26171
-
remenyke #25691 mi az a mod, es honann lehet letolteni hogy mukodik, legyszi segitsen valaki....
annyira elmenta kedvema dologtol mikor oszgeyujtottem azokat a kulcsokat es nem mukodik a dolog... -
sirdond #25690 single-ben amúgy sem működik az über quest
valamilyen mod kell, pl plugy -
remenyke #25689 az az egyet meg nem, baal van mar csak hatra hell fokozatbol, az osszes tobbi kuldi kesz, gondoltam eloszor megcsinalom a kulcsos dolgot...
ezek szerint eloszor teljesen vegig kell vinni hellt?
alakvalto macis druidaval vagyok, eleg siman megy a hell 1.13 alatt... bar mig rajottem hogy osszam el megfeleloen a skilleket azt hittem megoregszem.. -
#25688 hellbaalt megölted? -
remenyke #25687 iegn single-ben jatszom. tehat akkor nincs mod arar hogy megszerezzem az unique charmot? -
sirdond #25686 single-ben próbálod? mert,ha jól emlékszem, az über game csak battle.net-en működik.
ha single-ben vagy,akkor használnod kell valamilyen mod-ot -
remenyke #25685 udv , lenne egy kerdeesem
oszegyujtottem a 3-3 kulcsot key of hate, key of distruction es key of terror, hell fokozaton meg akarom nyitni a kapukat hogy a uber boszikat legyozzem az utolso fejezetben...
de hiaba pakolok be 1-1 kulcsot mindegyikbol a harodic cube-ba utanna transmute...
nem tortenik semmi..
mi a teendo? miert nem mukodik a dolog? -
dexkill #25684 20 oaksage
20 tornado
20 hurrican
20 cyclone armor
1-20 twister
1 arctic blast
1-1 Raven, spirit wolf, dire wolf, grizzly
használj minél több all/druid skill-t adó itemet és nm act2 offensive mercet.
ha sok enemy van akkor spirit wolfokat idézz, ha csak egy nagy (act boss) akkor grizzlyt. hurrican és oak legyen mindig, és tornadoval támadj ezerrel. -
#25683 oak sage vagy valami ilyesmi?!:D -
#25682 fissurét maxold mindenképp, az a legjobb, meg ami ahhoz ad %damot, azt is
meg szerintem érdemes egy olyan idézős cuccra rakni egyet ami lifehoz ad -
SlipKnoTiaN #25681 Vki játszik/játszott valaha elementális druidával??
Ha igen tudna adni pár tippet, mert most kezdtem el egyet szingliben. :) -
#25680 Hát nem tudom akor nálad mi a probléma de ha ezt végigcsinálod:
Hogyan futtathatom a Diablo II-t Windows Vistán?
Indítsd el a Diablo II.exe fájlt. Körülbelül 2 másodperc után meg fog állni.
Indítsd el a Game.exe fájlt. Ez is meg fog állni 2 másodperc múlva.
Ezután indítsd el a D2VidTst.exe fájlt. Ez elindítja a videokártya tesztjét, de kb. 10 másodperc múlva a Diablo II betöltése is folytatódni fog.
Ezt minden egyes elindításkor meg kell tenned, de ezután a játék tökéletesen működik (az Alt+Tab is).
és mégse megy rendesen akkor csak azt tudom javasolni hogy szedd le tényleg bnetről iso-ban (valójában egy exe file lesz ha jók az emlékeim) és azt telepítsd fel. Azzal semmi gondod nem lehet. -
#25679 ezért irtam,mert igy csinálja nekem ezeket a grafikai hibákat .
elindul a játék,de kevés a szinmélység és a szinek is torzak. -
#25678 20 hozzászólást visszaolvasol és megvan a megoldás. pont én írtam az egyiket -
#25677 tudna valaki segiteni?
feltettem a dio2+lod kombót 1,13c patchel mindegyiket, win7 64bit társaságában és mikor rákattintok az inditásra látszólag nem történik semmi,majd5-10 perc után egyszercsak beadja a játékot,de mindengéle inverz pár bites szinmélységgel.
Mit kéne állitani , hogy megjavuljon a kinézet és gyors legyen a betöltés?
Az exéét átállitottam XP SP3 as kompatibilitás modba,de semmi változás.
Egy toshiba satelite l750D-16K-n futtatnám, minden driver a legfrissebb -
sirdond #25676 én a kelpie snare-t imádtam mindig az mf sorcommal. elég underrated, annak ellenére, hogy bossok ellen (is) brutális. sokan azt hiszik használhatatlan ezért tök olcsón adják. pedig egy eth high ed-es upgradelve nagyon jó damage-t produkál és még life is van rajta.
