Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amennyiben feltétlen szükséges, írj rám, tudok neked link ilvlviewer-hez, ennek a programnak ez a feladata, haverom ~1 hete használja 😊
Hi
Van egy nagyon bagatell kérdésem, hogy lehet megnézni hogy egy bármely tárgy hányas szintû?
Kössz.
Van egy nagyon bagatell kérdésem, hogy lehet megnézni hogy egy bármely tárgy hányas szintû?
Kössz.
Nem próbáltam, csak tippelek:
jobbklikk az indító exe-n, majd a "Kompatibilitás" fülön beállítani valamelyiket, vagy ezek valamilyen kombinációját:
- futtatás Windows 95 kompatibilis módban
- futtatás 640x480 módban
- futtatás 256 szín módban
Meg aztán kérdés-e, hogy a monitorod támogatja-e egyáltalán a 640x480 módot (nem tudom, még nem volt 22" moitorom...)
jobbklikk az indító exe-n, majd a "Kompatibilitás" fülön beállítani valamelyiket, vagy ezek valamilyen kombinációját:
- futtatás Windows 95 kompatibilis módban
- futtatás 640x480 módban
- futtatás 256 szín módban
Meg aztán kérdés-e, hogy a monitorod támogatja-e egyáltalán a 640x480 módot (nem tudom, még nem volt 22" moitorom...)
Sajna az nem mûködik <#confused>#confused>
Valaki ....valami megoldás?
(Bármi érdekel, akár Delphibõl meghívi ablakba ha lehet stb...)
thx..
Valaki ....valami megoldás?
(Bármi érdekel, akár Delphibõl meghívi ablakba ha lehet stb...)
thx..
Az új fiókom: DevLupius
Valaki segítsen...
A Diabló 1 Hellfire -el szeretnék nosztalgiázni.
22" monitoron elég furcsán néz ki.
Hogy lehet ablakban futtatni ? <#conf>#conf>
Thx mindenkinek.
A Diabló 1 Hellfire -el szeretnék nosztalgiázni.
22" monitoron elég furcsán néz ki.
Hogy lehet ablakban futtatni ? <#conf>#conf>
Thx mindenkinek.
Az új fiókom: DevLupius
üdv. egy jóideje nemjátszottam már dioval, de ma kedvetkaptam hozzá megint, de mikor kreálok egy játékot pár másodperc és kidob, csak nálam ilyen? vagy nálatok is?
Sziasztok, valószinûleg elég kevés az esély arra hogy elinduljon, de ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném. Szóval 64 bites vistám van, és eleve a telepítést sem hajlandó megkezdeni/véghezvinn. Nincs esetleg valami mód rá hogy elindítsam? akára windowsban valamit beállítani, vagy emulálni mintha 32 bites wingyózom lenne ? imádom ezt a játékot és nemigazán törõdnék bele ha nem menne. 😊 na sziasztok.
rendben, köszi a választ
Sziasztok, lenne egy kérdésem!
A Zeal az ugyebár a Sacrificebõl 5% dmg-t kap szintenként. A Sacrifice 15% dmg-t kapna szintenként a Redemptionból. Hogyha kimaxolnám a Redemptiont, akkor ugyebár több bónuszt kapna a Sacrifice. A kérdésem az lenne, hogy ezáltal megnõhetne a Zeal sebzése? Én nem sok esélyt látok rá, de gondolom megkérdezem a tõlem jóval jártasabbaktól is.
A Zeal az ugyebár a Sacrificebõl 5% dmg-t kap szintenként. A Sacrifice 15% dmg-t kapna szintenként a Redemptionból. Hogyha kimaxolnám a Redemptiont, akkor ugyebár több bónuszt kapna a Sacrifice. A kérdésem az lenne, hogy ezáltal megnõhetne a Zeal sebzése? Én nem sok esélyt látok rá, de gondolom megkérdezem a tõlem jóval jártasabbaktól is.
oszámá bin LADEN xD
... got nothin to share with you...
Diablo II: It is not a game! It is a job to be done!
Sziasztok.
Meg tudnátok mondani, hogy mikor indítok 1 hálózati játékot, és karaktert választunk.
Felad 1 olyan választási lehetõséget, hogy LADDEN karakter.
Mi az a LADEN karakter, mit jelent ez ???
Meg tudnátok mondani, hogy mikor indítok 1 hálózati játékot, és karaktert választunk.
Felad 1 olyan választási lehetõséget, hogy LADDEN karakter.
Mi az a LADEN karakter, mit jelent ez ???
