26171
-
Delac #20456 Azért akár a csillagokat is kérheted az égről. Elég sok 30frw circlet esett már, de soha nem bírt rápakolódni a 3 soc. Pedig 8) -
JancsiPapa #20455 Sokan azzal foglalkoznak, hogy csak goldot gambléznak el -
pl egy rare circlet kurva sokat érhet, ha jók a statjai
vagy egy magic 3sox 30 faster run/walk diadem/tiara is full inv+ istet érhet :) -
JancsiPapa #20454 Mikmak (mikro- és makroökonómia)
:( -
#20453 én a gold ból gamblézni is szoktam, jodolgokat lehet ott találni. -
Nuki #20452 Tudni kell szelektálni, b.neten csak annyira kell a pénz, hogyha van csicskád, fel tudd őt éleszteni, és a tárgyaidat megjavítsd néhanapján. -
Nuki #20451 Még jó hogy nem oda jársz, nemes vér csörgedezik ereidben
(attól még van ilyen gazdasági tantárgyatok jól tudom? :) -
JancsiPapa #20450 én is annyiért vettem, de egyszerű kereslet-kínálatot nézz :
sokan keresték, na jó, megrendeljük, de adjuk +1k Huffal többért:)
ha sok embernél hiányzik (+bannolások +új bnetesek stb), akkor meg fogják venni :]
pedig nem is közgázra járok xD -
Mirk #20449 egyébként diablo.350.hu-n a magyar diablo páholyban is fent van egy rakás mod meg hasznos cucc, én ott nézek körül először mielőtt ismeretlen oldalakra mennék -
#20448 ez természetes, de én lusta vagyok tízpercenként beugrani a városba hogy eladjam a cuccokat :) -
Nuki #20447 Enélkül is végig lehet játszani. :) -
#20446 köszi, megtaláltam :)
Giga inventory -
#20445 emberrablás. -
Mirk #20444 de, moddal -
#20443 koé megoldottam :D
az inventory-t nem lehet bővíteni valahogy? :S
olyan kicsi... -
#20442 vagy egy 1.11-es crack-el is megelégednék... -
#20441 hello
valakinek sikerült a tört verziót 1.11-esre patchelni? csak azzal működik a magyarítás :( -
#20440 Azok nem fizikaiak, hanem elemiek. -
#20439 Pont ma voltam bent a Camponában az 576Kbyteban. Magas, jóó magas srác érdeklődött, hogy van-e Diablo II és LoD erre a válasz: Hááát. elvileg lesz, de főnök valami rakták legeldugottam leghátsó sarkából tudta előbányászni és csak az alapjátékot, LoD nem lesz és 4000 Ft körül várható.. Komolyan mondom egyszerübb megrendelni Ebay-en... -
#20438 Állat... pont most kattantam rá lineage-re :S -
#20437 üdv.
a nekro bone armorja hogy működik? mert nekem mondták h csak fizikai dmg-t, absorbál, a fizikai ba beletartozik a cold/light/fire is? -
Nuki #20436 Véégre. Terjeszthetem a hírt hogy újra vehető. :D
Nem fognak az enyémre rájárni (amivel ugyan marha rég játszottam, de az mindegy) :P -
sirdond #20435 méghogy zsebpénzbarát
én jó pár évvel ezelőtt vettem 2990ért -
JancsiPapa #20434 akinek kell :] -
mrkog #20433
Ja-ja. Viszonylag hamar lehet haladni, nekem még abban is szerencsém volt , hogy normális emberekkel futottam össze, és sokat segítettek.
Majd most meglátjuk. -
Nuki #20432 Én anno egy osztálytársammal együtt kezdtem el b.neten, és minimális idő belefécolásával azért (ja és egy kis szerencsével) egész jó kis cuccokat lehet összeguberálni. :) -
mrkog #20431
Hát igen. Most egy ismerősnél megvan a CD, de kölcsönadta valakinek.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Na majd a jövő héten megkapom, és akkor újra játszhatok.
Szerintem akiket ismertem, azok már abbahagyták, egyedül egy kicsit nehéz lesz.
De legalább volt reset, ha minden igaz.
Köszi a segítséget srácok. -
Nuki #20430 A warez crack-et használ. (jól tudom?)
A crackeket legtöbbször felismeri a B.net, éppen ezért kölcsön kell kérned valakitől egy eredeti cédét, és úgy kell feltelepítened, és játszanod...
De amint kivettem a szövegedből, ezt a megoldást kivitelezted volna ha lett volna alkalmad. :) -
Yugioh Fan #20429 ja már tom mi a gond az hogy a 1.11-es patch van fent de feltettem a 1.10-est és minden jó -
Yugioh Fan #20428 ja és eredeti a cd -
Yugioh Fan #20427 hi! vki tudna segíteni abba h mért nem tudok az ötödik pályára menni azokaal a karakterekkel amiket a netről töltöttem ezt írja ki : Diablo II Exception
Unhandled Exception:
Acces_violation (c0000005)
Vki segítsen!! -
mrkog #20426 Persze.
Még jó, hogy a CD-tartót nem dobta ki a csajom!:))
-
JancsiPapa #20425 szal a régi cd-kulcsod az megvan? -
MadJani #20424 Mindegyiket dobhatja, csak kicsi az esély nála. -
#20423 üdv, pindle dobhat df-et, vagy griffont, vagy coa-t, vagy arach ot? vagy ezeket inkább mások szokták dobni? -
mrkog #20422 Sziasztok Srácok.
Lenne egy olyan problémám, hogy én régebben (1 éve) megvettem az eredeti játékot, de a CD-m tönkrement.
Már nem játszottam 3 hónapja, gondolom törölték az acc-mat.
Ez rendben is van, de nem tudtam megvenni még egyszer eredetiben, mert mostanság nem lehet kapni.
Erre letöltöttem egy warez verziót, hátha a saját eredeti kódommal fog menni, de nem enged fel a Battle.net-re.
Valahogy ezt meg lehet oldani, hogy játszhassak, vagy kell vennem még egy új játékot, amit persze nem lehet kapni.
Köszi a segítséget előre is. -
#20421 koszi -
faze #20420 Nem, csak szedj le mellé egy karakter editálót is amivel át tudod pakolgatni a cuccokat. -
#20419 lehetetlen? :) -
#20418 -
#20417 sziasztok. olyan oldalt tudnatok linkelni, ahonnan letolthetnem az 1.10 verziohoz az összes ITEM-et?
koszi