Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm.
Sas6
www.diablo.hu

itt sokat találsz a hasznos holmik cikkben. Le van irva midengyikhez hogy mit tud.

Szevasztok!
Tudnátok olyan oldalcímet ahonnan modokat lehet letölteni!
Meg kéne 1-2 tipp hogy melyiket érdemes letölteni.
Elõre is köszi!
Sas6
tudtommal nem....

nearo
A rúnák és ékkövek mágikus tárgynak számítanak? Segít rajtuk az mf?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Annyival kiegészíteném, hogy nem árt hellen socketelni ha a maxot szeretnéd kapni.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

nearo
Hmm... rákerestem erre a socketelõs dologra. Kb ezt vettem ki abból, amit találtam: normal cuccba mindig maxot tesz, rare-be 1-2, unique-set 1. De ha nincs igazam, akkor javítsatok ki.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

0%

nearo
Larzuknál mekkora az esélyem, hogy két lukat tesz egy junik cuccba?

sz4bolcs
Ja, szerintem lehet még nem volt annim meg torchom amikor ez volt. De duskba rakok inkább enit.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
nabazz hülye goldfind barbárom átváltozott kis törpévé.
2 natural res
3 bo
2 battle cry delirium

Tényleg nincs szándékomban kukacoskodni, de az eni bp-hez is 30 str kell és akkor már megvan a hiányzó 13 a cs-hez. De a viperhez pl. szintén 43 str kell 😊

sz4bolcs
nem tudom, talán summon necroval, meg sorcival volt ilyen bosszúságom, hogy ha eth lett volna cta akkor kezébe tudtam volna adni.
soha nem rakok str-re.

Az derék. Egy crystal swordhoz kemény 43 str kell, ha nincs annyi a karidon akkor minek egyáltalán? 😄

sz4bolcs
Azért nem teljesen. Volt már pár olyan karakterem, ami nem eth cta-t nem tudott ovlna fölvenni str hiányában, viszont eth cta-t igen. És azzal tényleg nem ütsz, akkor meg minek ne?

Ez az eth cuccokba való pakolás akkora ökörség, kifejezetten utálom. Értelme nincs, látványban annyi a különbség, hogy halványabb a tárgy.

sz4bolcs
Nem. Csak a szintkövetelménye kisebb. Úgy tudom, crystal sword szintkövetelménye a legkisebb, amibe bele lehet rakni a cta-t.
Cta-val úgysem ütsz. Arra vigyázni kell, hogy az ember ne kezdjen el hadonászni a szörnyekre vele, mert nem lehet javítani, és ha széttörik.. 😊
Egyszer jártam úgy, hogy smiterrel ctaval elkezdtem ütni valamit, szerencsére nem ment lejjebb a durabilityje. 😊)

Sas6
ÖÖh ha nem ethereal akkor gyengébb lesz a runaszo? Ha ethrea akor nagyobb esélyem lesz h jobb legyen?

sz4bolcs
De azért alakul. Már iszom.

Na Szabolcs, 4 perc alatt nem jött össze egy értelmes post 😄
aludj v igyál egy kis ásványvizet 😄

nearo

sz4bolcs
Mi az az infernal torch? torch?

sz4bolcs
ja, mert nem tudok olvasni, jól van. puszi!

sz4bolcs
bazeg, hulla másnapos vagyok, de cta mióta 6tagú rúnaszó?

Müködik, de nem érdemes, mert a + all skilles cuccok erösitik az ordibákat is. Igy egykezes fegyoban másik kézben spirit-tel automatikusan +2-esek az ordibák.
vigyori14
nekem multhéten 3 criristal sword is esett, mind 5 sockos volt de egyik sem volt eth, de ha minden jo tudok mostmár lassan venni egy eth et és végre kirakok énis egy cta-t.

Crystal swordba rakd. Ha eth akkor mégjobb. A lényeg hogy 6-os legyen a cta.
Sas6
Jah értelek😊

Én maradok a Bneten 😊 Ott jó midnent 😛

Amugy van az a rúnaszó hogy:

Call To Arms:

Amn
Ral
Mal
Ist
Ohm

Nah és ezt bármilyen vegyverbe belettehetem, mûkördni fog? Szóval ha belerakok egy kérkezes kardba akor is jólesz? Vagy egy nyilba rakom akor is jólesz?

nearo
mindegy, nem tok bnetezni... progival meg már én is csináltam a kezébe pálcikát, dehát az úgy nem igazi... úgyhogy visszatettem a biztonsági másolatot😊

Sas6
aha értem😊 na majd ha találok szolok 😛

nearo
Nem ér sokat, de low lvl necrora kéne... azaz lvl40, lehet mostmár valami jobbra fogok hajtani. Az a lényeg, hogy normal act2-ben egymásután leesett a set másik két darabja. Akkor lehetett lvl2x, és azóta azt hajkurászom.

Sas6
😊) én is ugyan azt <#idiota>

Sas6
?? az infernal torch ennyire sokat ér?? és már találtam párszor de mindig kidobom.. 😊 Mi ér amugy hogy enyire kell?

nearo
basszus... mefütyisztó meg a háj councilok úgy dobják a set-eket, mint a szemetet, de infernal torch-ot egyik se tud...😞

nearo
ja, ez set, nem junik...<#idiota>

nearo
én meg isenharts lightbrandet

Én nokozant gambleztam anno 😊

Sas6
ehh nektek volt már olyxan hogy ahellen anya unique amulettet ad gamble-n ? 😄

Sas6
Ez az amulett

oylan 430-as AR-el és 26 all res -el és oylan 320 deffel télleg "csak" UM runat ér?0

Sas6
jaah télleg 😛 igaz igaz 😊

másabb, ha futni kell a hulláért, meg megint másabb, ha lassan telézel 😊

Sas6
😊) Nekem van egy perfect 35 res vipermagim majd azt szeretném uppolni és hazsnalni.

De ha meghalsz akor mindig kinlodni kell nem ?😊

aztán ha meghalsz, lehet kínlódni :]

Sas6
Hajaj de oda runak is kellenek ámn 😛

sz4bolcs
nekem enigmám van sorcin mf-re, és még teleportra sem kellett raknom. 😊

Sas6
na haz jo😛 de sztem én egy ideig megtartom MF-re 😛

sz4bolcs
low def, én múltkor elsóztam 3 istér. 😄

Sas6
Tal rasha armor mit ér?? oylan 850 def-el ?

Sas6
😛

nearo
Hát... hogy szerencse, az túlzás😄 két infernal torch-nak jobban örültem volna😄