Üdv.
Vengeance mellé inkább a Conviction a jó, a másikat nem ismerem
Itt található mindkettõhöz egy leírás: http://diabloworld.fw.hu/ (shocker, avenger)
Vengeance mellé inkább a Conviction a jó, a másikat nem ismerem
Itt található mindkettõhöz egy leírás: http://diabloworld.fw.hu/ (shocker, avenger)
,.--.,
Sziasztok !
Holy shock-os palának Zeal jó vagy inkább Vengeance ?
Vengeanc-al inkább összejön a synek miatt.
Kinek milyen tapasztalata van?
Köszi.
Holy shock-os palának Zeal jó vagy inkább Vengeance ?
Vengeanc-al inkább összejön a synek miatt.
Kinek milyen tapasztalata van?
Köszi.
ezt tudom, guide-ban olvastam, dehát megvan nélküle is, és nem nagyon haladtam meg a 90 dex-et amit írtak
holy shielddel legyen meg a 75 %
így kevesebbet kell rakni a dexre is
így kevesebbet kell rakni a dexre is
Ha jól emlékszem ad bónuszt a defre is, szóval érdemes.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
75% block mellé kell holy shieldet fejleszteni?
Igen.
De amikor 1.10 alatt játszottam és kiléptem ugyan ezt írta ki csak játék után!!
Amugy az alap Diablo 2 is warezos és ott mûkodik az 1.11-es pacth!!
De amikor 1.10 alatt játszottam és kiléptem ugyan ezt írta ki csak játék után!!
Amugy az alap Diablo 2 is warezos és ott mûkodik az 1.11-es pacth!!
Csá!!!!
Én az 1.10-s patchel játszottam és mikor felraktam az 1.11b pacthet és elindítanám a telepítés után a játékot akkor nem indule el hanem azt írja ki hogy😄iablo 2 Expection
Unhandled Expection
Acces_Violation(c0000005)
Please help!!!!!!!!!!!!!!!
Én az 1.10-s patchel játszottam és mikor felraktam az 1.11b pacthet és elindítanám a telepítés után a játékot akkor nem indule el hanem azt írja ki hogy😄iablo 2 Expection
Unhandled Expection
Acces_Violation(c0000005)
Please help!!!!!!!!!!!!!!!
naja... ahhoz képest, hogy július végére ígérték már mindjárt augusztus közepe lesz... 😊 nembaj, azért én még várok
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Akkor mindenképp kell venni egy eredetit. Gáz.
single karival nem tudsz játszani bneten mivel egy központi serveren tárolja a karakteredet és nem a gépeden.
Ha nem eredeti a serialod akkor meg ugyse lesz hosszu életu a játék mert törlik azokat akik nem eredetivel nyomják.és lehet hogy ezért nem is tudsz joinolni.
Ha nem eredeti a serialod akkor meg ugyse lesz hosszu életu a játék mert törlik azokat akik nem eredetivel nyomják.és lehet hogy ezért nem is tudsz joinolni.
A segítségeteket szeretném kérni. Van nekem D2+LoD nem eredeti egyik sem és szeretnék interneten keresztül játszani vele ezért leszedtem a kani diablo pack by sentry cuccot a kani.hu ról. Azt megcsináltam amit leírtak. Regisztráltam meg ilyenek. Van egy 86 os druida amit single playerben nyomtam fel. Nem tudok vele battle neten játszani openen bírtam játszani de ott senki sem játszik. Meg van egy olyan problémám is hogy nem tudok join nolni sehol sem. Mikor csináltam egy battle netes 1 szintû karit azzal sem bírtam join nolni.
És azt szeretném megtudni nem lehet e megoldani hogy singles karival lehessen battle netezni.
És azt hogy miért nem tok join nolni.
Kösz
És azt szeretném megtudni nem lehet e megoldani hogy singles karival lehessen battle netezni.
És azt hogy miért nem tok join nolni.
Kösz
Látni már nem fogod a nightmare-s játékokat, annyit tudsz csinálni hogy te kreálod meg a run-t, vagy ha esetleg van egy másik karid nightmaren akkor azzal tudsz nézni magadnak egyet.
azt hogyan lehet változtatni hogy milyen nehézségi szinten akarok játszani bneten?Mert NM-böl az elsö baal megölés után átmentem hellre,de még erösödni szeretnék NM-ben,de még csak az ACT1-es pályát adja be.Még pár dio és baal runt le akarok nyomni mire átmegyek hellre.
1 hozzászólás, összegyûjtve...
ez fórum, nem chat.
