Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
megvan hozzá még a kesztyü is, de az se jobb ami most rajtam van.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
"jéé bazeg egy gem srájm" 😄
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
ezt már csak én überelem.
4x 5x húzott egy haverom, és tudni kell, hogy én mindig megnyomok minden srájmot, bármi legyen az. Az egyik huziból azért lépett ki, mert megnyomtam a gemsrájmot, az meg kiadott egy chipped gemet. Az ilyet nagyon a szívére tudta venni, én a tizedik ilyen eset után csak röhögtem magamon. 😊)
ventrilo párbeszéd:
"-hoppá egy srájm, ráugrok
-neee neeeee
-bazeg chipped gem!!
-menj már a picsába hülyegyerek"
Egyszer hc játékban egy tombrunban voltam, és ott is ráugrottam mindenre ami srájm. Az egyik tombban megnyomtam egyet, mire az 5 csapattársnak, meg nekem is kb. 20-ra ment le a hp-nk. Legalább valami kis izgalom... xDDD
de azt mondták, ha lehet ne csináljam többet. 😊)))
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
jó kis timeline
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
a kérésem a következõ lenne:necroval szeretném végigtolni,és ehhez kérnék valami nagyon egyszerû leírásat,tehát hogy melyik skillek a használhatóak,milyen statokra gyúrjak rá,a lényeg hogy tényleg nagyon egyszerû leírás legyen,amolyan pár mondatos gyorstalpaló,mert hosszú és unalmas leírások vannak milliószám,de azokat még átlátni sem bírom,nemhogy megérteni,felfogni,megjegyezni hogy miket magyaráznak,nekem meg idõm nincs ahhoz hogy kitapasztaljam,és elcseszett karakterrel meg nem élmény játszani :S
remélem nem túl nagy kérés és vannak itt segítõkész emberek 😊
(persze ha belekerül ebbe a "gyorstalpalóba" úgy az egészrõl is valami,mit hogy érdemes,mire figyeljek igazán,azt sem bánnám 😊
elõre is köszi
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mert addig nem akarom elkezdeni újra, mert múltkor is tök sokáig eljutottam, erre puff neki, reset.
Meg volt egy nagyon jó kis sorcim meg palám, erre mindkét karimat vagy kétszer kirabolták, mindkétszer újrakezdtem, de megint megtaláltak, valami lengyel f*sz. 😊
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
hiába ölöm az act1 hell towerba lent a nõcskét csupa szarokat dobál ma megöltem kb 6x erre ijen tal-t meg thulokat dobáltam... ugyhogy nem igazán tom mit csináljak... lesegetem az etheral meg egyéb cuccokat is dehát ritka a jo meg aztán az se kell senkinek...
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
Amúgy volt egy állat, valami nagyon király cuccot akartam eladni, õ meg berakott egy rakás szemetet... de látszott rajta, hogy hülyére vesz.
Beraktam a cucc mellé trade ablakba, még 4 hr-t, "add"nak...
"-?"
"-ok"
"a b*ös k*rva anyád"
cancel..
mirc: quakenet, diablo2.hu
Mostanában nem vagyok fönt, de nyugodtan idegesítsd azt, akit ott találsz! 😄
Ezért nincs is annyi dupe..
Felraktam 1 modot Eastern Sun 3.00 R4D
amint elindul a game csinálok 1 karit aztán meghal a játék.
Szerintetek mi lehet?
elfogyott a dupe soj?😄
V9ykn8_TZL0