26171
-
jebedias #21356 Nem tetszés kérdése.
A cuccaid honnan fogod szerezni?
Ha nem mfelsz nem sok mindent lesz majd tenni a karijaidra. :) -
#21355 A kezdőknek való cúccaid érdekelnének, de nekem nem eredeti a játékom. -
#21354 ez a thunder maul hol esik? -
#21353 én felszeretnék iratkozni egy normal act kúrára:)
(aztán baalrun lvl40ig, csak ma töröltem a karakterem és most elment a kedvem a questeléstől) -
dexkill #21352 jah és amulettnek egy 3shape shiftinges amum van, amin finomságként rajta van 3 % mana stolen is;) Igazából a raktárosomnál megláttam ezt az amulettet és annyira megteszett, hogy csináltam/csinálok rá egy karit:D De Ringeknek meg blood ringet csinálok majd a life stolen/strg miatt (thunder maul ugye...:) -
dexkill #21351 Nékem is van shape shifter druidom...:)
Nagy hibája, hogy inkább pvp-re lehetne használni, mert pvm-ben béna (nincs igazi tömegpusztítója...)
Skillek:
20 lyc, werewolf, fury, oak sage v. heart of wolv
+ prereq a többi az életszívó kukacra...
feral rage szar, használj inkább life stolen tárgyat 8-10% elég bővel a fury mellett...
statok strg ami a helles tárgyakhoz kell majd, dex semmi(!), kivéve ha pajzsal mész, vita minden, nrgy semmi. Én spec egy silence thunder maul-t fogok használni reményeim szerint, szóval no pajzs, no dexterity, így bazi nagy életem lesz (+ én oak sage-t fogom fejleszteni...).
Segítőnek természetesen nm act 2 migth aurás merc...
:) -
sirdond #21350 ha valakinek kell segítség (pl húzás) az írjon ide, vagy pmben és segítek neki. nem szoktam mostanában játszani, de mos ked vet kaptam és ilyenekben szívesen segítek! :) ja meg van pár cuccom is kezdőknek -
#21349 maradok a druidnál:)
sorci nemjön be -
#21348 Én most egy ilyet nyomok singlében.
Felépítése (lv25-ön):
Werewolf: 9
Licantrophy: 11
Fearl Rage: 5
Mérgező harapás (nem ugrik be angolul): 1, de ez csak a 30-as Fury miatt kell majd.
Most a Feral Rage-t fejlesztem majd lv29-ig, onnantól a 30-as Fury.
Aztán lehet a kettőt egymás mellé kombóban nyomni, mert a Feral Rage "charged", feltöltés utána váltani Fury-ra.
Épp pár hete érdeklődtem itt efelől.
Statok:
Életre: nagyon sok.
Dexterity-re: hm.. sok
Erőre: csak annyi, hogy elbírd az újabb cuccokat. -
jebedias #21347 Hmm, sztem töröld le és kezdj egy sorcot, amivel majd mf-elsz.
Ez azt jelenti, hogy mondjuk ölöd a bossokat jó cuccok találásának reményében. :) -
#21346 kezdtem egy sépsiftör druidát :D
mire rakjak a skillfán?
milyen statokra gyúrjak? -
#21345 na mindegy kitöröltem a gäcibe...
de nagyon ideges vagyok, egy pipa miatt egy heti munkám veszett kárba :(
(de mindegy, ugysem akartam még nightmaren tevékenykedni) -
jebedias #21344 Ja meg persze ladderesek és nonladderesek nem játszhatnak együtt.
Azt gondoltam ez egyértelmű. :) -
#21343 és akkor miért nemtudtak az én szobámba csatlakozni a ladderes karakterek? nem értettem
(irják whisperben hogy nemtudnak belépni...kérdik hogy non-ladder vagyok-e esetleg..mondom igen, válasz: menj a picsába) -
Aspyrin #21342 És tényleg :O -
jebedias #21341 Nem lehet nonladderből laddert csinálni.
A különbség az, hogy bizonyos cuccokat nonladderben nem találhatsz, meg bizonyos rúnaszavakat sem rakhatsz ki. Szóval inkább ladderben játssz. Ja, és bizonyos időközönként (1-2 év :) van ladder reset, ami azt jelenti, hogy az összes ladder karakter átkerül nonladderbe. -
jebedias #21340 A trapok lerakásának sebessége az iastól függ. -
Aspyrin #21339 fcr :) -
faze #21338 IAS -
dexkill #21337 Bazz assa trap-ekre ias hat, vagy fcr, melyiktől szórja őket gyorsabban?
