Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
mibe raktad?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Egy héttel reset után, eniben, hotoval, annival feszítek 😊

van felesleges spirit kardom, odaadhatom annak, aki igazán rászorul 😊
ma este leszek még, aztán 2 napig away (Tokaj powa)

Kezdés by Joey

szerintem én nyertem 😄
a mákolás eddig:
tal armor 3 napja (1200 fgbe ment el, tehát most ez kb 4-5 hr)
zaka 161%
gul (frigid)
mal (travi)
2 gul hfekbõl (másokat húztam)
1 wizzy 😊
és soooksok pgem
uhh, nemrég curse sk 29 life XASD

Sas6
😊) Mire értetted a 2.-t?

DarkHorSe
2 meg ralert vettem, es utana jottem ra hogy nem birom el :o

Swedish people are albino monkeys

Sas6
És nincs valakinek egy 4 socketes kardja?😊 Kéne nekem is sosomnak 😊 egy 4 sock -os kard mit ér amgy ? Mindegy h kristály vagy sem 😊

DarkHorSe
nincs valakinek egy 4 sox pajzsa? sorcimnak kene de sehol sem talalok <#wow3>

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Sas6
Igeen ez az köszi szépen mind kettõtöknek 😊

Lehet ne aktuálisat de nagyjabol .... 😊

diabloii.co.uk

How much can you take,before you snap?

Davidus
Sas6
Hali lenne még egy kérdésem és az hogy volt egy ien oldal amin a D2 árak voltk. Ilyen vöröses volt a háttér és valami www.diablo.co.ik vagy uk nem tudom már de valami hasonló volt a cime. valaki nem tudja pontosan h mi is volt ennek a lapnak a cime kéne naon 😊

Sas6
De szerintem ilyen cuccokkal simán levernek bárhol 😄D Normálva amugy eshet egyáltalán 4 socketes kard? Huha nehéz menet lesz az tuti.

Játssz sokat 😄
Nekem több napomba telt, míg összeszedtem egy egyszerû spiritet.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Sas6
Huh 40-es vagyok egy sorcival de vlahogy ilyen gyenge sorcit még nem láttam😄 Csupa normál act1-es cuccok vannak nála 😄 Baromi gyenge még baalt sem tudom megolni normalon egyedul 😊 H szerezek jo cuccokat szerintetek? 😊

Sas6
hát pedig itt csak az reinstallal lehetnem megcsinálni de ha mecera volt...

repvez
Az 1.10-es nekem is megvan csak én már felpatcheltem 1.11-re a gamet,de ugy meg nem tudom hogy fel lehet-e rakni.Ujratelepiteni nem akarom mert igy is elég macera volt valamiért az eredeti seriállal sem akart ekindilni igy most d2loaderrel muszály használnom
Sas6
Jaj de vak vagyok 😄 Tényleg észre sem vettem h a tartóssága elveszett 😄 Köszikee 😊

Repvez én nekem ugy van meg magyarul mivel az 1.11-es magyaritásért kell fizetni valamenyiit (nem sokat) de mivel én nem akartam fizetni😄 Ugy csináltam meg hogy nekem már nagyon rég óta megvan az 1.10-es patch és az 1.10-es magyaritas. Szal feltettem a játékot. Feltettem az 1.10-es patch-et és utánna feltettem az 1.10-es magyaritást. Ezután felmentem Bnetre és leszedte magának az 1.11-es patchet de attól még az 1.10-es magyaritás fent maradt. És igy a játék 99%-a magyar a többi meg hát érdekes😄 De kilehet venni h mi az 😊 Bneten egyáltalán nem zavar be mert én is igy használom kb vagy 2 éve 😊 1.10-es magyaritást nem hiszem h találsz valahol de átküldhetem ha gondolod.

repvez
melyik magyarositás jo az 1.11-hez tudsz egy linket adni?Nem zavar be bneten?
Mert "összetört", elvesztette a tartósságát. Nagyon vicces így magyarul 😊

Sas6
Lol ilyet még sose láttam miért piros ez a páncél? 😄 Pedig fel tudom venni megvannak a követlemények.

fle go
Hát én még csak 16 vagyok 😊 De majd igyekszem 😊 A köv. karin még nem tudom mi legyen 😄D Egy csontis necro lehet h jó ötlet 😊

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Sõt, visszamentem nightra, csináltam egy low insightot csiccsónak. Azóta már esett: gore 197ed, wt44mf, superior mageplate 14ed 😊

Azért nem panaszkodom, az elõbb dobott egy 200ed duri platet, legalább van rajta cannot be forzen 😊

Lemerészkedtem én is mefihez, hát hogyismondjamcsak, eléggé nehéz a történet 😊

Sas6
Hát az nem sok 😄

Davidus
110😛

V9ykn8_TZL0

Sas6
Lol 😄 És megkérdezhetem mennyi az MF-ed ? 😄

Davidus
ja hell mefi. ráadásul én barbárral tolom szal mire én 1 runt megyek addig a sorcok hármat. és mégis😛

V9ykn8_TZL0

B@szódj meg <#mf2>
Hellen? Ott még totál nulla vagyok.

