Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
szerintem az..
nekem 600 mf-fel szarabb cuccokat dob, mint 250-nel. Szinte csak fehér cuccot dob így...
jó cucc találás nem mf-mennyiség függõ.

Elég belõni kis mf-fel úgy, hogy gyakran dobjon unique cuccot, azt annyi.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

vigyori14
és passive skill eknél érdemes ezekre 1 et rakni:dodge, avoid, evade?

Sas6
Amugy B.Net-en emnyivel nagyobb az esélyünk h jobb cuccunk lesz mint single-ben? Ugyértem h B.Net ent nagyob MF unk van alapbol?

Sas6
Jah a minusz?? Azthittem h vmi elvan írva ugyanis még sosem találkoztam minuszos tárgyal...

ias, lifeleech mellette szól, viszont mana/life, damred, mf a shako mellett. És ne felejtsd el a -30 firerest andynál.

Sas6
a pontokat nem tudom h h kell de sztam a Andariel's Visage jobb neki. Szerintem!

Sas6
Amugy igy utolag már mindegy de megkérdezem. A sosomnak volt 512 MF-je és az sztetek is pazarlás lett volna ha a ocolusba beleteszek még egy ist runat?

vigyori14
javazonnak passive skill eknél érdemes vmeikre rakni 1 pontot? és shako vagy Andariel's Visage jobb neki?

Ez nem olyan reklám, írd ki nyugodtan. Segíteni akarsz, nem reklámozni.

Sas6
Értem😊 Mjd szétnézek😊 köszzike

türelem rózsát terem ^^
nem akarok konrkét neveket mondani, de kezdõbetûket, szótagokat igen: CD-Galaxy, Fukar, Media márkt, stb... 😛

Hackelt szériál van sajnos és ismerek is olyat aki így SC-zik B.Neten. :\

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Sas6
Ehh. van olyan is hogy hack-elt serial? Nem is tudtam...

Remelem lehet még kapni a D2-t😊 Pesten venném meg. De az utobbiak azt irják h már nem lehet kapni 😞

jó ezt hallani, hogy valaki az újravételrõl gondolkodik 😊
sajnos elég sokan vannak, akik még ezt a 2000 körüli összeget is sajnálják, és hackelt seriallal nyomulnak :\

Sas6
Hát most már énsem fogok 😄

Majd szerdán lehet megveszem onnantol ugy vigyázok majd rá mint a szemem fényére 😄

Amugy amilyen szegény leszek akor szivesen elfogadom ha valaki megszán <#vigyor2>

minden csak idõ kérdése, én sose mertem ilyen csít-dolgokat használni, se diabloban amig játszottam, se starcraftban 😛

Sas6
Õk még nem buktak le. Szoltam nekik onnantol már csak az ö dolguk h hasznajak e vagy sem..

Az más, hogy ilyen közeli-ismerõs féle.. 😊
Akkor szerintem azonnal meséld el nekik a példád nehogy úgy járjanak mint te.

erx13
lenne valakinek elado mavina sapessza?

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

Sas6
Személyesen nem láttam csak mondták. És eléggé jo haverom szoval elhiszem.

Azt te láttad személyesen hogy õk használják?

Sas6
Hát sajna😞( na midnegy😞 Ha tudtam volna h ez lesz odaadtam volna a cuccaim akinek kel😊)

Ejnye.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Sas6
Hát nem tudom. 2 haverom is hazsnalt de õk még mindig játszanak.<#rinya>

miilann
mi az hogy pont téged kellett kiszurni?
sztem sorba bannol mindekit mhval..

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Sas6
Azért MH-ztem mert hallottam már h neki ien jo mh-ja van neki oylan jo és semmi baj nincs. Kipróbáltam én is mondom msot ha nem mondom el senkienk csak nem jönnek rá... Meg azt halottam h van egy program ami ezeket szûri ki de már rég volt bekapcsolva.
Igy kiprobaltam én is mert igy elvégre sokkal könnyebb haladni andariehez pl eljutni 😊

De hát ba*hatom... Pont engem kellet kiszurni... Nah midnegy. Majd lehet megvbezsek vmikor ujra a D2-t. Nem tudom még. Onnantol meg már vigyázok..

Egy csomo jo cuccom is volt..

Minek mhzni, nem értem...Amikor hallottam, h 100% biztonságos, akkor volt fenn nekem is... Na de mióta megint elkezdtem (december), semmi csit...Még hardcoreban sem kellett...

Sas6
<#idiota><#idiota><#idiota> Akor ez szívváás

Pedig csak épp hogy kiprobaltam azt a rohadt maphack-et... Háát ez kész...

ez egy kurva nagy BANN <#idiota>

IC7, P4 3.2@4GHz, 2*512/500DDR, X850XT Vivo, Űber moddolt Chieftec Black Dragon by Me RADIO ULTRA: http://scfire-chi0l-2.stream.aol.com:80/stream/1039 \"Aznap őt láttam utoljára anyádban...\"

Sas6
Ehh ez meg mi :S

Sas6
eh 😊 király ksözike 😊

Tomb reaver asszem, elite polearm.

Sas6
hmm. van ilyen tárgy ? 😊 mi a neve?😊

Mi az, hogy "reanimate as returned"?
Ha ez a tárgy tulajdonsága: "10% Reanimate As: Returned", akkor 10% eséllyel a megölt lény csontvázként újjáéled az oldaladon.

