Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A bowa úgy szar, ahogy van sztem 😊))
PvP kari.

Sas6
"A Guided Arrowra az 1.10-es patch óta nincs hatással a pierce !"

Ehh 😞(( Akkor sajna ez nem fog bejöni😞 Pedig jólett volna 😞 Na mindegy.

Akkor sztem maradok a Multiple Shot-nál... Vagy akkor inkább a Strafe melyik a jobb?

Én most a láttotak alapján azon vagyok hogy a Strafe és a Pierce. Ez jó öszeállitás nem??

envoka
Az Iron Maiden nincs hatással a távolsági fegyvert használókra. Mint ahogy nem hat a mágusra, vagy a csapdás assassin-ra sem. A szörnyek mindíg az idézett lényt támadják elösször (hacsak nem megyünk túl közel), úgyhogy amíg lehetõség van Valkyrie-t idézni addig nincs mitõl tartani. Segítõnek ott a might aurás act2-es bérenc. Az is növeli
valamennyivel a sebzést. Meg különben is... legfeljebb nem 1 sorozattal öl, hanem lõ 2-õt, vagy rosszabb esetben 3-at. Az idõbe belefér.
Diablo már kicsit veszélyesebb. Ott 1-et lövünk (az sem baj ha célzás nélkül, mert a strafe automatikusan célba veszi a dögöt), és arrébb futunk. Van még egy trükk. Ha Dio a csillagon (az ahol meg szokott jelenni) kívül van, és mi beállunk a csillag közepébe, jó esetben, meg ha szerencsénk is van, a tûzfolyama, meg a villámja elakad a csillag szélében. Hell Ancienteket sem vészes megölni. Nekem mondjuk csak másodszorra sikerült, elsõre el balf.szkodtam. Elsõnek a leap attackos Korlic-el kell végezni, mert az mindíg minket támad, hiába van ott a bérenc meg a valkyrie. Szintén lövünk egyet az irányába és futás arrébb. A másik kettõvel már nincs gond.

http://sacred2.hu/

Figyelj, meg lehet csinálni, kérdés, hogy hogyan...
Én is nyomtam már 40 perces cs-runt 😄

Bowazonnak nem kell életlopás.
Már hogyne kellene?! Megnéznélek hellen hány másodpercet bírsz ki mondjuk act 4 chaos sanctuaryben miután megrohan 8 deathlord és mondjuk 4 mágus megátkoz és nyomja rád a cuccot. Oda kevés az elhajlásod.. Nem beszélve a mavina nyújtotta NEVETSÉGES sebzésrõl.
Nem érdemes magyarázkodnod, nekem még 1.09-es mavina szettem is volt, na látod akkor még rohadt sokat ért.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Hun1-en már csak nevetek a 'huz vki normon?' emberkéken, akik lvl 1-en sírnak fél órákat...
Meg lehet nézni a karimat most is 😊
Lvl 71, classic hardcore...Igaz, kaptam egy full rusht, de lvl 30-tól saját erõmbõl jutottam el lvl 71-ig (és 1-tõl lvl 20-ig is)...Amikor egy 800-as sebzésû blessed hammerral 'irtottam' night bocikat...
Szóval ismerõs 😊
De anno scl-ben is ha sorcom volt vagy enigmás karim, akkor hellen sosem kellett segíteni...Néha még act 3-at is a normál q szerint csináltam meg...

envoka
A #19015-be, (az utolsó elõtti sor) írtam mi a helyzet a Guided Arrowal.
Emlékszem még (kép is van róla), ezért a Rainbow Facet-ért vettem meg a full Mavina's set-et. Adtak volna érte egy Windforce-t meg valamilyen nagyobb értékû runát is, de nem kellett.

És itt találtam :

Sas6
Sztetek a Multiple Shot érdemes fejleszteni??? Vagy inkább a Guided Arrow és a Pierce-re érdemesebb gyúrni?

vagy a Multiple Shot helyett a Strafe?

Sas6
Az biztos 😄D Singleben én már unom 😄 De Bneten naon fasza 😄

envoka
Ja, és nem húzták egyszer sem. Segítséget sem kért egyszer sem, nem úgy mint a "mai" húzott karik. Én csak azért játszottam B.net-en, mert ott könnyebb volt a felszerelést beszerezni.

envoka
Mégis megélt lvl. 89-et.
Bowazonnak nem kell életlopás.
A mana lopás is elég. 10 nyílvesszõt lõ egyszerre. Mindegyik vesszõre külön számol.

full setek=0
fõleg a mavi ^^

Ez egy tökéletesen életkptelen ama.

