Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi!
Sas6
Hát legnagyobb eséllyel ha jol tudom Nighmare Andariel szokta dobni.
de kb 3 ist-ért sztem belehet szerezni 😊

A Stone of Jordant hol lehet beszerezni?:S
bauer15
aki Druidával van
és már " elég jó" a szintje az mondja már eg hgy mire érdemes gyúrni meik varázslatra és mien öltözékek jók neki
köszi elõre

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Sas6
hát jah mondjuk 😊

Davidus
inkább felhuzok 20 karit normal act5ig😄

V9ykn8_TZL0

Sas6
Lehet még ha felhasználod ezt az itemet 😛

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Stone of Jordan

Davidus
valamit elnézett😛 ITT meg tudod nézni az összes cube receptet

V9ykn8_TZL0

Ismerõsöm tetett bele
Davidus
nem lehet😛 act 5 quest 1 az egyetlen módja

V9ykn8_TZL0

Sziasztok!
Valaki letudná írni hogy a Horadrim kockával hogyan lehet szettekbe vagy kék írású cuccokba lukat üttetni??
A recept érdekelne, leginkább szettek luk készítése!
Nagyon fontos lenne.
kösz elõre is!
Davidus
van 2 class ami nem lövöldözik😛 blademaster meg a templar. azok mennek és ütnek^^

V9ykn8_TZL0

Sas6
Mostjuk sztem ahogy a PC-domen láttam a képeket ez ilyen lovoldozos féle😄 Nem tudom h nekem tetszik e eu 😛

Davidus
elsõ quest: szerezd vissza a fél lábú gyerek mû lábát. honnan ismerõs?😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
OFF(bár annyira nem😊
video

V9ykn8_TZL0

Davidus
Hellgate: London^^ azok csinálják akik a Diablo 2-t

V9ykn8_TZL0

Sas6
Hogy mi?? Diablo 3 ?? Ez most hogy vagy mi?😄 még nem az van h asse tudni h mikor jelenik meg?

Davidus
érdemes eltenni késõbbre. nekem is esett egy perf life/ar GC és én is megtartom mert többet ér mint amit most adnának érte😛
bár a Diablo 3(HG: London^^) megjelenik 2 hónapon belül szal sokat lehet nem kéne várni😄

V9ykn8_TZL0

Sas6
Huh képzeljétek ma mit dobott a tower hellen😄 Egy pala combat skillet 29 lifeval 😄 Ossze haverom mondta Bneten h mekkkora mázlim van😄 Ugy kb ez mit érhet elcserélhetem egy jó kis CTA-ra?😊 Vagy ha arra nem akkor mondjuk egy ohm-ra vagy vmielyen egyéb HR-re elmehet vagy tobbet is érhet majd mert még ugye nincsenek reális árak 😊

sz4bolcs
többibõl is ugyanakkora eséllyel lesz skiller, lifeos skiller, de 45 lifeos nem lehet másból..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Na igen, ez is egy ama comat skiller szintü kérdés volt. 😊))

Baal, Diablo, és Nithlatak gc-ket érdemes csak rollolni, és azért, mert csak azokból lehet 45 lifeos skiller. A többin csak kevesebb élet teremhet.
De nem csak skillert érdemes elrakni, van ilyen gc is ami nagyon értékes: 10 max dam / 76 ar / 45 life.

Sas6
csak GC-t? mondjuk csak abbol lehet skiller....

sct egyáltalán nem

Sas6
Az igen 😄 Amugy Helles andariel dobta SC-t érdemes scrololni?

sz4bolcs
meg múltkor láttam ilyen játékot:

"O dzsackho N xxx.."

sz4bolcs
Az elõbb találtunk egy hirdetést:

"Offer Amma Combat Skiller n fg"

xDDDD

vigyori14
én az amazonom igy csináltam: fury, charged strik, power strike, lightning trike, ezeket maxoltam, lightning bolt on van 9, pasiv sk-k közül a középsõ és a jobb oldali ágakon van 1 pont mindegyiken. de nemláttam sok hasznát ezeknek, lehet h biztonságosabb lett tõlük, de sztem kihagyhatók, inkább a lightning bolt ra tedd a maradékot.
stat ok nekem igynéznek ki.
str: 20
dex: 50
vita: 430
energi: 15
cuccai: shako, highlord, titan, coh, spirit, tgood, 2 ravent használtam a dex miatt, rare gloves, sandstorm,
merc re: infinity, andi, eth forti.
sztem nagyon jókari jó sok life ja volt, 2k körül bo nélkül, meg jol irtott hell en.

