Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sas6
Aha értem sköziek 😊) Már csa kezt nem tudom hogy honnan tudom hogy egy item normál, exceptional, és elite fajta ? Upgradelni csak a sima fehét itemeket lehet? Azok a normalok?

Mert pl itt van ez:

1 Ral Rune + 1 Sol Rune + 1 Perfect Emerald + Normal Unique Weapon Innen honnan tudom hogy a weapon az Normal? Ez nekem magas 😊

sz4bolcs
nem játszom open bneten és lanon, csak bneten.
Sas6:
ethereal: átlátszó, kisebb követelmény, nagyobb sebzés/védelem, nem lehet javítani.
ungrade:
van normál, exceptional, és elite fajta cucc, ahogy ezt láthatod a battle.net diablo2 oldalán, ha rákattintasz az "items"-re, akkor felül a 2. 3. és 4. menüpont. Az elit cucc azért jobb, mert nagyobbat véd/sebez, de több stat-követelménye van.

Így kell upgradelni -Majdnem legalul.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

nearo
Hello!

Két kérdésem lenne:

Két karom fegyverrel harcoló asa-nak meddig kell fejleszteni a BoS-t, hogy a támadási sebesség maximális legyen?

A BoS hat a Blade Fury-ra is?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Sas6
PLé n erre gondoltam hgy lehet upgadelni?

"Strength: amennyi a kinézett páncélhoz kell. 118 a Guardian Angelhez vagy, aki upgradelve akarja hordani, annak 196."

Sas6
Amugy mit jelent az hogy egy tárgy ethereal vagy mi. az a javitott feygverre gondolok. Egy 500-at védõ armorrol hogyan és mi alapján modnják meg hogy javitott e vagy sem ?😊

Hát Pécs az kicsit odébb van... az a verzió, amit leírtam korábban? Esetleg tcp\ip?
sz4bolcs
azt írták, pécsett még van..

miilann
nem az a lényeg h mennyibe fáj,hanem hogy hol veszed meg,én tavaly nyáron vettem cdgalaxisba de a topikot olvasgatva már nem igazán kapható sehol se .s

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Ha debreceni vagy, akkor meg is oldható a dolog. 😊 Úgy gondoltam, hogy a karaktert, akinél van, vagy egy 1-es szintû karival el lehetne küldeni, a barbárt így akarom én is. Igazából tényleg nem nagyon érdekel, mi mit ér, pl. amiket felsoroltam, azok nekem megérnék ezt a karit. A stashben ilyesmi dolgok vannak még, mint Andariel's Visage, Arachnid Mesh,...
sz4bolcs
akkor hogy adjak stormshieldet? Vigyem le a gépem hozzátok, és csatlakozzak be lanra? 😄😄😄

sz4bolcs
sztem olyan 3 rugó.

Bár... nem lenne hülyeség. Gondolom kell hozzá egy tiszta D2, az mennyibe kerül manapság?
Nem szoktam bneten játszani, csak ismerõsökkel tcp\ip-t, vagy lanban.
Ne mondd már, hogy bneten nem tudsz ilyeneket beszerezni...

Kész... belefáradtam a mf-ba, minden létezõ dolog megvan, csak ami kellene, az nem.<#falbav> Egy kedves ember nem tudna megdobni egy Stormshielddel? Esetleg egy sima Berserker Axe, 15\40? Adok értük egy egész cucckeresõ karaktert, 86-os barbár, 639 %-kal. Komolyan, t***m kivan.<#zavart2>
sz4bolcs
régen tradeltem játékban, tudja valaki, egy clean fire skiller milyen runát / hány istet ér?

sz4bolcs
ha tudod használni, akkor jó üzlet volt. 😊

erx13
nah ma meg volt életem elsõ tradelõs élménye 😊 11pg ért szereztem mavina kesztyût, övet, meg vértet 😄 hogy jo üzlet volt e vagy nem azt nem tom de jo volt alkudozni 😊

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

Sas6
A wartraveller meik?😊) mert nem találom 😛 Pedig az jo kics csuka lehet ám 😊)

És mit ér pontosdan?

repvez
A duell nek mi értelme van?
És hogyan lehet másik act-ba átmenni ha az a küldi nincsen még meg ami ahoz kell.Az elsö végigjátszásnál valaki segitett benne de már nem tudom mi kell hozzá.Valami olyan volt hogy átment a köv. actba és megjelent a quest ikonja és ha rákattintott az ember akkor már át tudott menni.
Csukának wartraveller kell (30-50mf), gyûrû lehet akár nagel (15-30mf) is.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Sas6
Sziasztok nos sikerült megcsinálnom egy egész aranos kis sorcit 😊 A lighting sebzése már 13K 😊 Sztem ez már egész szép.

