Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sas6
Egyszerre dobhat ugyanoylan set egy egy map-on uniqe-t nem 😊) De az tény h szerencséd volt h kettõt dobott 😛

nearo
Pff... Mephisto egyszerre két set tárgyat dobott, de ugyanazt XD Két sigon kesztyû, az egyik 12-t, a másig 15-t véd. Ez gyakran elõfordul, vagy esetleg valami bug áldozata lettem...?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy tudtok-e netes portált ahonnan meg tudnám rendelni a Diablo 2+exp-t?! Régen sokat játszottam interneten, de sajnos nem saját lemezekkel, hanem egy ismerõsömével, és mikor visszakérte, egy idõre elment a kedvem a játéktól. Kerestem már sok helyen, de valami oknál fogva nem lelek rá. Ha tudtok legyetek szivesek segítsetek. Nagyon nagy kedvem lett játszani újra. Elõre is köszi 😊

http://taknyos.mybrute.com

vigyori14
ja ténleg valahogy megoldódott

Sas6
Szar a Bnet😄 Nekem is rengetegszer van iylen. Kilép a játékbol,lefagy,várjak,csatlakozás nem sikerül és még sorolhatnám...

Sztem késöbb jólesz már.

vigyori14
tesóm accjába betudok lépni de a carijait nemlátom mer irja h lépjek vissza késõbb, ez ok ilyen már volt sokszor, de mikor belépnék én accombe beirom jelszot és csak irja h please wait. ez mitõl van?

vigyori14
volt már nektek olyan h: kilépsz a játékbol és kidob bnetrõl visszaakrok lépni és mindig vmi ujj password ot kér, ez mitõl van?

sz4bolcs
nem hiszem..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Sas6
😄D😄😄

miért ehy zealos palanak sztem baromi jó fegyver az nem?😊) Raksz bele egy koponyár és szevasz😛 Nem?😊)

sz4bolcs
annyit tutti nem xD

néha nehezen jön be, fõleg a fórum

Sas6
Igen ott már rájözttem midnere😊

Sas6
Köszike ez jó oldal el is mentettem 😊

nearo
Az a lényeg, hogy csak azokat a recepteket tudod használni, amik a "Hit power items", "Blood items", "Caster items" és "Safety items"-nél fel vannak sorolva. Kesztyût csak Chain, Heavy és Leather Glovesból ill. Gauntletsbõl és ezek exceptional és elite változataiból tudsz craftolni, és az se mindegy, hogy melyik mellé milyen rúnát és gemet teszel be (a jewel az asszem mindegy). Egyébként JancsiPapa linkje tökéletes, csak ajánlani tudom. Ott minden le van írva.

Szerk.: csak nekem nem mûködik a rakanis fórumja?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Sas6
Ez tényleg csak KO runat ér??

Fegyó

Sas6
Én amit találtam kesztyût az kék volt.
Olvastam az ilyen tárgytipusrol de ott ilyen vér tárgyai meg ilyenek vannak.

Azon kivul gondolom lehet tobbfajtákat is. Én olyanokat szeretnék csinalni.
Azt szeretném még megtudni h azt honan tudni hogy milyen runa kell hozzá? Hogy elite vagy sem?

Csak magic (kék) cuccot lehet craftolni.
Aztán csak az a recept jó hozzá, amivel akarsz, csak egyfajta kesztyûvel(exp-elite verzió jöhet persze).

sz4bolcs
Pécsi, és ormánsági..

Sas6
Amugy a craftedelni akarok egy tárgyal.

Nézzü ktalálok egy kesztyut mondjuk 65-öt véd 10% ED, 10 poison resist, és mondjuk 2 az erõhoz.

Nah msot rakok a cubeba egy rare jawelt,egy perfect ruby-t és mondjuk egy shael runat.

Szokás szerint nem jött össze semmi.

Azt szeretném emgkérdezn hohgy azt honnan tudjam meg hogy milyen runat kell beletenni a cubebe h jo legyen?? A tárgy nevébol?

erx13
szlovákiai vagy sz4bolcs? vagy merrõl?