Ez így igaz, de sajnos nincs túl sok idõm játszani és nem akarom 5x szintût kidobni késõbb, mert mégsem jó vmi. Kicsit szûkítem a kérdésem: a piercet és a valkürt ki kell maxolni? --- nem esik e ki így sok villámsebzés?
Eddig ami biztos: Fury: 20
Charged strike: 20
Sas6
Olvastam ilyenrõl hogy übertristrun. Ezt hogyan is kell megnyitni és hogyan megy ez pontosan valaki leirná nekem légyszives?

Sas6
😊 Emléxem amikor még én mutattam emg az elsõ sorcimat 😊 Volt ott cold,fire,lightingen minden😄 Kérdeztem miylen ? És hát a válaszokon elégéé meglepõdtem😄 Most vab kb a 10. vagy lehet több is sosom és ez azért már eléggé szép😛 Hát ha még lnnének jo cuccai😄

NeoMaN
Én azt hittem ennek a játéknak az a lényege, hogy te jössz rá ilyesmire magadtól...
😛

Sas6
Aham látom it is vannak magyarok. Én is regiszrtáltam de még nem nagyon sikerult kiigazodnom majd még nézelödök 😄

Amit anánlat JaNoU oldalt azon igaz van egy lairás de az nekem kicsit bonyolult😊 Majd még részletesen emg kell nézen.

Jah és véégre esett egy vipermagi 😄D igaz 25 / 12-es de jobb mitn a semmi😊

sz4bolcs
Épp arra jó, hogy össze van gyûjtve kinek mi kell, nem kell játékot kreálnod, így mindig van amit akarsz, és van vevõ azokra a jó cuccokra ami neked nem kell.
Azért jó még, mert vannak cuccok, amik sokkal többet érnek, mint amennyi hr-t ki tudsz rakni trade ablakba játékban, és csak így megoldható a korrekt csere.

Helo

Tudnátok egy jó, kipróbált javazon buildet?
Skillekkel, pontokkal együtt.
Kössz.<#vigyor2>
Sas6
Amugy ha valaki nem a d2jsp-n keresztul szerzi be a cuccokat akkor annak sokkal nehezebb megszerezni ezt azt?? Mert én nem használom és ug veszem észre sokan használják. Itt sokkal könnyebb megszerezni,eladni cuccokat mint simán csak a diabloban?

Sas6
Huh itt az árak szépen felmentek... egy ocolus most mennyit er?

Sas6
Jhai gen az is jó😊 Ésis szeretnék egy olyat csak nagyon sok a cald immun szörny 😞((

Blizzard sorc.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Sas6
Nem, lightingos. és még nincsenek a syenegrgyk kimaxolva. még hiányzik a syenergybol jó sok.

Neked milyen karid is van ?😊

Blizzel? Nekem 2xxx dupla spirittel, lvl 75-ön, synergik kimaxolva.

Sas6
Nah 73-as vagyok hellen tartok act-be nem huztak kuldöldiekkel toltuk igy megmaradt a HF is 😊 Van már tal maszkom és egy spirit kardom. és olyan 4K-s sebzésem. Hát ahogy kezdtem haládnak nevezhetõ 😄 De ilyenkor már kéne legalább egy 12K-s dmg 😛 mert ez ami most an nem sok mindenre elég ám..

Eh, akkor most megint abbahagyod ?😊

Grat !

Bár ezen Én sirni tudnék, mert igy kb tök felesleges volt a Reset, és szerintem szánalmas is egy kicsit. Nem Te, hanem maga a tény amit irtál. 😞
erx13
hát még nem, 😊 csak pár honapja diablozok és még csak egy bowamám volt...

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

sz4bolcs
próbáltál már mefihez, vagy baalhoz telézni telézni?

enit?
lp 15/10

erx13
erre lenne egy olyan kérdésem, hogy miért a vitalityre nyom mindent ha a jo varázslonõt nem sebzik meg, miért nem inkább az energyre?

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

jani fent vagy még?
ha igen én elkérném azt a spirit kardot 😊)
én most fent leszek kb 11ig
*sirdond

How much can you take,before you snap?

Sas6
Mi az a bone prison ?

Sas6
hm érdekes elolvasom köszönöm!