Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Így van.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

erx13
tehát annak az esélye, hogy nekem egy set cuccba 1 nél több socket-et rakjon az 0?

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

Okés, délután fent leszek, whispelj meg. Igazándiból a cats a babámra kell, ww baba szóval az ias nem lényeg de a 75 blokkhoz és a gyors futáshoz jól jön, ugyanis tegnap duelleztem egy trapassával. Hiába a nagy lightres hellen (90) és az absorb ha nem tudok elég gyorsan utána futni 😊

sz4bolcs
amúgy mire kell neked cats eye?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
umér én is adok neked cats eye-t 😄😄😄
tstrokera nincs elég stat, és nem vagyok hajlandó vitán kívül másra stat pontot rakni.

Tudjátok azért elég sok a selejtes Bneten. Ma reggel volt egy szabad órám és felmentem, gondoltam veszek egy cats eye amut. Nyitottam eg szobát " N Cats eye O Um" névvel. Komolyan mondom bent volt legalább egy tucat nyomorék, de mindegyik eye of etlich amut hozott. Volt olyan aki elcsalt egy másik szobába, majd miután 4-5 karit végignézett pofátlanul lelépett.
Nevetséges mi zajlik reggelenként.<#wow3>

Ha már inkább chargeolni szeretsz használj thunderstrokeot. Ad egy rakás lightdamet, -15 lightrest, mellé mehet a monarch, bár infys csicska is megteszi.

sz4bolcs
ugyanis jmodom soha az életben nem lesz 😄

sz4bolcs
nem nagyon érdekel, tronban dobálom furyt, még csak 2x halt ki a játék, baalra meg úgyis chargedelek.
Meg thronban is ha közelharcos kedvem van, akkor charged..
volt jó java kesztyûm, 200ed titan 200 ed tgod, egyiket sem tudtam értelmes áron eladni, akkor inkább csináltam egy javazont. van hozzá phoenixem is, de 4* 5/5 jobban nézne ki a bal kezében 😄
Sztetek mennyire érdemes sima monarchba belerakni 5/5 light jewelt?

nalatok is lehalt Kani?

IC7, P4 3.2@4GHz, 2*512/500DDR, X850XT Vivo, Űber moddolt Chieftec Black Dragon by Me RADIO ULTRA: http://scfire-chi0l-2.stream.aol.com:80/stream/1039 \"Aznap őt láttam utoljára anyádban...\"

Baalrun bug miatt lehet vele szívni 😞

sz4bolcs
végre legyártottam a régi nagy kedvenc karakterem, egy javazont. 😊)
80as szinten üt chargeddel 8400 körül. 😊
mindent megvettem hozzá, természetesen nem perfectet, kinek lenne arra pénze, már csak egy jmod hiányzik... álmodj királylány 😄

sz4bolcs
15/30at találtam épp..

Igen, de szerencsére a cube-bal ezt is ki lehet játszani, ezekkel a receptekkel adhat kevesebb socketet is, mint az adott cuccnál a max:

Tal+ Thul+ Perf Topaz+ Normal Armor= socketes armor
Ral+ Amn+ Perf Amethyst+ Normal Weapon= socketes weapon
Tal+ Amn+ Perf Ruby+ Normal Shield= socketes shield

Így pl. ha Enigmát akarsz, akkor nem kell szenvedni, hogy találj egy 3 socketeset, az elsõvel össze lehet hozni. Az viszont fontos, hogy sima legyen az alap tárgy, pl. superiorral már nem mûködik.

15/40? Senki többet? 😊
sz4bolcs
mindebe tiszta (fehér) tárgyba a maximum socketet adja, amit a tárgy bír.
magicbe 1-et vagy 2-t véletlenszerüen, rare-be meg 1-et.
a ruanszavaknál ami fontos az a sorrend, hogy milyen sorrendbe rakod bele a rnákat.

Sas6
ehh akkor ez idõzõs druid nem is tudom... nem lehet télleg vmi jó...
Csak maci meg egy szellem meg tán egy inda és kséz. hát azthittem többen lesznek 😊 NA midnegy köszönöm szépen az infokat. Asszem én egy necromantával fogom akor tolni és a summunos necrot csinálok. Ez egyaltalan nem PVP kari lesz ezzel jatszani akarok 😊 Egy summunos necro sztem egész jolesz 😊 Remélem 😊

envoka
Gyenge karakter nincs. Mindegyikkel végig lehet játszani... Csak gyenge játékos van.
Egyébként úgy ahogy miilann írta, egyszerre farkas és medve nem lehet.

http://sacred2.hu/

miilann
nem

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Sas6
Ahham akor egyszeruen gyenge?😞( Ksözike az infot!