és én is köszönöm.
ez fórum, nem chat.
és én is köszönöm.
Jó bocs köszi hogy válasszoltatok csak itt nem 1 edül játszunk és ne csak 1 embernek kell a skillezés hanem többnek :/ sry.. amúgy még 1 x Köszi mindent!
meg mondjuk vannak diablo-s oldalak nagyon jok ahol szinte midnen le van irva néha még én is találok ott érdekességeket.😄
Diablos oldal 1
Diablos oldal 2
Diablos oldal 1
Diablos oldal 2
Eléggé egyértelmû. Ennyiben merülne ki a topic iránti tisztelete, pedig még válaszoltak is neki rendesen. Nem értem ezt a nagy flegmaságot. Sorra kéri a buildeket, segítenek is, - mint ha legalábbis saját oldalhoz gyûjtené az infokat (hangosan gondolkodnék?).
Milyen tüzes sorci érdekel? Elég primitíven fogalmazod meg kivánalmadat.
tüzes sorcit 😄
pls akk valaki leírná hogy kell skillezni a sorcot?
Én ehez csak anyitszólok: "Kéne egykis help a Diablo 2-ben.Mivel én letöltömmem netrõl ÉS NEM KALÓZ MÁSOLAT" amit már a netrõl töltesz le pl torrent az már kalózkodásnak számít 😄 vagy tévedek?
Én ehez csak anyitszólok: "Kéne egykis help a Diablo 2-ben.Mivel én letöltömmem netrõl ÉS NEM KALÓZ MÁSOLAT" amit már a netrõl töltesz le pl torrent az már kalózkodásnak számít 😄 vagy tévedek?
ha nem másolat akkor minek krekkelni, ha meg letöltötted akkor miért gondolod, hogy nem másolat? <#idiota>#idiota><#confused>#confused><#confused>#confused><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Megmég a tüzeset is leírnátok? THX! elõre is....
Hali mindenki. Jó ez a #20340 elosztás, régi nagy kedvencem volt, jó ismét látni a régi skillek elosztásait.
Lenne egy diabloval kapcsolatos kérdésem. Nem tudom ki-mennyire figyeli a Blizzcon eseményeit, de nem tudja vki, hogy jelentett-e be a blizz új játékot? Mert azt rebesgették annó, hogy készül vmi a wow kiegen és az SC2-n kívül és mindenki a Diablo 3ra tippelt. Én néztem a Blizzcon közvetítés egy részét, de abban szó sem esett rólla.
Valaki tud többet?
Lenne egy diabloval kapcsolatos kérdésem. Nem tudom ki-mennyire figyeli a Blizzcon eseményeit, de nem tudja vki, hogy jelentett-e be a blizz új játékot? Mert azt rebesgették annó, hogy készül vmi a wow kiegen és az SC2-n kívül és mindenki a Diablo 3ra tippelt. Én néztem a Blizzcon közvetítés egy részét, de abban szó sem esett rólla.
Valaki tud többet?
Helló. a Jeges sorci t hogyan kell skillezni? Elõre is thx
okok thx 😊
20 zeal
20 sacrefice
20 fana
20 holy shield
maradék defiance mert +defet ad a holy shieldnek
ha pvpzni is akarsz lehet hogy érdemes pakolni a smitere. amúgy 1 pont elég rá simán überék ellen is
20 sacrefice
20 fana
20 holy shield
maradék defiance mert +defet ad a holy shieldnek
ha pvpzni is akarsz lehet hogy érdemes pakolni a smitere. amúgy 1 pont elég rá simán überék ellen is
V9ykn8_TZL0
hello!
Palában a Zeal Palát hogy kell skillezni?
Palában a Zeal Palát hogy kell skillezni?
o megoldodott kösz😊
alap játékon volt a 1.11es pecs,de kieg felrakása után nem raktam fel,én ökörpalánta.
most felrakva megjelent karakter,átkonvertálta a expansionra,és onnan folytatom kibövitve ahol abbamarad.
mégegyszer köszönöm
alap játékon volt a 1.11es pecs,de kieg felrakása után nem raktam fel,én ökörpalánta.
most felrakva megjelent karakter,átkonvertálta a expansionra,és onnan folytatom kibövitve ahol abbamarad.
mégegyszer köszönöm
Keress a vinyódon olyan fájokat, amiknek ugyanaz a nevük, mint a karakterednek. 4et kell találnod. Ha nincs, akkor tényleg beszoptad. Ha megvannak, akkor másold be a save könyvtárba õket.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(