smile> :
4 sox phase blade
5 sox phase blade
6 sox glorious axe

Diablo II: It is not a game! It is a job to be done!

sz4bolcs
spiritet próbáltátok már hammerdinra? <#wink>

Igen, meg elvileg whistan shieldel 97% És itt a bibi. Aszongyák a nálamnál jóval okosabbak, hogy 75% a max block amire fizikailag egy karakter képes.
http://battle.net./diablo2exp/items/sets/sets6.shtml#orphanscall

repvez
Paladinom van és ha minden jol megy akkor zealer.
Eddig a zealer max, a sacrefice 11, a fanatism 8
a cuccos karit és a rendeset hogyan tudom egy helyre hozni hogy át tudjam egymástol venni a cuccokat?
@repvez : milyen karid van? ha pl sorcod van, akkor annak nem lesz normális blockja -.- Ha viszont hammered van, akkor tarts meg 20-30 pontot, attól függõen,h most mennyit engedsz meg magadnak.
Aztán lehet cuccoskarit is csinálni, hogy az ilyen apróságokat el tudd rakni, mellesleg mind a pgem, mind a jewel nagyobb tételben kapós.
@Delac: azt tudtad,ha zakával vagy, 82 % a blockod?
ITT

dexterity határozza meg a blockolási százalékot, 75-s block (max) 130 körül van meg paladinnak holy shieldel.

repvez
A jeweleket vagy a pgemeket lehet tovább finomitani 3asával a kockába?Vagy valahogyan kissebb helyet foglaljon pár cucc?
És a jewel vagy a pgem ér többet?Mert az én elgondolásomban a pgemböl csinálnak jewelt tehát az utána jön akkor annak kéne jobbnak lenni.Nekem azt mondták tegnap bneten hogy 1jewelt simán beváltanak pgemre,de mikor azt ajánlottam fel tradre senki nem fogadta el a cuccért cserébe.
Még egy kis érdeklödés a karakter fejlesztéshez.
Eddig a pontok igy vannak leosztva nálam fentröl lefele:
100
29
145
15
Mekkora a max dexterity ill. streng ami kellhet hogy elbirjon bármit?A block százalékot mi befolyásolja mert csak 11% nekem ,43lvl a karim.
mostanában egy ps vagy egy pgem ér többet?

az a lényeg, hogy hogy a cd-kulcs legyen eredeti...
1.11 a hivatalos patch.

repvez
neten csak 1.11-essel lehet játszani és eredeti seriallal.
hej!
hogy a péniszbe kell 1.10-es "biztonsági máaolattal" neten játszani???
köszi!
vigyori14
üdv. dobott az elõbb hell en baal egy gc-t, még nem azonositottam, ezt ellehet adni vmiért?

Rohadt olcsó összerakni egy UT smitert - játszogatsz egy hónapig, 7+ light reses scket, de bármely jó lit reses charmot, aztán a többi cucc is marha egyszerû...

sz4bolcs
Orgasm set.. 😄
Tegnap is tanultam valamit.
N Orgasm O Fg

amúgy én is orgsetes vagyok über xp-zés miatt.
Az übereket meg akkor ütöm le amikor akarom, de tudom, hogy nem mindenkinek van hozzá célkaraktere, nekik pl. többet érhet egy unid torch.

igen az

orgset biztos nem poofol 😉
szal orgset-párti vagyok ;]

sz4bolcs
fogós kérdés: Sztetek mi ér többet, org set v. unid torch? 😄😄😄

sz4bolcs
strbug? 😞