Nos arra lennék kivancsi hogy már midnen cuccom jo sztem 😊) De már csak valamilyen jó kis gyûru és egy csizma kéne😊) MF-re inkább😊)

Amugy egy +3 to lighting skills amu mit ér?

sz4bolcs
clean az azt jelenti, hogy lehet cubeban luggatni.

Szerintem csak fokozni akarta, hogy nincs kilyukasztva, vagy nincs extra dura rajta.

sz4bolcs
jó, de érted, 15 ed és clean egyszerre.. az hogy lehet? 😊)

sz4bolcs
Én sem vagyok, valami nagy pro, de engem legalább föl lehet világosítani..

nn ^^

sz4bolcs
O 15 ed nonsock clean dusk... 😊)

sz4bolcs
anélkül, hogy tudnád, mi az fg- ez már egy viszonyítási alap.

"Minden napra akad egy hülye" címû rovatomat olvashatjátok 😊

Kreálok játékot "O Botd Cb 413ed" névvel. Emberek jönnek-mennek a szokásos nevetésges és szánalmas ajánlataikkal, az ilyet már fel sem veszem. De azért van olyan aki képes rá, hogy überelje az összes féleszût:
Nézegeti a kardom, erre azt mondja:
-No good.
-Hm?!
Bevágja a Botd Ba-ját az ablakba:
-No 1 hand.
-Fu&@$ߤ÷×$ß<>##>!
Sajnos nem volt elég a cseppnyi agyának a szoba megnevezése 😞

Fg=forum gold. Nem szeretnélek elszomorítani de 2-3 pgemért nem nagyon lehet használható cuccot szerezni.. Gyûjts össze 25-30-at belõle, abból majd vehetsz valamilyen jobb képességû rúnát amibõl aztán már futhatja valami hasznosabb dologra is.

repvez
GladiatiorHUN a Palám neve.Probálkoztam a trade chanelekkel is de amikor megmutatom hogy milyen cuccaim vannak csak kinevetnek vagy mire elolvasnám hogy mit tud egy cucc addigra elmegy a csávo.Azt hogyan csináljátok hogyha van egy csucc és kér érte 2 Pgemet hogy az valoban megér annyit vagy csak átverés.És mennyire érdemes olyan cuccra költeni amit azonnak tudok 45ös szinten használni ?Vagy vegyek olyat ami magasabb szinten lesz csak használhato?
Néztem ezt az oldalt,de itt fg-ben vannak az árak de mi az az fg?
Sas6
Sziasztok egy LOW sorci torch mit ér? Télleg a sorci torchok 4 istet érnek??

erx13
2oldallal vagy egyel visszább van egy leírás bowamára... den.uw.hu cikkeknél van leírás

Strafe max, guided max, penetrate max. Nálam ez a bevált, passzív elkerülõ skillek nagyjából 50% körül vannak, maradék valkyrire megy.

sz4bolcs
találtam egy windforce-ot, csinálok bowamát.

sajnos nem találtam értelmes leírást, még jspn sem. 😞 Valaki fel tudna világosítani egy pvm bowamáról?

sz4bolcs
barbárosan mondva: hüüjjjjj

19/20/8 anni idizve 😊

Inkább 6 😊

sz4bolcs
nem tudom..

Sas6
Értem és egy low ahnoninus mit ér? Kb hány ist?😊

Trade channel.

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

sz4bolcs
mi az accod?

sz4bolcs
ilyenkor megszakad a szívem <#whatever>

repvez
Tudnatok abban segiteni hogy egy 45-ös szintü palához mit kéne beszerezni ill mit kapok 3 pgemért?
Esetleg hogyan lehet beváltani a normal szintu runakat magasabb értéküre?
sz4bolcs
annihilus

sz4bolcs
stattól függ.
unid: 4 hr kb..

Sas6
Amugy az a charm mit ért ami egy helyet foglal és 1 minden képeséghez és 5-10 % -al több XP az a kis charm az mit ér és mi a pontos neve?😊)

erx13
okkes még jobban körbenézek akkor ilyen ügyben...
bár elég sokat nézegetem az oldalt 😊 teccenek a cuccok amik vannak 😊

sz4bolcs
fura, nekem gris sityakba kettõt rak. 😉

erx13: tanulmányozd a battle.net diablo2 oldalát, szerintem annál jobbat nem nagyon tehetsz a témában.
És ha van olyan, ami ott nincs fönt, akkor kérdezz itt!