Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
nekem se lenne ha lenne egy jo fegyverem, mert alig sebzek valamit.
Ez lehet hogy az én saját hülyeségem volt, de a sigon szettben én egészen Nightmare végéig virítottam paladinnal 😊 és nem volt problémám^^

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

repvez
megéri a sigons cuccait összeszedni?Mert ahogy néztem csak 170-es defje van a mellvértnek és már láttam 1000 felettieket is.
megvan hozzá még a kesztyü is, de az se jobb ami most rajtam van.
sz4bolcs
jahér.... ma hrt ér egy skiller?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Grat, nekem 3 baalrunból egy mezei lightskiller pottyant 😊 El is adtam 1 jah-ért.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

repvez
Mit lehet kapni 10 jewelért és 3 pgemért Palához?Egyáltalán mit ér mire lehetne cserélni öket hogy legyen helyem is és jobb cserealapot képezzen?
sz4bolcs
én kb. halálra röhögtem maga rajta. xDD

"jéé bazeg egy gem srájm" 😄

nearo
Hehe... mondjuk azért lehet, hogy én is leharapnám a fejed, ha elnyomnál elõlem egy-két gem shrine-t...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Sas6
Hát igen vannak veszélyes dolgok 😛PP

Davidus
mennyit érhet egy ilyen SK? annit lehet érte kapni?😛

V9ykn8_TZL0

erx13
😊 van benne igazság 😊 fulra véletlenül dobálnak mindent

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

Davidus
na ma is mákoltam😄

29 life lightning skiller + 196/6 arreat

V9ykn8_TZL0

Davidus
semmit mert úgyse dobnak^^

V9ykn8_TZL0

sz4bolcs
kantesszt, hepasztót, kancsilokat.

sz4bolcs
te nagyon király vagy. xD
ezt már csak én überelem.
4x 5x húzott egy haverom, és tudni kell, hogy én mindig megnyomok minden srájmot, bármi legyen az. Az egyik huziból azért lépett ki, mert megnyomtam a gemsrájmot, az meg kiadott egy chipped gemet. Az ilyet nagyon a szívére tudta venni, én a tizedik ilyen eset után csak röhögtem magamon. 😊)
ventrilo párbeszéd:

"-hoppá egy srájm, ráugrok
-neee neeeee
-bazeg chipped gem!!
-menj már a picsába hülyegyerek"

Egyszer hc játékban egy tombrunban voltam, és ott is ráugrottam mindenre ami srájm. Az egyik tombban megnyomtam egyet, mire az 5 csapattársnak, meg nekem is kb. 20-ra ment le a hp-nk. Legalább valami kis izgalom... xDDD
de azt mondták, ha lehet ne csináljam többet. 😊)))

erx13
hát akkor mit érdemes ölni runáért.. tudtommal õ dob legnagyobb eséjjjel jo runát...

és hol lehet regisztálni? vagy hogyan tudok csatlakozni?

Sas6
😄😄 lol

nearo
Lol... egy játékban három gem shrine, úgyhogy most norm act1-ben van egy flawless dia-m... XD

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Sas6
Én voltam néla vagy 100 szor de értelmes runat nekem se dobott😊

Prince of Máté
sc 2 😄

sz4bolcs
áá de király. Remélem wow2 jön xDDD

sz4bolcs
sztem nem uncsi. /nem játszott egy hete/ <#idiota>

ProGabe
holnap után jelentik be az új játékukat
jó kis timeline

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Davidus
maxold ki a csontikat

V9ykn8_TZL0

sz4bolcs
én nem tudom, de milyen blizz bejelentésrõl írtál?

ProGabe
sziasztok!lenne felétek egy kérésem.most hogy mindjárt itt a blizz bejelentése,kedvet kaptam hogy végre normálisan dio2-zek egyet,mivel legutoljára kb 5 éve játszottam vele,akkor is kb negyedénél abbahagytam...
a kérésem a következõ lenne:necroval szeretném végigtolni,és ehhez kérnék valami nagyon egyszerû leírásat,tehát hogy melyik skillek a használhatóak,milyen statokra gyúrjak rá,a lényeg hogy tényleg nagyon egyszerû leírás legyen,amolyan pár mondatos gyorstalpaló,mert hosszú és unalmas leírások vannak milliószám,de azokat még átlátni sem bírom,nemhogy megérteni,felfogni,megjegyezni hogy miket magyaráznak,nekem meg idõm nincs ahhoz hogy kitapasztaljam,és elcseszett karakterrel meg nem élmény játszani :S
remélem nem túl nagy kérés és vannak itt segítõkész emberek 😊
(persze ha belekerül ebbe a "gyorstalpalóba" úgy az egészrõl is valami,mit hogy érdemes,mire figyeljek igazán,azt sem bánnám 😊

elõre is köszi

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

5-bõl 3 biztos nem oda talál, ahová kéne...de kivitelezhetõ 😊

Wf ára 2 ist. Aki annál többet kér érte, azt nyugodtan hagyd ott. Bár ahogy nézem, neked most nincs 2 isted.