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

sz4bolcs
tényleg nem volt nehéz? Én jövõ hét utáni héten vizsgázok.

xDDD
Látszik, hogy nem érettségizel 😄
ma voltam emelt matekon, hááát...nem volt nehéz 😊

sz4bolcs
én múltkor úgy jártam, hogy elkezdtem délután játszani, benyomtam egy bögre kávét, aztán néztem, már éjjel van, hajnali 2 körül kezdtem megint álmosodni, fõztem még1 adag kávét, benyomtam, hajnali 3kor már mondom elmegyek aludni, de épp kész lett a gf barbárom, nem bírtam ki, hogy ne játsszak vele kicsit. Aztán néztem az órám, már reggel 6 óra volt, és nekem 8ra kellett suliba mennem, mert utolsó nap volt, tehát 7kor kellett volna kelni. Egy órát nem érdemes alukálni, inkább lefõztem a harmadik adag kávét. <#idiota>
ja igen (Wiener extra😊))
Aztán mentem suliba, ahol egy üveg valami kanadai whiskeyvel vártak. Nagyon finom volt, még talán nem is ittam ilyen jó whiskeyt. És muszáj volt beülni a helyi kocsmába, meginni 3 jagert, 1 unicumot, meg 3 korsó sört.
Olyan délután 3 körül végeztünk is, csak az volt a dolog szépséghibája, hogy nekem fél6kor kellett mennem barátnõmhöz egy másik városba, mert öccsének volt ballagása.
De már muszáj volt aludnom, mert másképp meghalok. Szal lefeküdtem.
Arra ébredtem, hogy 17:04 perckor nyomkodom le az ébresztõt. És még ott a lakáson is lett volna dolgom, mert a héten iszonyat nagy kupit hagytam. Konyhába 1 hetes mosatlan edények, kupi, piszok, de már nem volt rá idõm megcsinálni.
Fogtam a hullazsákot (amiben az öltönyt szokás cipelni), beledobtam egy alsógatyát, egy zoknit, meg a fogkefém, azt spuri a buszállomásra.
Persze még muszáj volt magamra fél üveg parfümöt fújni, és bekapni 3 winterfresh rágót, kíváncsi vagyok, az utazótársak közül hányan fulladtak meg a párolgó alkoholos izzadság, a parfüm, és a mentolos rágó bûzétõl. 😊))
Végülis odaértem, és minden jó volt. Persze az elsõ amivel kínáltak apósék, az valami rövid-ital.

Van így az ember. <#idiota>

Ui.: Amúgy antialkoholista vagyok!! <#gonosz1>

Davidus
hát ez még mindíg a legjobb játék b+:p tegnap elkezdtem nyomni háromkor és mikor az órára néztem már hajnal 2 volt<#idiota>

V9ykn8_TZL0

Sas6
Valakinek incs vtel negy elado sorci torcha?😊 nem kell perfec olyan 4 ist körüli is elég😛 Lehet 3 ist is😊

sz4bolcs
nagyvonalúnak kell lenni 😄

Sas6
Oksa akor eltezem neked 😊) Majd holnap jelentkezz ha veszed 😛

Sas6
sztem sem de nem kapok sehol sem olcsobban 😄

Sas6
Aha ok ksözike mert kétek már érte midnent😄

sz4bolcs
sztem nem ér 4 istet egy sorci torcs..😊

Egy istet adok érte, talán holnap délután fent leszek.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Sas6
Jut eszembe😊

Vkinek nem kell egy seraph amulett?😊

2 / 2 -es 😊

Az eladónak minél többet, a vevõnek minél kevesebbet 😄
Egyébként 3-4 istre tippelek.

Sas6
Nah az remek😛

Amugy egy 18 / 13 -as sorci torch mennyi ist et ér??

Sas6
hehe ez nem bug 😛P

Szokott elég gyakran 😊

sz4bolcs
xDDD az kemény!! Lehet, nincs is rá esély, csak valami bug.

Sas6
Woww a summoner egyszerre kettõ hate-t dobott😊) Erre mennyi az esélyem amugy?😛

Sas6
aham értem köszike

Én a Gaze-t jobban szeretem, bár a csicsó a méregre a legalergiássabb, emiatt nagyon jó neki az Andy. Nem is beszélva a rengeteg +str-röl, ami kellhet az Eth CV 200-as szükségletéhez.
Mivel az ITD nem hat Boss-oknál, igy van értelme.
Sas6
Az igaz amugy hogy csicsóra az andariels sisak a legjobb??

Sas6
nahh az remek😊) Köszi szépen.

sz4bolcs
kreálsz játékot, és megkérded...

sima goldban mondjam? 35000, 35000, 3005 , ...? így megfelel, vagy mégis hogy gondoltad?

Davidus
ejj kicsit megváltoztak az árak mióta utoljára toltam:o hol lehet megnézni up to date hogy mi mennyit ér? nem FGben hanem ingame cuccokban😊

V9ykn8_TZL0

2 istet.

Én úgy tudom, hogy minden olyan unique fegyvernek létezik etheral változata(kivéve az íjakat) aminek az eredeti állapota sem etheral.

nearo
mi az az occulus...?