Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PvP kari.
Ehh 😞(( Akkor sajna ez nem fog bejöni😞 Pedig jólett volna 😞 Na mindegy.
Akkor sztem maradok a Multiple Shot-nál... Vagy akkor inkább a Strafe melyik a jobb?
Én most a láttotak alapján azon vagyok hogy a Strafe és a Pierce. Ez jó öszeállitás nem??
valamennyivel a sebzést. Meg különben is... legfeljebb nem 1 sorozattal öl, hanem lõ 2-õt, vagy rosszabb esetben 3-at. Az idõbe belefér.
Diablo már kicsit veszélyesebb. Ott 1-et lövünk (az sem baj ha célzás nélkül, mert a strafe automatikusan célba veszi a dögöt), és arrébb futunk. Van még egy trükk. Ha Dio a csillagon (az ahol meg szokott jelenni) kívül van, és mi beállunk a csillag közepébe, jó esetben, meg ha szerencsénk is van, a tûzfolyama, meg a villámja elakad a csillag szélében. Hell Ancienteket sem vészes megölni. Nekem mondjuk csak másodszorra sikerült, elsõre el balf.szkodtam. Elsõnek a leap attackos Korlic-el kell végezni, mert az mindíg minket támad, hiába van ott a bérenc meg a valkyrie. Szintén lövünk egyet az irányába és futás arrébb. A másik kettõvel már nincs gond.
http://sacred2.hu/
Én is nyomtam már 40 perces cs-runt 😄
Már hogyne kellene?! Megnéznélek hellen hány másodpercet bírsz ki mondjuk act 4 chaos sanctuaryben miután megrohan 8 deathlord és mondjuk 4 mágus megátkoz és nyomja rád a cuccot. Oda kevés az elhajlásod.. Nem beszélve a mavina nyújtotta NEVETSÉGES sebzésrõl.
Nem érdemes magyarázkodnod, nekem még 1.09-es mavina szettem is volt, na látod akkor még rohadt sokat ért.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Meg lehet nézni a karimat most is 😊
Lvl 71, classic hardcore...Igaz, kaptam egy full rusht, de lvl 30-tól saját erõmbõl jutottam el lvl 71-ig (és 1-tõl lvl 20-ig is)...Amikor egy 800-as sebzésû blessed hammerral 'irtottam' night bocikat...
Szóval ismerõs 😊
De anno scl-ben is ha sorcom volt vagy enigmás karim, akkor hellen sosem kellett segíteni...Néha még act 3-at is a normál q szerint csináltam meg...
Emlékszem még (kép is van róla), ezért a Rainbow Facet-ért vettem meg a full Mavina's set-et. Adtak volna érte egy Windforce-t meg valamilyen nagyobb értékû runát is, de nem kellett.
És itt találtam :
vagy a Multiple Shot helyett a Strafe?
Bowazonnak nem kell életlopás.
A mana lopás is elég. 10 nyílvesszõt lõ egyszerre. Mindegyik vesszõre külön számol.
fõleg a mavi ^^
1. Gyenge sebzés
2. Nincs egy deka life leech sem !!! Instant halál
3. A set adta 5% mana leech is nulla
Létezik korrekt megoldás bowazonra de rohadt drága.
" Életképes a bowazon, megfelelõ cuccokkal. Single-ben persze ezeket
nagyon nehéz összeszedni.
B.net-en, lvl. 89-es, full Mavina's set-es amazonom volt.
amulet - Highlord's Wrath, gyûrûk - 2 db. Raven Frost,
cipõ - Gore Rider.
Gold - Fire ágra kár pontot tenni. A Mavina's set ad gold+magic sebzést.
Ha nincs, a Buriza ad goldot. Ha egyik sincs, kell egy jó elemental sebzésû ij, plussz charmok, jewel-ek.
Skillek (zárójelben cuccokkal) :
--- Strafe - 20 (27)
-----------------------
--- walkyrie - 20 (27)
-----------------------
--- critical strike - 13 (20)
--- dodge - 6 (13)
--- avoid - 7 (14)
--- evade - 3 (10)
--- penetrate - 20 (27)
--- pierce - 4 (11)
---(1-1 pont az elérésekhez)
Stat. (tárgyakkal) :
--- str.- 136
--- dex.- 356 (att. rat.- 10524)
--- vit.- 140 (life - 924)
--- energy - 15 (mana - 267)
Resistek 75%, csak a poison 57%
A Guided Arrowra az 1.10-es patch óta nincs hatással a pierce !
Egyébként már nem Diablózom, több mint 1 éve abbahagytam. B.net-en is csak 3-4 hónapig játszottam.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Na msot itt tartok a nyilas amazonomnál.:
Nem akarom elszurni tehát msot itt tart ok eddig sztem semmit nem rontottam el. Nah azt nem irta le a végigjátszásnál h mikre kell tenni. Erõ,ugyesség stb. ügyességre tettem mert arra tom h kell.
És lehet azt csinálnom hogy a dárdásokre SEMMIT sem teszek? Csak nyil és kész? én ugy szeretném 😊)
"Egyébiránt az alap nyilazással fogunk haladni még nagyon sokáig. Képzettséget tartalékolni felesleges, lehet építgetni a valkür és a GA felé vezetõ ágakat, és a passzívok közül a criticalra is mehet 5-6 pont, megéri."
Mi is az a GA ? 😊))) Már régen játszottam 😄
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Ték 😊
Azt szeretném kérdezni hogy még mindig az 1.11-es patch a legujabb ugye?
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
és nekem is az 1.10 es patch van fent de az a fájl meg 7808 Kb -_-''
ONLY COD4 and WOW 4EVA
szerintem a magyarosítás az 1.09-hez szól.... az nem lehet a probléma?
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Feltettem a Diablo 2 õt... rá az 1.10 es Patch-et... meg krekkeltem az 1.10 es crack -el mert nem indúlt el... De meg akarom magyarítani le is töltöttem hozá be is másoltam... elindítom az eleje magyar mikor nyomok 1 entert kifagyok... :S De fúrcsáltam is mert az alap "Patch_D2.mpq" 7808 KB! A Magyaritás nekem meg 3472 KB... :S Sztem ez a baj :S 😞 valaki tud nekem segíteni??
ONLY COD4 and WOW 4EVA
ONLY COD4 and WOW 4EVA
pl itt legelsõ spear(stoneraven) leirasanal ottvan kiemelve h ladder only
felül válogathatsz az itemek közül
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Feltettem a Diablo 2 õt... rá az 1.10 es Patch-et... meg krekkeltem az 1.10 es crack -el mert nem indúlt el... De meg akarom magyarítani le is töltöttem hozá be is másoltam... elindítom az eleje magyar mikor nyomok 1 entert kifagyok... :S De fúrcsáltam is mert az alap "Patch_D2.mpq" 7808 KB! A Magyaritás nekem meg 3472 KB... :S Sztem ez a baj :S 😞 valaki tud nekem segíteni??
ONLY COD4 and WOW 4EVA