26171
-
Aspyrin #20698 Semmi trükk nem volt, épp ezért csodálkoztam erősen. Csak azt bánom, hogy előtte letöröltem 7 karit. -
JancsiPapa #20697 Meg lehetett bugolni azzal, hogy visszaállítottad a géped óráját, erre rájött a blizzard és jobbnak látta, ha megszünteti ezt az egészet.
kiírja, h lejár, de nem fog. :] -
#20696 ahhoz ott vannak a videók ;] -
Delac #20695 Láttam már magyarított d2-t, hát azt se tudtam hova kapkodjak miker esett valami, azok a magyar nevek OMG :S -
#20694 delac: tényleg nem, én is értettem angolul, csak a sztori nem volt teljesen tiszta, meg egyszerűbb így kiválogatni mely droppokat vegyem fel.
Mirk: én ismerem, sok hasznát is vettem :) -
Mirk #20693 nem ismeritek a diablo páholyt? van ott magyarítás, meg minden más is -
Delac #20692 Ne vicceljetek már, nem olyan nehéz a nyelvezete. Angolul illik tudni ha akartok boldogulni ;) :P
/ Prédikálás OFF / -
strebacom #20691 -
#20690 pl itt
Innen a bal oldali menüsorból "munkáim", utána pedig észre fogod venni a nagy "diablo2" feliratot. Ha jól emlékszek, pár éve én is innen szedtem le. Azt nem tudom, hogy még most is működik e.
Amúgy magyarosításokat itt találsz nagy számban: http://magyaritasok.hu/ -
#20689 nem tudom már én sem honnan szedtem le... :/ -
strebacom #20688 Én is kerestem, de nem találtam azért kérek itt segitséget, adj már egy linket légyszi!!!
Köszi!! -
ricsa008 #20687 sziasztok
nincs valami cucc amivel magasabb felbontást lehetne kihozni a játékból? -
#20686 a google-ben ^^
én is ott találtam... van ugye egy gagyi magyarítás amihez kódot kell kérni de azt feltörték és megvannak a fájlok valahol összecsomagolva... nekem is meglett ^^ -
sirdond #20685 visszaállítottad géped óráját? XDDD -
strebacom #20684 Magyarosítást hol találok ami müködik is???? -
Aspyrin #20683 Hosszú idő óta újra feltettem a játékot, már csak puszta kíváncsiságból. Természetesen a karaktereim már rég lejártak, de miután töröltem hetet a nyolcadikkal megpróbáltam belépni.. És sikerült!
Kicsit mérges is vagyok, de elégedett is. Az más kérdés, hogy történhetett meg ez? -
Peetor #20682 Kösz a segítséget Requiem88 és Nuki. A player 8 már működik, ezen kívűl bármilyen számot írok a player után ugyanúgy player 8-ra áll át. AMúgy találtam egy 32 players mod-ot , de az csak 1.09D-el patchelt játékon fut, az 1.11b-hez nem találtam. Újrakezdeni nincs kedvem teljesen alap játékkal, szóval be kell érnem a player 8-al. Ha felranám a 1.09D patchet az 1.11b-s karakterem nem lenne használható sztem. -
Nuki #20681 Igen, azt.^^
Esetleg próbálkozz még úgy, hogy amikor föltelepítetted, még Patch-eket se raksz föl. Ahogy feltelepíti magát a játék, egyből úgy játszol player99-el. -
#20680 a "csupasz" alatt moddolás nélkülit értesz? ki kéne próbálnom ^^ -
Nuki #20679 Ha csupaszon felteszi a D2 expansion-t akkor a /players 99-nek is működnie kell... (vagy amennyit beírsz?) -
#20678 a players 8 biztosan működik... entert lenyomod, beírod: /players 8
a 32-t pedig csak valami progival lehet behozni asszem -
Peetor #20677 Szevasztok!
1.11b patch alatt működik a 8 players mod vagy a 32 players mod? Ha igen akkor hogyan, ha nem akkor melyik patchel? Biztos van válasz a kérdésemre itt a fórumban , de nem működik a keresés vmiért. :( Aki tudja az kérem válaszoljon, előre is köszönöm!
-
sirdond #20676 Volt itt valamikor egy progi belinkelve, single playerhez kellene, karakter teszteléshez. Olyan amiben vannak Ladder only cuccok is,meg minden. valaki meg tudná mondani hogy melyik progi volt az? -
strebacom #20675 Láttam a neten 2 féle verziót is mlyik a jó és van-e hozzá magyarosítás??
Köszi a segitséget elöre is... -
#20674 van, pont most kaptam havertól egyet
plugy-nak hívják -
#20673 Van valami olyan progi, ami azt emulálja offline dionak, single playerben, mintha ladder lenne?
Szal, hogy ott is lehessen gyúrkálni a rúnákat zod-ig, legyenek azok a rúnaszavak és unikok, de legfőképp meg lehessen ütni az übereket? -
#20672 ja... :S -
#20671 gáz :) -
#20670 sajnos így is csinálja :S
azt hiszem a csontik akasztják meg. így jobban belegondolva, régebbi karaktereimnél (sorci, druida) nem csinálta. -
#20669 eddig nem tapasztaltam a hibát... kíváncsi leszek később fogom-e -
#20668 Na, így jó? -
#20667 jah tényleg köszi -
#20666 azt nem tudom... diablo2 könyvtárban valami vidtest exe vagy ilyesmi, azt kell futtatni. -
#20665 ezt hol állíthatom be? -
#20664 Próbáld meg d3d helyett a directdraw üzemmódot vagy mi. :) -
#20663 szerintem rendben van, ha az új játékoknál nem csinál ilyesmit akkor nem hiszem hogy azzal lenne gond. -
sirdond #20662 Hűtés rendben van a házadban?
Nézz egy videokártyahőmmérsékletet, mikor lefagy és újraindítottad
bár ez csak tipp :D -
#20661 senki semmi ötlet? :/
ne az enyém legyen már az utolsó 3 post ^^
-
#20660 kéne egy kis segítség :/
előfordul néha, hogy játék közben (semmi olyat nem csinálva ami miatt jogos lenne a lefagyás) lefagy a játék (nem lép ki de csak a kimerevített lépernyőt látom) aztán néhány másodperc kínlódás és könyörgés után ("kérlek ne indulj újra") fogja magát és újraindul. szerencsére nem csinálja gyakran de elég idegesítő amikor megteszi :/
volt már valakinek hasonló problémája? megoldása esetleg? :D -
#20659 imádom a necro-t :) az első karakter hosszú idők óta aminél nem gondolkodom már act 2-n hogy melyik (másik) karakterrel kezdjem újra... :)
én eddig csak a cow levelen mentem players 8-ban... amúgy olyan 3-4 fölött, nem nagyon állítgattam, inkább elmentem mindenfelé meg lementem minden barlangba, stb :) a kilenc csonti rendesen darálta egyébként az ellent, meg hozta az xp-t.