1. Gyenge sebzés
2. Nincs egy deka life leech sem !!! Instant halál
3. A set adta 5% mana leech is nulla

Létezik korrekt megoldás bowazonra de rohadt drága.

Sas6
oké köszike majd megnézem.!!!!

envoka
Ezt egy másik fórumba írtam régebben arra a kérdésre, életképes-e a bowazon. :
" Életképes a bowazon, megfelelõ cuccokkal. Single-ben persze ezeket
nagyon nehéz összeszedni.
B.net-en, lvl. 89-es, full Mavina's set-es amazonom volt.
amulet - Highlord's Wrath, gyûrûk - 2 db. Raven Frost,
cipõ - Gore Rider.

Gold - Fire ágra kár pontot tenni. A Mavina's set ad gold+magic sebzést.
Ha nincs, a Buriza ad goldot. Ha egyik sincs, kell egy jó elemental sebzésû ij, plussz charmok, jewel-ek.

Skillek (zárójelben cuccokkal) :

--- Strafe - 20 (27)
-----------------------
--- walkyrie - 20 (27)
-----------------------
--- critical strike - 13 (20)
--- dodge - 6 (13)
--- avoid - 7 (14)
--- evade - 3 (10)
--- penetrate - 20 (27)
--- pierce - 4 (11)

---(1-1 pont az elérésekhez)

Stat. (tárgyakkal) :

--- str.- 136
--- dex.- 356 (att. rat.- 10524)
--- vit.- 140 (life - 924)
--- energy - 15 (mana - 267)

Resistek 75%, csak a poison 57%

A Guided Arrowra az 1.10-es patch óta nincs hatással a pierce !

Egyébként már nem Diablózom, több mint 1 éve abbahagytam. B.net-en is csak 3-4 hónapig játszottam.

sz4bolcs

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
nézd meg magyar-angol szótárat sztem, ha már föltetted azt a fos magyarítást...

Sas6
köszike 😊)

Na msot itt tartok a nyilas amazonomnál.:

Nem akarom elszurni tehát msot itt tart ok eddig sztem semmit nem rontottam el. Nah azt nem irta le a végigjátszásnál h mikre kell tenni. Erõ,ugyesség stb. ügyességre tettem mert arra tom h kell.

És lehet azt csinálnom hogy a dárdásokre SEMMIT sem teszek? Csak nyil és kész? én ugy szeretném 😊)

Guided arrow.

Sas6
Amugy ezt olvastam az amazonnál:

"Egyébiránt az alap nyilazással fogunk haladni még nagyon sokáig. Képzettséget tartalékolni felesleges, lehet építgetni a valkür és a GA felé vezetõ ágakat, és a passzívok közül a criticalra is mehet 5-6 pont, megéri."

Mi is az a GA ? 😊))) Már régen játszottam 😄

Másfél...

Sas6
lo lakkor ne is legyen😄D Elkezdem xDD Köszi!!

sz4bolcs
nem volt 😊 már vagy 1(?), pár (?) éve.

Sas6
De vigyázz ha 90 napig nem látogatod akkor ténylegesen is elvész... Vagy 80 nem tom..

Sas6
És azt szeretném megkérdezni még hogy ugye már volt ladder reset? Mert ugytudtam h tavazskjor lesz vagy mikor de ne mtom már..

repvez
akkor megnyugodtam hogy ne kell elolrol kezdenem az egészet
Sas6
Igen a szerver megtartja a karaktered. De hogy a jeszóval mivan azt nem tom😊)

repvez
Ha valamilyen hiba okán le kellett törölnöm a játékot attol még nem kell ujrakezeni a bnetes játékot ugye?Ha jol tudom akkor a karit a server tárolja.És ha a jelszavam nem tudnám akkor azt megküldik valahogyan?
fle go
Rendben köszike 😊)

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

1.11b igen
Ték 😊

fle go
Hali. Asszem most megint elkezdem jatszani a diablot 😊) Nem tom msot vhogy megjött a kedvem hozzá 😄

Azt szeretném kérdezni hogy még mindig az 1.11-es patch a legujabb ugye?