Sas6
valakinek van valami jó kis MF ring je?😊 ami 30-nal többet ad?😊 mert vagy 2 30- as MF ring em 😊 de ha vmi jo mf cucca van az is johet😊 bár sztem a mostaniaknal nem elsz jobb 😊 inkabb ring ami kell 😛

vigyori14
titant fogok használni, ahoz 25str kell, és alap 20str em van, ha berakok vmit ami ad 5str-t, utánna kiveszem akkor nemfogják látni, de pl thundergood hoz 110 str kell, akkor ha rakok erõre látható lessz a titan, és a többi cucc is?

vigyori14
aha értem akkor majd vigyázok rájuk, amazonnak ezeket kell maxolni?: power strike, charged strike, lightning strike, lightning furi, ezeket szoktál a javazonok maxolni? és mikre érdemes még tenni passiv skill ek közül?

Amiért eltûnhet, az azért lehet, hogy 2x halsz meg - második hulládon ott lesz a cuccok egyik része, amit fel tudsz venni (amu, ringek mindig felmennek rád ugye), az elsõn meg a bugolt, nehezebbek.
Ha itt kilépsz, akkor ugye 2 hullán vannak cuccok, a program ebbõl az értékesebbet tartja meg (aranyban értékesebbet).
Nem kell aggódni, szimplán oda kell figyelni, hogy ne halj meg többször, ne hagyj 2 olyan hullát, amin cucc van.

sz4bolcs
amúgy elvileg nem tûnhet el emiatt tárgy, mert amég nem tudod fölvenni a hulládból az összes cuccot, addig aa következõ játékban ott lesz a kezdõhelyen a hullád.
Sztem ami eltûnik emiatt az dupeolt..
de ez személyes vélemény, mások majd megmondják a frankót.

sz4bolcs
str bug az, amikor egy tárgy saját maga adja a viseléséhez szükséges str-t.
mondjuk 10 str kell még ahhoz, hogy egy war travelert tudsz viselni, nem raksz str-re, hanem fölraksz a nyakadba egy 10 str-es amuletet, fölhúzod a war travelert, mert így már rádmegy, az amuletet meg kicseréled olyanra, ami már nem ad 10 str-et, de war travi miatt így is meglesz a 10 str, ami saját maga viseléséhez kell, mert a war travi +10 strt ad.
Ilyenkor ha meghalsz, nem tudod fölvenni a cuccod, csak a stashbe, ha ott van helyed.
Én már hallottam olyat, hogy tûnt el ilyen miatt vlakinek tárgyra.

Sas6
Én ugytudodm hogy csak akor tunnek el acuccaid ha harcore karakter vagy.

vigyori14
eltudja valaki magyarázni hogy mûködik ez az str bug? én most kezdtem egy amazont, ugy jo ha rakok str re hogy 50 legyen és utánna meg majd torch és ani adja a többit, 75 str lessz igy, és akkor már elbírok pár cuccot ami sok str-t ad, jo ha ígycsinálom?
ténleg létezik olyan h str bugnál, ha behalsz néha eltünnek cuccaid?

Sas6
Aham értem. Hát de én sztem ezt az upgradelést kihagyom egyelore... 😊) Nem értem😊

Amugy képzeljétek act 1 be meek a countessthez és az egyik ládában volt egy occolus 😄😄😄😄 de jóó 😛P sztetek mennyi esélye volt ahhoz h az a láda egy ocolust rejt ?😊

Ha megölted Baalt normon akkor már csak a night játékokat fogod látni.

A defje iszonyatosan meg fog nõni, kb 8xx-1xxx lesz. Amut nem lehet uppolni.

repvez
És hogyan lehet a kari is nightmare-es ugy hogy nem én csinálom a servert?Mert a kari difficultinal azt irja hogy normal.Én azt hittem majd ugy lesz mint szinglében hogyha végigvittem akkor megkérdezi hogy akarom e nehezebb fokozaton ujrakezdeni.
Sas6
Aham értem. És pl ha a Vipermagit upgradelem akkor milyen bonuszokat ad? 35 res nél többet ad ? És az amuletteket mivel lehet upgaradelni?

Valószínûleg azért lesz negatív a resed mert nem normal, hanem nightmare fokozatú játékba lépsz be. Ebbõl kiindulva úgy gondolom, hogy nighton csak act3-ig jutottál még el. Ha nem tudsz belépni tp-be az azért lehet, mert vagy nincsenek partyban veled, vagy elõtted végeztek egy questtel amire neked is szükséged lett volna a továbbjutáshoz. Nehézségi szintet az új szoba kreálásánál tudsz beállítani alul.

repvez
Az mitöl van hogy negativ lesz a resistance értékem egy játékban de ha én csinálok servert akkor minden rendben van.És amikor én csinálok servert akkor mind az 5 act-ba tudok menni ahol már jártam az elözö végigjátszásnál de játékba csak act3-ig.És van hogy act3-nál bár mindegyik quest fel van véve mégse tudok belépni a townportal kapun amit másik játékosok csináltak.Most normalon megyek
Nehézségi szintet hogyan leget váltani majd?
Vannak olyan tárgyak igen, amiket megérhet uppolni. Legtöbbször a perfekt értékekkel ellátott except uniqueokat szokták (pl.: vipermagi 35 res, gore rider 200ed, stb.).

Sas6
Hát ok nekem ez naon magas... Amugy tárgyakat érdemes upgradelni? Megéri?

sz4bolcs
unique és rare cuccot lehet upgradelni.
nézzünk egy példát:
egymás megfelelõi:
Quilted Armor - normal armor
Ghost armor - Exceptional Armor
Dusk shraud - Elite armor

Ugyanúgy néznek ki... csak más védelem, és nagyobb szintkövetelmény értelemszerûen növekvõ sorrendben normaltol eliteig.