Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Elsõre egy bugyuta kérdés:
Ladder Only cuccok csak BattleNeten esnek, vagy potyognak single playerben is?

Honnan tudnék leszedni item drop modot 1.10-hez, vagy 1.11-hez?

sokkal több ias lehet rajta így :>
és nem nagyon gamelek, egyetem mellett nincs rá se idõm, se kedvem.
ott a 96-os pala, ~700 fg,egy pro mfsorc...
de minek...

sz4bolcs
Ha jól emlékszem az én csicsóimon is ez volt, csak fegyvernek infi..
eth tomb r. ennyivel erõsebb?
Te játszol még? Én karaktereim pár napja tünögethettek el, ha jól tudom.. már olyan rég nem dioztam.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Eth tomb reaver ias/ed jewellel, forti és andy (?), gyorsan kapná le az életét :p

sz4bolcs
jaja, csicsómnak egy ütés hell baal. na az lenne brutál. xDDD

Vagy leginkább nagyon kényelmes, hogy a segítõ is überbrutál tud lenni HELL fokozaton. Holott nem ezért találták ki, már mint a fokozatot.

vigyori14
ja ez ténleg igy természetes. ha most hirtelen kiadnának egy javitást ami ezt javítaná (vagy inkább elrontaná) biztos sokan szidnák a blizardot, mert akkor a merc ünk fasza eth cuccait dobhatnánk a kukába. ami olyan sokat ért hirtelen semmitnem érne.

Esrohnoil
Ja, végül is örülhetünk neki. 😄
Csak nehogy a kis "minion"-on jobb cucc legyen a végén, mint rajtunk. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

sz4bolcs
Mi az, hogy javítva? Ez így tök természetes. :-)))

Esrohnoil
Ez komoly?
...és nem is lett javítva az újabb verziókban sem?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Rage47
már megoldottam a gondom😊
Ha nagyon-nagyon szuperjó, de etheral, akkor add rá csicskára, mert azon nem sérül 😛

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Rage47
Hogy tudom megnézni, mit írtam be korábban cd kulcsnak? Tippem a registry lenne, csak nemtom ott hol...
jó akkor a végére 220 leszel
így jobb?
Requiem88
igen már leesett... x) anyagtalan, azaz nem javítható, ettõl függetlenül romlik. már lecseréltem.

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

sz4bolcs
Az, hogy hamarosan piros lesz, aztán eltörik. xD

nearo
mért, ha single-ben végigpörgetem a játékot, akkor a végére 99 leszek?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Dantor
próbáld ki a Hell Unleashed modot (planetdiablo-n keress rá)
annál jobbat nem találsz😊
kellemesen nehéz, van saját realm-je (NEM open battle.net), csapatorientált játék, tele meglepetésekkel ^^
Requiem88
mit jelent a jobb felsõ sarokban megjelenõ páncélzat, amelynek a mellvédje arany színû?

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

1. - igen
eth tárgyat meg nem tudsz javítani, vonatkozik ez a charge-ra (töltetre) is.

vigyori14
üdv.
a hoto-n lévõ oak saget, ha elkezdem használni akkor a javitásnál jópénzért ujratöltik aztis?
és ha ujratöltik akkor az eth hoto-t is ujratöltik? vagy azt nem?

a szörnyek ugye erõsebbek de nem tûnik fel mikor act2ben már lvl30as skilleket tudsz használni
hogyhogy hogy? hát 250 szint van annyi az egész hogy több irányba fejlesztheted a karaktered
itt is 20 a max szint egy skillen, csak több skillet tudsz fejleszteni
és ugye több stat pontod is lesz
a nehézség meg úgy van megoldva hogy mire végigviszed a játékot addigra elérd a 250es szintet, ugyanúgy mint az eredetiben a 99-el
tehát normal szint végére ilyen lvl 70 lesz az ember, stb
Érdekesen hangzik. A skillezést, statolást meg egyáltalán a nehézséget hogy oldják meg?

250 a max szint
Requiem88
mirõl szól?

ismeri itt valaki a new dawn x modot?
1.09en használtam sokat de 1.10en nem úgy mûködik ahogy kéne pedig nagyon jó lenne
passsz de 1.11 ben tuti hogy van. Az a lényeg, hogy kék, 30 frw és 3 soc legyen.

Tudom mert láttam amikor letöröltem az órarendemet <#idiota>

#20453: való igaz 😊

Esrohnoil
3 socketes?
Olyat még nem láttam.
Melyik verziótól van?

Azért akár a csillagokat is kérheted az égrõl. Elég sok 30frw circlet esett már, de soha nem bírt rápakolódni a 3 soc. Pedig 8)

Sokan azzal foglalkoznak, hogy csak goldot gambléznak el -
pl egy rare circlet kurva sokat érhet, ha jók a statjai
vagy egy magic 3sox 30 faster run/walk diadem/tiara is full inv+ istet érhet 😊

Mikmak (mikro- és makroökonómia)

😞

vigyori14
én a gold ból gamblézni is szoktam, jodolgokat lehet ott találni.

Tudni kell szelektálni, b.neten csak annyira kell a pénz, hogyha van csicskád, fel tudd õt éleszteni, és a tárgyaidat megjavítsd néhanapján.

Még jó hogy nem oda jársz, nemes vér csörgedezik ereidben <#hehe>
(attól még van ilyen gazdasági tantárgyatok jól tudom? 😊

én is annyiért vettem, de egyszerû kereslet-kínálatot nézz :
sokan keresték, na jó, megrendeljük, de adjuk +1k Huffal többért😊
ha sok embernél hiányzik (+bannolások +új bnetesek stb), akkor meg fogják venni :]
pedig nem is közgázra járok xD

egyébként diablo.350.hu-n a magyar diablo páholyban is fent van egy rakás mod meg hasznos cucc, én ott nézek körül elõször mielõtt ismeretlen oldalakra mennék
Requiem88
ez természetes, de én lusta vagyok tízpercenként beugrani a városba hogy eladjam a cuccokat 😊

Enélkül is végig lehet játszani. 😊

Requiem88
köszi, megtaláltam 😊
Giga inventory

sz4bolcs
emberrablás.

de, moddal
Requiem88
koé megoldottam 😄
az inventory-t nem lehet bõvíteni valahogy? :S
olyan kicsi...

Requiem88
vagy egy 1.11-es crack-el is megelégednék...

Requiem88
hello

valakinek sikerült a tört verziót 1.11-esre patchelni? csak azzal mûködik a magyarítás 😞

Esrohnoil
Azok nem fizikaiak, hanem elemiek.

Chrystopher
Pont ma voltam bent a Camponában az 576Kbyteban. Magas, jóó magas srác érdeklõdött, hogy van-e Diablo II és LoD erre a válasz: Hááát. elvileg lesz, de fõnök valami rakták legeldugottam leghátsó sarkából tudta elõbányászni és csak az alapjátékot, LoD nem lesz és 4000 Ft körül várható.. Komolyan mondom egyszerübb megrendelni Ebay-en...

nearo
Állat... pont most kattantam rá lineage-re :S

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

vigyori14
üdv.
a nekro bone armorja hogy mûködik? mert nekem mondták h csak fizikai dmg-t, absorbál, a fizikai ba beletartozik a cold/light/fire is?