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

sz4bolcs
aki tud olcsón griffont, az szóljon, ne tartsa magában 😄

erx13
a köveket használhatod socketed tárgyakba(bele lehet rakni) az a scroll meg megmutatja, hogy milyen sorrendbe kell a kövekhez nyulnod hogy kinyiljon egy átjáro(jobbgombal rákattintasz a levélre)

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

talpas
http://img411.imageshack.us/img411/2368/29198531cj8.jpg

ONLY COD4 and WOW 4EVA

talpas
lenne még 1 kérdésem
ööö 😄 Az lenne a kérdésem hogy a baloldalt lévõ tárgyak mire használható?! vagy hogy kell használni?!
Gondolok itt elsõsorba a 3 db kövecskére és arra a koponyára...
(varázslónõvel vagyok!)
Jah és a tekercsel mit kell csinálni? 😛

ONLY COD4 and WOW 4EVA

talpas
nem tom.... :S mert minden oldalon ott van hogy 1.10 -es patch magyaritása :S és mind 3472 Kb.. :S
és nekem is az 1.10 es patch van fent de az a fájl meg 7808 Kb -_-''

ONLY COD4 and WOW 4EVA

fú, ez jó sokszor eljött!!

szerintem a magyarosítás az 1.09-hez szól.... az nem lehet a probléma?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

talpas
elõre is kösssz!

ONLY COD4 and WOW 4EVA

talpas
Sziasztok!
Feltettem a Diablo 2 õt... rá az 1.10 es Patch-et... meg krekkeltem az 1.10 es crack -el mert nem indúlt el... De meg akarom magyarítani le is töltöttem hozá be is másoltam... elindítom az eleje magyar mikor nyomok 1 entert kifagyok... :S De fúrcsáltam is mert az alap "Patch_D2.mpq" 7808 KB! A Magyaritás nekem meg 3472 KB... :S Sztem ez a baj :S 😞 valaki tud nekem segíteni??

ONLY COD4 and WOW 4EVA

vigyori14
üdv, lenne egy kérdésem, az én light sorcom 29940-et sebez occuluss al, adtam neki egy 3sk 17%light eschutát és csak 30780 lett a dmg-je, de én kiszámoltam számológéppel h +5089.8 dmg-t kéne adnia az eschutának, és így 35029.8 dmg-m nek kéne lennie, ezt most hogy mûködik akkor nem ad teljesen 17%light dmg-t vagy mi? és ha szerzek 25%os eschutát akkor sem fogja megadni azt a 25%-dmg-t?

erx13
mitõl ilyen nagy az inventorid? sorry ha ez láma kérdés....

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

😊 Mi volt az accod?

Tökig igazad van, mert nekem ahogy behozták egy hétre az exp.set már fennt volt, mégis a multkor huszonnyolcas mágussal lefikázta a kisrác a 78 as barbár Zilk-emet, pedig reggelire megette volna az õvét, de a fõ poén, hogy kb két éve már csak a fiam nyomja, sajnos már nincs idõm kettõ melohely mellett játszani, mégis az akkor csak pelus kommando a bnetnél néha azért nézett volna...)
talpas
valaki tud nekem segíteni!? <#kerdes><#confused><#conf><#help>

ONLY COD4 and WOW 4EVA

vigyori14
akkor ezeket a ladder only cuccokat, rúnaszavakat resett után ellehet adni jsp-n nonladder eseknek?

Sõt a runaszavakról sem szabad megfeletkezni, nagy részük csak ladderen érhetõ el.

miilann
vannak
pl itt legelsõ spear(stoneraven) leirasanal ottvan kiemelve h ladder only
felül válogathatsz az itemek közül

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

vigyori14
ténleg vannak olyan cuccok amik nonladderben nem eshetnek, csak ladder-ben? ha igen melyek ezek a cuccok?

talpas
Sziasztok!
Feltettem a Diablo 2 õt... rá az 1.10 es Patch-et... meg krekkeltem az 1.10 es crack -el mert nem indúlt el... De meg akarom magyarítani le is töltöttem hozá be is másoltam... elindítom az eleje magyar mikor nyomok 1 entert kifagyok... :S De fúrcsáltam is mert az alap "Patch_D2.mpq" 7808 KB! A Magyaritás nekem meg 3472 KB... :S Sztem ez a baj :S 😞 valaki tud nekem segíteni??

ONLY COD4 and WOW 4EVA