26171
-
born2fxxk #21518 Hmm, nem lenne rossz egy reset+új patch nyáron. -
#21517 a kínai zerg bejelenbtésen készült az interjú Frank Pierce-el -
#21516 erre a kérdésre: What projects are Blizzard doing at the moment? -
#21515 Patches of WOW, Diablo II, and as what we've done during past ten years----Starcraft. -
JancsiPapa #21514 linket légyszi, summitosat, battle.net-ről
egyébként KAMU, nagy betűkkel. -
JancsiPapa #21513 megválaszoltad a kérdést :) -
PunkZoli #21512 srácok, battleneten végigtoltam a játékot normalon...
hogy van az hogy csak nightmare es szerókat látok? :\, nem lehet már normálban barangolni csak ha én hostolok?::(( -
#21511 Medve akart az lenni, csak szerintem elírták.
De hogy a keselyűt honnan vették...?
-
#21510 akkor ezt nem-nek veszem:D
csodálkoztam is mert én azzal voltam és az összes varázslatom megvolt .
de ezt a mamutot nem láttam
-
PunkZoli #21509 teáscsészévé is! úgy a legimpozánsabb!! -
#21508 "A druida magas, impozáns karakter. Tudása az elementális mágiára, alakváltó és megidéző mágiákra terjed ki. Az elemek közül a hideggel és a széllel bánik a legjobban, és tornádójával vagy vulkánjával hatalmas sebzéseket tud okozni. Átváltozhat keselyűvé, farkassá vagy akár mammuttá is, mindegyiknek más előnye van."
Ezt az sg-n olvastam és a Druida tényleg tud mamuttá változni ?
-
Nuki #21507 Kereskedj, jó móka :D
Vagy ha megfizeted, biztos adnak amulettet :) -
Padu #21506 nem tűzfal a probléma -
#21505 és véletelenül új embereket nem akarnak csinálni?
vagy azt nem tudja senki:? -
#21504 Bnet Ladderen ad valaki nekem tal-rasha amut, tal-rasha páncélért? (magatalálós vagyok, de már a 3. tal armort találom és az amut a f*sznak nem bírja ide adni) -
#21503 rosszul hallottad mert peccs is készül:P -
#21502 Állítólag már nem lesz reset, mostmár nem foglalkozik a blizzard a d2vel. Namost, hogy ez igaz e vagy sem nem tudom, ezt hallottam. -
JancsiPapa #21501 tűzfal? -
Padu #21500 de vagyok. épp ez a gond. nemtom most mit csináljak. valami ötlet? -
#21499 Úgy tűnik mintha nem lennél netre kapcsolódva. -
JancsiPapa #21498 még 1 darabig nem lesz :( -
Padu #21497 Sziasztok!
Megvettem eredetiben a Diablo II-t kiegészítővel együtt. Szerettem volna játszani Battle.net-en, de nem enged fel. Ezt írja ki nekem:
If using a modem, you may need to connect to your internet service provider before connecting to Battle.net
Hogy tudom ezt megoldani? -
hawkie22 #21496 Srácok, volt már ladder reset? Azért kérdem, mert nagyon régóta nem vettem elő a Dio2-t, mostanság WoW-oztam, de kedvet kaptam hozzá újra. De ha a közeljövőben lesz reset, akkor addig nem kezdek új karit. -
MadJani #21495 Nem az act5-röl, hanem a -act5 kapcsolóról :)
Tehát ugyanúgy ahogy a -w ablakban futtat a -actx (x=2-5) uj karakter generálásakor x-edik Act-ba tesz le a karaktert a kb odavaló szintüként.
-
#21494 nem ott akarok játszani hanem egy ismerőssel -
JancsiPapa #21493 bneten csak az 1.11b-vel játszhatsz, nincs mese -
JancsiPapa #21492 hétköznap singlezek
csak beírom
lesz egy lvl 33 unstatted/skilled karim
lehet játszani. -
#21491 hello az lenne a kérdésem hogy hogyan lehetne megoldani hogy amikor belépek a játékba ne frissítsen mert ugye a magyarítás egy régebbi verzióval fut csak és a legujabbat rakta fel magának.
és a magyarításról csak úgy tudok hozzájutni ha kérek egy kódot?
-
Delac #21490 Ennek csak én nem látom az értelmét, vagy tényleg nincs is? :S -
Aspyrin #21489 Tudtátok a következőket act 5-ről?:
Elkészít neked egy karit lvl 33-ig anélkül, hogy egy pontot is elnyomna a skillekre.
Nincsenek wp-k felvéve, minden küldetés nyitott.
-
#21488 Pedig jó lenne ha valaki lefordítaná, mert pl. én, (meg gondolom aki nem tud angolul) egy kukkot sem értek belőle.
-
JancsiPapa #21487 Single playeresek:
did you know about -act 5
for singleplayer ?
makes your new character level 33 unstatted and unskilled in a5 town
no wp's no q done
discuss
nincs kedvem fordítani :< -
JancsiPapa #21486 jobbkatt az ikonra, parancsikon fül, cél-nál meghagyod,ami van és szóköz után -w -
MadJani #21485 Lvl 95+-os karival menyj és Diadem-ot adjál neki. Ritkán ad jót, de ebböl lehet jó, és mivel amugy semmit nem ér, igy szerintem ezt érdemes próbálgatni. -
#21484 Én hell-en szoktam próbálkozni. Onnan is vissza lehet menni normal act 1-be. A quest nem évül el.
-
dexkill #21483 süsd el simán, nem sokat ér. Esetleg várj act 2 közepéig (kígyó templom) és egy ottani tárgyból csinálj valamit. -
PunkZoli #21482 még egy kérdés, hogy a karcsinak a kalápácsot viszzavitttem és imbueolni akar nekem valamit... azt érdemes eltenni későbbre vagy most?! -
PunkZoli #21481 hogy lehet ablakban futtatni a játékot skacok?:D szeretnék filmet nézni közben, és 22 colos monitorom van:D -
JancsiPapa #21480 1: eredeti a cd?
2: modot tettél fel mellé?
egy reinstall mindig segít szerintem :] -
Yugioh Fan #21479 Hi all!
Az miért van hogy belépek 1 gamebe és kb 1 perc mulva ezt a hibaüzenetet kapom :
Diablo II Error
Assertion Failure
Expression : hInventori
ja és csak 1.10-el csinálja ezt!
előre is thx!!