Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Azt szeretném kérdezni, hogy tudtok-e netes portált ahonnan meg tudnám rendelni a Diablo 2+exp-t?! Régen sokat játszottam interneten, de sajnos nem saját lemezekkel, hanem egy ismerõsömével, és mikor visszakérte, egy idõre elment a kedvem a játéktól. Kerestem már sok helyen, de valami oknál fogva nem lelek rá. Ha tudtok legyetek szivesek segítsetek. Nagyon nagy kedvem lett játszani újra. Elõre is köszi 😊
http://taknyos.mybrute.com
Sztem késöbb jólesz már.
miért ehy zealos palanak sztem baromi jó fegyver az nem?😊) Raksz bele egy koponyár és szevasz😛 Nem?😊)
Szerk.: csak nekem nem mûködik a rakanis fórumja?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Olvastam az ilyen tárgytipusrol de ott ilyen vér tárgyai meg ilyenek vannak.
Azon kivul gondolom lehet tobbfajtákat is. Én olyanokat szeretnék csinalni.
Azt szeretném még megtudni h azt honan tudni hogy milyen runa kell hozzá? Hogy elite vagy sem?
Aztán csak az a recept jó hozzá, amivel akarsz, csak egyfajta kesztyûvel(exp-elite verzió jöhet persze).
Nézzü ktalálok egy kesztyut mondjuk 65-öt véd 10% ED, 10 poison resist, és mondjuk 2 az erõhoz.
Nah msot rakok a cubeba egy rare jawelt,egy perfect ruby-t és mondjuk egy shael runat.
Szokás szerint nem jött össze semmi.
Azt szeretném emgkérdezn hohgy azt honnan tudjam meg hogy milyen runat kell beletenni a cubebe h jo legyen?? A tárgy nevébol?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Látszik, hogy nem érettségizel 😄
ma voltam emelt matekon, hááát...nem volt nehéz 😊
ja igen (Wiener extra😊))
Aztán mentem suliba, ahol egy üveg valami kanadai whiskeyvel vártak. Nagyon finom volt, még talán nem is ittam ilyen jó whiskeyt. És muszáj volt beülni a helyi kocsmába, meginni 3 jagert, 1 unicumot, meg 3 korsó sört.
Olyan délután 3 körül végeztünk is, csak az volt a dolog szépséghibája, hogy nekem fél6kor kellett mennem barátnõmhöz egy másik városba, mert öccsének volt ballagása.
De már muszáj volt aludnom, mert másképp meghalok. Szal lefeküdtem.
Arra ébredtem, hogy 17:04 perckor nyomkodom le az ébresztõt. És még ott a lakáson is lett volna dolgom, mert a héten iszonyat nagy kupit hagytam. Konyhába 1 hetes mosatlan edények, kupi, piszok, de már nem volt rá idõm megcsinálni.
Fogtam a hullazsákot (amiben az öltönyt szokás cipelni), beledobtam egy alsógatyát, egy zoknit, meg a fogkefém, azt spuri a buszállomásra.
Persze még muszáj volt magamra fél üveg parfümöt fújni, és bekapni 3 winterfresh rágót, kíváncsi vagyok, az utazótársak közül hányan fulladtak meg a párolgó alkoholos izzadság, a parfüm, és a mentolos rágó bûzétõl. 😊))
Végülis odaértem, és minden jó volt. Persze az elsõ amivel kínáltak apósék, az valami rövid-ital.
Van így az ember. <#idiota>#idiota>
Ui.: Amúgy antialkoholista vagyok!! <#gonosz1>#gonosz1>
V9ykn8_TZL0
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Egyébként 3-4 istre tippelek.
sima goldban mondjam? 35000, 35000, 3005 , ...? így megfelel, vagy mégis hogy gondoltad?
V9ykn8_TZL0