Davidus
azt már be se merem írni tegnap mi esett
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mara 29 😄

V9ykn8_TZL0

Mázlista 😄

Davidus
Lo runat dobott mefi<#ticking>

V9ykn8_TZL0

Sas6
Hehe 😊) az tuti LAN ba nyomnám szivesen de jelenleg az összes haverom megunta 😄 SInglben meg nagyon gagyi 😊

nearo
Játsszál singleben vagy lanon haverokkal... akkor biztos nem lesz meg minden cucc egy hét alatt :-)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Sas6
Hát igen ez igaz csapat nélkül tényleg nehéz.

hc- hoz csapat kell...
anélkül semmit nem ér

Sas6
Jaja ez igaz. Amugy még druida,pala,assa és necro amivel nem nagyon játszottam még 😊 Ami elment olyan 70-80-aas szintig az csak egy sorci meg egy bobo volt még nasgyon régen egy pala talán olyan 68 volt 😄 Szal lehet elkéne kezdeni eeket a karikat is 😊

nekem is blizz sosom van, lvl70
és jelentem hellen nekem is teljesen életképtelen 😊)
fog ez még javulni 😊

Egy blizzard sorcom van, lvl 75 körül. Hellen teljesen életképtelen, nighton már megy az mf 😊
Sorcival érdemes kezdeni, mivel tud telézni ezért viszonylag gyorsan megy vele az mf.

Sas6
Értem hát akor a HC kicsit odébb tolva. Akor lehet elkezdem a ladder-t valszinû egy sorcival mivel azzal tudok is majd MF-elni.Neked amúgy most milyen karid van? De mondjuk 30-40-es szintnél nagyobb assam meg druidám sosem volt még 😄 De elöbb értelmesebb lenne egy sorcit elkezdeni nem?

Ne vegye el a kedved az, hogy a többieknek milyen cuccaik vannak, nem értük játszol. Nekem pl. még mindig csak egy spiritem van (hell, lvl 75), pedig már reset óta játszom naponta egy-két órát.
Hc-t egyáltalán nem javaslom, ahhoz nagyon kell ismerni a karaktereket, rengeteg a host.. Arról nem beszélve ha ott halsz meg az összes cuccod odaveszhet.

azért jó a cs mert minimális az erõ igénye,aránylag gyors, és nincs dex igénye ami nálam (és sztem másoknál is talán) rohadt sokat számít mert én egy fika pontot nem teszek dexre 😊
bauer: hun1.rakanis.hu 😊

bauer15
hel olyan oldalt keresek ahol a horadrim kockáról és módjairól írnak magyarul
köszi elõre
multiban nyomom és iszonyatos 😊

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

sz4bolcs
alakulunk srácok 😄

hr vs. 350 fg

Sas6
Jah téllleg 😄 Köszi!. Én meg most nagyon gondolkodom h elkezdjem e a jatekot 3-szorra is. Mert még mindig jó játéknak tartom és minegyik karakterrel voltam már sokat. Most igy olvasgatom a forumot hátha megjön a kedvem. Nem tudom talán... Meg azért is nicns kedvem már mert irtatok h már midnegyik tárgyat meg lehet szerezni szinte elig kell érte küzdeni és ez teljesen elvette a kedvemet. Még minimalis kedvem végülis van de nem tudom h elkezdjem e... Mondjuk druidám meg assam nem nagyon volt nekem még de ilyen "ingyen tárgy" dolgok igen elbeszik a kedvem... Amin még gondolkodom h kikéne próbálni hardcore-ban milyen lehet 😊 Csak hát ügye ahhoz is kell egy jó csapat aki meg itt fórumozik azoknal meg szerintem már nincsen hely. Nem tudom még gondolkodom! 😊)

Jó egy mezei kard is ha négy lyuk van benne, a crystal elõnye a minimális erõ igény.

sz4bolcs
"aki a d2jsp-n vásárol elõzõ szenzonból felhalmozott FGert az semmivel nem jobb mint aki dupeol"
-ezt mire alapozod?

Sas6
😊 nem rossz de ezt még most sem értem h miért nem jo egy sima kard 😄D