Csak érdekességként, IK tárgyak mennyit érnek pgemben/rúnában kifejezve? -
#21336 izé non-ladder kariból lehet ladderest csinálni utólag valahogy??
tiszta gáz , csak hátráltat mindenben (szobák, stb.)
meg mi a különbség? 2órája szeretnék act5 helpet kérni, és senki sem tud segíteni mert nemtud utánam jönni -
dexkill #21335 jó, közben rájöttem, hogy a holy shiled nem aura, és nem passiv skill, hanem cast... elsütöm, és visszaváltok fanat aurára... lol, szóval akkor holy s + dex = 75% ctb.
Köszi a választ!:) -
#21334 aha ok:D
akkor most ugyan ott vagyok mint a #2132-ban :(
remélem ma találok egy segítő emberkét battleneten:) -
jebedias #21333 Ne öld meg baalt olyan gameben, amelyikben teljesíthető a quest. -
#21332 aha és ha nightmaren is végigboostolom magamat,akkor a végén ne menjek be "credits"-be?:D és akkor tudok baalrunozni NM-en? -
jebedias #21331 Ha már mindent kimaxoltál (fana,zeal,sacrafice), akkor mehet a holy shield is. A statpontokkal úgy gazdálkodj, hogy dexre annyi kerüljön amennyi a maxblockhoz kell. -
dexkill #21330 érdemes egy zealer pala-nak a holy shieldet maxolni? értelemszerűen akkor a block rate-t a holy-val együtt kell 75%-re húzni, ergo ha fanaticism-el megyek a ctb-om olyan 40% körül lesz csak... Ha viszont dex-ből csinálom 75 % ctb-ot, akkor a holy shield-et felesleges húzni, nem?
köffi!:) -
jebedias #21329 Hohó, azért mert már átcsusszantál nightmare-re...
Megölted Baal-t. Így csak a night-os játékokat látod.
Csinálj egy új karit, amivel értelemszerűen normalon leszel, azzal majd látod a norm-os gameket. -
#21328 jah igen..most kicsit elment a kedvem, mert se egy cowrun, se baal, sesemmi :(
ha van egy-két baalrun az mind nightmare... -
jebedias #21327 Ha ilyen gyorsan haladsz, hamar nightmare-n fogod magad találni, ezen az alacsony szinten az pedig elég izzasztó. Szóval ha az ancients quest megvan, és elérted a 25-ös szintet, akkor azt tanácsolom, hogy baalrunozz úgy lvl 40ig. Ez azt jelenti, hogy olyan játékokba lépsz be, ahol baal minionjait ölitek le gameről gamere, sok xp-t bezsebelve ezáltal. Jó dolog. :) -
jebedias #21326 Én speciel nem használom, egyrészt mert félek, hogy ha most nem is, de talán később ennek következményei (accountvesztés, ban) lesznek, másrészt mert nincs szükségem rá, így is eltalálok mindenhova. 5 év játék után már többé-kevésbé kiismerhetőek a mapok. :) -
#21325 laza hozzáállás :D
egyébként azonkívül hogy tudod egy-két mapon hogy hova kell menni, ami nem tudom mennyire előny másokkal szemben, másra jó? -
Tujm #21324 hály evribádi, vagy leugattok, vagy nem :D
sok év kihagyás után most kezdtem el megint b.neten játszani. mh-et mennyire szűrik? és ha nem nagyon akkor valaki adna egy használhatót? -
#21323 megoldva :-DD
(lvl23 és végigboostoltak act5-ön is, most jönnek a "mellékküldik") -
#21322 act III-ban segitene valaki? mephisto-nál kéne egy TP :S
/beg -
Nuki #21321 Igen. -
#21320 wirt lbár akárhányszor fel tudom szedni? a tristramba nyíló kapu mindig ott lesz stony fielden? -
dexkill #21319 1. nyírd ki Baal-t
2. recrea egy gamet azon a szinten ahol baal-t megölted
3. menj el tristramba (stony field-en a crain stone piros tp-n keresztül)
4. szedd fel a wirt's leg-et a vízparton lévő hullából
5. menj vissza act I táborba
6. kockába tedd wirt's leg-et és egy tome of town portal-t... -
#21318 Mi kell ahhoz, hogy eljuss a tehenes pályára? -
#21317 az öt statot azért kaptad mert bevitték Lam Esem könyvét alkornak, quest jutalom.