26171
-
Nuki #20536 [megvárom amíg a többiek a segítségemre sietnek] -
#20535 De mikori legújabb? :) -
Nuki #20534 Nem tudom.
Az a melyikben ez bejött :D... szerintem a legújabb, vagy a leújabb előtti 1-el... -
#20533 Melyik patchre gondolsz? Milyen verziószámú? -
Nuki #20532 A nekromanta ezzel új patchel, sinergy bónuszokkal eléggé jó lett csontvázügyileg.
Onnantól *szinte* halhatatlan, amikortól megvan az első hulla :P -
#20531 ...és mondjuk a hammerdin az mennyire esélyes?
A csontik nem túl gyengék egy idő után a necronál?
Nekem vmi olyan kari kellene, ami a főellenfeleket tudja jól irtani, mert a nagy tömegekkel ált. nincs gondom (van érzékem hozzá h. hogyan kell kerülgetni, meg csalogatni), de attól herótom van, ha egy főellenfélnél 30* kell meghalni, mire leverem. -
JancsiPapa #20530 summon necro ;)
raise skeleton 20
skeleton mastery 20
corpse explosion 20
a bal oldali ág kivételével 1-1 pont minden átokra (lowerresre többet is akár)
aztán mehet a clay golemre, bone armorra
többi tetszés szerint
ha vmi nem érthető, szólj, segítek -
Nuki #20529 Bármelyik, kivéve Sorceress-t....
Vele elég nehéz hellen, ha két fára tekkelsz, még akkor is beinthet például az egyik tanácstag, a 3. világban... -
#20528 én a barbárra tippelnék bár elég kezdő vagyok a dologban... -
#20527 Szerintetek single-ben mi a legéletképesebb karakter, ha azt tervezem, h. mindhárom fokozaton végig akarom játszani egyetlen karakterrel?
...Gondolom HC karival meg se próbáljam. -
Nuki #20526 Igen, és a hax-hoz hozzátartozik, hogy ez b.neten illegális. -
JancsiPapa #20525 van vmi hax, amivel lehet
#20524 : duelben hasznos lehet -
#20524 800x600 a maximum sajnos, de gondolj bele, nem is baj, 1024x768-ban már jóval gyarabban kattintanál az ellenfelek mellé, pedig gondolom most is sokszor megesik...
mert ugyebár olyankor "kisebb" lenne minden... -
Urip #20523 Sziasztok. Most szeretnék hosszú évek után rákattanni erre a klasszikus játékra, és csak annyi lenne a kérdésem, hogy tudnék valami nagyobb felbontást kihozni a játékból. Már ha van rá mód. Előre is köszi. -
Delac #20522 Hivatalosan nem is fogod tudni soha foglalatosítani. -
#20521 Nekem a Titán gerelyt nem engedte foglalatositani !Nincs erre valami megoldás? Köszi -
Mirk #20520 csak az a baj hogy egy speed assa 3 skillel bármilyen cuccban leveri a sigonos barbárt:) -
Mirk #20519 mást se rakok bele low lvlen mint zodot:D -
#20518 de ez lov lvl duel, ha belerakok egy zod ot akkor nemfogom tudni használni, meg ez kétkezes fegyver barbárnak is, vagy tévedek? -
Nuki #20517 Igen Zod rúna, ettől elpusztíthatatlan lesz egy tárgy. -
#20516 áááááá ez nem igaz olyan műveletlen vagyok mi az a zod? :D
rúna talán? -
#20515 rakok bele zodot xDD -
#20514 miért jó az eth? egy idő után dobhatod el... -
#20513 barbom lenne low levelen akkor biztos olyan koponya végű kétkezes buzogányt használnék eth kiszerelésben. :)
Bonesnap - Maul -
#20512 csináltam egy lvl 30 as full sigon barb ot duelre, szerintetek milyen fegyvert használjak ami a legjobb low lvl ben? és később high lvl en sword vagy axe, weaponokat érdemes használni? -
#20511 nemszoktam aggodni, csak tegnap h volt ez a topic, azóta kicsit, azér nemlenne jo ha lelopnák az fg imet, vagy az accomról a cuccokat. -
#20510 Amúgy meg nincs rosszabb az örökös aggódásnál. Szard le! -
#20509 "de az akkor jótjelent hogy ,most reggel felkeltem és megvan minden cuccom?"
-én is szoktam úgy ébredni, hogy felébredek, és felemelem a kezem: -jééé egy kéz. van egy kezem! és annyira örülök neki. :-))) -
#20508 értem.
de az akkor jótjelent hogy ,most reggel felkeltem és megvan minden cuccom?
vagy még később is aktiválódhat a keylogger? -
JancsiPapa #20507 semmi sem biztos...
óvatosan a linkekkel, nem véletlen figyelmeztet a jsp mindig -
Nuki #20506 Durielt ketten kell megölni: két portál, és annyit járkálsz amennyit nem szégyelsz -
Mirk #20505 jó persze, én most magatalálós karakterről beszéltem, felszereléssel egyik actboss sem ügy -
Mirk #20504 ugyanazt
nem kell meghalni, még azelőtt hazamész hogy gázos lenne a helyzet -
#20503 nemolyan vészes amugy, én most kezdtem egy barb ot, adtam rá full sigont, és lvl 16 oson simán megöltem, egyszer nemkellett felmenni potionokat vásárolni. -
#20502 most jut eszembe: a hc karakterrel játszók mit csinálnak vele? -
#20501 úúúristen... el is vette a kedvem :S
nekigyürkőzök majd ha lesz hozzá "erőm".
20500: köszi! -
Mirk #20500 ethereal
nem javítható -
Mirk #20499 duriel mindig több nekifutásos
belépsz a lyukba és az első dolgod hogy nyitsz egy térkaput
ütöd amig tartanak a potionok aztán hazamész bevásárolni, megint bemész, nyitsz kaput és ütöd, stb. -
#20498 Ezt miért ide írod?
Egyébként nézzétek mit találtam:
:D
másrészt én vagyok ilyen béna hogy sehogysem bírom megölni durielt? nekromantával se sikerült (jó mondjuk az ilyen teszt karakter volt) és most se sikerült orgyilkossal se. :S még csak meg se bírtam sebezni. -
#20497 üdv.
ma este 7 körül böngésztem a jsp topicjait, és láttam olyat h o bugbelt, bemegyek megnézem, látom link a képre rákattintok, majd behoz vmi oldalt. nemjött be semmi. egyből ki x eltem.
mikor viszaérek a topichoz látom h keylogger, meg ilyesmiket irnak.
azt szeretném tudni hogy ha nemtöltöttem le semmit, akkor ugye nemkaphattam le a keyloggert vagy egyéb rosz dolgokat?
ezután ad-aware val átnéztem a gépet de nemtalált semmit.
amugy tüzfal ment közben és nemjelzett semmit.
de még eddig megvan minden cuccom. akkor ugye nem nemjött le semmi?