Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy egy 2/2 es értékkel ér ist-et??
40% Damage To Demons
A többit igy pontosan nem tom..
Igy mit ér pontosan sztetek?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
+209% Enhanced Damage
40% Increased Attack Speed
Prevent Monster Heal
66% Chance Of Open Wounds
33% Deadly Strike
Ignore Target's Defense
-25% Target Defense
20% Bonus To Attack Rating
6% Life Stolen Per Hit
+5 To Frenzy (Barbarian Only)
Na most akkor ez hogy van? Semlegesíti a védelmet, vagy csökkenti 25%-al?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Szerk.: a legutolsó menüpont.
A nevem régi 9-10.-es quake közben jött elõ, aztán azóta ez maradt, így regeltem sgre :]
Egyébként mindenütt másutt Janouként ismernek.
Köszi szépen ;]
ui.: És azoknak is, akik ezt a kettõt nem választják el. :)
Nem tudtam, hogy ilyen fiatal vagy.
Sok sikert a következõ pár héthez. Én is vizsgázok 2 hét múlva, diablo2 most nem elégít ki, szóval úgy gondolom, most megint jön egy rövid, vagy hosszú diablomentes idõszak az életemben.
Amég vissza nem jövök, addig mindenkinek minden jót kívánok diabloban és az életben egyaránt.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
elvileg nem kéne problémáznia...
Mi lehet a gond? Esetleg, hogy 1.10es magyarítás van rajta...?
How much can you take,before you snap?
Mint ahogy azt néhányan tudják, végzõs vagyok. Ez azt jelenti most, hogy az elkövetkezendõ 2 hétben nem fogok sokat a fórumon tevékenykedni.
Próbáljátok meg addig a fórumot reklám- és spammentesen tartani.
Most megyek is a ballagásomra, sok sikert a többi érettségizõnek a továbbiakban.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
//Asszem ki is szállítják//
Nagy Diablo rajongó vagyok régóta nem toltam s szívesen venném ha valaki megmutatná a játék rejtett dolgoit s még sok írás is itt kínainak tûnik Nekem. Megvettem az eredetit bárkihez szívesen csatlakoznék battleneten is akár ha minden este tóljuk.
MSN:[email protected]
wt=war traveler
És a set bonus ha csak kettõ cuccom van meg akkor nem kapok 65 MF-t.
magefist 20
tal set bónusz 10+10
spirit 27+ fcr
10 fcr ring
Ezzel meglenne a break és az mfed is egész jó lenne:
shako 74
tal armor 112
öv 15
set 65
wt ~40
gheed ~35
Ez már így 341, és akkor még nem is tettél fel mf ringet (jól jön a 20dexes raven, vagy dwarf star ->40 life) , ez az mf meg bõven jó.
Szóval lehet kapni még :))
(ezt csak ezert irtam mert voltak mondatok melyek azt irták hogy már nem árulják )
A +dam meg jobban kell neked, mint a +def.