Srácok, mit tudtok, mikor lesz ladder reset? Vagy már volt?
Mert addig nem akarom elkezdeni újra, mert múltkor is tök sokáig eljutottam, erre puff neki, reset.

Meg volt egy nagyon jó kis sorcim meg palám, erre mindkét karimat vagy kétszer kirabolták, mindkétszer újrakezdtem, de megint megtaláltak, valami lengyel f*sz. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

sz4bolcs
zeller mennyire jó über trist ölõ?

vigyori14
én joüzletnek tartom a pgm eket ral okat meg jewel eket, 40 esével joárat lehet értük kapni, én mindig gyüjtöm õket és ha összejön eladom. meg a low cuccokat is pgm ekre cserélni is jóüzletvolt. hamar összejönek

repvez
Sajna én se tudok normálisan tradelni mivel csak low level szintü cuccaim vannak runábol és gemböl is ,igy nem tudok normális felszrelést venni.Pedig eddig a fejlesztést jol csinátam csak nincs sebzése a palámnak a gyenge felszerelés miatt.300-500 ig sebez a zealer meg 3000 körüli értéken van.Egy lvl 50-es karinak ez elég gyenyge nem?
erx13
én ajánlottam neki a köv runákat: gul, 2hel, dol, ko, 14perfect gemet meg immortal shoest... de nem kell senkinek
hiába ölöm az act1 hell towerba lent a nõcskét csupa szarokat dobál ma megöltem kb 6x erre ijen tal-t meg thulokat dobáltam... ugyhogy nem igazán tom mit csináljak... lesegetem az etheral meg egyéb cuccokat is dehát ritka a jo meg aztán az se kell senkinek...

Davidus
amúgy melyik HR ér a lehkevesebbet? mindenki vexeket tol az orrom alá szal ebbõl azt szûrtem le hogy a vex^^

V9ykn8_TZL0

Davidus
én meg kurvára nem tudom eladni az arachnidot meg a marat pedig áron alul tolom <#idiota>

V9ykn8_TZL0

sz4bolcs
lifeos skillerrel is volt ilyen, berakta istet, ablakba, én meg addoltam rá mégegy istet, meg hr-t, hogy köszi nekem már van olyan... 😊))

sz4bolcs
mennyit akartál adni nekik?

Amúgy volt egy állat, valami nagyon király cuccot akartam eladni, õ meg berakott egy rakás szemetet... de látszott rajta, hogy hülyére vesz.
Beraktam a cucc mellé trade ablakba, még 4 hr-t, "add"nak...
"-?"

"-ok"

"a b*ös k*rva anyád"

cancel..

erx13
baker de ez lehetetlenség, ma is már 4en bejöttek hogy eladják de hogy õ nekik ennyi nem elég már adok hozzá még még egy hel meg ko runát de csesznek rá eladni én meg nem tok rendesen ölni a nyamvatt mavinával...

Eladtam zakám és vettem egy eth doomot mercemnek. Határozottan elégedett vagyok, a lvl 12-es holy freeze 50%-ban lassít midenkit, ráadásul a convi aurámmal akár 12k-t is sebezhet szegény 😛

sz4bolcs
bnet.
mirc: quakenet, diablo2.hu
Mostanában nem vagyok fönt, de nyugodtan idegesítsd azt, akit ott találsz! 😄

Sas6
Bneten toljuk.

lécci válasz!

sz4bolcs
de azért foshatsz. xDDD Biztos jó nagy készletük volt a dupeolóknak, meg még most is dupeolnak, csak talán már nincs annyi..

Davidus
szal nem kell annyira fosni hogy elrûnik?😊

V9ykn8_TZL0

sz4bolcs
---> sokkal drágább a hr mint 2 hónapja.

sz4bolcs
patchelték a "public" dupe-ot.
Ezért nincs is annyi dupe..

Szasztok!
Felraktam 1 modot Eastern Sun 3.00 R4D
amint elindul a game csinálok 1 karit aztán meghal a játék.
Szerintetek mi lehet?
Davidus
ja és miért nincs uberdia game?😄 régen volt hogy 1 nap 2 annit is találtam most meg mióta újra kezdtem(2 hete) nem láttam 1 soj soldot sem:o
elfogyott a dupe soj?😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
annikat mennyiért vesztegetik mostanában?

V9ykn8_TZL0