26171
-
Delac #20618 Valaki(k) lemásolta a CD kulcsaidat, és azzal telepítette magának a játékot. Így az accountod nyílván sértetlen, csak épp téged nem enged fel a játék.
Valami ilyesmit el tudnék képzelni. -
Delac #20617 Nem tp könyv kell, hanem csak egy tp tekercs. -
#20616 Hi all!
Lenne egy kérdésem!
Szeretnék kiüríteni egy socketes páncélt! A socketben egy topáz van!
Bele tettem a kockába a páncélt+HEL runát+TP könyvet és hiába nyomom a kocka konvert gombját, nem történik semmi! Vmi ötlet? KANIn nyomom, ott probálkoztam!
Nagyon kellene a help! -
#20615 üdv.
tud nekem vki segiteni?
két napja minden jóvolt, de tegnap reggel fel akartam lépni bnetre és aztirja h használják, a cdkey met, van 3 cdkulcs om, abból kettőt folyamatosan 2 napja használnak, vagy mi, de a 3. kulcs al betudok lépni, és megvan minden karim, és cucc is megvan náluk.
van vkinek ötlete hogy milehet ez? -
sirdond #20614 jah, és jól leugatnak meg lenooboznak és szét spammelik a topikot :(
persze tisztelet a kivételnek, mint pl te is -
JancsiPapa #20613 Ha nincs megoldás, akkor regeljetek a d2jsp.org -on található fórumra
megkeresitek a magyar alfórumot és felteszitek a kérdést
ja és már magát a fórumot át lehet állítani magyar nyelvűre, ne okozzon gondot ;) -
sirdond #20612 hmmm... én is kipróbáltam még délután, de amikor változtatni akartam a képernyőfelbontáson, nem történ semmi, pedig elvieleg akkor kellett vlna átváltania. :(
ugyanezen az oldalon volt még leírás
az utolsó postban a spoiler mögött
http://board.gulli.com/thread/787762-diablo-2-aufloesung-hochstellen/ -
#20611 indításnál hibát ír ki. mindegy, annyit nem ér, nem szenvedek vele. azért köszi -
#20610 jaaaaaa :D
nincs berakva éppen semmi mod. köszönöm a linket, megnézem :) -
sirdond #20609 nagyon gyengusz vagyok németből, de talán ez lesz amit keresel :P
http://www.informationsarchiv.net/foren/beitrag-51874.html -
sirdond #20608 nem úgy gondoltam hogy eredeti,hanem, hogy maga a játék mod nélkül :P
-
#20607 mindegy mert warezom van... -
sirdond #20606 az eredetivel biztos nem, maximum valamilyen moddal -
#20605 lejjebb írta valaki hogy van hozzá vmi ilyesmi... -
sirdond #20604 nem lehet, ne is próbálkozz :( -
#20603 hogyan lehetne 1024x768-ban játszani? :D
kerestem google-ben ilyesmit de csak wallpapereket talál...
[nem pörög a topic :S] -
#20602 köszi! -
Delac #20601 Szerintem érdemes csak egy ágra koncentrálni. A favorizált skillek: frozen orb, blizzard, lightning, chain lightning, fireball, meteor. + az ezekhez tartozó synergiek. Alapvető a teleport + bármikor sokat segít egy static field 1 pontal. -
#20600 varázslónőt milyen irányban érdemes fejleszteni, illetve mely skillekre érdemes pontokat rakni? elkezdtem játszani vele és eddig tetszik de nem tudom eldönteni merre érdemes... -
JancsiPapa #20599 megszüntette a blizz ezt, mivel ki lehetett játszani a gép órájának átállításával :p -
Urip #20598 Nem Vistat hasznaálok, de az az érdekes hogy nekem ezen a gépen már ment a Diablo 2. Nem tudtok valami olyan programot amivel esetleg összeveszhet? -
Delac #20597 Véletlenűl nem Vista-t használtok? Nekem is majdnem hasonló tüneteket produkált, aztán kiderült, hogy az új abalkozó rendszere az AERO akad a Diablo-val. Kompatibilitási opcioknál direkt raktak be egy ilyen lehetőséget, hogy AERO-t kapcsolja ki a progi indításkor. -
#20596 lol.. nem tudom, talán bug? :D -
#20595 üdv.
létezik olyan h egy expired kari egy idő után ujra használható lessz?
mert van egy cuccos karim, 40pgm volt nála, az 1 hónapja kb expired lett. nemcsináltam vele semmit és az előbb mikor cuccoltam, észrevettem hogy ismét betudok vele lépni gamekbe. és nála van a 40pg, ez mitől lett? -
Urip #20594 Hali. Nekem is ugyanez lenne a gondom, csak nekem még plusz levágja a tálcára és hiába nyomok, kirakja teljes képernyőre de max 1 másodpercre. Kipróbáltam már az összes patchet, de nem szuperál. Köszi -
Andrejka #20593 hi
nekem már 2 éve megvan eredetiben többször végigjáccottam
most megjött a kedvem újraraktam és amikor belépnék minden fekete és 1 szürke négyzet van a bal felső sarokban
ezzel mit lehet csinálni? -
JancsiPapa #20592 priviben, engem ezért megbaszarinthatnak :( -
Urip #20591 Sziasztok. Újra nyomulnék a diablóval, de van vele egy kis gond. Elindítom a játékot, és már az intró aladt is inkább az asztal látszik, mint maga a játék, utána meg kiugrál a windowsba. Valami videokari gond lehet? Köszi -
Mirk #20590 én annyiszor telepítettem már a játékot hogy a lod kódját tudom fejből -
#20589 Világos. ;) -
#20588 nem véletlenül. xD -
hááát... ilyet se gyakran látni... -
#20586 de. Most olvastam le a dobozról.. -
#20585 lusta vagyok :D
sokat amúgysem érnénk vele (én leaglábbis nem) mert hiába "eredeti" az alap d2-d, ha a LoD tört nem mész vele semmire. Nekem meg kell a Lod, abban van csak a 2 kedvenc karakterem :D -
#20584 Próbáljuk ki. :D -
JancsiPapa #20581 ezen kurva jót röhögtem, nincs szívem kitörölni :DDDDDDDDDDDD
Kedves kijozu...
szerinted meg fogjuk adni? -
#20580 mert ugyebár csak eredeti cd kulcsok működnek b.neten... -
#20579 bazzeg rád vártunk természetesen tolongani fognak az emberek hogy megadják neked a jópénzért vett cd kulcsukat INGYEN hogy te játszhassál...
elmész te a ********...
vedd meg és játszhatsz -
#20578 hello all!!!
ki adja meg nekem a Battle.net-tel működő alap Diablo 2 CD KULCSÁT???
nagyon fontos lenne plzplz -
laliking #20577 mf-nél számít a karakterszint? ha igen, mennyire?