26171
-
sirdond #25651 tort vagy eredeti?ha tort akkor valoszinuleg rosszul lett letoltve (esetleg megprobalkozhatsz az mpq fajlok atmasolasaval) ha eredeti akkor pedig a bnetes modszer a legegyszerubb -
#25650 Akkor nem tudom.
Mas akkor nem marad mint Since javaslata, bnetre beregeled es onnan letoltod. -
xerxesbreak #25649 persze először kéri d2 cdt aztán kéri a kiegészítőt. d2t beteszem elkezdi telepíteni kéri a kiegészítőt berakom és ott megáll egyfolytában a kiegészítő cdt kéri úgy h az van bent. -
Since #25648 Legegyszerűbb ha beregeled a játékokat battleneten és onnan letöltöd a két klienst (alap dió + kieg). -
#25647 Jo regen telepitettem, de en ugy emlekszem hogy akkor a sima d2 cd-t keri hogy fel rakja am aradek fajlokat. Mielott az expansion felmegy, nekem iylesmi remlik regrol. De javitsatok ki ha tevedek. -
xerxesbreak #25646 hello
ha valaki tud segítsen. felraktam a diablo 2t.
aztán elkezdtem telepíteni a LODt.
miközben telepítem kiírja"please insert the diablo ii cd labelled 'expansion disc." de a kiegészítő cd bent van.
ha valaki tud please help -
sirdond #25645 ha single-ben játszol mod nélkül, akkor az,vagy esetleg nem hell act5-ön próbáltad -
Sanyo34 #25644 Nem tudna valaki segíteni,hogy a d2-ben megszereztem mind a 9űber kulcsot,
de nem működik,mi lehet a probléma valaki tudja?
-
JancsiPapa #25643 nem tudom olvastad-e a patch részleteit, ha van az embernek egy kis agya, akkor ki tudja ezeket kerülni -
#25642 hardveraprón
hmm??! ... -
SlipKnoTiaN #25641 És hol veszel te "fillérekért" szimplán CD-kulcsot, hmm??! -
Trantorius #25640 Lehet letölteni extra karaktereket, vagy a jelenlegieket megváltoztatni külsőleg? -
#25639 jelszavas játék? -
sirdond #25638 nem mindenkinek élete a bnet. néha a haverok közötti lanozgatás sokkal nagyobb élmény,mint a botok spamjai -
#25637 Annak mi értelme van? Filléres áron cd-kulcshoz lehet jutni és nyomatni a battle.net-en -
#25636 Aki esetleg szeretne velünk hamacsin játszani, az nyugodtan keressen meg privátban. -
#25635 dropped out due timeout volt az összesnél -
#25634 De akkor lehet hogy csak annyi volt hogy minden bot frissítette magát úgymond és újracsatlakozott?:)
mert gondolom minden bot ugyanakkor indult mikor megvolt a rendesen működő legújabb verzió -
#25633 nem csak este ledobta az összes botot 300 körüli számozásnál jártak már a runok aztán újraindulak 1től -
#25632 mikor? mert ma reggel mentek simán.
De lehethogy msot megint bekeményít a blizzard?
érdekes volt hogy előző ladderben nem csinált semmit a botokkal. -
#25631 a banhammer újra lecsapott a botokra -
#25630 op d2hut -
sata75 #25629 áthúzol hellre baalrunig, hogy kipróbálhassam?:) -
#25628 op pekah channelen elég jó baalrunok mennek hellen -
#25627 jaja van ott egy két IQ fighter emberke akinek az okoz örömet hogy másokat szapuljon. NEm kell velük foglalkozni, igaz segítséget se nagyon kap az ember. -
sirdond #25626 hun-1
hozza a színvonalt immáron 10 éve,folyamatosan... -
sata75 #25625 unalmamban elkezdtem megint D2-ni. kár volt. a botok még ok azokhoz már hozzászoktam, de a mi a cseten megy... jó esetbe válaszolnak a kérdésre, kérésre, még jobb esetben nem k anyáznak meg buziznak le mielött bármi válasz is érkezne...
no comment, inkább megvárom a hármat. -
sata75 #25624 szerón? Battle.netn:) xillanne néven futok. -
#25623 melyik szerón vagy? -
sata75 #25622 áthúzna vki normálon? -
#25621 remélem -
#25620 normal és nm mér tele van botokkal pár nap és hellt is ellepik -
#25619 bakker egy rohadt hell baalrun sincs -
#25618 Parancsikonnak kiválasztod a tulajdonságait, és a cél mezőbe a "" után beírod, hogy -w. -
sata75 #25617 Nem emlékszem már rá, hogyan lehet ablakban futtatni a D2-t? -
SlipKnoTiaN #25616 Díjaznám énis a január 17.ét de inkább jöjjön tavasszal mint h téll az legyen amit béta alapján olvasgattam: h a demon hunter látványos de gyenge, míg a wizard valszeg a legdurcább az 5 karii közül. Nem örülnék neki ha nem lenne meg a balansz a karik között. :)
De adja az isten h már január 17.én olyan állapotban legyen h csak ámuljunk. :D -
EnxTheOne #25615 Ezért kell jelszavas game. :D
Utoljára mojomancer csináltam. Fun volt. Löttem egy dim visiont, és senki nem támadt engem vagy a társaim. Pvpbe nem volt sok értelme, mert mindenkinek enigmája volt, pedig volt maxos clay golem , és decepfry. :D -
#25614 bothelyzet változatlan, tele spammerrel -
sata75 #25613 adná az ég, hogy igazad legyen, de hivatalos megjelenési dátum még nincs. -
#25612 Ha minden igaz január 17-én jön, ami nem rossz végülis, talán addigra a vizsgákkal is végzek :D