Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...kell a fenének, mikor itt a jó kis diablo
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ebbõl áll:
Amn + Ral + Mal + Ist + Ohm
Ezt nyújtja:
+1 To All Skills
+40% Increased Attack Speed
+250-290% Enhanced Damage (varies)
Adds 5-30 Fire Damage
7% Life Stolen Per Hit
+2-6 To Battle Command (varies)*
+1-6 To Battle Orders (varies)*
+1-4 To Battle Cry (varies)*
Prevent Monster Heal
Replenish Life +12
30% Better Chance of Getting Magic Items
A Bo=Battle orders, egy alapvetõen barbárok által használt kiáltás ami egy bizonyos ideig megnöveli az életet/manát.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Érdemes megkuksizni a linkjét. 😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
mert érdekes módon shakoban 27 ezret ír ki, griffonban 26 ezret sebzésnek.
Hogy is van ez?
De ennek a fórumnak amit belinkeltem pont az a lényege, h. lehetõ leggyorsabban végigvinni egy játékot csalás nélkül. Szóval szintlépésre csak annyit szánnak, amennyi muszály.
Nem tudom h. ez mennyi idõt vesz majd idõbe, mindenesetre egyszemélyes játéknál a rekordok:
Diablo II-nél: 2 személy is megcsinálta 2 óra alatt normal-on.
Diablo-nál: 7 perc alatt végigtolta vki normál fokozaton!!!
Videók a linkeknél.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
lépnek questek csinálása alatt annyi szintet, hogy értelmeset sebezzenek nighton, hellen? vagy közben nyomják a baalrunokat normál végén...
ja rájöttem butát kérdezek, hiszen szükségük van szintekre ancik miatt.. ugye ha szabályosan akarják végignyomni.
erre azért kíváncsi vagyok, hogy mennyi súlyt fektetnek szintlépésre.
Olyan lehet nekik, mint ladder resetkor.
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
1 eredeti játékot feltehet két ember két gépre? mert ha igen, kölcsönadnám haveromnak is, ha nem akkor meg megvetetem vele
elõre köszi a választ 😊
Most lesz egy erõs fire vagy lighting sorci és egy pala ami csökkent le szörnyek ellenállását (infiniti) aztán lesz egy barbár battle order miatt és még plusz egy nem tudom miylen karakter. Igy 4-en sztem nevetve végigmennek mindenhol...
amugy mi is aztterveztük haverokkal h hc-ban végignyomjuk minden nehézségi fokozaton, minden küldit megcsinálni, norm on act5 ig minden jovolt, míg én lagg miatt behaltam, másik haveromat meg legyilkolta egy pk. 2 en maradtak de nekik is elment a kedvük a játéktól.
Itt lehet nyomon követni a dolgokat, és az elsõ fejezet videóit is meg lehet találni a szövegbe szúrt linkeknél.
Kíváncsi vagyok, a nehezebb fokozatokon hogy fogják bírni. 😊
Találtam egy spirites tradet pajzsal,de nem volt semmim amit addni tudtam volna érte és még 20 pont hiányzik az erömhöz hogy használni tudjam 😞.
Egyébként a damadgenél melyik sort kell nézni?A felsöt ami tol-ig mutatja a sebzést vagy a képesség sebzése a mérvado, vagy hogy jon ki hogy mennyit sebez a kari?
Meg az hogy lehet hogy elöbb felszedik a cuccokat azok akik a közelébe sem voltak diablonak és én meg aki közelharcot vivtam vele csak értéktelen sárga cuccokat tudok szedni vagy még azt se. 😞
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
4 socketes kristály kard, 4 socketes monarch.
a runaszó: tal thul ort amn
nagyon sok jót ad, hammerdineknek az egyik legjobb pajzs.
hammerdinek paladin specifikus pajzsokba szokták belerakni, mondjuk kurast, gilded, vortex...,-shield sacred targe, sacred rondach, a lényeg, hogy sok resistet adjon.
és nem csak nightmaren jó ez az olcsó rúnaszó, hammerdinnek ez a legjobb pajzs, attól függetlenül, hogy olcsó.
1 hr most hány ist?
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!