Amugy lehet egyzserre farkasom és medvém is??

envoka
Single-ben, v1.11 alatt végigvittem idézõ Druidával.
De részemrõl ennyi. Semmi kedvem vitázni hogy életképtelen, meg nincs életlopása, stb...

http://sacred2.hu/

erx13
mitõl függ az hogy hány socket-et rak a barbár csávo a cuccomba 5ös aktba? megvan hogy mekkora esély van szintenként? vagy tök véletlenszerû?
a másikdolog knockback hat ilyen fõellenségekre is? vagy csak sima csávókra?
és ha kirakok rúnaszavat akkor ugyebár kapok bonuszokat, de megkapom azt is amit eredetileg ad a kõ? vagy azt nem?

Sas6
Egy olyan druida tud jo és erõs lenni ha megvannak a megfelelõ cuccok hogy csak az idézésekre teszek semmi másra??

Szal semmi tornádo alakváltás meg ienek. ud erõs lenni igy?😊 MErt megtetszett és hát kipróbálnám 😊)

sz4bolcs
"A Callon van 3 barbár harcikiáltás, a Lidlessen pedig egy skill, így azok még erõsebbek. "
-Spiritet már el sem bír szerencsétlen? xDDDDD ez egy jó build.

Más: vkinek nincs véletlenül 15/40-es jewellje? Vagy ha az nem, akkor bármilyen 50-es szintkövetelményû is jó, a cube-bal már tudnék belõle megfelelõt barkácsolni. Cserébe tudok adni szinte mindent, ami a játékban elõfordulhat
GBR1221:
Farkast érdemes fejleszteni, hp-ra és def-re kicsit gyengébb a macinál, de sokkal gyorsabban támad, és kb. ugyanakkorát sebez.
Statok:
str: amennyi a legnehezebb cuccodhoz kell
dex: a blokkolási % legyen vele 75
vit: az összes többi
en: semmi
Skillek:
Werewolf, Lycantrophy, Fury: max, Oak Sage: elvileg ezt is, de korábban bugos volt és 20as szint fölött nem adott több életet, nemtom megcsinálták-e azóta, régen játszottam már
Felszerelés:
kesztyû: a Dracul's Grasp a legjobb, ha ez nincs akkor Immortal King-féle setes is jó
öv: Verdungo's Hearty Cord
csizma: Gore Rider
armor: Arkaine's Valor, Enigma rúnaszavas light armor, vagy esetleg Shaftstop
sisak: Jalal's Mane vagy Vampire Gaze
pajzs: a Stormshield a legjobb, ha az nincs, akkor Whitstan's Guard is megteszi
fegyver: Breath of the Dying rúnaszavas Berserker Axe, a másik kezedbe meg Call to Arms rúnaszavas akármi, a lényeg, hogy 5 socketes legyen + Lidless Wall pajzs. (A Callon van 3 barbár harcikiáltás, a Lidlessen pedig egy skill, így azok még erõsebbek. Átváltasz erre, elsütöd, aztán vissza a Breathre és irány nyírni.)
gyûrû, amulet: Bul-Kathos, Raven Frost, esetleg Manald Heal, amunak meg Highlord's Wrath, esetleg Cat's Eye, de jók a sok életet adó rare-ek is.

Kb. ennyi, ez így nem lehet nagyon rossz. 😊
Rage47
hali
tudom rossz topik, de ez a leglátogatottabb diablo téma..
szal a kérdésem az lenne, hogy tud-e vki vmit a Diablo 4 könyvrõl? mikorra fordtitják már magyarra:S
sz4bolcs
2 barb 3 bo >> ik helm
bo helm delirium >> ik helm 😄

sz4bolcs
enigma >> ik vért
arreat >> ik helm
és így tovább.. 😊

erx13
mondjuk keztyût meg övet el is fogadnám már 😊

erx13
ha valaki talál mavinát akkor tartogassa meg nekem pls 😊

A full IK set szerintem 5 forintot nem ér 😄😄. rúnaszavas cuccokból lehet jó barbárt összehozni. Twista az accom bneten, ha feljössz whispelj rám és én segitek neked összehozni jobb cuccokat.
Sas6
Jaah hát akor ez mégsem anyira jó runaszo :S Azthittem vmi jobb de nem😞 NA midnegy köszi szépen.

