Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem 600 mf-fel szarabb cuccokat dob, mint 250-nel. Szinte csak fehér cuccot dob így...
jó cucc találás nem mf-mennyiség függõ.
Elég belõni kis mf-fel úgy, hogy gyakran dobjon unique cuccot, azt annyi.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
nem akarok konrkét neveket mondani, de kezdõbetûket, szótagokat igen: CD-Galaxy, Fukar, Media márkt, stb... 😛
Hackelt szériál van sajnos és ismerek is olyat aki így SC-zik B.Neten. :\
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Remelem lehet még kapni a D2-t😊 Pesten venném meg. De az utobbiak azt irják h már nem lehet kapni 😞
sajnos elég sokan vannak, akik még ezt a 2000 körüli összeget is sajnálják, és hackelt seriallal nyomulnak :\
Majd szerdán lehet megveszem onnantol ugy vigyázok majd rá mint a szemem fényére 😄
Amugy amilyen szegény leszek akor szivesen elfogadom ha valaki megszán <#vigyor2>#vigyor2>
Akkor szerintem azonnal meséld el nekik a példád nehogy úgy járjanak mint te.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
sztem sorba bannol mindekit mhval..
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Igy kiprobaltam én is mert igy elvégre sokkal könnyebb haladni andariehez pl eljutni 😊
De hát ba*hatom... Pont engem kellet kiszurni... Nah midnegy. Majd lehet megvbezsek vmikor ujra a D2-t. Nem tudom még. Onnantol meg már vigyázok..
Egy csomo jo cuccom is volt..
Pedig csak épp hogy kiprobaltam azt a rohadt maphack-et... Háát ez kész...
IC7, P4 3.2@4GHz, 2*512/500DDR, X850XT Vivo, Űber moddolt Chieftec Black Dragon by Me RADIO ULTRA: http://scfire-chi0l-2.stream.aol.com:80/stream/1039 \"Aznap őt láttam utoljára anyádban...\"
Mi az, hogy "reanimate as returned"?
Ha ez a tárgy tulajdonsága: "10% Reanimate As: Returned", akkor 10% eséllyel a megölt lény csontvázként újjáéled az oldaladon.
Ha itt kilépsz, akkor ugye 2 hullán vannak cuccok, a program ebbõl az értékesebbet tartja meg (aranyban értékesebbet).
Nem kell aggódni, szimplán oda kell figyelni, hogy ne halj meg többször, ne hagyj 2 olyan hullát, amin cucc van.
Sztem ami eltûnik emiatt az dupeolt..
de ez személyes vélemény, mások majd megmondják a frankót.
mondjuk 10 str kell még ahhoz, hogy egy war travelert tudsz viselni, nem raksz str-re, hanem fölraksz a nyakadba egy 10 str-es amuletet, fölhúzod a war travelert, mert így már rádmegy, az amuletet meg kicseréled olyanra, ami már nem ad 10 str-et, de war travi miatt így is meglesz a 10 str, ami saját maga viseléséhez kell, mert a war travi +10 strt ad.
Ilyenkor ha meghalsz, nem tudod fölvenni a cuccod, csak a stashbe, ha ott van helyed.
Én már hallottam olyat, hogy tûnt el ilyen miatt vlakinek tárgyra.
ténleg létezik olyan h str bugnál, ha behalsz néha eltünnek cuccaid?
Amugy képzeljétek act 1 be meek a countessthez és az egyik ládában volt egy occolus 😄😄😄😄 de jóó 😛P sztetek mennyi esélye volt ahhoz h az a láda egy ocolust rejt ?😊
Nehézségi szintet hogyan leget váltani majd?
nézzünk egy példát:
egymás megfelelõi:
Quilted Armor - normal armor
Ghost armor - Exceptional Armor
Dusk shraud - Elite armor
Ugyanúgy néznek ki... csak más védelem, és nagyobb szintkövetelmény értelemszerûen növekvõ sorrendben normaltol eliteig.