másik nagy kedvencem az obedience volt :) -
EnxTheOne #25675 low lvl duel. :D Arrol nekem a lvl 9/lvl 18/lvl 49-esek jutnak az eszembe. :D Lvl 49-eseket +12 skillel se tudtam sebezni érdemben. :D -
Terence007 #25674 Hát igen, régen csináltunk haverokkal low lvl dueleket, azok voltak a legizgalmasabbak... Meg mikor többen elindítottunk egy karaktert és volt x órányi idő a fejlődésre külső segítség nélkül, aztán az idő leteltekor aki ahol áll és ment a pvp körbe, régi szép idők... -
EnxTheOne #25673 Bossok ellen clay golem és decepfry. Mozdulni se tudnak. :D
Pvpben is jó lenne, csak duel gameben nem müködik mert már szinte csak a keménymag játszik. Magyarul évek óta a duel gameben a játékosok 99%-nak übergigahigjtech cuccai vannak. :( -
#25672 ment privi -
#25671 Nem, single-ben, meg időnként hamachin multizunk, ha összejövünk páran. Nincs eredeti kulcsom. -
#25670 bneten tolod? -
#25669 Értem, ezek szerint rosszul emlékeztem. Köszönöm a gyors választ! -
#25668 bossokra nem hat, de attól még nem szar -
#25667 Sziasztok!
Egy gyors kérdés: a cold damage lassítása működik act bossokra is? Egyik barátom meg akar győzni, hogy cold damage szart sem ér, mert bossokra nem működik a lassítás.
Nem játszok túl sokat, bossokat sem szoktam runolni, de valahogy úgy rémlik, hogy bekékülnek és lassulnak rendesen, ahogy kell, de most kicsit elbizonytalanodtam.
Azt tudom, hogy a freeze nem működik.
(Mondjuk alapvetően nem értek egyet ezzel, hogy csak emiatt már az egész cold damage szar, de most nem is ez a lényeg.) -
#25666 valaki tud segiteni egy kicsit
Ujra fel szeretném tenni a játékot kis idötöltésnek meg mig kijön a 3as mi az utolsó patch és mi a telepitési sorrend
Megvan az alap +LOD is .
Win7 64biten minden menni fog? és régebben olvastam valami patchrol ami megnöveli a felbontást azt hogyan kell használni és honnan tudom leszedni ? -
#25665 igen ez is egy jó megoldás. A másik gépemen nekem is ez volt:) -
#25664 En battlenetrol leszedtem az instalert, es semmi problemam nincs. (vista 64bit) Tovabba akkor mar play cd-t sem keri. -
#25663 Nekem is ez violt a problémám régen de sikerült megoldani és simán indult utána. A megoldást a d2jsp oldalon leírva találtam meg de leírom ide is. Nem gond hogy vista win7 32 vagy 64 bit elvileg igy mennie kell. NEkem 64 bites win7 en müködött.
Hogyan futtathatom a Diablo II-t Windows Vistán?
Indítsd el a Diablo II.exe fájlt. Körülbelül 2 másodperc után meg fog állni.
Indítsd el a Game.exe fájlt. Ez is meg fog állni 2 másodperc múlva.
Ezután indítsd el a D2VidTst.exe fájlt. Ez elindítja a videokártya tesztjét, de kb. 10 másodperc múlva a Diablo II betöltése is folytatódni fog.
Ezt minden egyes elindításkor meg kell tenned, de ezután a játék tökéletesen működik (az Alt+Tab is).
Annyi hozzáfűzni valóm van hogy nekem csak egyszer kellet ezt megtenni és nem kellet minden indításnál megcsinálni. Ezek után tökéletesen futott teljes képernyőne és nem kellet ablakoznom, teljesen jó volt ALT+TAb stb.
Egy próbát megér. -
JancsiPapa #25662 Próbáld rögtön ablakból indítani, sajnos az újabb gépeimen nekem sokat szenvedett egy teljes ablak -
Lord Baal #25661 Sziasztok!
Hátha tud nekem segíteni valaki. Felraktam a Diablo 2- kieggel együtt, működik minden, csak egy a probléma: nagyon lassan indul el (4-5 percet kell várnom mire elindul, a feledatkezelőben egyszerre 2 game.exe fut). 32 bites win7 alatt 4 magos AMD procival és ATI 4670- es kártyával, 4 giga rammal próbáltam. Kompatibilitás se oldja meg, és a játék fel van peccselve 1.13- ig. -
#25660 A rakanisos linket lehetne cserélni erre, nem? -
andorr1984 #25659 Én szívesen játszom, én ma kezdtem újra. Meglátjuk, mennyire tudok megint belemerülni úgy, mint régen.
Az accom: andorr -
#25658 Üdv.
Játszik még vki bneten? Én tegnap kezdtem el megint, ha valakinek van kedve játszani akk vegyen fel. Accom: toth007 -
#25657 up -
festina #25656 Hali mindenkinek!
Van egy nagy problémám....:S nem tudok játszani a Diabloval mert valami miatt azt írja ki amikor csatlakozni akarok hogy nincs internetkapcsolat és a modennel valami baj van.... tudtok segíteni? Előre is köszönöm! -
sirdond #25655 igen,többek közt az is van benne -
Sanyo34 #25654 Mármint az a kulcsos dolog van plugy-ban? -
sirdond #25653 az az igazság,hogy én sem vagyok otthon single mod téren.
azt tudom,hogy plugy-ban van ilyen funkció,szóval szerintem azzal próbáld -
Sanyo34 #25652 Igen single-ben játszok,de akkor biztos nem modba,mert az nekem nincs
Esetleg tudnál nekem segíteni abba?Mert nem nagyon vágom azt a részét
Köszi szépen