Az IK mault meg megnéztem 😊

sanctuary - hátradobja az élõholtakat.

csak venned kéne a fáradtságot, hogy visszaolvasd,h kb 1-2 hete mit írtma ~~

császtok énis nagy dialblós vagyok kivitem minden karakterel csak eddig multi playeron nem tudtam jácani

MSI P6N 650I SLI Core2 Q6600 4gb Kingmax 800Mhz es ram és egy 8800GTX 768 Mb

Sas6
Én ezt a ronaszot szeretném megcsinálni de nem tudom melyik az az OLTALOM aura. Vki segitene megmondani melyi kaz?😊) mert én ien aurát nem ismerek..

Lawbringer

20% Esély 15-ös Sorvasztásra Csapáskor
Level 18 Oltalom Aura viseléskor
-50% Célpont Védelem
+ 150-210 TûzSebzés
+ 130-180 FagySebzés
7% ÉletLopás ütésenként
A szörnyeket örök nyugalomba helyezi (nem támaszthatóak fel)
+200-250 Védelem Lövedékek ellen (változó)
+10 Az Ügyességhez
75% Extra arany szörnyektõl

Sas6
Amugy IK maul-ba mit érdemes tenni??

Sas6
Nem tudom én amiota jatszot nem nagyon találtam :S

Sas6
Értem, fõleg egy barbár torchal 😛

Nah akor örülök h sok jot hallak az IK szetrol😄 AMugy a full IK szet menyit ér?

Amuyg egy 32-es szintû forgoszél vagy mi az azert nem semmi ugye?😛 És egy 15000 körüli def az ezért jo nem ?😊 81-es a barbárom...

Miért ne tudna jó lenni 😊 Természetesen mindennél van jobb, vagyis ha még nagyobb sebzésre vágysz rúnaszavakból összeállított cuccokra lesz szükséged, de azokért a rúnákért sokat kell küzdeni 😊 Visszatérve ik babához: nekem nagyon tetszett, a teljes szett sok kiváló bónuszt nyújt.

erx13
nehéz összeszedni egy teljes mavina set-et?

Sas6
Hihiii meglett az IK set 😊) Jej de jó😄 jeee 😛 Amugy a barbár tud jo lenni az IK szetbe? vagy jobb lennének neki egyedi cuccok?

Sas6
ehh 😛 😄 oks majd iygekszem

Wiseman
ha a terror kulcshoz gyûjtesz még 2 terrort meg 3 hate-et és nem utolsó sorban 3 destructiont, vagyis összesen lesz 9 kulcsod úgy már kaphatsz érte ist-et...<#smile>

Diablo II: It is not a game! It is a job to be done!

Sas6
leszedtem a progit de kcisit még rákel jonnom h mi van😊 MErt azt akarom csak megnézni h egy pUL-t mien esélyel dob de ir ott midnent😄

Sas6
ehh 😊 Köszike a progit majd leszedem én is lehet😊

Amugy a terrorkulcs mit ér?😊

Wiseman
Néla különben messze a legmagasabb az esély mindenki másnál 0,003 % (!) körül van
Ezek persze csak számok,az életem nem bíznám erre a progira, countess lehet elsõre dob egyet 😊
(Nekem a kulcsokat leszámítva 1 éve nem dob értelmeset)

Wiseman
Szia!

Én a Diablo II Lod: Drop Calculator progit használom. E szerint hellen countess esetén a pul esélye:
0,1045314224 %
Ha ezerszer próbálkozol, akkor elég nagy az esélyed egy pulra 😊

Sas6
Amugy hellen emnnyi az esélye arra hogy a countest egy PUL runat dob pl?? menyi % ? 😛

Sas6
Nem tudom mik ezek a tárgyak de szerencséd lehetett 😊) Eléggé széeknek tunnek igy 😊

Nekem msot az IK armor kéne de naoon 😊) Épp tegnap dobott helles andariel egy gheed-es talizmánt ^^

És hellen andarielnéál simán megálja a helyét a barbim de act5-ben még bannak gondok 😊 Nem baj alakul ez 😊